Hayır yok ama ben eşinle gezerim plan yaptım tatile giderim diye gittim nerden bilebilirim her dakika beni duygusal çöplüğü olarak kullanacağınıHanimefendi,
Dedikoducu birinin iyi olma sansi var mi?
Hayır yok ama ben eşinle gezerim plan yaptım tatile giderim diye gittim nerden bilebilirim her dakika beni duygusal çöplüğü olarak kullanacağınıHanimefendi,
Dedikoducu birinin iyi olma sansi var mi?
eşime çok söyledim Urfa’da kalmayı kabul etmiyor çok dil döktüm hayır gidelim diyor anlaşamıyoruz bu konuda tayinimizin de memleketine çıkmasını çok istiyor ben kesinlikle istemiyorum dedim ama evlenirken böyle olacak demiştim dedi o zaman annesini tam tanımıyordum kiKoca koca insanlarsınız, meslek sahibi ve üstelik siz hamilesiniz. Aklı başında insanlarsanız neden 1 ay orada 1 ay burada kalıyorsunuz? Ben hiç anlayamıyorum. Ne alaka yani kv evinde 1 ay. Dünya iyisi olsa kv evinde 1 ay kalınır mı? Kimsenin evinde kalınmaz, kendi annenizde de 1 ay kalmanız mantıksız. Canınız sıkılıyormuş da yani evlilik hayatına adapte olamamışsınız gibi daha çok. Tatilinizi yapın dönün evinize kafanız rahat. Ben sizi haksız buldum. En baştan gitmeniz hata. Ayrıca siz 1 ay kv evinde kalırken iyi de kocanız niye sizi tek bırakıyor madem? Canı sıkılıyor falan demişsiniz de sizin de kv evinde canınız sıkıldı değil mi?
Eşiniz her konuda böyle dediği mi olsun ister? Anlayacak kapasitedeyse alın karşınıza konuşun. Sebeplerinizi isteklerinizi sıralayın. Ortak karar almaya çalışın. Tabi normal bir insansa bu dediğim yapılır. Onun haricinde işiniz zor..eşime çok söyledim Urfa’da kalmayı kabul etmiyor çok dil döktüm hayır gidelim diyor anlaşamıyoruz bu konuda tayinimizin de memleketine çıkmasını çok istiyor ben kesinlikle istemiyorum dedim ama evlenirken böyle olacak demiştim dedi o zaman annesini tam tanımıyordum ki
Evet inatçıdır benden 8 yaş da büyük hep yönlendirmeye çalışıyorEşiniz her konuda böyle dediği mi olsun ister? Anlayacak kapasitedeyse alın karşınıza konuşun. Sebeplerinizi isteklerinizi sıralayın. Ortak karar almaya çalışın. Tabi normal bir insansa bu dediğim yapılır. Onun haricinde işiniz zor..
Teşekkür ederim beni yargılamadan yorum yazdığınız içinEvliliğin ilk yılları çalkantılı geçer derler aileyi tanıma akrabaları tanıma evresi birde.üzülmeyin tanımış oldunuz işte ona göre mesafenizi koruyun hepsi birer ders oluyor samimiyet kurmamamız için kendinizi de üzmeyin bebeğinizi düşünün herkes kendine yakışanı yapar.
Dışarıda yedik çoğu zaman ama dışarıdaki yemekler çok bana göre değil evimde sağlıklı bir düzen oluşturmuştum yine sürdürmeye çalıştım ama zoruma giden hamile olarak canımın basit bir şey çekmesi ve bana tabi buyur yapabilirsin dememesi evdeki yemeği yedirmek istemesi zaten çoğu zaman gel dışarı çıkalım diyordum eşime ama kilo almaya başladım evin gibi olmuyorAy sizde bir tuhafsınız,çekip annenize ya da evinize gidecektiniz.Kocan da bir zahmet arkadaşlarıyla Okey oynamayıversin.Sen şimdiden sınır koymazsan ileride işin zor.Hamile halinle aç kaldın ama sen halen o evdesin yada canım benim maaşlı kadınsın dışarı çıkıp, sipariş verip yiyemedin mi oyle olmaz böyle olur diyecektin.Seni de çok pasif gördüm.Daha çok ezerler seni.
Baştan sona okudum herkes yargılamış da kimse müneccim değil bazı insanların karakterini çözemiyorsun bizzat bende yaşadığım için iyi bilirim.sizin için iyi olmuş görmüş oldunuz canınızı sıkmayın bidaha mesafeli olursunuz hallolur kendinizi zorlamayın rica ederimTeşekkür ederim beni yargılamadan yorum yazdığınız için
Ay Allah aşkına bozulursa bozulsun, koskoca adam ne hali varsa görsün.Seni düşünmeyeni hiiic düşünme.Once can sonra Canan vallaSeneye bebekle anneme gidicem dedim morali bozuluyor eşimin
Ben de şaşırdım ezik diyen bile oldu. Kendi ayakları üzerinde duran bir öğretmenim ben ama gerçekten çok duygusal yaklaşıyorum yapım mizacım böyleBaştan sona okudum herkes yargılamış da kimse müneccim değil bazı insanların karakterini çözemiyorsun bizzat bende yaşadığım için iyi bilirim.sizin için iyi olmuş görmüş oldunuz canınızı sıkmayın bidaha mesafeli olursunuz hallolur kendinizi zorlamayın rica ederim
Çok iyi anlıyorum sizi kimsenin canınızı sıkmasına izin vermeyin ama biraz uzak kalın bazı şeyler unutulmuyor birde hamilesiniz üstüne o daha zor bir durum ama siz yinede kafanıza takmamaya çalışın birkere başınıza gelince bidaha gitmezsiniz mesafeli olursunuz olur biter.Ben de şaşırdım ezik diyen bile oldu. Kendi ayakları üzerinde duran bir öğretmenim ben ama gerçekten çok duygusal yaklaşıyorum yapım mizacım böyle
Annesini üstelik sürekli anlamaya çalıştım beni yormasına üzmesine rağmen iyi nedenler bulmaya çalıştım
annesini ben evlenmeden önce sadece üç kere kısa süreli gördüm
İlk tanışma da yarım saat
Nişanda sözde bir saat
Düğünde birkaç saat o kadar
Yani aynı evde zaman geçiremedim ki biz uzak memleketlerdeniz çok gel git tanış olmadı bizde
Zaten uzak yerde görev yapıyorduk
Dedikoducu olduğunu biliyordum ama bu kadar duygularımı örseleyeceğini bilemedim çünkü böyle birine rast gelmedim hiç.
Öğretmenliğimi dahi eleştirdiler 7 yıldır öğretmenim ben en kötü idarem ile bile bu kadar yıpranmadım öyle söyleyeyim
Ben de şaşırdım silmeyi düşündüm dertleşmek için girmiştim buraya. Mesleğimi yazdığıma da pişman oldum öğretmenler de anlayamayabilir biz okulda da öğrencilerin hepsini çözüp mükemmel öğretmenlik yapamıyoruz maalesef çok fazla öğrenci profili ile karşı karşıyayım 50 kişilik sınıflarda mücadele veriyorum.Çok iyi anlıyorum sizi kimsenin canınızı sıkmasına izin vermeyin ama biraz uzak kalın bazı şeyler unutulmuyor birde hamilesiniz üstüne o daha zor bir durum ama siz yinede kafanıza takmamaya çalışın birkere başınıza gelince bidaha gitmezsiniz mesafeli olursunuz olur biter.
(Söylemeden edemeyeceğim burda hamile bir kadın var karşınızda herşeyden önce arkadaşlar onun mesleği dini ırkı önemli değil yardım istemiş yazmış buraya dertleşmek için bunca kötü yorum neden anlayamadım açıkcası)
Ben öneri bekliyordum yargılama ve mesleğe eleştiri değilBen de şaşırdım silmeyi düşündüm dertleşmek için girmiştim buraya. Mesleğimi yazdığıma da pişman oldum öğretmenler de anlayamayabilir biz okulda da öğrencilerin hepsini çözüp mükemmel öğretmenlik yapamıyoruz maalesef çok fazla öğrenci profili ile karşı karşıyayım 50 kişilik sınıflarda mücadele veriyorum.
Hamile olduğum için aşırı duygusaldım ve çaresiz hissettim tatil planımız olduğu için de sabretmeye çalıştım
Ama bakıyorum da insanlar sadece yargılamış ve eziklik sessizlik ile suçlamış
Ne yaparsam yap olmayan bir kadınla karşı karşıyaydım ve evlilik konusunda çok tecrübesizim
İnsanları çözmek zaman alıyor evet bende yeni evliyim sayılır 1 yıl olacak alışma süreci var ne kadar da tanıdım deseniz olmuyor evlilik aynı evin içine girme aileye karışma farklı bir durum oluyor hiç üzülmeyin mesleğiniz elinizde kendi ayaklarınız üstünde durabiliyorsunuz kimseye kulak asmayın bu önemli olan zaten kendinize yetersinizBen de şaşırdım silmeyi düşündüm dertleşmek için girmiştim buraya. Mesleğimi yazdığıma da pişman oldum öğretmenler de anlayamayabilir biz okulda da öğrencilerin hepsini çözüp mükemmel öğretmenlik yapamıyoruz maalesef çok fazla öğrenci profili ile karşı karşıyayım 50 kişilik sınıflarda mücadele veriyorum.
Hamile olduğum için aşırı duygusaldım ve çaresiz hissettim tatil planımız olduğu için de sabretmeye çalıştım
Ama bakıyorum da insanlar sadece yargılamış ve eziklik sessizlik ile suçlamış
Ne yaparsam yap olmayan bir kadınla karşı karşıyaydım ve evlilik konusunda çok tecrübesizim
Teşekkür ederim destek olduğunuz için çok iyi geldi banaİnsanları çözmek zaman alıyor evet bende yeni evliyim sayılır 1 yıl olacak alışma süreci var ne kadar da tanıdım deseniz olmuyor evlilik aynı evin içine girme aileye karışma farklı bir durum oluyor hiç üzülmeyin mesleğiniz elinizde kendi ayaklarınız üstünde durabiliyorsunuz kimseye kulak asmayın bu önemli olan zaten kendinize yetersiniz
Rica ederim canım hiç önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu elimden bu kadarı geliyor kafana takma asla bebişi düşünTeşekkür ederim destek olduğunuz için çok iyi geldi bana
Cevaplarınız hep mıy mıy mıy, gıy gıy gıy. Koca koca iki insan evcilik mi oynuyorsunuz siz?Biz Urfa’da görev yapıyoruz çok sıcak bir bölge kalamıyoruz zorluk çekiyoruz yazın orada . Eşime kalıp kısa sürede geri evimize dönelim desem de kabul etmiyor memleketinde arkadaş çevresi var canı sıkılıyormuş urfada . Tatili de önceden ödemiştik anneme dönsem tatile giderken zorluk çekecektim uzak kalıyor tatile gideceğimiz yere hamile olunca da yolu çekemedim
Gıcık oluyorsanız neden yorum yazıyorsunuzCevaplarınız hep mıy mıy mıy, gıy gıy gıy. Koca koca iki insan evcilik mi oynuyorsunuz siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?