- 3 Ağustos 2025
- 138
- 59
- 13
- Konu Sahibi erzurumunluguzel1995
-
Uzaktayım onlarla konuşmuyorum seslerini dahi duymaya tahammülüm yok. Kim ister ki böyle kötü bir eş annesine denk gelmek, bence hiç kimse. Olaylar zaten en yüksek seviyeye taşında ve ben orada kalmasını unutulmamasını istiyorumBazen bu sitede o kadar şaşırıyorum ki... Evet, cimri insanlar hep var ama hamile gelininden yemeği suyu kesen kayınvalide... Nereden buluyorsunuz bu tipleri diyeceğim ama ülkemin 50+ kadın-erkek insan tiplemesi beni her defasında şaşırtmıyor. Daha sonraki yorumlarınızı okumadım ama aklınızda boşanma gibi bir durum yoksa olayları en yüksek seviyeye taşımayın. Bazen insanın üstüne çok geliyorlar ama herkesin içinde gelişen olaylar ilerde ısıtılıp ısıtılıp önünüze koyuluyor, en iyisi kendinizi izole edip umursamamak.
Birinden yemek saklamak çok üst bir noktadır, bu kadar hastalıklı cimri insanlarla görüşmeyin. Mesafenizi koruyun, kendi sağlığınıza odaklanın. Eşinizde ayrı bir kabahatli, sizi savunacağı yerde saçmalıyor. Ailesinin bu kadar cimri olduğunu bilmiyor mu da sizi oraya bir ay gibi süre için sürüklüyor, kendisi gitsin. Düzgün bir eş öyle bir sınır koyar dki ne kayınvalide, ne kayınpeder, ne diğerleri tek laf edemez. Siz eşinize karşı da yelkenleri hemen indirmeyin, bu konuyu sürekli gündeme taşımak bıkkınlık yaratır ama evlerinde rahatça su bile içemediğiniz insanlarla görüşmek zorunda da değilsiniz.Uzaktayım onlarla konuşmuyorum seslerini dahi duymaya tahammülüm yok. Kim ister ki böyle kötü bir eş annesine denk gelmek, bence hiç kimse. Olaylar zaten en yüksek seviyeye taşında ve ben orada kalmasını unutulmamasını istiyorum
1 ay kalmadan olaylar oldu zaten 2 hafta kalmışızdır. Yük gibi hissettim kendimi hadi gidelim dedim hep kimseye yük olmak istemiyorum dedim tamam az kaldı gideceğiz dedi. Bu kadar merhametsiz cimri olduklarını nerden bilebilirdim ki ? Eşim tatillerde gitsin ailesinin yanına beni ilgilendirmez ama ben gitmek istemediğimi kesin bir dille belirttimBirinden yemek saklamak çok üst bir noktadır, bu kadar hastalıklı cimri insanlarla görüşmeyin. Mesafenizi koruyun, kendi sağlığınıza odaklanın. Eşinizde ayrı bir kabahatli, sizi savunacağı yerde saçmalıyor. Ailesinin bu kadar cimri olduğunu bilmiyor mu da sizi oraya bir ay gibi süre için sürüklüyor, kendisi gitsin. Düzgün bir eş öyle bir sınır koyar dki ne kayınvalide, ne kayınpeder, ne diğerleri tek laf edemez. Siz eşinize karşı da yelkenleri hemen indirmeyin, bu konuyu sürekli gündeme taşımak bıkkınlık yaratır ama evlerinde rahatça su bile içemediğiniz insanlarla görüşmek zorunda da değilsiniz.
Bence aşırı karaktersiz ve şiddet yanlısı insanlar. Çok değişik insanlar var ama hamile gelininin içtiği sudan rahatsızlık olmak apayrı bir seviye. Bu sitede çok görüyorum, bir aylığına yada daha fazla eş ailesinin evine sürüklenen eşleri (erkeklerde var) ve anlayamıyorum yani. Aile evi, evlendikten sonra eskisi gibi olmuyor. Çoğu anne-babanın yaşlandıkça huyları değişiyor, tahammül seviyeleri düşüyor, hiç olmadı başka aile yani farklılıklar oluyor. Eşiniz bence bu sınavı verememiş, hamile eşi bu kadar uzak mesafeye sürüklemek ayrı saçmalık birde üstüne üstlük bu tür bir aile. Güzelce yiyip içmeniz gereken bir zaman, içinizde kalmasın afiyetle yiyin artık. Bilemiyorum, açgözlülük ve cimrilik ayrı bir tiksinti yaratıyor bende ondan uzun yazdım.1 ay kalmadan olaylar oldu zaten 2 hafta kalmışızdır. Yük gibi hissettim kendimi hadi gidelim dedim hep kimseye yük olmak istemiyorum dedim tamam az kaldı gideceğiz dedi. Bu kadar merhametsiz cimri olduklarını nerden bilebilirdim ki ? Eşim tatillerde gitsin ailesinin yanına beni ilgilendirmez ama ben gitmek istemediğimi kesin bir dille belirttim
Çok güzel özetlemişsiniz. Evet eşim maalesef o süreci yönetemedi. Annemle babamın huyunu biliyorum dedi bana en son. Madem biliyordun neden beni ezdirdin o zaman. Ona göre ezdirmemiş oluyor tabiki. Ben herkesin gerçek yüzünü görmüş oldum böylelikle. Gardımı ona göre aldımBence aşırı karaktersiz ve şiddet yanlısı insanlar. Çok değişik insanlar var ama hamile gelininin içtiği sudan rahatsızlık olmak apayrı bir seviye. Bu sitede çok görüyorum, bir aylığına yada daha fazla eş ailesinin evine sürüklenen eşleri (erkeklerde var) ve anlayamıyorum yani. Aile evi, evlendikten sonra eskisi gibi olmuyor. Çoğu anne-babanın yaşlandıkça huyları değişiyor, tahammül seviyeleri düşüyor, hiç olmadı başka aile yani farklılıklar oluyor. Eşiniz bence bu sınavı verememiş, hamile eşi bu kadar uzak mesafeye sürüklemek ayrı saçmalık birde üstüne üstlük bu tür bir aile. Güzelce yiyip içmeniz gereken bir zaman, içinizde kalmasın afiyetle yiyin artık. Bilemiyorum, açgözlülük ve cimrilik ayrı bir tiksinti yaratıyor bende ondan uzun yazdım.
Siz söyleyin, eşinize dank etti mi yoksa şimdilik alttan mı alıyor? Kayıp kazanç riskini ölçmüş gibi mi görünüyor yoksa ya iki söylenir kızar üçüncüde oturur hesabı mı yapıyor? Bunu gözlemleyip emin olmanız şart çünkü bu hep böyle süremez. Altın olmasa başka şey olurdu ama bunlar o altınlara göz dikmiş hatta planlarını ona göre yapmışlar. Eşiniz bir daha cesaret edememeli. Dönecekseniz aile evine gitmenin anlamı olmaz. Hem anne babanızı üzer durursunuz hem de evliliğiniz yalama olur. Bana evime evliliğime kendi ailem dahil kimse karışamaz, karışmaya kalkanı o an silerim diyin. Daha olay soğumamışken kocanızın kafasına iyice sokun bunu.Kaç kere dedim ev alırsam bozarım diye. Evet bence de daha önce konuşulmuş bir konu. Valizim hazırdı gidiyordum bırakmadı eşim inanın. Benim için bitmişti her şey. Eşim aldı o evden çıkardı beni. 12 saatlik yolu nasıl geldiğimi bilmiyorum.
İlk kez böyle bir şey oldu eşim ne düşünüyor bilemiyorum ki. Konusunu da sürekli açmak istemiyorum ama terapide hepsini anlatacağım o da konuşsun ne var ne yok anca o zaman anlarım gerçekten pişman mı değil mi diye. Şimdilik iyi gidiyor bakalım. Çocuk konusuna gelince de annelerine haksızlık yapılan hiçbir masumun gösterilmemesi taraftarıyım bu hangi taraf olursa olsun. Evimi geçtim hastaneye dahi istemiyorum inanır mısınız. Aralarına alıp ezmeye kalktılar karnımda bir bebek taşıdığımı hiç düşünmediler. Yavaş yavaş kendime geliyorum inanır mısınız? Bunlar hallediyor mu görmeyi sizce ?Siz söyleyin, eşinize dank etti mi yoksa şimdilik alttan mı alıyor? Kayıp kazanç riskini ölçmüş gibi mi görünüyor yoksa ya iki söylenir kızar üçüncüde oturur hesabı mı yapıyor? Bunu gözlemleyip emin olmanız şart çünkü bu hep böyle süremez. Altın olmasa başka şey olurdu ama bunlar o altınlara göz dikmiş hatta planlarını ona göre yapmışlar. Eşiniz bir daha cesaret edememeli. Dönecekseniz aile evine gitmenin anlamı olmaz. Hem anne babanızı üzer durursunuz hem de evliliğiniz yalama olur. Bana evime evliliğime kendi ailem dahil kimse karışamaz, karışmaya kalkanı o an silerim diyin. Daha olay soğumamışken kocanızın kafasına iyice sokun bunu.
Yalnız çocuk konusunda bu kadar iddialı ve kesin konuşmayın. Varolan bir şeyi gizlemek çocuğa haksızlık. Babaanne var mı var, dede var mı var. Bütün arkadaşlarının anneanne babaanne dedeleri varken kendinin niye yok sorgular. Onları yok bilmesi mümkün değil bir sürü akraba var. Doğduğunda evinizde kalmamak şartıyla hastanede gelip görebilirler. Büyüyünce de eşiniz görüntülü arar çocuk göstermek isterse.
Kendisi defolup gitti konumdan. Hamile ama karşıdaki kadının hamile olduğunu bilerek can acıtıcı şeyler yazıp durdu. Kinini öfkesini kustu çıkıp gittiİki hamile kadın bu sıcakta karşı karşıya gelseniz saç baş kavga mı edeceksiniz? Polemikte iki taraf da banlanıyor. Birbirinize cevap yazmak zorunda mısınız? Arkadaş işe bak, ben de yaz annesiydim, sıcaktan ağırlaşmaktan dokunsan ağlayacak gibiydim. Siz bu enerjiyi nereden alıyorsunuz?
E erzurumunluguzel1995 konunuzu kapattırabilirsiniz isterseniz. Normalde karışmam ama iki hamile kadının karnındaki bebeklere üzüldüm.
Onlar hak etmiyor ama bir çocuk babaanneyi dedeyi bilmeyi hak ediyor. Evet rezil iğrenç insanlar ama varlar yaşıyorlar. Siz yoklar gibi yaşayabilirsiniz ama adları geçecek insanlar bahsedecek. Bu tipler ölene kadar varlıklarını çocuğunuzdan nasıl saklayacaksınız? Bebekken anlamaz etmez ama kreş okul yaşı başlayınca soracaktır. Çocuğa da bana şunu bunu yaptılar diyemezsiniz. Sizin çocuğunuz sizin bileceğiniz iş. Sadece yelkenleri suya indirmeyin, doğum yapınca hassas kırılgan duygusal olarak zayıf olunuyor. Kocanız gevşediniz sanmasın.İlk kez böyle bir şey oldu eşim ne düşünüyor bilemiyorum ki. Konusunu da sürekli açmak istemiyorum ama terapide hepsini anlatacağım o da konuşsun ne var ne yok anca o zaman anlarım gerçekten pişman mı değil mi diye. Şimdilik iyi gidiyor bakalım. Çocuk konusuna gelince de annelerine haksızlık yapılan hiçbir masumun gösterilmemesi taraftarıyım bu hangi taraf olursa olsun. Evimi geçtim hastaneye dahi istemiyorum inanır mısınız. Aralarına alıp ezmeye kalktılar karnımda bir bebek taşıdığımı hiç düşünmediler. Yavaş yavaş kendime geliyorum inanır mısınız? Bunlar hallediyor mu görmeyi sizce ?
Torunlarını düşünseler gelinin yediği lokmayı, içtiği suyun damlasını saymazlar.Cimrilik değil bu kötü kalplilik,vicdansızlık.Bundan sonra herkes ayağını denk alır ,doğru bulmasamda bu tarz kavgalar bazen iyidir.Kimin ne olduğunu anlarsın.Eşinde kendine çeki düzen vermezse kapının suratına kapanacağını bilmeli.....İlk kez böyle bir şey oldu eşim ne düşünüyor bilemiyorum ki. Konusunu da sürekli açmak istemiyorum ama terapide hepsini anlatacağım o da konuşsun ne var ne yok anca o zaman anlarım gerçekten pişman mı değil mi diye. Şimdilik iyi gidiyor bakalım. Çocuk konusuna gelince de annelerine haksızlık yapılan hiçbir masumun gösterilmemesi taraftarıyım bu hangi taraf olursa olsun. Evimi geçtim hastaneye dahi istemiyorum inanır mısınız. Aralarına alıp ezmeye kalktılar karnımda bir bebek taşıdığımı hiç düşünmediler. Yavaş yavaş kendime geliyorum inanır mısınız? Bunlar hallediyor mu görmeyi sizce ?
Onun yüzünden bana bağırdı sanki aferin oğlum iyi yapmışsın kokusu sezdim ondanHaklı olduğunuz konu yemenize içmenize karışması, orada tepki vermeyip çok gereksiz bir yerde tepki vermişsiniz yanlış. İlk bağıran da kendisine bağırışmasına katlanır. İnsanlar konuşur he diyip geçeceksiniz, orada yanlış bir tepki vermişsiniz. Bu arada eşinize günaydın paşam diyince niye çıldırdınız? Orayı anlamadım.
Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum inanın diyorum ya dayanamadım belki başkası olsa daha büyük tepki verirTorunlarını düşünseler gelinin yediği lokmayı, içtiği suyun damlasını saymazlar.Cimrilik değil bu kötü kalplilik,vicdansızlık.Bundan sonra herkes ayağını denk alır ,doğru bulmasamda bu tarz kavgalar bazen iyidir.Kimin ne olduğunu anlarsın.Eşinde kendine çeki düzen vermezse kapının suratına kapanacağını bilmeli.....
Size bunu düşündüren şey nedir tam olarak çok merak ettim30 yaşında mısınız gerçekten, 20yi biraz geçmiş olabilirsiniz en fazla.
Ana dolup taştım 1 değil 2 değil her şeye karışır mı bir insan sanane yahu sa na neBence karismayin diye bagirmak yerine bakariz aliriz he he diyip gecseydin bana da aynisni yaptilar hem de evlenmeden once kendi calisip aldigim arabayi satacakmisim 2 araba oldu ya. Size ne birader demek istedim ama demedim bakalim ya filan dedim...
Onun disinda yemene icmene laf etmesi asiri itici ve uzerine saldirmasi yuh artik. Bahaneyle kus bunlarla muhatap olma kafan rahat olur.
Onları bilmese de olur inanın. Onlar kadınları çocuklarının hizmetçisi bebek taşıyıcısı olarak görüyorlar. Her ne kadar belli etmemeye çalışsalar da maalesef öyle. Kötü bir zihniyetleri var. Şimdi bunlar gerçekten hakediyor mu bazı şeyleri?Onlar hak etmiyor ama bir çocuk babaanneyi dedeyi bilmeyi hak ediyor. Evet rezil iğrenç insanlar ama varlar yaşıyorlar. Siz yoklar gibi yaşayabilirsiniz ama adları geçecek insanlar bahsedecek. Bu tipler ölene kadar varlıklarını çocuğunuzdan nasıl saklayacaksınız? Bebekken anlamaz etmez ama kreş okul yaşı başlayınca soracaktır. Çocuğa da bana şunu bunu yaptılar diyemezsiniz. Sizin çocuğunuz sizin bileceğiniz iş. Sadece yelkenleri suya indirmeyin, doğum yapınca hassas kırılgan duygusal olarak zayıf olunuyor. Kocanız gevşediniz sanmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?