- 3 Ağustos 2025
- 138
- 59
- 13
- Konu Sahibi erzurumunluguzel1995
-
Ya Hahahah çok avamBilemediniz eşinizin yeni sevgilisinin kuzeniyimyakında duyarsın
Shshshhs aferin kız nerden anladın sevgisi kalmadığınıÇünkü eşi ile maalesef aile kavramını bilmeden aile olmak istemişler. Eşinin kendisine karşı bi sevgisi de kalmamış. O kadar çok belli ki. Kendisine boşan dendiğinde zoruna gidiyor.
Çünkü bu hakaretler sevgisizliktenShshshhs aferin kız nerden anladın sevgisi kalmadığını
Siz bıkana kadar bende bıkmayacağımEşi onu sevmiyor artık istemiyor hatta çocuk için yanındaymış gibi çok tuhaf bence de
O kadar çok sevilmiyosun ki etrafına saldırıyosun.Shshshhs aferin kız nerden anladın sevgisi kalmadığını
2 hafta önce nerdeydin seeen azıcık aydınlanma yaşardım sayendeÇünkü bu hakaretler sevgisizlikten
tebrikler sana da ailene deO kadar çok sevilmiyosun ki etrafına saldırıyosun.
Ailen bile bişey yapmamış , benim ailem böyle şeyler duysalar yurtdışındalar yinede aynı gün çıkar gelirler beni alırlar.
Siz bıkana kadar bende bıkmayacağımyazın istediğinizi bir şey yazdığımda da mune diye ağlamak yok ama tamam mı
Yoo sen gitmeyene kadar bende gitmeyeceğim inat ettim senin gibilere meydanı bırakır mıyımMune görsün bence bu mesajınızı yarına buralarda olmazsınız siz.
Kudurtebrikler sana da ailene de
Bay bay canımKudur
Herşeyden yoksun kalmışsın sana yazık.
Neyse hadi bye
Senin üzülecek çoooook şeyin var zaten be tatlım, sen önce şu dağılan yuvana üzül.Değer görmediğin evliliğine, sana sahip çıkmayan sevmeyen ,ezdiren kocana,seni hiçe sayıp üzerine yürüyen kaynana ve kayınbaboya üzül. daha doğmadan böyle bir aileye gelecek olan bebeğine üzül be canım. Senin üzülecek daha önemli kederlerin var. Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Sen bu kafayla daha çooookkkk özelini buralara dökersin işte böyleYoo sen gitmeyene kadar bende gitmeyeceğim inat ettim senin gibilere meydanı bırakır mıyımsen neden mune diye ağlıyorsun kıyamam sanaaaaa üzdün beni bak şimdi
Oyuna gelmemek lazım herkes neler duyuyor görüyor ama rezillik çıkmasın diye bazen oyuna vurmak lazım . Hoş şeyler yaşamamışsiniz ama bir anlık öfkeyle koca bir hayat etkileniyor bazenSanırım. Kışkırtlamalarına dayanamadım. Hep böyle mi olacak sürekli karışacak mı her şeyime diye düşündüm. Birden patladım
Senin üzülecek çoooook şeyin var zaten be tatlım, sen önce şu dağılan yuvana üzül.Değer görmediğin evliliğine, sana sahip çıkmayan sevmeyen ,ezdiren kocana,seni hiçe sayıp üzerine yürüyen kaynana ve kayınbaboya üzül. daha doğmadan böyle bir aileye gelecek olan bebeğine üzül be canım. Senin üzülecek daha önemli kederlerin var. Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Sen bu kafayla daha çooookkkk özelini buralara dökersin işte böyle
Haklısınız inanın ama karşımda her şeye karışan birisi vardı dayanamadım yeter dedim yaniOyuna gelmemek lazım herkes neler duyuyor görüyor ama rezillik çıkmasın diye bazen oyuna vurmak lazım . Hoş şeyler yaşamamışsiniz ama bir anlık öfkeyle koca bir hayat etkileniyor bazen
Karisamazlar sadece fikir veririler sizde yok der geçersiniz 7 senedir evliyim giydiğim dona kadar karşir kayınvalidem bıraksam çocuğumun ismine 9 ay ısrar ettiler gene kabul etmedim dalgaya vurun he hi deyin yapmayın benden öneri yoksa hep kavga tartışma üzüntü olur . Özellikle eş arasındaHaklısınız inanın ama karşımda her şeye karışan birisi vardı dayanamadım yeter dedim yani
Eşimle hiç sıkıntımız yok çok şükür sadece bu olay bizi biraz gerdi ama ailesinin nasıl olduğunu biliyor kendi o yüzden hep yanımda durdu evimize geldiğimiz süreden itibaren. Ki inanır mısınız hiçbir problemimiz yoktu oraya gitmeden önce anlamadık ne olduğunu. Bıraksam altınlarımı neden bıraktın demezlerdi amaçlarının o olduğunu anlayınca çok sinirlendimKarisamazlar sadece fikir veririler sizde yok der geçersiniz 7 senedir evliyim giydiğim dona kadar karşir kayınvalidem bıraksam çocuğumun ismine 9 ay ısrar ettiler gene kabul etmedim dalgaya vurun he hi deyin yapmayın benden öneri yoksa hep kavga tartışma üzüntü olur . Özellikle eş arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?