KAYNANA YÜZÜNDEN BAĞIRAN EŞ!!!

Konu sahibi hala anlamiyor, kocası karnı burnunda 13 saat mesafeye gitmeye zorlamış. Kusura bakmasın konu sahibi ama yilanin başı kocası. Şimdi azıcık alttan aliyor, çocuk doğsun anasını yine konu sahibinin başına sarar.

Herkes ortada bisey yok demis te ,hamile olmasan bu kadar yemek yedirmezdim vs cok cirkin laflar ben sanırim orda kopardim.Benim mottom şu artik kim saygi sınirini aştı kalkip orayi terk ediyorum. Gerekirse otobüse biner ayrilirim ordan herkes lafını bilecek.4 yıl önce kayinpeder aglamam sebep olacak seyler konustu.Ordan cıkis o cikis 4 yıldir suratını görmedim .Sizin kayinpeder de berbat ayrıca

Hamileyken gitmicekdiniz oraya gerçekten stresse sokmuş seni bu cocuğa bişey olursa ne olucak? Allah göstermesin ama orda o sinirle sen kasılabilirdin kocan tam bir hödük kusura bakma erkekliğini sana değil ailesine taslasın hele bilaki karısı hamileyse kesecek sesini o kadın. Altın meselesi de kaynanan ve kaynbaban yüzünden gün yüzüne çıktı. Sana önerim eğer özel eşyaların evdeyse altınların kesinlikle evde tutma , belli ki eşinin kafasına girmişler araç alma meselesi bi ara benim eşime de açıldı ama iyiki ben borçlar yüüznden bozdurmuştum çünkü ortak bir mal almak yada başka işlere bulaşmak aile içi sıkıntı getirir. Bir kasan varsa bankada oraya bırak yoksa bile aç. Hamileyken bidaha uzun yol gitme yasak de doktorum izin vermedi felan dersin. Bence doğum sonrası Lohusa sürecininde Annenlerde geçirmeyi şimdiden planlasan çok iyi olur. O kadın yerinde durmayacak belli ki karışan laf sokan ve yerinde durmayan biri. O paşam laflarını anca ana kuzusu oğluna yedirir ne günlere kaldık herkes menfaatci.

Ne olursa olsun yerden göğe kadar haklısınız sakın geri adım atmayın
Tüm yorumları okumadım altınlarınız evde mi inşallah değildir alıp gitme potansiyeli var mı eşinizin gerçi yok deseniz de yapan oluyor lütfen iyi sahip çıkın
Sizin bir tane hatanız olmuş 6 aylık hamile iken 13 saatlik yola gerçekten nasıl ve neden gittiniz ben 6 aylık hamile iken asla yola çıkmadım daha doğrusu ben ne olur ne olmaz diye hoc bir hamileligimde yola çıkmadım tamam hamilelik hastalık değil ama dikkat etmeniz gereken bir durum var bir can var
Size yapılan affedilse bile bebeğe yapılanı unutmazdim ben ya o hengamede o yavruya bir şey olsa hesabını kim verecekti ne biçim insanlar bakın bunların gözünü altin bürümüş bunlar yatıp kalkıp bunu düşünmüş eşiniz de masum değil siz gelin beni dinleyin zarar etmezsiniz altınlarınızi eğer halen koymadiysaniz banka kasasına koyun inanın yapmaz benim eşim elini sürmez diyen kaç kişinin aldığını defalarca duydum birisi hatta üşenmemiş imitasyonlari koymuş yerine kadın her baktığında altınlar orda neymiş alıp gerçeğini koyacakmis yalan oldu tabii napicaksin canını mı alacaksın
Sağlama alın altinlarinizi onlar hem sizin hem yavrunuzun güvencesi ben eşinizi bir güven unsuru olarak göremiyorum ne size ne evladınıza maalesef
Simdi bekleyin yavrunuz sağlıkla gelsin inşallah bende kayinvalideyim bence de bebeği onlara göstermeyin canına kast ederken dusunselerdi

'Biz kimse değiliz karışabiliriz' diyor yani.
Ne meraklı insanlar var gelinlerinin malına. Altın sizin. Hayat sizin. Derdi onlara düşmüş.

Sesinizi yükseltmeseydiniz daha iyiydi. Ama daha azını hakettiklerini düşünmüyorum.
Eşinizede tilt oldum 'Altınlar benim hatunun sizin yorum yapma hakkınız yok.' dese işler bu raddeye gelmez.

Bir kadın olarak bu nasıl bir yaklaşım tarzı, iyi misiniz siz? Benim yediğime içtiğime kadar hamile olmama rağmen karışan birinin nasıl haklı yanı olabilir. Hanımefendi altınlar ile ne yapılacağına eşler kendi aralarında karar verebilirler karışmaya hiç kimsenin hali yok. O pısırık kocası kendi ailesine sesini çıkarmayıp üstüne hamile bir kadına saldırıyor buraya da söz de hemcinsim siz de hatalısınız yazıyor. Konu sahibi hiç kimse size saldıramaz. Eşinizin ailesine güzel bir şekilde sınır koyması gerekirdi bu ailesine ağzını açamayan bağımlı erkeklerden gına geldi kesinlikle haklısınız.

Nereden buluyorsunuz böyle insanları

Eşin görmüyor mu anasinin pintiligini suya ekmege laf ettigini? Ona ne diyor? Bence devamini getirebilirsen bu olay iyi bi kopma nedeni olmuş. Bu noktadan sonra sen tek görüş ben cocugumu da gorusturmeyecegim onlarla kendim de gorusmeyecegim de. Kabul etmiyorsan kapi orda yalniz ayrilinca da bos durmam o kuduz gibi saldiran anana da dava açarım de.

Konu sahibini haklı buldum.Sadece çok dolduğu için yanlış yerde patlamış.”Bana da neler dediler,sustum,idare ettim”diyenlere bakma.Çocuk gibi her şeylerine karışılır,azarlanırlar sonra burada marifetmiş gibi ben sustum,idare ettim derler.Baban telefonda kayınpederine neler dedi?Umarım sert çıkmıştır.Kayınpeder de kaynana kadar kötü bence.Bundan sonra baban kocanı bir kenara çekip sert bir şekilde uyarmalı,biz kızımızı annenden dayak yesin diye yetiştirmedik tarzı şeyler söylesin.

Bende gittiğime pişman oldum annesinin huyunu biliyordum ama eşim beni savunur sanmıştım. Eşimde ailemin yanına geldiği için bende gitmek istedim ama tabi isteyerek değil sadece kırmamak için

Babam çok sert konuşmuş adamın eşini suçladıkça adam delirmiş. Dememiş ki evet eşim hatalı. Hala üste çıkmaya çalışmışlar terbiyesiz leş insanlar

Biliyordur tabiki ama ben daha fazla onlara yüklenmeyeyim diye sanırım annesinin kötü taraflarını söylemiyor. Ama bal gibi de cimri olduğunu biliyor. Söyledim asla görüştürmeyeceğim dedim. Bu saatten sonra kendileri bilir insan olsalardı.

Acıyorum size eşiniz bile yanınızda değil.
Ama olsun altınlarınız var demi erzırumlu
Tanımadığınız ilginizin olmadığı bir insana üstelik her ikinizde hamileymişsiniz, nasıl bir tutum nasıl bir pervasızca eleştiri aşırı şoktayım, şımarık olan sizsiniz bence üslubunuz çok kışkırtıcı olgun biri olmadığınızı düşünmek istiyorum ki bu bile geçerli sebep değil, dozunda eleştiri elbette ama tahrik edici söylemler valla konu sahibi iyi sabretti, yazık kadın kadının düşmanı boşuna dememişler karşı taraf ile siz mi yaşadınız da ne biliyorsunuz savunmaya geçtiniz?

Bende gittiğime pişman oldum annesinin huyunu biliyordum ama eşim beni savunur sanmıştım. Eşimde ailemin yanına geldiği için bende gitmek istedim ama tabi isteyerek değil sadece kırmamak için
Suan esinle araniz nasil? Doguma cok varmi ? Bence annende kal o kadin yerinde durmaz seni huzursuz eder lohuss da cekilmez o hic

Sen de hatalıın malesef

Yaşadıklarında haklısın ama bu altın mevzuna vok takmışsın . Yani bana göre o takılan altınlar senin değil,eşinle ikinizin bunun kararını tek başına vermeye çalışman sacma olmus. Bizede takıldı ışk hafta bozdurduk araba aldık yani ona sonucta bız bınıyoruz . Altınımda altınım
Yine eşin iyiymişte demekkı senın altının dıyıp karısmıyor ,o yönden bak
Ben hıc benım dememıstım
Belkide senın yaptıgın dogru,Biz salak olabiliriz

Yaşadıklarında haklısın ama bu altın mevzuna çok takmışsın . Yani bana göre o takılan altınlar senin değil,eşinle ikinizin bunun kararını tek başına vermeye çalışman sacma olmus. Bizede takıldı ilk hafta bozdurduk araba aldık yani ona sonucta bız bınıyoruz . Altınımda altınım
Yine eşin iyiymişte demekkı senın altının dıyıp karısmıyor ,o yönden bak
Ben hıc benım dememıstım
Belkide senın yaptıgın dogru,Biz salak olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…