- Konu Sahibi erzurumunluguzel1995
-
Ben sizi hiç iyi niyetli bulmadım. Karakter olarak konudaki kayınvalideden hiç farkınız yok belli ki, o yüzden ölümüne savunmuşsunuz belli. Gelininiz olsa elinize fırsat geçse aynısını yaparsınız çok bariz.Mune ilgilenirmisiniz hakaret ediyor sürekli
Hangi hakaret pardon . Siz beni tahrik edip sürekli boşan boşan dersen lafını yersin. Sana hakaret etseydim burada 1 saniye bile duramazdın söyleyeyim.
Aynen öyle. Duracağı da yok.Ben sizi hiç iyi niyetli bulmadım. Karakter olarak konudaki kayınvalideden hiç farkınız yok belli ki, o yüzden ölümüne savunmuşsunuz belli. Gelininiz olsa elinize fırsat geçse aynısını yaparsınız çok bariz.
Ama neden almak istiyorlar ki sizce sebep ne ?Konu sahibi tüm dertleri elinizdeki altın. Alamadıkları için deliriyorlar kinleniyorlar. Bir an önce korumaya alın o altınları gerekirse ev alın.
Boşanmak istiyordunuz zaten ne oldu biz söyleyince mi kötü oldu. Pardon da siz kimsiniz bana hakaret edecek ? Üstelik ben mi 1 saniye durmazdım yoksa edeceğiniz hakaretten sonra burdakiler sizi mi bamlardı görürsünüz.Hangi hakaret pardon . Siz beni tahrik edip sürekli boşan boşan dersen lafını yersin. Sana hakaret etseydim burada 1 saniye bile duramazdın söyleyeyim.
Kocamın onlara borcu vardı gibi bir şey demişsiniz detayları tam anlayamadım ama. Arabayla mı ilgili artık. Dertleri o çok belli.Ama neden almak istiyorlar ki sizce sebep ne ?
ya defol git diyorum anlamıyor musun ? Durmadan mune de mune. Ne dedim de zoruna gitti söyle bir daha diyeyim de için daha da rahat etsin derinden ohhh diyeyim. Sen misin bana sürekli karşı tarafı savunan. Üstelik kışkırtarak diyorsun kadınsın bir de utan azıcık. Şu zihniyetteki insanlardan nefret ediyorum. Belki ben boşanmam ama sen bu gidişle boşanırsın bunu da buraya yazıyorumBoşanmak istiyordunuz zaten ne oldu biz söyleyince mi kötü oldu. Pardon da siz kimsiniz bana hakaret edecek ? Üstelik ben mi 1 saniye durmazdım yoksa edeceğiniz hakaretten sonra burdakiler sizi mi bamlardı görürsünüz.Mune
Evet benden önce almış belli bir miktar onunla da araba almış. Zaten annesi direkt o zaman borcumuzu verin evime de gelmeyin dedi. Sanki benimleyken yapılmış gibi. Bende onun borcunu benim altınlarımla kapatacaklarını düşündüm. Alıp kendimi takacak artıkKocamın onlara borcu vardı gibi bir şey demişsiniz detayları tam anlayamadım ama. Arabayla mı ilgili artık. Dertleri o çok belli.
Acıyorum size eşiniz bile yanınızda değil.Daha normal konuşma ile hakareti bile ayırt edemiyorsun gelmiş bana ahkam kesiyorsunsenin gibileri çok iyi tanırım ben o yüzden bir daha benim konuma yorum yazma aksi halde bu şekilde konuşmam. Allah cidden eşine sabır versin bu ne ya defol git diyorum anlamıyor
En yukarıdaki 3 noktaya basıp üye engelleyebiliyorsunuz. Boşuna birbirinize girmeyin.ya defol git diyorum anlamıyor musun ? Durmadan mune de mune. Ne dedim de zoruna gitti söyle bir daha diyeyim de için daha da rahat etsin derinden ohhh diyeyim. Sen misin bana sürekli karşı tarafı savunan. Üstelik kışkırtarak diyorsun kadınsın bir de utan azıcık. Şu zihniyetteki insanlardan nefret ediyorum. Belki ben boşanmam ama sen bu gidişle boşanırsın bunu da buraya yazıyorum
Aferin azıcık acıma hissin oluştuAcıyorum size eşiniz bile yanınızda değil.
Ama olsun altınlarınız var demi erzırumlu
Demedim olmadı. Düşmedi yakamdan artık kime kimi varsa benden çıkardıEn yukarıdaki 3 noktaya basıp üye engelleyebiliyorsunuz. Boşuna birbirinize girmeyin.
Evet karşı taraf haklıya defol git diyorum anlamıyor musun ? Durmadan mune de mune. Ne dedim de zoruna gitti söyle bir daha diyeyim de için daha da rahat etsin derinden ohhh diyeyim. Sen misin bana sürekli karşı tarafı savunan. Üstelik kışkırtarak diyorsun kadınsın bir de utan azıcık. Şu zihniyetteki insanlardan nefret ediyorum. Belki ben boşanmam ama sen bu gidişle boşanırsın bunu da buraya yazıyorum
Umarım size de gereken yapılır. Öff her neyse engelleyin beni rica ediyorum bıktım sizden. Eşimin annesi bile böyle yormadı beni sjsjsjsEvet karşı taraf haklı
Siz geçinmeyi bilmemişsiniz,kavgayı çıkaran da siz olmuşsunuz. Doğruları söyleyince zorunuza gidiyor direk saldırıyorsunuz çünkü böyle alışmışsınız yapınız bu.
Eminim eşiniz daha güzel ahlaklı birisini bulacak ailesi de öyle herşey karşılıklı , herkes bu hayatta hakettiğini yaşıyor sizin şuan yaşadığınız gibi. Günün sonunda herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Lütfen o üslupla bana yazmayın artık umarım gereken yapılır size.
Yoksa siz eşimin annesi misinizUmarım size de gereken yapılır. Öff her neyse engelleyin beni rica ediyorum bıktım sizden. Eşimin annesi bile böyle yormadı beni sjsjsjs
Ben sizden şüphelenmeye başladım bence siz eşimin annesisiniz ve nefret kusuyorsunuz bana burada yoksa bunun aksi açıklanamaz çok saçma çünküEvet karşı taraf haklı
Siz geçinmeyi bilmemişsiniz,kavgayı çıkaran da siz olmuşsunuz. Doğruları söyleyince zorunuza gidiyor direk saldırıyorsunuz çünkü böyle alışmışsınız yapınız bu.
Eminim eşiniz daha güzel ahlaklı birisini bulacak ailesi de öyle herşey karşılıklı , herkes bu hayatta hakettiğini yaşıyor sizin şuan yaşadığınız gibi. Günün sonunda herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Lütfen o üslupla bana yazmayın artık umarım gereken yapılır size.
Umarım size de gereken yapılır. Öff her neyse engelleyin beni rica ediyorum bıktım sizden. Eşimin annesi bile böyle yormadı beni sjsjsjs
Bilemediniz eşinizin yeni sevgilisinin kuzeniyimYoksa siz eşimin annesi misiniz
Kaç kere dedim ev alırsam bozarım diye. Evet bence de daha önce konuşulmuş bir konu. Valizim hazırdı gidiyordum bırakmadı eşim inanın. Benim için bitmişti her şey. Eşim aldı o evden çıkardı beni. 12 saatlik yolu nasıl geldiğimi bilmiyorum.Böyle bir durum yaşayıp da ailenizi arayınca ya gidin-gelip alsınlar ya da hiç aramayın. Kocanızla eve dönmüşsünüz, 10 saat uzakta yaşayan insanları niye korkuttunuz? Kayınpeder ikna etmiş diyorsunuz, onun lafına mı itimat ediyorsunuz? Karım kızınıza saldırdı, gelinine şunu bunu yaptı demiş midir sizce? Anne babanız ne kadar üzülmüştür. Olayların bu noktaya gelmesinde baş suçlu eşinizle dönerek onu temize çıkarmış oldunuz. Ana babasıyla bir olup altınlarınıza göz koymuşlar. Hatta bana göre aralarında konuşma geçmiş olabilir. Çocuğunuz doğduğunda da benzer şeyler yaşarsınız gibi duruyor. Çocuğu alır aileme giderim yazdınız, peki sonra? Geri mi döneceksiniz, dönecekseniz niye gidiyorsunuz? Sadece sizin değil eşinizin de çocuğu. Çocuğumu anne babana gösteremezsin deme hakkınız yok. Dava açarsanız mahkeme kararına göre mümkün olabilir sadece.
Fevri davranıp sinir krizi geçirmek, fiziksel saldırı aşamasına gelmek yerine eşinize ben gidiyorum, ister kal ister gel diyecektiniz. Altını sadece ev alırsak bozdururum diyip kapatsaydınız ağızlarını.
Çünkü eşi ile maalesef aile kavramını bilmeden aile olmak istemişler. Eşinin kendisine karşı bi sevgisi de kalmamış. O kadar çok belli ki. Kendisine boşan dendiğinde zoruna gidiyor.Böyle bir durum yaşayıp da ailenizi arayınca ya gidin-gelip alsınlar ya da hiç aramayın. Kocanızla eve dönmüşsünüz, 10 saat uzakta yaşayan insanları niye korkuttunuz? Kayınpeder ikna etmiş diyorsunuz, onun lafına mı itimat ediyorsunuz? Karım kızınıza saldırdı, gelinine şunu bunu yaptı demiş midir sizce? Anne babanız ne kadar üzülmüştür. Olayların bu noktaya gelmesinde baş suçlu eşinizle dönerek onu temize çıkarmış oldunuz. Ana babasıyla bir olup altınlarınıza göz koymuşlar. Hatta bana göre aralarında konuşma geçmiş olabilir. Çocuğunuz doğduğunda da benzer şeyler yaşarsınız gibi duruyor. Çocuğu alır aileme giderim yazdınız, peki sonra? Geri mi döneceksiniz, dönecekseniz niye gidiyorsunuz? Sadece sizin değil eşinizin de çocuğu. Çocuğumu anne babana gösteremezsin deme hakkınız yok. Dava açarsanız mahkeme kararına göre mümkün olabilir sadece.
Fevri davranıp sinir krizi geçirmek, fiziksel saldırı aşamasına gelmek yerine eşinize ben gidiyorum, ister kal ister gel diyecektiniz. Altını sadece ev alırsak bozdururum diyip kapatsaydınız ağızlarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?