KAYNANA YÜZÜNDEN BAĞIRAN EŞ!!!

Mune ilgilenirmisiniz hakaret ediyor sürekli
Ben sizi hiç iyi niyetli bulmadım. Karakter olarak konudaki kayınvalideden hiç farkınız yok belli ki, o yüzden ölümüne savunmuşsunuz belli. Gelininiz olsa elinize fırsat geçse aynısını yaparsınız çok bariz.

Hangi hakaret pardon . Siz beni tahrik edip sürekli boşan boşan dersen lafını yersin. Sana hakaret etseydim burada 1 saniye bile duramazdın söyleyeyim.

Aynen öyle. Duracağı da yok.

Hangi hakaret pardon . Siz beni tahrik edip sürekli boşan boşan dersen lafını yersin. Sana hakaret etseydim burada 1 saniye bile duramazdın söyleyeyim.
Boşanmak istiyordunuz zaten ne oldu biz söyleyince mi kötü oldu. Pardon da siz kimsiniz bana hakaret edecek ? Üstelik ben mi 1 saniye durmazdım yoksa edeceğiniz hakaretten sonra burdakiler sizi mi bamlardı görürsünüz. Mune

ya defol git diyorum anlamıyor musun ? Durmadan mune de mune. Ne dedim de zoruna gitti söyle bir daha diyeyim de için daha da rahat etsin derinden ohhh diyeyim. Sen misin bana sürekli karşı tarafı savunan. Üstelik kışkırtarak diyorsun kadınsın bir de utan azıcık. Şu zihniyetteki insanlardan nefret ediyorum. Belki ben boşanmam ama sen bu gidişle boşanırsın bunu da buraya yazıyorum

Kocamın onlara borcu vardı gibi bir şey demişsiniz detayları tam anlayamadım ama. Arabayla mı ilgili artık. Dertleri o çok belli.
Evet benden önce almış belli bir miktar onunla da araba almış. Zaten annesi direkt o zaman borcumuzu verin evime de gelmeyin dedi. Sanki benimleyken yapılmış gibi. Bende onun borcunu benim altınlarımla kapatacaklarını düşündüm. Alıp kendimi takacak artık

Acıyorum size eşiniz bile yanınızda değil.
Ama olsun altınlarınız var demi erzırumlu

En yukarıdaki 3 noktaya basıp üye engelleyebiliyorsunuz. Boşuna birbirinize girmeyin.

Evet karşı taraf haklı
Siz geçinmeyi bilmemişsiniz,kavgayı çıkaran da siz olmuşsunuz. Doğruları söyleyince zorunuza gidiyor direk saldırıyorsunuz çünkü böyle alışmışsınız yapınız bu.
Eminim eşiniz daha güzel ahlaklı birisini bulacak ailesi de öyle herşey karşılıklı , herkes bu hayatta hakettiğini yaşıyor sizin şuan yaşadığınız gibi. Günün sonunda herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Lütfen o üslupla bana yazmayın artık umarım gereken yapılır size.

Umarım size de gereken yapılır. Öff her neyse engelleyin beni rica ediyorum bıktım sizden. Eşimin annesi bile böyle yormadı beni sjsjsjs

Ben sizden şüphelenmeye başladım bence siz eşimin annesisiniz ve nefret kusuyorsunuz bana burada yoksa bunun aksi açıklanamaz çok saçma çünkü gece gece iyi güldürdünüz

Böyle bir durum yaşayıp da ailenizi arayınca ya gidin-gelip alsınlar ya da hiç aramayın. Kocanızla eve dönmüşsünüz, 10 saat uzakta yaşayan insanları niye korkuttunuz? Kayınpeder ikna etmiş diyorsunuz, onun lafına mı itimat ediyorsunuz? Karım kızınıza saldırdı, gelinine şunu bunu yaptı demiş midir sizce? Anne babanız ne kadar üzülmüştür. Olayların bu noktaya gelmesinde baş suçlu eşinizle dönerek onu temize çıkarmış oldunuz. Ana babasıyla bir olup altınlarınıza göz koymuşlar. Hatta bana göre aralarında konuşma geçmiş olabilir. Çocuğunuz doğduğunda da benzer şeyler yaşarsınız gibi duruyor. Çocuğu alır aileme giderim yazdınız, peki sonra? Geri mi döneceksiniz, dönecekseniz niye gidiyorsunuz? Sadece sizin değil eşinizin de çocuğu. Çocuğumu anne babana gösteremezsin deme hakkınız yok. Dava açarsanız mahkeme kararına göre mümkün olabilir sadece.

Fevri davranıp sinir krizi geçirmek, fiziksel saldırı aşamasına gelmek yerine eşinize ben gidiyorum, ister kal ister gel diyecektiniz. Altını sadece ev alırsak bozdururum diyip kapatsaydınız ağızlarını.

Kaç kere dedim ev alırsam bozarım diye. Evet bence de daha önce konuşulmuş bir konu. Valizim hazırdı gidiyordum bırakmadı eşim inanın. Benim için bitmişti her şey. Eşim aldı o evden çıkardı beni. 12 saatlik yolu nasıl geldiğimi bilmiyorum.

Çünkü eşi ile maalesef aile kavramını bilmeden aile olmak istemişler. Eşinin kendisine karşı bi sevgisi de kalmamış. O kadar çok belli ki. Kendisine boşan dendiğinde zoruna gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…