- Konu Sahibi erzurumunluguzel1995
-
Satip bankaya altin hesabi acsaniz kimse laf edemez aslinda. Ortalikta olunca es ailesinin tek derdi altinlar oluyor.İnanın bende bilmiyorum sürekli altın mevzusu. Bir yere gideceğiz bana ver yok arabanın bagajına koy. Benim altınlarım bu evde çalındı burada bırakma. Sürekli bir müdahale
Ama karşıdaki size sürekli laf sokan müdahale eden bir insansa yine aynı şeyleri mi yapardınız?Bilmiyorum, gerci yaz 40a yaklastigi icin galiba bana bir gamsizlik, umutsamazlik geldi. Dusundum de bana altinlari sat araba al deseler he oyle yaparimcok mantikli derdim sonra bildigimi okurdum, torunumu tasidigin icin yemene bisey demiyorum deseler, hee torunun istiyor, bi kap daha koy, yarin da etli biseyler yap, torunun guclensin derdim.
13 saatlik uzaklıktayken bile yönetiyordu şuraya koyun buraya koyun diye. İlk başta vermiyordu bende kalsın diyordu da ben vermedimSatip bankaya altin hesabi acsaniz kimse laf edemez aslinda. Ortalikta olunca es ailesinin tek derdi altinlar oluyor.
Niye aradın demiyorum, madem aradın herşeyin baş sorumlusu kocanla hiç Bir şey olmamış gibi nasıl döndün diyorum.Aramam lazımdı çünkü duracakları yoktu inanın.
Hııı o zaman sallıyor bence. Sakinleşmenizi bekliyor, sonra yine bildiğini okuyacak. Üzgünüm ama kayınvalideden çok eşinizle sizin probleminiz. Eşiniz önlerini kesmezse siz daha çoook yaşarsınız bu olayları. Bir dahakine yenidoğan bir bebekle kriz geçirirsiniz. Çünkü doğuma gelirler kesin, lohusayken yine yapacağını yapar kayınvalideniz. Çok zorlanırsınız, baştan uyarayım.Önce saçmalama dedi sonra ailesine demiş. Ama onlar ne dedi bilmiyorum. Daha sonra hiç konuşmadık
Öncesi de olduğu için sakin kalamadım inanın.Birazda daha sakin olsaydınız iyi olurdu fakat hamile kadının yemesine içtiği suya kadar karışanın hakettiği muamele tam olarak bu.
Ailem geliyordu babasıyla konuştular babası ikna etti ailemi. Bende çıkıp gidiyorum eşim bırakmadı aldı eve getirdi beniNiye aradın demiyorum, madem aradın herşeyin baş sorumlusu kocanla hiç Bir şey olmamış gibi nasıl döndün diyorum.
Bak annem babam yok ama böyle Bir olayın çeyreğini abime anlatsam 5 çocuğum olsa abim beni o evde bırakmaz, ha abime kocamla kalacağım dediysem de kocamı hayatta affetmez.
Hakkınızda hayırlısı olsun, sağlıklı doğum dilerim tek avaz'da.Ailem geliyordu babasıyla konuştular babası ikna etti ailemi. Bende çıkıp gidiyorum eşim bırakmadı aldı eve getirdi beni
Gelmesinler dedim. Eşime de anlattım istemiyorum diye aileci biraz. Eşimi nasıl yola getireceğim bilmiyorum. Aile terapistine randevu aldım oraya gideceğizHııı o zaman sallıyor bence. Sakinleşmenizi bekliyor, sonra yine bildiğini okuyacak. Üzgünüm ama kayınvalideden çok eşinizle sizin probleminiz. Eşiniz önlerini kesmezse siz daha çoook yaşarsınız bu olayları. Bir dahakine yenidoğan bir bebekle kriz geçirirsiniz. Çünkü doğuma gelirler kesin, lohusayken yine yapacağını yapar kayınvalideniz. Çok zorlanırsınız, baştan uyarayım.
Çok teşekkür ederim sağolunHakkınızda hayırlısı olsun, sağlıklı doğum dilerim tek avaz'da.
Sizin yaptiginiz daha iyi olmus, bastan ipleri koparmak en iyisi, daha cok sinirinizi bozamazlarAma karşıdaki size sürekli laf sokan müdahale eden bir insansa yine aynı şeyleri mi yapardınız?
İnanın böyle yapmasaydım sürekli akıl verip yönetecekti. Bakın aklınıza ne geliyorsa a dan z ye bir insanın fikri olur mu yahu? Her şeye böyle müdahale edip akıl vermeye çalışır mıSizin yaptiginiz daha iyi olmus, bastan ipleri koparmak en iyisi, daha cok sinirinizi bozamazlar
Valla ne yapın edin, bir daha aynı evde kalmayın. Sizin şu an huzura ihtiyacınız var, lohusayken hele çoook daha fazla huzura sakinliğe ihtiyacınız olacak. Hamileyken bile ne kadar zorlandınız, doğunca kendinizle beraber bir de bebeği düşüneceksiniz. 2x daha stres olarak döner bu size.Gelmesinler dedim. Eşime de anlattım istemiyorum diye aileci biraz. Eşimi nasıl yola getireceğim bilmiyorum. Aile terapistine randevu aldım oraya gideceğiz
Sizde de gereksiz bir hamilelik tribi var, he deyip geçin; fırsat kollamışsınız problem çıkarmak için.Çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Gülerek söylüyor ama insan anlar istemeden yedirdiğini. İnanın gurbetteyim biri 1 tabak yemek yapıp getirse diye bekliyorum. Çok zor durumlar yaşıyorum üstüne bu da eklenince psikolojikmen yıprandım
İnanın fırsat kollamadım. Tabiki de yemek getirmelerini beklemedim ki zaten çok sıcak olduğu için soğuk içecek ve su içiyordum. Yemek yemiyordum doğru dürüst. Ona rağmen bu muameleyi gördüm. Kalkıp çay da yaptım kahve de. Hiç nazlanmadım. Ben sadece beni yönetmesini istemedim bu kadar diğer hiçbir şey umrumda değilSizde de gereksiz bir hamilelik tribi var, he deyip geçin; fırsat kollamışsınız problem çıkarmak için.
6 aylık hamilelikte insanların önünüze yemek getirmesini ni beklediniz?
Eşiniz şimdi yanınızda gibi görünebilir ama zaman geçtikçe bu yaptıklarınız olumsuz etki bırakacak ve yine siz huzursuz olacaksınız.
eşimin babası biz kimse değiliz diye bana bir bağırdı.
Tam olarak değinmek istediğim nokta da bu. Onlara ne? Benim ailem eşime şunu yap bunu yap diyebilir mi? Bir süre sonra sanane der karışmayın der öyle değil mi? Eşimin babası pek de masum değil ona göre eşi hiç hatalı değil bana saldırırken ayırmış diye senin yüzünden karımın canı yandı itelerken dedi. Eşine sen karışma gençler ne yaparsa yapsın diyeceği yerdeKayınpederiniz arada kaynadı, o ayrı vaka. Kendini ne sanıyor, ne hakla altınlarınız konusun konuşuyor?
Valla fişteklemek gibi olmasın da size yapılanı sizin aileniz eşinize yapsaydı eşiniz ömür boyu görüşmezdi. Babanız eşinizi dövmeye kalksaydı ne olurdu sizce? Ya da anneniz çok yedin, az ye, az su iç deseydi mesela?Tam olarak değinmek istediğim nokta da bu. Onlara ne? Benim ailem eşime şunu yap bunu yap diyebilir mi? Bir süre sonra sanane der karışmayın der öyle değil mi? Eşimin babası pek de masum değil ona göre eşi hiç hatalı değil bana saldırırken ayırmış diye senin yüzünden karımın canı yandı itelerken dedi. Eşine sen karışma gençler ne yaparsa yapsın diyeceği yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?