KAYNANA YÜZÜNDEN BAĞIRAN EŞ!!!

İnanın bende bilmiyorum sürekli altın mevzusu. Bir yere gideceğiz bana ver yok arabanın bagajına koy. Benim altınlarım bu evde çalındı burada bırakma. Sürekli bir müdahale
Satip bankaya altin hesabi acsaniz kimse laf edemez aslinda. Ortalikta olunca es ailesinin tek derdi altinlar oluyor.

Ama karşıdaki size sürekli laf sokan müdahale eden bir insansa yine aynı şeyleri mi yapardınız?

Aramam lazımdı çünkü duracakları yoktu inanın.
Niye aradın demiyorum, madem aradın herşeyin baş sorumlusu kocanla hiç Bir şey olmamış gibi nasıl döndün diyorum.

Bak annem babam yok ama böyle Bir olayın çeyreğini abime anlatsam 5 çocuğum olsa abim beni o evde bırakmaz, ha abime kocamla kalacağım dediysem de kocamı hayatta affetmez.

Önce saçmalama dedi sonra ailesine demiş. Ama onlar ne dedi bilmiyorum. Daha sonra hiç konuşmadık
Hııı o zaman sallıyor bence. Sakinleşmenizi bekliyor, sonra yine bildiğini okuyacak. Üzgünüm ama kayınvalideden çok eşinizle sizin probleminiz. Eşiniz önlerini kesmezse siz daha çoook yaşarsınız bu olayları. Bir dahakine yenidoğan bir bebekle kriz geçirirsiniz. Çünkü doğuma gelirler kesin, lohusayken yine yapacağını yapar kayınvalideniz. Çok zorlanırsınız, baştan uyarayım.

Ailem geliyordu babasıyla konuştular babası ikna etti ailemi. Bende çıkıp gidiyorum eşim bırakmadı aldı eve getirdi beni

Gelmesinler dedim. Eşime de anlattım istemiyorum diye aileci biraz. Eşimi nasıl yola getireceğim bilmiyorum. Aile terapistine randevu aldım oraya gideceğiz

Gelmesinler dedim. Eşime de anlattım istemiyorum diye aileci biraz. Eşimi nasıl yola getireceğim bilmiyorum. Aile terapistine randevu aldım oraya gideceğiz
Valla ne yapın edin, bir daha aynı evde kalmayın. Sizin şu an huzura ihtiyacınız var, lohusayken hele çoook daha fazla huzura sakinliğe ihtiyacınız olacak. Hamileyken bile ne kadar zorlandınız, doğunca kendinizle beraber bir de bebeği düşüneceksiniz. 2x daha stres olarak döner bu size.

Sizde de gereksiz bir hamilelik tribi var, he deyip geçin; fırsat kollamışsınız problem çıkarmak için.

6 aylık hamilelikte insanların önünüze yemek getirmesini ni beklediniz?

Eşiniz şimdi yanınızda gibi görünebilir ama zaman geçtikçe bu yaptıklarınız olumsuz etki bırakacak ve yine siz huzursuz olacaksınız.

İnanın fırsat kollamadım. Tabiki de yemek getirmelerini beklemedim ki zaten çok sıcak olduğu için soğuk içecek ve su içiyordum. Yemek yemiyordum doğru dürüst. Ona rağmen bu muameleyi gördüm. Kalkıp çay da yaptım kahve de. Hiç nazlanmadım. Ben sadece beni yönetmesini istemedim bu kadar diğer hiçbir şey umrumda değil

Kayınpederiniz arada kaynadı, o ayrı vaka. Kendini ne sanıyor, ne hakla altınlarınız konusun konuşuyor?
Tam olarak değinmek istediğim nokta da bu. Onlara ne? Benim ailem eşime şunu yap bunu yap diyebilir mi? Bir süre sonra sanane der karışmayın der öyle değil mi? Eşimin babası pek de masum değil ona göre eşi hiç hatalı değil bana saldırırken ayırmış diye senin yüzünden karımın canı yandı itelerken dedi. Eşine sen karışma gençler ne yaparsa yapsın diyeceği yerde

Ben tepkilerinizi gayet olagan buldum sonucta gecmiste ne yasadiniz o evde 1 aydir ne kadar dolup tastiniz bilmiyoruz ama karsi tarafin tek bir olayla dahi nasil bir mahluk oldugu ortada . Ailenizi arayip ortaligi karistirmakla da cok iyi yapmissiniz kimse sizi sahipsiz sanmasin asla muhattap olmayin lohusayken ozellikle asla evinize kabul etmeyin

Valla fişteklemek gibi olmasın da size yapılanı sizin aileniz eşinize yapsaydı eşiniz ömür boyu görüşmezdi. Babanız eşinizi dövmeye kalksaydı ne olurdu sizce? Ya da anneniz çok yedin, az ye, az su iç deseydi mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…