Evet çok uyumak istedim uyutmadı
Allah razı olsun derdim çok baksaydıCok ilgilense ay bebegimle çok ilgileniyor bana zaman kalmiyor diyeceksiniz.
Neden altindan kalkamayip aglayacaksaniz ,oynuyorsunuz.
Canım senin doğurduğun bebeğe kaynanan bakacak diye bi ibare mi var?ben kaynanama daha sen dokunma anne ben hallederim diyorum.kadın büyütmüş büyüteceği kadar sana vermiş büyüttüğünü de. bu yaştan sonra da sadece sevmek hakkı diye düşünüyorum.yemek yemeyi geç bebek ağlıyo kalk bebeğine bak diyen kaynana devrinden geçti bu ülke.bence öp başının üstüne koy diyorumKızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
Ay hayal anneliköyle kaynana olsa 3-5 tane yapardım ay olsa çocuk öyle kaynanam yok yşne de yaparım ama ha deyince gebe kalamayan kadınlardanım, demleniyorum şuan
İnsanoğluyuz halimize şükretmesini asla bilmiyoruz. İlk bi sene ah bugün de bitse diye dua ediyordum ben o kadar zordu ki oğlum, hep herseye ağlar asla uyumazdı, tırmalar ısırır vurur çimdikler, ama bedenimden ayrılmaz. Saatlerce uğraşır yarım saat uyutabilirdim, o yarım saatte ocaktan yemeğimi alamazdım . Hiç öyle koy bi yere yatsın oynasın bi çocuk da değildi . Her akşam uyumamak için de katıksız 1-2 saat arası ağlardı, gece de 2-3 kez rutin uyanırdı. Diş dönemleri 20 kez kalktığım gece bilirim . Bir gece uykusuna 3 nöbet değişimiyle eşimle yatırırdık tükenip. Sonra 14 ay civarı akşam uykusu öncesi ağlamayı kestı, tam 6 ay gecegündüz mutluydum, olsun yaaa hersey olsun artık ağlamıyo ya akşamları allah razı olsun diyordum. 2 saate yakın odasına ninni söylemek koymuyordu. Ama şimdi bak, 30 aylık oldu. Odasında 40 dakika oturmak gözüme batıyor, işte memnuniyetsiziz şükretmesini bilmiyoruz. Arada çıkıp birilerinin bize çemkirmesi gerekiyor bence. Halimize şükretmesini hatırlatması.Dediklerinden etkilendim cnm doğru diyorsun
Bir kez dedim ben çok yoruluyorum beni bir kez olsun dşnlendirmedin 7 de kapıma geldin kahvaltı hazırla diye bana ne dedi ben ne yapayım benimde işlerim var işide tavukları var yem atıyor o kadarSabah odana geldiğinde ben yatıcam kahvaltı hazırlamak istemiyorum de. Onun dediğini yapmak zorunda değilsin. Zaten bir süre sonra bırakır yakanı. Ben gece kucağımda uyuyakalıyordum o günlerde de bi lohusa kadın kucağında bebekle uyuyakaldığı için bebeğini kaybetmişti,tvde gördüm haberi. Çok korktum kaygıdan gece gelsin istemiyordum eşimle kvde de çok etkilendi. Sürekli gündüz çocuğa bakıp uyutuyorlardı beni gece uykusuz kalmiim de,sende derdini anlatsan yardımcı olmaz mı.
Zorunda mi? Şuan yemek yiyecek zamani bulabiliyorsaniz yine diyeceksiniz. O bakmış buyutmus kocanız olmuş sira sizde.Allah razı olsun derdim çok baksaydı
İstifanı işten mi verdin üremeden miTorunlarına çok düşkündür beni de ehh işte sever,çok yardımını gördüm ne yalan söyliim sağolsun. Ben ikide istifamı verdim,daha fazla üreyemem
Zorunda mi? Şuan yemek yiyecek zamani bulabiliyorsaniz yine diyeceksiniz. O bakmış buyutmus kocanız olmuş sira sizde.
Tam doğru noktaya bastın cnmArkadaşlar şurda yardım isteyen bi taze anne var,ilk çocuk heralde bunalmış,eşi uzakta ,doğurduğum bebeye kv baksın demiyor ki,biraz daha el atsın diyor. Aynı dönemde olduğumuz için mi ben anlıyorum da size paylamak daha rahat geliyor cidden anlamadım.
Ay ben bebeğimi düşürürüm diye hep öyle kanguruya takıp koltuklarda uyumuşumSabah odana geldiğinde ben yatıcam kahvaltı hazırlamak istemiyorum de. Onun dediğini yapmak zorunda değilsin. Zaten bir süre sonra bırakır yakanı. Ben gece kucağımda uyuyakalıyordum o günlerde de bi lohusa kadın kucağında bebekle uyuyakaldığı için bebeğini kaybetmişti,tvde gördüm haberi. Çok korktum kaygıdan gece gelsin istemiyordum eşimle kvde de çok etkilendi. Sürekli gündüz çocuğa bakıp uyutuyorlardı beni gece uykusuz kalmiim de,sende derdini anlatsan yardımcı olmaz mı.
İstifanı işten mi verdin üremeden miikiyi yapmışsın ama bak, ben çok istiyorum ikinci tutmuyo aylardır, denk dahi gelmiyor. Yumurtlama dönemi değişiyor falan. Bence ben tek nası bakarım iki çocuga , oğlumu kime bırakırım doğuma giderken falan diye korkumdan vucudum ürememek için herseyi yapıyo . Benim annem abimin oğluna bakıyo baya bi tek gece gelinde çocuk, 1.5 yaşındayken oğlu kaldı ikinciye gebe yani. Ben stresten kalamıyorum galiba ya
Bence hiç bişey demeyin iyi evine alıp bakıyor bizimki annene git dediKızlar 2.5 aylık kızım var eşim görev yerinde ben ise kayınvalidemlerdeyim kaynanam sadece ben yemek yaparken yada yerken bebeği tutuyor diğer zamanlar 5 dakika odaya uğruyor bide banyo yaparken bebeğe su döküyor eşim gideli odamıza bile gelmiyor bize bakmaya eşimle konuşurken de hep atlıyor bebeğe çok iyi bakıyoruz falan diyo altını almadı doymadı uykusuz kalmadı bakıyor mu yoksa şeytanın dılduruşuna mı geliyorum sizce neren bakıyor anne diye cevap mı vereyim
İnsanlar yazıyo yanlış anladı canım bence, lafına alındıgını anlamadılar. Bi de lohusa kafası bambaşka bişi yani ben saat sayıyordum eşim gelsin diye sanki süpermenArkadaşlar şurda yardım isteyen bi taze anne var,ilk çocuk heralde bunalmış,eşi uzakta ,doğurduğum bebeye kv baksın demiyor ki,biraz daha el atsın diyor. Aynı dönemde olduğumuz için mi ben anlıyorum da size paylamak daha rahat geliyor cidden anlamadım.
İnsanlar yazıyo yanlış anladı canım bence, lafına alındıgını anlamadılar. Bi de lohusa kafası bambaşka bişi yani ben saat sayıyordum eşim gelsin diye sanki süpermengelince yine akşam kararırken hava dünya eziyodu beni sanki. Hep hormon hepsi hormon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?