Kaynanam hastanede tek kaldı...

+1000000
Konu sahibinin konularına bakarsan kaynana kayinpeder onlara muhtaç gelip gitmeleri için yalvarıyor sanırsın

Bana epeydir konu sahibinin konuları inandırıcı gelmiyor

Son durum ne gecmis olsuna gittin mi???
Evet gittim kaynanam kalmamı bile istedi eşimin elinden tutup ağladı falan çok kötüyüm dedi yanında kalıp bana bakmadı falan der diye kalmak istemedim bir akrabası geldi bakmaya.

Evet gittim kaynanam kalmamı bile istedi eşimin elinden tutup ağladı falan çok kötüyüm dedi yanında kalıp bana bakmadı falan der diye kalmak istemedim bir akrabası geldi bakmaya.
Ağlamaz mı,ilk salatayı senin elinden yedi ne de olsa
Kim olsa ağlar

Ağlamaz mı,ilk salatayı senin elinden yedi ne de olsa
Kim olsa ağlar
Neden yalan söyleyeyim buna sebep ne olsun ağlama sebebide kaynatam bağırıp çağırıp bırakıp gitmiş bu oysa hastalandığında senden başka kim kahrımı çeker demiş böyle vefalı kadına yapılır mı bu

Eski konularına ve özellikle İftarla ilgili actığı konuya bak Jameya.
Seni anlıyorum ve sana kayınvaliden konusunda hak veriyorum sende problem yaşıyorsun ama bu bambaşka bir boyutta.
Ben ziyarete gidiyorum ve bana bizi ayırmaya çalışan teyzesinin gelininin ona bakmaya gelmek istediğini söylüyor ne boyutu Allah aşkına benim o kadının adını duymaya tahammülüm yokken.

Ya inandım,neden inanmayayım,kadın giderken bir köşede atıştırırım demiştir,açlıktan bayılmamak için

Ya inandım,neden inanmayayım,kadın giderken bir köşede atıştırırım demiştir,açlıktan bayılmamak için
Ben burada derdimi anlattım bir tarafımdan uydurma hikayeler yazmadım beni anlayan anlıyor böyle şeyler yaşadığıma inanıyor umarım o kadar güzel şeyler yaşarsınız ki benim konularım uyduruktan hikaye olarak kalır hayatınızda hiçbir zaman "demek ki gerçekten böyle oluyormuş" demezsiniz...

Herkesin"kayınvalidesinin prensesi" olduğunu mu sanıyorsun tereliye?
Belki bizim yaşadıklarımız yanında seninkiler devede kulaktır,ama kimimiz affetmeyi,kimimiz uzaklaşmayı,hayatımızdan çıkarmayı seçtik.
Sen ne onlarla olabiliyorsun,ne de onlarsız,aklında dilinde hep onlar.Düştüğün ikilem bu işte.
Benim değer vermediğim insanlar,bir dakikamı hak etmez,ne düşünmek,ne de konuşmak için...

Sizi sürekli takip ediyorum ama hiç yorum yazmamıştım. Bir konunuzda çalışın diyenlere tesettürüm uygun değil demiştiniz. Dindar bir insansınız demekki. Peki merak ediyorum size dini eğitiminizi veren kişi tesettür hakkında sizi bilgilendirirken kin ve öfkenin kötü bir şey olduğundan bu kadar entrikanın dinde yeri olmadığından bahsetmedi mi ? Yoksa siz işinize gelen kısımlarımı aldınız ? Çalışmak zor geldiğinden dini bahane ederken işin içine kindarlık girince neden hiç dini hassasiyetiniz yok ? Ayrıca dinde ana bana hakkı büyüklere saygı sevgi emredilmişken neden bundan bir nebze faydalanmadığınızı gerçekten merak ediyorum. Aslında siz garip düşünce tarzınızla toplumun çok büyük bir kesimini temsil ediyorsunuz. Bence tedavi olun bunu bir çok kişi söyledi size yoksa içinizdeki kurtlar sizi yiyio biterecek geleceğinizi hiç parlak görmüyorum üzgünüm.

Birde en en merak ettiğim soruyu sorayım. Buradaki çoğu üye size çözdü açtığınız konularda çoğunluğu sizi ciddiye almıyor. Alanlarıda zaten siz dinlemiyorsunuz. Hala daha burada konu açmanız bile ne kadar takıntılı bir insan olduğunuzun göstergesi. Bir psikologla konuşup ona anlatın ya da günlük tutun. Benden size ciddi bir tavsiye.

ohh sefan olsun kimsede kusura bakmasın insan bu raddeye kolay gelmez kız kalmak istemiyosa vardır bir bildigi kac kisi var kaynanasına yaranna bi tane söyleyin yaa istersen altını al yarın der benim kızım daha güzel alıyo

Bende uzaklaşmayı seçtim girdiğim ortama gelip kaynanam "ne zamandır görmedim" diye bağıra bağıra bir hal oldu...İyice iletişimi kestim başka bir ortamda tanıdık bir komşusu gelip eşinin ailesiyle ilgisi yok deyip güldü...Malesef her insan sıyralamıyor böylelerinden...

Bende olan dini hassasiyet kötü söz söylememe,kalp kırmaya,huzur kaçırmaya vb. şeylere engel oluyor şükür yüzsüz olmadım hiçbir zaman.
Soru sorayım demişsiniz soru ortada yok.

Bende olan dini hassasiyet kötü söz söylememe,kalp kırmaya,huzur kaçırmaya vb. şeylere engel oluyor şükür yüzsüz olmadım hiçbir zaman.
Soru sorayım demişsiniz soru ortada yok.
Okuduğunuzu anlama kabiliyetiniz varsa eğer ordaki soruları algılayabilirsiniz.
Ama yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…