- 13 Eylül 2015
- 21.891
- 68.786
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Senin isteğin yok,eşinin isteği yok,o halde bu konuyu kv mi açtıEşimin böyle bir isteği olsa seve seve kalırım ki yok.Niyetim sadece Allah rızası için olsa tabiki giderim ama niyetimi yaşadığım şeyler bozuyor gün gelir yaptığım iyilik benim canımı sıkan diye korkuyorum.
Git uyu uyu bende uyuyacağım hadi bySenin isteğin yok,eşinin isteği yok,o halde bu konuyu kv mi açtı
Bir tek korsanlık yapmadığı kalmıştı
Keşke benim kaynanamda çocuğuma bakmaya gelse ama hasta kadın gelemez. Bakıcı döver mi diye gözüm arkada kalmazdıYarın ameliyat olacak bugünden yatışı yapıldı ama aynı odada yeni doğum yapmış bir anne ve bebeği varmış erkek girmesin istemişler.Görümcemin çocuğu var o gidemez.Bir ben kaldım geriye bu gece önemli değil ama yarın kesin biri lazım.Ne yapmalıyım derdim iyi gelin gibi görünmek falan değil ama gitsem biliyorum konuşmam muhabbet etmem.Yeni doğum yapmış kadınla daha çok muhabbetimin olacağı kesin.Şimdi ne yapmalı?
Aslında benim asıl çekindiğim nokta nasip olurda birgün çocuğum olursa gelip kalmak istemesi olur ki bunu asla istemem.Kızıda yemek yapıp dönmüş evine hayırlı evlat iki çorba kaynatmıştır.
Ben çalışmıyorum bakıcı derdim yok hem çoğu anne çocuğunu övermiş eskiden nasıl sonsuz güvenebilirsiniz kiKeşke benim kaynanamda çocuğuma bakmaya gelse ama hasta kadın gelemez. Bakıcı döver mi diye gözüm arkada kalmazdı
Ya gerçekten birşeylerin farkına varması lazım .Çok fenasın
Çocuğu görümcemden başkasıyla durmuyormuş.Görümcem kaynanasının üst katında oturuyor bu kadar iyi bir insan nasıl kayınvalidesine bırakamıyor şaşıyorum doğrusu çok mükemmel ondan olsa gerek.Bence de
Gorumce cocugu baskasina birakamiyor mu?
Sana ya da kendi kv sine kocasina falan?
Sen kv ile anlasamiyorsun
Onu sevmiyorsun o da seni sevmiyor
Bence gorumce istese bir sekilde kalabilir
Valla onu düşünecek olanlarda onlardı özel hastanede olup özel odada kalsalardı evet bizim aramızda böyle bir bağ yok ve asla olamaz kısa ziyaret edip gelmek en güzeli olacak.Sezaryen olmuş biri olarak yazıyorum, ameliyatlı olan kişiye sondası, altına verilecek sürgüsüyle ilgilenecek biri lazım, ayrıca ameliyatlı kişinin ilk 24 saatte bağırsaklarını rahatlatması, gaz sorununu gidermesi, doktorun söylediği zaman yürümesi, tuvalete çıkabilmesi, serumu bitince haber verilmesi, sondanın ucuna takılı olan torba dolunca boşaltılması için haber verilmesi veya direkt boşaltılması gibi şeyler önemli, ameliyatlı kişi gaz, tuvalet yapma ihtiyaçlarını çok yakın olduğu biri olursa çözebilir, sizin aranızda böyle bir bağ yok, o yüzden refakatçilik hem size hem kayınvalidenize yük olur.
Ya gerçekten birşeylerin farkına varması lazım .
Gerçek dünyanın çok dışında yaşıyor.
Belkide böyle direk sert bir şekild e yüzüne söylenmesi lazım ben üzülüyorum bu üyeye aslında.
Uyudum uyandım,karara varabildin miGit uyu uyu bende uyuyacağım hadi by
Çocuk beni tanımıyor ayrıca neden ben bakayım ne alaka kim doğmuşsa o baksın.
Bir konuyu daha varmış gibi gösterip,sonra yok olduğunu ispat ettin tereliyeValla onu düşünecek olanlarda onlardı özel hastanede olup özel odada kalsalardı evet bizim aramızda böyle bir bağ yok ve asla olamaz kısa ziyaret edip gelmek en güzeli olacak.
Devlet hastanelerinin de büyük kısmında tek kişilik oda vardır aslında, ben devlet hastanesinde yaptım doğumu, özel oda tuttuk eşim refakatçim olmuştu, doğru diyorsunuz bir bağınız olmadığından kanama, sonda veya sürgü koyma durumlarında zorlanırsınız, bu tip işleri ya çok yakın olduğu biri yapmalı zira hastanın epeyce sıkıntıları oluyor özellikle ilk 24 saat veya profesyonel refakatçi tutulmalı.Valla onu düşünecek olanlarda onlardı özel hastanede olup özel odada kalsalardı evet bizim aramızda böyle bir bağ yok ve asla olamaz kısa ziyaret edip gelmek en güzeli olacak.
Basit bir örnek vereyim düğünden bir ay önce çok kötü bir şekilde merdivenlerde düştüm eşimin ailesinden tek biri geçmiş olsun demedi sormadı bile sanırım benim ki can değil ona rağmen gidip gitmemeyi düşünüyorum bundan daha çok doğsam başımdan ayrılmaz diye korku yaşıyorum bu sebepten çünkü istemiyorum keşke hiç gelmeseler hiç istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?