Kaynanam hastanede tek kaldı...

Senin isteğin yok,eşinin isteği yok,o halde bu konuyu kv mi açtı
Bir tek korsanlık yapmadığı kalmıştı

Keşke benim kaynanamda çocuğuma bakmaya gelse ama hasta kadın gelemez. Bakıcı döver mi diye gözüm arkada kalmazdı

Bence de
Gorumce cocugu baskasina birakamiyor mu?
Sana ya da kendi kv sine kocasina falan?

Sen kv ile anlasamiyorsun
Onu sevmiyorsun o da seni sevmiyor
Bence gorumce istese bir sekilde kalabilir
Çocuğu görümcemden başkasıyla durmuyormuş.Görümcem kaynanasının üst katında oturuyor bu kadar iyi bir insan nasıl kayınvalidesine bırakamıyor şaşıyorum doğrusu çok mükemmel ondan olsa gerek.

Valla onu düşünecek olanlarda onlardı özel hastanede olup özel odada kalsalardı evet bizim aramızda böyle bir bağ yok ve asla olamaz kısa ziyaret edip gelmek en güzeli olacak.

Çocuk beni tanımıyor ayrıca neden ben bakayım ne alaka kim doğmuşsa o baksın.

Görümcenizin kv’si yok mu ya da görümcesi? Çocuğa onlar baksın, görümceniz de annesine.
Hani eşiniz teyzesi falan vardı, kv’nizin yakın arkadaşı vardı, onlar bakarlar bence.
Siz ki ziyarete gitme konusunda bile rahatsızken kadına nasıl bakacaksınız?
Bunca mevzudan sonra siz kalırsanız birbirinizi gerer durursunuz, kadının burnundan getirebilirsiniz tavırlarınız ile

Valla onu düşünecek olanlarda onlardı özel hastanede olup özel odada kalsalardı evet bizim aramızda böyle bir bağ yok ve asla olamaz kısa ziyaret edip gelmek en güzeli olacak.
Bir konuyu daha varmış gibi gösterip,sonra yok olduğunu ispat ettin tereliye

Siz eşinizin ailesinden nefret eden üye değilmiydiniz?
Bu konu da sanki "kayinvalide hastanede tek kaldı,kızıda gidemedi,bakın nasılda bana muhtaç oldu ohh canıma değsin" konusu olmuş.
Gidememe bahaneniz de tuhaf. Neymiş sizin doğumunuz olursa oda gelip kalırmış. Ki sanmıyorum kalacaklarını sizin doğumunuzda. Torun sevgisi de bir yere kadar.
İstemiyorsaniz, istemiyorum gitmeyeceğim deyip geçersiniz. Ne hali varsa görsün de diyebilirsiniz ama bahane üretmeyin. Bence hisleriniz karşılıkli,kayınvalideniz de yanlız kalmaya razıyım yeterki tereliye gelmesin,suratını çekmeyeyim diyordur belkide.

Devlet hastanelerinin de büyük kısmında tek kişilik oda vardır aslında, ben devlet hastanesinde yaptım doğumu, özel oda tuttuk eşim refakatçim olmuştu, doğru diyorsunuz bir bağınız olmadığından kanama, sonda veya sürgü koyma durumlarında zorlanırsınız, bu tip işleri ya çok yakın olduğu biri yapmalı zira hastanın epeyce sıkıntıları oluyor özellikle ilk 24 saat veya profesyonel refakatçi tutulmalı.

Öyle birşey yaşadıysan tabi ki gitme. İnsanlarda nedense “aman sen iyi ol da gerisini boşver” mantığı var. Boşver gitme iyilik görmediğin kimseye de iyilik yapma. Çünkü ben hep bu zamana kadar yaptım ve karşılığında koskoca bir “nah” aldım.
Ben kv hastayken ona yemek poğaça yapıp götürdüm hastaneye. Evde ben bayıldım bebeğim doğduktan sonra,kendisi de ağzıma hiçbirşey süremdiğimi gördüğü halde bir çorba yapmadan evden gitti ben burda sigara içeniyorum diye. O yüzden hep o günden sonra dua ettim bir tabak çorbaya muhtaç oldun da kılımı kupırdatmiyim diye. Bence hiç düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…