Kaynanam hastanede tek kaldı...

E görmediyse görmedim diyecek tabi,bir şey yapıyorsan sonucunu bilip kabulleneceksin.Örneğin orada ben olsam,sessiz kalır,"sevilmediğini eninde sonunda anlayacaksın"diye düşünürüm.Beni rezil ediyorlar,aleyhime konuşuyorlar diyorsun,Allah aşkına kime rezil olacaksın,onların yanında öyle konuşanlar,onların yokluğunda da onları çekiştirir.
Böyle insanlar sana iyi deseler ne olur,kötü deseler ne olur?
Yaşın biraz küçük,biraz büyü,eminim birşeyin kalmayacak,çünki "gerçek anlamda"umursamamayı öğreneceksin.

Zaten sessiz kaldım çünkü bulunduğum ortamda çok sevdiğim ve saygı duyduğum insanlar vardı.Bu insanlarla sürekli görüşüyorum ben onun komşusu zaten onun gibi ona rezil olmaktan değil sevdiğim insanlara karşı küçük düşmek zoruma gidiyor.

Yok hiç etrafa çamur atma, bu halinin suçlusu sensin.

Ben kayınonvalidenizin yerinde olsam sizi evden cıkartırdım belki kira verince kıymetlenir kayınvalide
İnanın bende çok istiyorum bu evden çıkmayı çünkü kışın donup sefa sürmüyorum duvarına bir çivi çakamadığım evi ne yapayım ki.

İşte o evin değerini anlamanın tek yolu kira vermek.kiraya cıkınca da ev sahibiniz istediğiniz çiviyi tabi ki çaktırmayacak.
İnanın hiçbir farkı yok bahçe var o bile bizim değil alttaki kiracının diye bahsediyor kaynanam çünkü o kankası.

Tereliye senin bu hayattan beklentin ne? Buraya sürekli konu açmaktan ve sürekli aynı cevapları almaktan bıkmıyor musun ya?

Hala "2 çorba kaynatmistir" diyor ya.. Senin bu yemek, sofra, hamaratlik muhabbetin yuzunden burda kac kisi cileden cikip en sonunda agzini bozdu ve banlandi (biri de benim).. Insan hic mi pay cikarmaz? Pes..
Yok onuda yapmamış dede aç kalmış bugün nasıl insanlar anlayamadım hiçbir plan program yok hepsi ayrı kafa

Muhabbet edemeyiz diyede hastya bakılmazmı cok sacma kayvaldniz yardıma ihtiyacı var ve en uygunda sizmissinz insanlık oldumu cnm git yanında durman ble yeter ona dogumunda yanında kalsın ne var ki yiyecekmi cocgunuzu

Yok onuda yapmamış dede aç kalmış bugün nasıl insanlar anlayamadım hiçbir plan program yok hepsi ayrı kafa
Sen gercekten cok ilginç bi insansin tereliye.. Vallahi ciddi soyluyorum bunu..
Halin, tavrin, cumlelerin, sabirla cevap verişlerin
Kızıyorum, kızıyorum, sonra cevaplarina bi bakiyorum, ulan diyorum, bu kadin ya bizle dalga geciyor ya da cidden yardima ihtiyaci var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…