- 13 Eylül 2015
- 21.891
- 68.786
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
E görmediyse görmedim diyecek tabi,bir şey yapıyorsan sonucunu bilip kabulleneceksin.Örneğin orada ben olsam,sessiz kalır,"sevilmediğini eninde sonunda anlayacaksın"diye düşünürüm.Beni rezil ediyorlar,aleyhime konuşuyorlar diyorsun,Allah aşkına kime rezil olacaksın,onların yanında öyle konuşanlar,onların yokluğunda da onları çekiştirir.Bende uzaklaşmayı seçtim girdiğim ortama gelip kaynanam "ne zamandır görmedim" diye bağıra bağıra bir hal oldu...İyice iletişimi kestim başka bir ortamda tanıdık bir komşusu gelip eşinin ailesiyle ilgisi yok deyip güldü...Malesef her insan sıyralamıyor böylelerinden...
Zaten sessiz kaldım çünkü bulunduğum ortamda çok sevdiğim ve saygı duyduğum insanlar vardı.Bu insanlarla sürekli görüşüyorum ben onun komşusu zaten onun gibi ona rezil olmaktan değil sevdiğim insanlara karşı küçük düşmek zoruma gidiyor.E görmediyse görmedim diyecek tabi,bir şey yapıyorsan sonucunu bilip kabulleneceksin.Örneğin orada ben olsam,sessiz kalır,"sevilmediğini eninde sonunda anlayacaksın"diye düşünürüm.Beni rezil ediyorlar,aleyhime konuşuyorlar diyorsun,Allah aşkına kime rezil olacaksın,onların yanında öyle konuşanlar,onların yokluğunda da onları çekiştirir.
Böyle insanlar sana iyi deseler ne olur,kötü deseler ne olur?
Yaşın biraz küçük,biraz büyü,eminim birşeyin kalmayacak,çünki "gerçek anlamda"umursamamayı öğreneceksin.
Yok hiç etrafa çamur atma, bu halinin suçlusu sensin.Bende uzaklaşmayı seçtim girdiğim ortama gelip kaynanam "ne zamandır görmedim" diye bağıra bağıra bir hal oldu...İyice iletişimi kestim başka bir ortamda tanıdık bir komşusu gelip eşinin ailesiyle ilgisi yok deyip güldü...Malesef her insan sıyralamıyor böylelerinden...
İnanın bende çok istiyorum bu evden çıkmayı çünkü kışın donup sefa sürmüyorum duvarına bir çivi çakamadığım evi ne yapayım ki.Ben kayınonvalidenizin yerinde olsam sizi evden cıkartırdım belki kira verince kıymetlenir kayınvalide
İşte o evin değerini anlamanın tek yolu kira vermek.kiraya cıkınca da ev sahibiniz istediğiniz çiviyi tabi ki çaktırmayacak.İnanın bende çok istiyorum bu evden çıkmayı çünkü kışın donup sefa sürmüyorum duvarına bir çivi çakamadığım evi ne yapayım ki.
İnanın hiçbir farkı yok bahçe var o bile bizim değil alttaki kiracının diye bahsediyor kaynanam çünkü o kankası.İşte o evin değerini anlamanın tek yolu kira vermek.kiraya cıkınca da ev sahibiniz istediğiniz çiviyi tabi ki çaktırmayacak.
Valla Allah biliyor suçluyu haklıyı çok şükür.Yok hiç etrafa çamur atma, bu halinin suçlusu sensin.
Tereliye sonucta kira vermiyorsun bu bile bir minnet sebebidir.İnanın hiçbir farkı yok bahçe var o bile bizim değil alttaki kiracının diye bahsediyor kaynanam çünkü o kankası.
Bu açtığın konuların hepsi kendine zarar. Sen kendine yapıyorsun ne yapıyorsan. Söylediğimi de anlamıyorsun zatenValla Allah biliyor suçluyu haklıyı çok şükür.
Minnet ve tereliye?????? Birbirleriyle uzaktan yakından alakası olmayan 2 kelime.Tereliye sonucta kira vermiyorsun bu bile bir minnet sebebidir.
Eşim yıllarca annesine para vermiş valla o hesaba kalırsa ailesi borçlu çıkar...Tereliye sonucta kira vermiyorsun bu bile bir minnet sebebidir.
Esin vermiş parayı sen değil .Eşim yıllarca annesine para vermiş valla o hesaba kalırsa ailesi borçlu çıkar...
Kirada otursakta parayı yine eşim verecekti ben değil aynı kapıEsin vermiş parayı sen değil .
Yok onuda yapmamış dede aç kalmış bugün nasıl insanlar anlayamadım hiçbir plan program yok hepsi ayrı kafaHala "2 çorba kaynatmistir" diyor ya.. Senin bu yemek, sofra, hamaratlik muhabbetin yuzunden burda kac kisi cileden cikip en sonunda agzini bozdu ve banlandi (biri de benim).. Insan hic mi pay cikarmaz? Pes..
Muhabbet edemeyiz diyede hastya bakılmazmı cok sacma kayvaldniz yardıma ihtiyacı var ve en uygunda sizmissinz insanlık oldumu cnm git yanında durman ble yeter ona dogumunda yanında kalsın ne var ki yiyecekmi cocgunuzuYarın ameliyat olacak bugünden yatışı yapıldı ama aynı odada yeni doğum yapmış bir anne ve bebeği varmış erkek girmesin istemişler.Görümcemin çocuğu var o gidemez.Bir ben kaldım geriye bu gece önemli değil ama yarın kesin biri lazım.Ne yapmalıyım derdim iyi gelin gibi görünmek falan değil ama gitsem biliyorum konuşmam muhabbet etmem.Yeni doğum yapmış kadınla daha çok muhabbetimin olacağı kesin.Şimdi ne yapmalı?
Aslında benim asıl çekindiğim nokta nasip olurda birgün çocuğum olursa gelip kalmak istemesi olur ki bunu asla istemem.Kızıda yemek yapıp dönmüş evine hayırlı evlat iki çorba kaynatmıştır.
Ziyarete gittim 5-10 dakika gördüm hatta kaynanam benimle sen kal bile dedi kızı çocuğundan dolayı kalamayacağı için kalırsan çok iyi olur bile dedi o çirkef görümcem yere bakarak ama kaynanam aynen şunu dedi "x teyzemin(bu teyze düğün öncesi bizi ayırmaya çalışan teyze)gelini gelecekti benimle kalmaya ben sen kalırsın dedim.Bu sözünü üstüne ben yarın düğüne gidiyorum o gelsin dedim benim alttakinin misafiri varmış ondan gelememiş ben çok kötü gelinim ya hani hala yüzleri var peees...
Sen gercekten cok ilginç bi insansin tereliye.. Vallahi ciddi soyluyorum bunu..Yok onuda yapmamış dede aç kalmış bugün nasıl insanlar anlayamadım hiçbir plan program yok hepsi ayrı kafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?