Kaynanam hastanede tek kaldı...

Yok onuda yapmamış dede aç kalmış bugün nasıl insanlar anlayamadım hiçbir plan program yok hepsi ayrı kafa
Hasta evi orda kadının rahmi alındı, kızı yeni doğum yapmış hala kimse yemek yapmış mi diyorsun ?
Insanligini gostereydinde o çok ovdugun yemekleri sen yapaydin.

Rezil olmadığına küçükte düşmezsin merak etme,örneğin beni tanıyıp sevenler bir lafını bilmezin sözüyle mi beni kötü bilecek?Eğer öyleyse beni tanıyıp sevmemişlerdir zaten...

Kimseyle dalga geçtiğim yok yaşadığım bu duygular sadece eşimin ailesine ve onlarla bağlantılı birkaç kişiye karşı malesef

Hasta evi orda kadının rahmi alındı, kızı yeni doğum yapmış hala kimse yemek yapmış mi diyorsun ?
Insanligini gostereydinde o çok ovdugun yemekleri sen yapaydin.
Eşim yapma gerek yok dedi kardeşi yapacaktı sözde yapmamış eşime kızdım hatta hani yapacaktı dedim

Rezil olmadığına küçükte düşmezsin merak etme,örneğin beni tanıyıp sevenler bir lafını bilmezin sözüyle mi beni kötü bilecek?Eğer öyleyse beni tanıyıp sevmemişlerdir zaten...
Malesef o lafını bilmeyen yaşça büyük yıllardır tanınan biri benden daha eski yani bilmiyorum belki kimse takılmadı ama gerçekten üzgünüm yani o lafı hakeden hiçbir davranışım olmadı dış kapının dış mandalı bana laf etti.

Kimseyle dalga geçtiğim yok yaşadığım bu duygular sadece eşimin ailesine ve onlarla bağlantılı birkaç kişiye karşı malesef
Bi seyler yasamissin evet, nefret etmissin en sonunda, gorusmek istemiyorsun, buna da tamam.. Sorun bu degil zaten.. Bilirim insanin yapılanlari (hele suclularda telafi çabası yok ise) nasil unutamadigini, nasil zivanadan ciktigini.. Hakli olabilirsin ama senin sorunun sınırları cizememek.. Sınır derken yuzlerini görmemek "sınır çizmek" demek degildir.. Her anın, tum hayatin ve dusuncelerin o insanlarla dolu..
Eşinin seni desteklediğini söylüyorsun, sana ve ailene karşı iyi olduğunu dile getiriyorsun, seni hic bi seye zorlamiyormus da.. Ee, daha ne o zaman?

Neler okuyoruz burda, karisi yuzde yuz hakli ve ailesi tamamen suclu iken karısını kendi ailesine paspas yapmaya çalışan heriflerle dolu ortalik.. Allah korusun..
Haline sukret ve evine yuvana duzenine odaklan.. Eşini bıktırma, kendini yipratma.. Bu sekilde bi yere varamayacagini artik anlamis olman gerekmez mi?

Bırak artık, Allah aşkına..

Evlendikten sonraki mallara ortaksın, öncesi seni ilgilendirse kocana bakım masrafları altından senin evini bile alır.
Bu evin delisi olan ben değilim onlar nişanlıyken dahi bu eve girmek istemedim davranışlarından dolayı eşimde itiraf edemesede oda huzur bulmuyor bu hesabı yapacak yada yapmayacak olan onlar ben değilim ben zaten bir evde oturacaktım keşke huzur bulduğum bir göz oda olsaydı.

Benim kv de amelıyat olmuştu günlerce yanında kaldım. Hastaneden kalan zamanda kp yemegını yaptım evını bastan asagıya temızledım. Sonunda yapmadı oldum. Keske yapmasaydım bosuna kendımı heba ettım. Kıymet bılmıyorlarsa yapmayın. Bilen insanlarsa yapın. Kolay gelsin

Bu ev bize huzur vermiyor ki dua edinde çıkalım ailemde bile eşim geldiğinde aramızdaki iletişim bambaşka oluyor onu karşılamam falan artık ciddi ciddi bu evde büyü olduğunu düşünüyorum gizli yerlere bakmaya korkuyorum.

Büyüye inanırım tereliye ama sizin mevzu büyü filan değil..

Bunu da dedin sonunda evet dereliye sana büyü yaptılar

Bak ben de böyle patavatsızlarla karşılaşıyorum,örneğin arasıra karşılaştığım bir kadın daha yerine oturmadan oradakilerin kızına gelinine laf etmeye başlıyor.Giyimine,çocuk büyütüşüne,sertse niye sert,yumuşaksa niye yumuşak,kaşına,gözüne vs.Tek düşündüğüm o anda,"ıyy münasebetsiz,sevimsiz şey"oluyor.Yeri gelince eleştirdiği kişiyi savunuyoruz,savunmayanlar da inan ona katıldığı çin değil,başedemeyeceği için susuyor.Hiç "kurbanlarını"rezil olarak görmedik daha...

aman sen kalma tereliye kadın yanlız kalsa daha iyi olur ne zaman aklıma kaynana kayın kp gelse aklıma sen geliyorsun

benim anlamadığım kayınvaliden ne ameliyatı oldu da dogum yapan kadınla aynı odada kalıyor ayrıca neden özel hastanede aynı odada kalıyorlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…