- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hasta evi orda kadının rahmi alındı, kızı yeni doğum yapmış hala kimse yemek yapmış mi diyorsun ?Yok onuda yapmamış dede aç kalmış bugün nasıl insanlar anlayamadım hiçbir plan program yok hepsi ayrı kafa
Evlendikten sonraki mallara ortaksın, öncesi seni ilgilendirse kocana bakım masrafları altından senin evini bile alır.Eşim yıllarca annesine para vermiş valla o hesaba kalırsa ailesi borçlu çıkar...
Rezil olmadığına küçükte düşmezsin merak etme,örneğin beni tanıyıp sevenler bir lafını bilmezin sözüyle mi beni kötü bilecek?Eğer öyleyse beni tanıyıp sevmemişlerdir zaten...Zaten sessiz kaldım çünkü bulunduğum ortamda çok sevdiğim ve saygı duyduğum insanlar vardı.Bu insanlarla sürekli görüşüyorum ben onun komşusu zaten onun gibi ona rezil olmaktan değil sevdiğim insanlara karşı küçük düşmek zoruma gidiyor.
Kimseyle dalga geçtiğim yok yaşadığım bu duygular sadece eşimin ailesine ve onlarla bağlantılı birkaç kişiye karşı malesefSen gercekten cok ilginç bi insansin tereliye.. Vallahi ciddi soyluyorum bunu..
Halin, tavrin, cumlelerin, sabirla cevap verişlerin
Kızıyorum, kızıyorum, sonra cevaplarina bi bakiyorum, ulan diyorum, bu kadin ya bizle dalga geciyor ya da cidden yardima ihtiyaci var..
Eşim yapma gerek yok dedi kardeşi yapacaktı sözde yapmamış eşime kızdım hatta hani yapacaktı dedimHasta evi orda kadının rahmi alındı, kızı yeni doğum yapmış hala kimse yemek yapmış mi diyorsun ?
Insanligini gostereydinde o çok ovdugun yemekleri sen yapaydin.
Malesef o lafını bilmeyen yaşça büyük yıllardır tanınan biri benden daha eski yani bilmiyorum belki kimse takılmadı ama gerçekten üzgünüm yani o lafı hakeden hiçbir davranışım olmadı dış kapının dış mandalı bana laf etti.Rezil olmadığına küçükte düşmezsin merak etme,örneğin beni tanıyıp sevenler bir lafını bilmezin sözüyle mi beni kötü bilecek?Eğer öyleyse beni tanıyıp sevmemişlerdir zaten...
Oturup bütün gün eşinizle bu konuları mi konuşuyorsunuz. Vallahi ikinizde bir garipsiniz. Işsizlik ikinizinde başına vurmuş.Eşim yapma gerek yok dedi kardeşi yapacaktı sözde yapmamış eşime kızdım hatta hani yapacaktı dedim
Sizi sürekli takip ediyorum ama hiç yorum yazmamıştım. Bir konunuzda çalışın diyenlere tesettürüm uygun değil demiştiniz. Dindar bir insansınız demekki. Peki merak ediyorum size dini eğitiminizi veren kişi tesettür hakkında sizi bilgilendirirken kin ve öfkenin kötü bir şey olduğundan bu kadar entrikanın dinde yeri olmadığından bahsetmedi mi ? Yoksa siz işinize gelen kısımlarımı aldınız ? Çalışmak zor geldiğinden dini bahane ederken işin içine kindarlık girince neden hiç dini hassasiyetiniz yok ? Ayrıca dinde ana bana hakkı büyüklere saygı sevgi emredilmişken neden bundan bir nebze faydalanmadığınızı gerçekten merak ediyorum. Aslında siz garip düşünce tarzınızla toplumun çok büyük bir kesimini temsil ediyorsunuz. Bence tedavi olun bunu bir çok kişi söyledi size yoksa içinizdeki kurtlar sizi yiyio biterecek geleceğinizi hiç parlak görmüyorum üzgünüm.
Birde en en merak ettiğim soruyu sorayım. Buradaki çoğu üye size çözdü açtığınız konularda çoğunluğu sizi ciddiye almıyor. Alanlarıda zaten siz dinlemiyorsunuz. Hala daha burada konu açmanız bile ne kadar takıntılı bir insan olduğunuzun göstergesi. Bir psikologla konuşup ona anlatın ya da günlük tutun. Benden size ciddi bir tavsiye.
Bi seyler yasamissin evet, nefret etmissin en sonunda, gorusmek istemiyorsun, buna da tamam.. Sorun bu degil zaten.. Bilirim insanin yapılanlari (hele suclularda telafi çabası yok ise) nasil unutamadigini, nasil zivanadan ciktigini.. Hakli olabilirsin ama senin sorunun sınırları cizememek.. Sınır derken yuzlerini görmemek "sınır çizmek" demek degildir.. Her anın, tum hayatin ve dusuncelerin o insanlarla dolu..Kimseyle dalga geçtiğim yok yaşadığım bu duygular sadece eşimin ailesine ve onlarla bağlantılı birkaç kişiye karşı malesef
Bu evin delisi olan ben değilim onlar nişanlıyken dahi bu eve girmek istemedim davranışlarından dolayı eşimde itiraf edemesede oda huzur bulmuyor bu hesabı yapacak yada yapmayacak olan onlar ben değilim ben zaten bir evde oturacaktım keşke huzur bulduğum bir göz oda olsaydı.Evlendikten sonraki mallara ortaksın, öncesi seni ilgilendirse kocana bakım masrafları altından senin evini bile alır.
Bu ev bize huzur vermiyor ki dua edinde çıkalım ailemde bile eşim geldiğinde aramızdaki iletişim bambaşka oluyor onu karşılamam falan artık ciddi ciddi bu evde büyü olduğunu düşünüyorum gizli yerlere bakmaya korkuyorum.Bi seyler yasamissin evet, nefret etmissin en sonunda, gorusmek istemiyorsun, buna da tamam.. Sorun bu degil zaten.. Bilirim insanin yapılanlari (hele suclularda telafi çabası yok ise) nasil unutamadigini, nasil zivanadan ciktigini.. Hakli olabilirsin ama senin sorunun sınırları cizememek.. Sınır derken yuzlerini görmemek "sınır çizmek" demek degildir.. Her anın, tum hayatin ve dusuncelerin o insanlarla dolu..
Eşinin seni desteklediğini söylüyorsun, sana ve ailene karşı iyi olduğunu dile getiriyorsun, seni hic bi seye zorlamiyormus da.. Ee, daha ne o zaman?
Bırak artık, Allah aşkına..
Neler okuyoruz burda, karisi yuzde yuz hakli ve ailesi tamamen suclu iken karısını kendi ailesine paspas yapmaya çalışan heriflerle dolu ortalik.. Allah korusun..
Haline sukret ve evine yuvana duzenine odaklan.. Eşini bıktırma, kendini yipratma.. Bu sekilde bi yere varamayacagini artik anlamis olman gerekmez mi?
Büyüye inanırım tereliye ama sizin mevzu büyü filan değil..Bu ev bize huzur vermiyor ki dua edinde çıkalım ailemde bile eşim geldiğinde aramızdaki iletişim bambaşka oluyor onu karşılamam falan artık ciddi ciddi bu evde büyü olduğunu düşünüyorum gizli yerlere bakmaya korkuyorum.
Bunu da dedin sonunda evet dereliye sana büyü yaptılarBu ev bize huzur vermiyor ki dua edinde çıkalım ailemde bile eşim geldiğinde aramızdaki iletişim bambaşka oluyor onu karşılamam falan artık ciddi ciddi bu evde büyü olduğunu düşünüyorum gizli yerlere bakmaya korkuyorum.
Bak ben de böyle patavatsızlarla karşılaşıyorum,örneğin arasıra karşılaştığım bir kadın daha yerine oturmadan oradakilerin kızına gelinine laf etmeye başlıyor.Giyimine,çocuk büyütüşüne,sertse niye sert,yumuşaksa niye yumuşak,kaşına,gözüne vs.Tek düşündüğüm o anda,"ıyy münasebetsiz,sevimsiz şey"oluyor.Yeri gelince eleştirdiği kişiyi savunuyoruz,savunmayanlar da inan ona katıldığı çin değil,başedemeyeceği için susuyor.Hiç "kurbanlarını"rezil olarak görmedik daha...Malesef o lafını bilmeyen yaşça büyük yıllardır tanınan biri benden daha eski yani bilmiyorum belki kimse takılmadı ama gerçekten üzgünüm yani o lafı hakeden hiçbir davranışım olmadı dış kapının dış mandalı bana laf etti.
AksinOturup bütün gün eşinizle bu konuları mi konuşuyorsunuz. Vallahi ikinizde bir garipsiniz. Işsizlik ikinizinde başına vurmuş.
Limoncu ne alaka? Okumadım da tüm mesajları.Tartışmaya sebebiyet vermek istemiyorum ama bu limoncu o limoncu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?