Kaynanam hastanede tek kaldı...

Bende olan dini hassasiyet kötü söz söylememe,kalp kırmaya,huzur kaçırmaya vb. şeylere engel oluyor şükür yüzsüz olmadım hiçbir zaman.
Soru sorayım demişsiniz soru ortada yok.
Sonuna soru işareti konulan cümleler soru cümlesidir. Kindarlık bahsettiğiniz çoğu şeyden çok çok daha kötü bir durum. Hem kendinizi için için yersiniz hemde çevrenizdekileri. Sizde ki kindarlık değil takıntıda olabilir. Takıntıda psikolojide bir rahatsızlıktır. Okb yi bir araştırın derim. 10 konunuzda eşinizin ailesiyle olunca akla başka bir şey gelmiyor.

aynen ben,mde kaynanan ameliyet oldu zaten migdem bulanıyo söyledigi sözden hakaretten misafir gibi gittim geldim bu kadar lafa gelince benim kızlarım var gelin kim ki diye meydanlarda günlerde bagrıyodu eeee baksın kızları dedim bu mal bundan anlar neden kaynananalrdan anne olmaz bi düsünün bakalım

Evet kesinlikle takıntı ben onların kötülüklerini istemiyorum bana bir yaptılar bin bulsunlar demiyor beni bu hale getiren onlar durduk yere kurmadım kendimi.

Hislerimin tercümanısın gerçekten ne yazık ki yaşayan anlıyor...

Tereliye'nin konularını ve cevaplarını okurken bir tek benim mi ruhum çekiliyor gibi oluyor?
Bence eşi de bu yüzden "sen bilirsin diyeyim de konu kapansın" deyip susuyordur.

Her konuda "eşim sen bilirsin" dedi diyorsunuz ya, ya adamın içi çekilmiş artık ya da siz böyle anlatıyorsunuz bize olmayan bir şeyi. Benim zihnimde gözünün feri sönmüş bir adam canlanıyor hep.
Bence o evden kiraya çıkın, eşinizle geçinmeye çalışın kira vererek, sonra kayınvalide evinden çıkmazsınız geri alsınlar diye.

Eşim yapma gerek yok dedi kardeşi yapacaktı sözde yapmamış eşime kızdım hatta hani yapacaktı dedim
Ve final eşi gitme der eşi yapma der..Sen esine kizmamis gaz vermissin kv den sonra siradaki tartaklanacak kisiyi hedef gostermissin.. Allah kalbine merhamet doldursun senin ne diyeyim daha..

Eşimin sen bilirsin deyip gerek yoka getirme sebebi ailesinde böyle şeyler görmemesi ben yapsam ailesi yapmayacak yani o mahcup olacak...İkram olsun geçmiş olsuna gelene tutulur diye lokum götürdük bize bile tutmadılar bu derece görmemişler yani :)

Yorumlari okumadim da ne olursa olsun ben giderdim. Kendisi de istemis. Yasli kadin. Dogumuna da gelmezler. Bu bahane degil yani bence. Bi garip geldi konu

görmemişliklerinden değil canım tutsa niye öyle tabağa koydular , ben kendim yemek için mi getirdim ben o lokuma muhtaçmıyım dicektin

Allah size biraz merhamet versin gerçekten yakınlarınıza Allah sabır versin. Keşke eşinizden ayrılsanız da sizin gibi görmüş geçinmiş bir insanı bulsanız yazık adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…