Kaynanam hastanede tek kaldı...

Bence görmemiş olan sensin. Insanlara ikram için lokum götürmüşsünüz ve ilk size tutulmasını beklemişsiniz .
Ailen sana hiç mi öğretmesi yahu .
Işte böyle başka ailelere girince çıkıyor insanın gerçek yüzü.
Görturdugunuz lokumun bile lafını ediyorsunuz bu nasıl bir kötülük?
Vallahi düşman başına senim gibisi .

Sen tutsaydın, evin Gelini değil misin?

Yol yordam bilsen, onun yolunu da bulursun. Arsızlığa vurunca, her şey komik olur tabi ki. Ben hala sizi evlerinde oturtmalarına şaşıyorum, demek ki yine de iyi insanlarmış.
Bu evin adam edilmesi eşimin parasıyla olmuş bir zahmet yani oturalım bende delisi değilim ama bari yıllarca verdiği para çıksın öyle çıkarız.

Ben eşimin ailesi ile yıllardır görüşmüyorum. Çok üzüldüm zamanında, affetmeyeceğim. Ama sen akşam sofraya koydukları yemeğe bile takıyorsun. Çok didikliyorsun açıkçası. Öyle şeyleri hiç umursamam ben. Sevmediğin için mi abartıdi derecede kötü geliyor her davranışları? Hiç görüşme daha iyi. Ne yapsalar batar sana artık.

Esinizin ailesi sizde takinti olmus gibi. Size kotulukleri olmussa da birakin bosverin. Dusunmeyin artik. Ama ameliyat olmus bir kadin yabanci bile olunsa gidilir yani.

Ayyy lokumu da mı sende gördülerPüskevitte alsaydın,arasına koyarlardıKKnın neşesi seniiiii
Lokumu bende gördüler demedim ama böyle bir görgüye sahip olduklarını düşünmüyorum üç kez gittim hiçbirşey tutmadılar ikram etmediler elin evinde bile bir kahve yapılır insanın önüne gelir.

Ne boş insansin be biz saatlerce yol yapar gideriz bi tas corba bulamayiz bunun kavgasinida yapmayiz gider hazirlariz senin gerçek olmamani diliyorum yazik o insanlara

Ne boş insansin be biz saatlerce yol yapar gideriz bi tas corba bulamayiz bunun kavgasinida yapmayiz gider hazirlariz senin gerçek olmamani diliyorum yazik o insanlara
Bak sende çorbayı laf ediyorsun umursamasan söylemezsin bir farkımız yok ki sonuçta onlarla yaşamıyorum misafirim

Yok canım sevmediğim için kötü gelmiyorlar cidden öyleler görüşmemeyi denedim olmadı kaynanam huzur vermedi dedikodumu yaptı ona buna

Esinizin ailesi sizde takinti olmus gibi. Size kotulukleri olmussa da birakin bosverin. Dusunmeyin artik. Ama ameliyat olmus bir kadin yabanci bile olunsa gidilir yani.
Zaten üç kez gittim canım iki kez hastaneye birkez evine çorba yapıp bile götürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…