- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bence görmemiş olan sensin. Insanlara ikram için lokum götürmüşsünüz ve ilk size tutulmasını beklemişsiniz .Eşimin sen bilirsin deyip gerek yoka getirme sebebi ailesinde böyle şeyler görmemesi ben yapsam ailesi yapmayacak yani o mahcup olacak...İkram olsun geçmiş olsuna gelene tutulur diye lokum götürdük bize bile tutmadılar bu derece görmemişler yani :)
Ne hırsım var ne kinim çok şükürBu kadar hırs,bu kadar kin eşi nasıl muamma gösteriyor,anlayabilmiş değilim
Sen tutsaydın, evin Gelini değil misin?Eşimin sen bilirsin deyip gerek yoka getirme sebebi ailesinde böyle şeyler görmemesi ben yapsam ailesi yapmayacak yani o mahcup olacak...İkram olsun geçmiş olsuna gelene tutulur diye lokum götürdük bize bile tutmadılar bu derece görmemişler yani :)
Eşi hayırsız evlat, müsamaha göstermiyor, o da bir olmuş onunla.Bu kadar hırs,bu kadar kin eşi nasıl muamma gösteriyor,anlayabilmiş değilim
Verdik poşetle kaynatam elinde tuttu ver lokum tutayım mı diyeyim hahahaha :)Sen tutsaydın, evin Gelini değil misin?
Hoşbulduk kız:))Aaaaa tereliye hoşgeldin kız.
Yol yordam bilsen, onun yolunu da bulursun. Arsızlığa vurunca, her şey komik olur tabi ki. Ben hala sizi evlerinde oturtmalarına şaşıyorum, demek ki yine de iyi insanlarmış.Verdik poşetle kaynatam elinde tuttu ver lokum tutayım mı diyeyim hahahaha :)
Bu evin adam edilmesi eşimin parasıyla olmuş bir zahmet yani oturalım bende delisi değilim ama bari yıllarca verdiği para çıksın öyle çıkarız.Yol yordam bilsen, onun yolunu da bulursun. Arsızlığa vurunca, her şey komik olur tabi ki. Ben hala sizi evlerinde oturtmalarına şaşıyorum, demek ki yine de iyi insanlarmış.
Ayyy lokumu da mı sende gördülerVerdik poşetle kaynatam elinde tuttu ver lokum tutayım mı diyeyim hahahaha :)
Lokumu bende gördüler demedim ama böyle bir görgüye sahip olduklarını düşünmüyorum üç kez gittim hiçbirşey tutmadılar ikram etmediler elin evinde bile bir kahve yapılır insanın önüne gelir.Ayyy lokumu da mı sende gördülerPüskevitte alsaydın,arasına koyarlardı KKnın neşesi seniiiii
Ne boş insansin be biz saatlerce yol yapar gideriz bi tas corba bulamayiz bunun kavgasinida yapmayiz gider hazirlariz senin gerçek olmamani diliyorum yazik o insanlaraLokumu bende gördüler demedim ama böyle bir görgüye sahip olduklarını düşünmüyorum üç kez gittim hiçbirşey tutmadılar ikram etmediler elin evinde bile bir kahve yapılır insanın önüne gelir.
Bak sende çorbayı laf ediyorsun umursamasan söylemezsin bir farkımız yok ki sonuçta onlarla yaşamıyorum misafirimNe boş insansin be biz saatlerce yol yapar gideriz bi tas corba bulamayiz bunun kavgasinida yapmayiz gider hazirlariz senin gerçek olmamani diliyorum yazik o insanlara
Yok canım sevmediğim için kötü gelmiyorlar cidden öyleler görüşmemeyi denedim olmadı kaynanam huzur vermedi dedikodumu yaptı ona bunaBen eşimin ailesi ile yıllardır görüşmüyorum. Çok üzüldüm zamanında, affetmeyeceğim. Ama sen akşam sofraya koydukları yemeğe bile takıyorsun. Çok didikliyorsun açıkçası. Öyle şeyleri hiç umursamam ben. Sevmediğin için mi abartıdi derecede kötü geliyor her davranışları? Hiç görüşme daha iyi. Ne yapsalar batar sana artık.
Zaten üç kez gittim canım iki kez hastaneye birkez evine çorba yapıp bile götürdümEsinizin ailesi sizde takinti olmus gibi. Size kotulukleri olmussa da birakin bosverin. Dusunmeyin artik. Ama ameliyat olmus bir kadin yabanci bile olunsa gidilir yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?