Kaynanam hastanede tek kaldı...

Gidip de yine orada o haliyle daral getirecekseniz hiç.gitmeyin yani. kadın hastanede siz hala hesap kitap muhatap olmam diyorsunuz yahu bu kadın napsın size ne yapsa yaranamıyor ağzını açsa suç daha da hasta olur orada.Vicdan da yok ki sizde evinde oturduğunuz onların getirdiklerini yediğiniz insana zorunda olduğunuz için gideceksiniz!!

Bir de anlamadığım yeni.doğum yapan kadın doğum katında onunla aynı kişilerle kalır ki diğer hastaların refakatçisi rahat girip çıksın kaynananın ne işi var orada?

Kaynanamın rahmini alacaklar o sebepten o katta.Bana yaranmasına gerek yok uzak dursun yeter şükür istediğim mesafeyi sağladım.
Onların getirdiklerini yemedik aynı şekilde geri yolladık yanlış anlamışsınız bu evde oturmanın sorumluluğuda eşime ait beni bağlamaz bugün gidelim dese bu evden koşa koşa çıkacağımı bilir.

Neymiş benim durumum beni defalarca üzmüş en güzel günlerimi mahvetmiş insanlara karşı nasıl olmalıyım?

Sana bir benimkileri anlatsam kv ne kurban olursun. Ben buna rağmen gidiyorum.

Çok ilginçsiniz. Daha fazla yazmak istemiyorum. Sülale full erkek. Kız çocuğu kıtlığı var. Kınayıp da başıma gelmenden korkuyorum

Sizin istediğiniz mesafe degil onların istediği mafese. Kp mesela hala sizi görmek bile istemiyor evinize davetinize bile gelmedi hatırlarsanız.

Demek ki ben böyle şeyler hiç görmemişim hiç tanık olmamışım o sebepten zoruma gitmiş en kötü şeyleri ben yaşadım diyemem ama yaşadığım şeyler az değildi düğünümden bir ay önce çok kötü şekilde merdivenlerden düşmüştüm mesela tek biri açıp geçmiş olsun demedi ki o zamana dek nerdeyse hiçbir sorun yoktu onlar bu kadar insan o kadar detay var ki yazmadığım yazdıklarım beni suçlu yapıyorsada umrumda değil tanık olmuş insanların tek biri onlar haklı demiyor.

Valla benim kendi kv hastaneye düşse yemin ederim hiç düşünmem bile gitmek aklımın ucundan geçmez kendi kızları gitsin bana hastayken bi çorba kaynatmadangiden kadının yanına gidip de iyilik yapacağıma sokak hayvanları ile iyilik kotamı doldururum. Ama senin kv ile durumunu pek bilmiyorum sorun onda mı sende mı diye?

Hastanede kalıp iki günsonra burada bana kötü davrandılar onu dediler bunu dediler diye konu açmayacaksanız gidin. Eş tarafıyla sürekli olay çıkıyor aranızda. Hiç beklentiye girmeden eşinizin hatrı için bakın kv nize.

Sizin istediğiniz mesafe degil onların istediği mafese. Kp mesela hala sizi görmek bile istemiyor evinize davetinize bile gelmedi hatırlarsanız.
Ben tanıdık insanlara onları kesmiyorum ama gelmiyor gitmiyor yada karşılaştığımız bir ortamda ne zamandır görmedim demiyorum bunları yapan kaynanam bu mu mesafeli olmayı istemek.Kaynatam umrumda bile değil sağolsun ben zaten dedeyi görmeye gidiyorum onları değil dede alt katta olduğu içinde bizi yukarı yolluyor malesef.

Yaa zaten gidemem diyorsun da neden soruyorsun şaka mısın acaba dalga mı geçiyorsun? alt komşu neden baksın? yine bana onu bunu yaptılara bağlamışsın kadın kapına geldi suçu da yokken özür diledi böyle olmasın dedi de ne oldu onların verdiği evde oturduğunuz halde kapıdan sokmayıp bir de kaynana üstüne yürümüş gibi eşini saldın üstüne!

eşinde para yok diye evine erzak almış eşin para alınca geri gönderdin sözde tabi; iftara çağırdı yemekleri beğenmedin, hava atacaksın diye eşinin 3 kuruş tazminatıyla yine sözde; her et yemeğini görgüsüz gibi yaptın havan kimeyse!

hiç yok dededen kaldın yok falan demeyin o evi babası vermiş size dededen toruna miras kalmaz baba hayattayken çalışmıyorsun bir işe yaramıyorsun oturduğun yerden burada atıp tutuyorsun onlar kapıya koysa dışardasın ve hala burnun havada hastanede olan kadına gitmem diyorsun Allah vicdan versin! durumun o kadar vahim ki çocuk bile yapamıyorsum düşman başına!

Amana gitme valla kadın seninle kalacağıja yalnızlığı tercih eder gitmeyeceksin de ee konu neden canın mı sıkıldı bugün işsizlikten yine!!

Basit bir örnek vereyim düğünden bir ay önce çok kötü bir şekilde merdivenlerde düştüm eşimin ailesinden tek biri geçmiş olsun demedi sormadı bile sanırım benim ki can değil ona rağmen gidip gitmemeyi düşünüyorum bundan daha çok doğsam başımdan ayrılmaz diye korku yaşıyorum bu sebepten çünkü istemiyorum keşke hiç gelmeseler hiç istemem.

Boynuna sarılıp annecim annecim diyemem samimiyetsiz şekilde ben bir saat görmek istemezken koca gün gece nasıl geçer...
Pencereden dışarı bakarsın,koridorda gezinirsin,"noooldu, hani kötüydüm,elime düştün dimiii"bakışı atarsın arada,geçer

Alt komşusu çünkü onların aileden biri gibi nüfusa alınmamış bir birey hatta eşimden daha değerli bence onlara göre.
Bize erzak alıp geldiğinde eşim tazminatını çoktan almıştı ve o gün onunla geri gitti tazminat öyle üç kuruş değildi büyük kısmı hala duruyor ben her zaman misafirime öyle yemek yaparım o zamana özel değildi.
Evet o ev dededen kaynanamın babasından yani hala tapu kaynanamın ve dede hala yaşıyor eşimin dayısına miras kalmasın diye herşeyi kaynanam üstüne almış bu konuda neden yalan söyleyeyim eşimde yıllarca çalışıp sigara parası alıp bütün parasını annesine vermiş ve onların harcadıkları eşimin verdiğinin yarısının yarısı değil.
Bana bu derece öfke duymana gerek yok olan neyse açıkça yazdım ekleme falanda yapmadım hatta birçok detayı es geçtim.Burada kendimi haklı çıkarmak için yazıları düzenlemedim neyse o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…