- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
Annemle birlikteyiz. Gün içinde en az beş kere ben onu, bir o kadar da o beni arar.
Bu kadar da değil artık. Her gün arıyor diye neden uyuz oluyorsunuz ki
kıskanıyor :d
her bayan bir başka rakibesini kıskanır...mesala sevdiğim annesinin yanında ben çok kıskanmaya başladım...
konu sahibinin üstüne çok gidilmiş
buraya konu açarken bir sinirle açıyoruz ne demek istediğimizi pek anlatamıyoruz sanırım
kayınvaldeler oğullarına bekarken davrandıkları gibi davranmak istiyorlar ki hergün aradıklarını sanmam
ama onlar artık evli bir hayatları var
ayrıca gelinlerin anneleri hergün arasa ve bunu kayınvalde öğrense rahatsız olur neden arayıp oğlumu rahatsız ediyorlar diye
ama gelini düşünen olmaz
hal hatır sormak için makul saatlerde aranabilir ama benim düşüncem birçok kaynana kendini unutturmamak için arıyo
karısıyla güne dalsın beni unutsun istemiyo
böyle durumlarda biz kadınlar kendimizi kötü hissediyoruz
kayınvaldem arasa oğlum yemek yedinmi hastamısın gibi şeyler sorsa eşime
ben kendimi kötü hissederim acaba iyi bakamadığımımı düşünüyor diye
benim 1,5 yaşında oğlum var ben çalışıyorum bakıcımız var
günün her saati kadını oğlumu sormak için arayamam
şimdi o snein oğlum oda paralı çalışanın sorman lazım diyeceksiniz
ama ben sürekli ararsam ne kadın oğluma nede oğlum kadına adapte olabilir
biraz kendi hallerine bırakmam lazımki anlaşabilsinler
tabiki arıyorum yemek yedimi iyimi diye
ama sürekli yemek yedimi ağladımı düştümü kalktımı diye arasam kadın bakamadığını düşündüğümü sanıcak
eşlerdeki durumlarda böyle ne diye sürekli rahatsız ediliyo
evde oturmuş kocamla tv izlerken tel çalsa ben kızarım neden sesi açık diye
her durumda böyle özel anlar olabilir her an tele bakamayacak ama inatla ararlar ayy bişimi oldu diye
kız anneleri böyle değil ama bende erkek annesiyim böyle düşünüyorum hepte böyle düşüneceğimi umuyorum
Dikkatimi çekti...Aramamalı 'yı savunanların çoğunluğu henüz çocuk sahibi olmayan arkadaşlar..........
Dikkatimi çekti...Aramamalı 'yı savunanların çoğunluğu henüz çocuk sahibi olmayan arkadaşlar..........
seni doğurup yetiştiren annenin eli öpülür,allah sana da senin gibi düşünen gelinler versin,daha şimdiden oğlumu vermek istemiyorum kurt sürüsü gibi kızlara ya.seni okuyunca umutlandım valla demekki böyle kızlarda kalmış diye.gelinler evin kızı olmaya çalışsalar kaynanalarda anne olurlar.
benim de oğlum olsa, evlense, her gün ararım. hatta gün içersinde keyfim istediği kadar da ararım. buna karışacak gelinin de alnını karışlarım.. :82:
burası er meydanı değil bayan ..yazılarını okuyorumda hep karsı tarafı kıskırtıcı..sorunun ne senin ..stres mi atıyorsun burda milletı tahrık ederek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?