ben ailemden evet böyle bir şey görmedim.doğrusu her gün arama gibi bir adetimiz yoktur ailece.ayrıca oğul da olsa her gün aranmasını doğru bulmuyorum.ayrıca eşim her gün aramaz annesini.onların da evliliğe saygı duymaları lazım bence.bağımlılıktır bu bence.bana ters ben çocuğum olsa evlenmemeiş olsa dahi her gün aramazdım.
hmm hanımlar, birşey daha öğrendik.. demek ki neymiş? insanlar annelerini aramazsa olgunlaşıyorlarmış.. çok enteresan.. ben olgunlaşmanın, kişinin iç dünyası ve yaşam tecrübeleriyle birlikte gelişmesi olarak algılardım.. değilmiş.. anne aramazsa, aile olunuyormuş.. hmm ok.
ben ailemden evet böyle bir şey görmedim.doğrusu her gün arama gibi bir adetimiz yoktur ailece.ayrıca oğul da olsa her gün aranmasını doğru bulmuyorum.ayrıca eşim her gün aramaz annesini.onların da evliliğe saygı duymaları lazım bence.bağımlılıktır bu bence.bana ters ben çocuğum olsa evlenmemeiş olsa dahi her gün aramazdım.
Anne ile oğlun konuşması evliliği neden yıpratsın ben onu anlayamadım?
Eğer arada fitne fesat yoksa ne gibi bir sakıncası var izah eder misiniz?
İki satır yukarıdaki yazıyı okusana canım benim, sakıncasını izah ettik ya....Adaptasyon sorunuuuu, sorumluluk alma bilincinin gelişmemesiiii, kendini halen anasının lisedeki oğlu sanmasıııııı, yeni ailesinin reisi imajını benimseyememesiiiiiiii.
ya bana her gün aramak abartı gibi geliyor ne konuşulur ki eşim kayınvalidemlerle bende annemlerle 2-3 günde bir konuşurum.
Biraz ara vermek lazım ki konuşacak bir şeyler biriksin ev iş her şey rutin devam ediyor neticede.
Ayrıca annelerin bu konuda duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum zırt pırt aramanın sevgiden ziyade yaşama müdahaleye girdiğini düşünüyorum.
Lafı uzattıkça başka yerlere kayıyor. Sorgular sorular ardı ardına geliyor. Aslında benim en çok sinir olduğum malesef öyle tipler var annenin oğluyla sesinii küçük çocuk ağzına getirerek minnoşum canım diye konuşması ya vardı öyle bir arkadaşım dert gibi adam da sesini küçültürdü konuşurken
ay sanırım böyle bi konuşmaya burdaki herkes sinir olur
4.kaynanam ve hatta ailece çok pasaklılar.
Haahahha marijanl faidem D: Hepsinde aynı sonucu doğurmaz ki ama... Telefon konuşması boyunca kendini yavrucak zanneder kapatınca yine evimin aslanı olur
Tamamen alışkanlıkla alakalı bisey
eşim her gün aramaz annesini veya kardeşlerini hatta uzattıklarında konuşmayı kapatmak için elinden geleni yapıyor ama annesi uzattıkça uzatıyor.
ilk zamanlar tırnaklarını temiz tutmayı bilmezdi sürekli şikayet ederdim ve bazen kızardı ama artık bunları öğrendi eve gelince ev pırıl pırıl aferin sana gibi şeyler söylüyor.normalde pasaklıydı biraz.
ilk zamanlar tırnaklarını temiz tutmayı bilmezdi sürekli şikayet ederdim ve bazen kızardı ama artık bunları öğrendi eve gelince ev pırıl pırıl aferin sana gibi şeyler söylüyor.normalde pasaklıydı biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?