kaynanam her gün oğlunu arıyor

Anne ile oğlun konuşması evliliği neden yıpratsın ben onu anlayamadım?

Eğer arada fitne fesat yoksa ne gibi bir sakıncası var izah eder misiniz?

Allahaşkına çarpıtma olur mu? Birşey için "kalp sağlığına zararlıdır" dediklerinde siz bunu "o şeyi kullanmazsanız 100 yaşına kadar kalp krizi geçirmezsiniz" diye mi anlarsınız? Eğitim şart mı deseeeem, iş bankası karne hediyesi olarak daha çok kitap hediye etmeli mi deseeeeem

ben hep iyi bir gelin olacağım kaynanama iyi olacağım demiştim fakat hayat böyle devam etmiyor maalesef.

1.nişanlılığım sırasında babam vefat etti.ve sadece bir kere geldiler başsağlığına.ikinci bir defa arayıp da nasılsın diye sormadılar.

2.görümcem ve kayınlarım başsağlığına bile gelmediler.

3.şu anda abim kanser hastası ve görümcem bir kere bile geçmiş olsun abin nasıl diye sormadı.

4.kaynanam ve hatta ailece çok pasaklılar.

5.bir de böyle her gün arama söz konusu olunca rahatsız oluyorum.

bunlara rağmen her şeyi içimde yaşıyorum .aileme bile hatalarını anlatmam.hatam olursa eşim bundan rahatsız olursa aynı hatayı tekrarlamamaya çalışırım.saygıda kusur etmem.

siz öylesiniz diye eşinizdende aynı şeyi beklemeniz saçma bence, demek ki onlar öyle görmüş öyle yapıyolarki yanlış birşey değil zaten, siz niye bu düzeni bozmak istiyorsunuz, sonuçta size bir zararı yok

bu aynı şey gibi : eşim pilav yemeyi sevmiyor, sevmesin çünkü bizim ailede fasulye daha çok sevilir

ya bana her gün aramak abartı gibi geliyor ne konuşulur ki eşim kayınvalidemlerle bende annemlerle 2-3 günde bir konuşurum.
Biraz ara vermek lazım ki konuşacak bir şeyler biriksin ev iş her şey rutin devam ediyor neticede.
Ayrıca annelerin bu konuda duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum zırt pırt aramanın sevgiden ziyade yaşama müdahaleye girdiğini düşünüyorum.
Lafı uzattıkça başka yerlere kayıyor. Sorgular sorular ardı ardına geliyor. Aslında benim en çok sinir olduğum malesef öyle tipler var annenin oğluyla sesinii küçük çocuk ağzına getirerek minnoşum canım diye konuşması ya vardı öyle bir arkadaşım dert gibi adam da sesini küçültürdü konuşurken

Anne ile oğlun konuşması evliliği neden yıpratsın ben onu anlayamadım?

Eğer arada fitne fesat yoksa ne gibi bir sakıncası var izah eder misiniz?

İki satır yukarıdaki yazıyı okusana canım benim, sakıncasını izah ettik ya....Adaptasyon sorunuuuu, sorumluluk alma bilincinin gelişmemesiiii, kendini halen anasının lisedeki oğlu sanmasıııııı, yeni ailesinin reisi imajını benimseyememesiiiiiiii.

Haahahha marijanl faidem D: Hepsinde aynı sonucu doğurmaz ki ama... Telefon konuşması boyunca kendini yavrucak zanneder kapatınca yine evimin aslanı olur

Tamamen alışkanlıkla alakalı bisey

ay sanırım böyle bi konuşmaya burdaki herkes sinir olur

konu sahibesine sormayı unuttum, eşin bu konudan şikayetçimi?

ben hep iyi bir gelin olacağım kaynanama iyi olacağım demiştim fakat hayat böyle devam etmiyor maalesef.

1.nişanlılığım sırasında babam vefat etti.ve sadece bir kere geldiler başsağlığına.ikinci bir defa arayıp da nasılsın diye sormadılar.

2.görümcem ve kayınlarım başsağlığına bile gelmediler.

3.şu anda abim kanser hastası ve görümcem bir kere bile geçmiş olsun abin nasıl diye sormadı.

4.kaynanam ve hatta ailece çok pasaklılar.

5.bir de böyle her gün arama söz konusu olunca rahatsız oluyorum.

bunlara rağmen her şeyi içimde yaşıyorum .aileme bile hatalarını anlatmam.hatam olursa eşim bundan rahatsız olursa aynı hatayı tekrarlamamaya çalışırım.saygıda kusur etmem.

eşim her gün aramaz annesini veya kardeşlerini hatta uzattıklarında konuşmayı kapatmak için elinden geleni yapıyor ama annesi uzattıkça uzatıyor.

Haahahha marijanl faidem D: Hepsinde aynı sonucu doğurmaz ki ama... Telefon konuşması boyunca kendini yavrucak zanneder kapatınca yine evimin aslanı olur

Tamamen alışkanlıkla alakalı bisey

Ne mutlu o zaman sana, yumurcaklıktan aslanlığa hızlı geçişi takdire şayan Hepsinde aynı sonucu doğurmazdan yola çıkarsak hiçbir şeyi tartışamayız zaten değil mi? Burada yapılan yorumların neredeyse tamamı herkesin anlatılan örneği kendi anası, babası, kocası, danasını göz önüne getirererek yorum yapmıyor mu? Psikoloji bilimi de genellemeler üzerine çalışmaz mı? O zaman tartışmayı başlatmadan bitirelim.:76:

konu sahibini okudukça, eşinin ailesini amerikan filmlerindeki homeless lar gibi hayal etmeye başladım

ilk zamanlar tırnaklarını temiz tutmayı bilmezdi sürekli şikayet ederdim ve bazen kızardı ama artık bunları öğrendi eve gelince ev pırıl pırıl aferin sana gibi şeyler söylüyor.normalde pasaklıydı biraz.

eşim her gün aramaz annesini veya kardeşlerini hatta uzattıklarında konuşmayı kapatmak için elinden geleni yapıyor ama annesi uzattıkça uzatıyor.

Senin hoşuna gitmediği için öyle yapıyormuş gibi göründüğünü, ilk kavganızda senin onun ailesini sevmediğini, benimsemediğini, telefonda bile konuşmak istemediğini, aramalarının bile sana battığını söylerse şaşırıp kalma e mi?

pardon ama siz direk evlendiniz mi?

tırnak temizliğini evlendikten sonra öğrenen adamın, nişanlılık döneminde tiksinmeden elini tutabildiğiniz mi :26:

ee canım senin gibi temiz biri, nasıl tırnakları pis, pasaklı biriyle evliliğe evet dedi peki:26:

eşini begenmiyorsun galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…