merhaba ben yeniyim bu arada ama görüyorum ki kaynana telefonundan şikayetçi olan bi ben değilmişim :) benim annemler şehir dışında kayınvalidemlerle aynı şehirde oturuyoruz her gün mutlaka arıyor eşimi hatta hatta telefonu ben açsam oğlunun işi olduğunu söylesem 1-2 saat sonra tekrar arıyor illaaa oğluyla konuşcak yoksa içi rahat etmiyo mu ne saçma bişey... ben kendi annemlerle iki güne bi falan konuşuyorum.. bana da bu konuda iyice geldiler yani :)
hayır bide karşıcinste eller en önce dikkat çeken yerlerdendir, tırnaklar pisse o erkekten vıııın diye kaçılır
yani..
sen tırnağı pis adamla evlen, sonra kaynanamın evi pis diye ağla..
denizi geçmiş, derede boğuluyor..
o pis adamı koca yaptın kendine de, kayınvalide mi derdin kaldı..
evet pasaklıydı fakat evimizde benim kurallarım dönüyor annesinin evindeki pasaklılığı benim evimde yapamaz.
evet pasaklıydı fakat evimizde benim kurallarım dönüyor annesinin evindeki pasaklılığı benim evimde yapamaz.
haklısınız fakat çok iyi bir insan güzel tarafları çok.bu nedenle pasaklılığını değiştirebilirim diye düşündüm.fakat annesinin de evi pistir o da pasaklıdır diye düşünmemiştim.
haklısınız fakat çok iyi bir insan güzel tarafları çok.bu nedenle pasaklılığını değiştirebilirim diye düşündüm.fakat annesinin de evi pistir o da pasaklıdır diye düşünmemiştim.
valla ben olsam , içindeki güzelliği göremeden, dışındaki pislikten kaçardım herhalde, çokta bişey kaybetmiş olmazdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?