kaynanam her gün oğlunu arıyor

Nasıl akla ziyan açıklamalar bunlar.
hergün arayanlar beni unutmasın diye arıyorlar. (Bu arada istisna diye bahsedilmemiş)
Günde bir kez aradığında evliliğe saygısızlık olarak nitelendirmeler....
Sanki adam bir eşya. Sahibi değişmiş gibi tanımlamalar. Artık gelinin, annesinin değil gibi
Hayretle okuyorum yazılanları.
Gün gelecek o aradığı için çok yakışıksız tanımlandırılan annelerin yerinde olacağız hepimiz.
birazcık kendinizi koyun onların yerine.
Size böyle tavır alınsa hiç mi incinmezdiniz.
Anneye, babaya saygı bu kadar mı.
Annemin hakkını nasıl öderim ben diye düşünürüm ben. hele de çocuklarımdan sonra...
Buradaysa annenin telefonunun verdiği zararlardan bahsediliyor.
Bu kadar acımasızlık neden??
Kocam sadece bana aittir zihniyeti.
Karısı da istediği kadar annesini annesi de
Nasıl bu hakkı çok görüyorsunuz onlara

pasaklı olan herşeyiyle pasalı olur sadece tırnaklarıyla değil
ailece öyle diyorsun
allah bilir nasıl çamaşırları vardır

adamları agac kavuğunda mı buluyorsunuzda anası,danası aramasın
valla ilişkim evliliğe giderse aynı apartmanda oturcaz, adam her gün gidip öpcek anasının elini,abisiyle sohbet etcek,arkadaslarıyla görüşcek.
biliyorum.
kabullenirsem he derim, he dersemde itiraz hakkım ölür
yannız ben gibi sevimli gelinleri olunca unuturlar benim kara kafayı , benim peşimde dolanırlar :82::86:

merhaba ben yeniyim bu arada ama görüyorum ki kaynana telefonundan şikayetçi olan bi ben değilmişim :) benim annemler şehir dışında kayınvalidemlerle aynı şehirde oturuyoruz her gün mutlaka arıyor eşimi hatta hatta telefonu ben açsam oğlunun işi olduğunu söylesem 1-2 saat sonra tekrar arıyor illaaa oğluyla konuşcak yoksa içi rahat etmiyo mu ne saçma bişey... ben kendi annemlerle iki güne bi falan konuşuyorum.. bana da bu konuda iyice geldiler yani :)

hayır bide karşıcinste eller en önce dikkat çeken yerlerdendir, tırnaklar pisse o erkekten vıııın diye kaçılır

sizin anneniz sizi merak etmiyorsa bütün annelerde öyle olmak zorunda değil ki

ben telefonda sadece erkek kardeşimle uzun konuşurum, gerçi iş konuşuruzda, sanırım ilerde müstakbel gelin beni yicek

hayır bide karşıcinste eller en önce dikkat çeken yerlerdendir, tırnaklar pisse o erkekten vıııın diye kaçılır

yahu bir insanın tırnakları pisse, ki insan tırnaklarını kesebilir ve hergün kaç defa ellerini yıkar, başka taraflarını düşünmek bile istemiyorum

yani..

sen tırnağı pis adamla evlen, sonra kaynanamın evi pis diye ağla..

denizi geçmiş, derede boğuluyor..

o pis adamı koca yaptın kendine de, kayınvalide mi derdin kaldı..

haklısınız fakat çok iyi bir insan güzel tarafları çok.bu nedenle pasaklılığını değiştirebilirim diye düşündüm.fakat annesinin de evi pistir o da pasaklıdır diye düşünmemiştim.

haklısınız fakat çok iyi bir insan güzel tarafları çok.bu nedenle pasaklılığını değiştirebilirim diye düşündüm.fakat annesinin de evi pistir o da pasaklıdır diye düşünmemiştim.

annesinin evinede gitmiştin ama, diğer konuda öyle yazmıştın

valla ben olsam , içindeki güzelliği göremeden, dışındaki pislikten kaçardım herhalde, çokta bişey kaybetmiş olmazdım sanırım

sadece çok titiz değildi.banyo yapan dişlerini fırçalayan temz kıyafetler giyen fakat tırnaklarına pek önem vermeyen biriydi ve sonuçta erkek evi pek temiz değildi .erkek olarak normal diye düşündüm.pis bir insan değil sadece bazı ayrıntılara pek önem vermeyen biriydi.

valla ben olsam , içindeki güzelliği göremeden, dışındaki pislikten kaçardım herhalde, çokta bişey kaybetmiş olmazdım sanırım

bende öyle düşünüyorum ya
bir insan yoksul olabilir, ama su ve sabun çok pahalı değil ki

senin kadar titiz olmadığım halde (misafirliğie gittiğim k.valide evi pis diye ağlayacak) pis bir adamla asla evlenmezdim.. evlenmeyi bırak, tırnağı pis adamın elini bile tutamazdım

burda konu sahibinin cok üstüne gidiliyor gercekten hatta herkes birbirinin üstüne gidiyor konu sahibi arkadasımızın aileyle yada kayınvalideyle arası iyi degildir ne bileyım basta yapılan bişeyleri unutamıyordurki bu hepimizde oldu.hoslanmıyor demekki cok aranmasından haklı olabilir üstüne gitmeyip anlamaya yardımcı olmaya calısalım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…