kaynanam her gün oğlunu arıyor

walla ben bu konunun gerçek oldugunu düşünmüyorum..bence siz gidin başkalarını kekleyin..

bir fıkra geldi aklıma

bir kadın iç çamaşırı almaya gitmiş, satıcıya bana 7 iç çamaşırı ver demiş
1- pazartesi, 2-salı, 3-çarşamba....vs.. yani haftanın her günü için birer tane
sonra erkek gitmiş iç çamaşırı almaya satıcıdan 12 iç çamaşır istemiş
1-ocak, 2-şubat, 3-mart....vs

tırnak ayrıntı mı hayatım?

ekmek bölüyor yiyordu o eller siz yetişip eğitinceye kadar.. teey teeeyy

ilk gittiğimde tanışmaya gittim sadece salona gittim.yarım saat kaldım ev temiz gibi geldi mutfağa lavaboya gitmemiştim.fakat nişanlılık dönemimde bu durumu farkettiğim halde nişanı bozamadım çünkü ailem açısından ters bir şey nişan bozmak.

ilerde hepimiz kaynana olacağız.şimdi bukadar ağır ithamlarda bulunmak biraz tuhaf.....eşinizi size karşı kışkırtmıyosa boşverin gitsin.arasın nolacakki??? sanırım yeni evlisiniz siz.zamanla herşey yoluna girecektir

yahu kadıncağız kocasından soğuyacakMevzu aramayı geçti pisliğe döndü neyse temizlenmiş artık.

biz sana ailesi pis adamı nasıl aldın demiyoruz ki, tırnağı pis adamla nasıl nişanladındır, evlendin diyoruz..

ailen açısından nişan atmak terste, böyle pis bi ailede sana aşırı derecede ters be canım

demek ailen he dese atçaktın nişanı
:26:

haklısınız çok saf salak hareketler.çünkü ben böyleyim.aslında çok iyi niyatli saf bir insanım bu nedenle nerde olumsuz bir şey varsa beni bulur.eşim iyi bir insan bana değer veriyor.bazı şeyler anlatılırken eksik kalıyor belki ama gerçekten doğru belki evlenmekle hata yaptım haklısınız ama olan oldu ben bundan sonra ne yapmalıyım onu soruyorum.

İyi de o zaman kayınvalidesinin oğlunu aramasının ne zarar var onu söyleyiversin. Dedikodu mu yapıyor. Oğlunu karısına karşı mı kışkırtıyor. Eşinin, annesiyle konuşması evde nasıl bir krize yol açıyor.
Mesela bir konu vardı. Kayınvalide gecenin bir yarısı arıyormuş. Ya da mesaj atıyormuş uyudun mu diye.
Herkes buna karşı çıktı.
Ama bana göre bu kayınvalidesini sevmeyen gelinin, eşiyle konuşmasına tahammül edememesinden başka bir şey değil.

tatlım sen daha basta açtığı konuda kalmışşın konu şimdi eşinin tırnakları pismiş ailecek pasaklıymışlar burda...

inanmayın bence bu arkadaşa konu yalan boşuna kafanızı yormayın..

kızlar arkadasımızı anlamaya calısın yargılamayın sürekli sizde kaynana rolüne girdiniz vallaa

hastayım ya böyle birşeyler yapmaya çalışıpta sonra saf numarasına yatan insanlara
safım demekle olmuyor, bana göre hiç te safça davranmıyorsun, eşini annesinden soğutmaya çalışıyorsun...

hangi konuda ne yapmalısın?

annesinin araması konusundamı

ailesindeki pislik konusundamı
:26:

Bende annemi hergun ararim, bazen olur bi kac defa ararim:102:
Aramadigim zamanda merak icinde kalir canim annem:109:
Kaynanamlada ayni binada oturuyoruz ayrica ve esim annesini hergun gorur..
E simdi bunu sorunmu yapalim??
Benim annem ne kadar degerlisyse benim icin, onun anneside onun icin degerli
Bence siz esinizi annesinden koparmak istiyorsunuz ve bunu acikca soylemiyorsunuz!!!
Yoksa kadincagiz oglunu ariyor diye bunu sorun yapmazdiniz...
Yani bu bir sorun diil, bilmem anlatabildim mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…