kaynanam her gün oğlunu arıyor

Tatlım evin huzuru bozuluyormuş, annesiyle konuşan eş kendini minnak odun zannediyomuş, karısına da öyle davranıyomuş.

hastayım ya böyle birşeyler yapmaya çalışıpta sonra saf numarasına yatan insanlara
Safım demekle olmuyor, bana göre hiç te safça davranmıyorsun, eşini annesinden soğutmaya çalışıyorsun...

ya kızlar rahatsız olmuş olabilir cok aramasından sevmiyo demekki kadını anlamadım bugün size ne oldu hepiniz birer kaynana oldunuz

canım sen asla saf bir insan değilsin de kendine yanlış şeyleri dert ediniyosun.. sıkıntın o..

baban öldüğünde sana adam gibi destek olmamalarına takmıyosun da kadın hergün oğlunu arıyo diye ağlıyosun..

ya da pis bir adamla evleniyosun dert etmiyosun da misafirliğe gittiğin k.valide evi pis diye ağlıyosun..

yani saf olsan, hiçbir sorunu gözün görmez.. sen sadece doğru şeyler yerine önemsiz şeylere takılan bi insansın..

ya kızlar rahatsız olmuş olabilir cok aramasından sevmiyo demekki kadını anlamadım bugün size ne oldu hepiniz birer kaynana oldunuz

ama olmıycak işte
çünkü biriyle evlendiğin zaman onun ailesiyle, yakınlarıylada iletişim kurmak zorundasın ve bir nevi onlarıda hayatına dahil ediyorsun
çünkü insan sosyal bir hayvandır, tek başına yaşayamaz, ormandada yaşamıyoruz, mağaradada, insan insana muhtaçtır

Son düzenleme:
bırak arasın oğlunu canım.. sana musallat olmasında
ben napayım evlendiğim ilk günden beri kaynanam beni her sabah arar her sabah yaaa
kalktın mı kahvaltını ettin mi sonra öğle yemeğini yedin mi sana sunu yapayım mı ne istersin vsvsvs
benimkide bi değişik oğlunu aramak aklına gelmez

eet canım, adam olgunlaşamıyormuş, yeni bir ailesi olduğunu idrak edemiyormuş..

Belki bazılarında öyledir gerçekten. Eşlik sıfatından sıyrılıp cocuk olma icgüdüsüyle hareket ediyodur ama konusahibinin eşinde öyle bir problem de yok. Anne pis, eş pis, aramasınlar :)

arkadaşlar ben evlenelide 9 ay oldu kaynanamla altlı üstlüyüz hiçbir zaman ayrı bir aile kurduğumuzu kabullenemediler. Bir yere çıksak akşam dokuzda arayıp nerde kaldınız diye sorulması ve kızılması mesela ya da evimde yemek yapmama izin vermemesi gibi. Biz bu sebeple yani eşimle aile olamadığım için taşınmaya karar verdik çok şükür. Ama bana acı bir dönem geçirttiği için hergün araması bana bunları anımsatacak ve sinirlerimi bozacak. Biraz anlamaya çalışalım lütfen

erkekler yumurcaklaşıyormuş, kısa pantolonlu haline dönüyomuş anneleriyle irtibat halinde olunca

yeni evliyken karsıyı kabullenmek zor farklı geliyo hersey siz yınede anlayıslı olun bu arkadasın yazdığı baska konuları okumadım bilmiyorum sölediklerinde haklısın ama yeni yeni alışcak kabullencek sevmesede istemesede görüscek bunlar zamanla oturur kimisinde daha zor oluyo

Çok şanssızsınız..

oğluma evlenince seni ne sıklıkla arayayım diye sorum şimdi, 7 yaşında bu arada

sen beni arama anne ben seni günde yüz kere ararım zaten dedi

yandım ben

Son düzenleme:

Belki bazılarında öyledir gerçekten. Eşlik sıfatından sıyrılıp cocuk olma icgüdüsüyle hareket ediyodur ama konusahibinin eşinde öyle bir problem de yok. Anne pis, eş pis, aramasınlar :)

canım bunun tel.le sohbetle olacak işler değil.. kişinin kafasıyla alakalı.. adam olgunlaşamıyorsa, olgunlaşamıyordur.. isterse ayda yılda bir konuşsun telle.. hayal dünyasında annesinin minnak oğlu olması için tel.de annesinin sesini duyması gerekmiyor..

En azından mantıklı bir gerekçeniz var sizin

Çok dağıttık konuyu yaa Toplu katliam olucak ceza alıcaz hepimiz

yorumlarinizi okudukca hem sinirlendim hem üzüldüm. Biz ki burda dertlesiyoruz, sizlerden fikir aliyoruz. Olayi dalgaya vurmussunuz.
Ben sahsen kendim yasadim, bu sebeple yuvam yikildi. Allah sizlere yasatmasin.
Sizin esiniz farkli diye genelleme yapmayin lütfen. SIzin adiniza üzüldüm, bu samimiyet dolu ortamin büyüsünü bozdunuz.
Tas yerinde agirdir, herkesin derdi kendine büyük. Madem katilmiyorsunuz, bari alaya almayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…