İyi de o zaman kayınvalidesinin oğlunu aramasının ne zarar var onu söyleyiversin. Dedikodu mu yapıyor. Oğlunu karısına karşı mı kışkırtıyor. Eşinin, annesiyle konuşması evde nasıl bir krize yol açıyor.
Mesela bir konu vardı. Kayınvalide gecenin bir yarısı arıyormuş. Ya da mesaj atıyormuş uyudun mu diye.
Herkes buna karşı çıktı.
Ama bana göre bu kayınvalidesini sevmeyen gelinin, eşiyle konuşmasına tahammül edememesinden başka bir şey değil.
hastayım ya böyle birşeyler yapmaya çalışıpta sonra saf numarasına yatan insanlara
Safım demekle olmuyor, bana göre hiç te safça davranmıyorsun, eşini annesinden soğutmaya çalışıyorsun...
haklısınız çok saf salak hareketler.çünkü ben böyleyim.aslında çok iyi niyatli saf bir insanım bu nedenle nerde olumsuz bir şey varsa beni bulur.eşim iyi bir insan bana değer veriyor.bazı şeyler anlatılırken eksik kalıyor belki ama gerçekten doğru belki evlenmekle hata yaptım haklısınız ama olan oldu ben bundan sonra ne yapmalıyım onu soruyorum.
Tatlım evin huzuru bozuluyormuş, annesiyle konuşan eş kendini minnak odun zannediyomuş, karısına da öyle davranıyomuş.
ya kızlar rahatsız olmuş olabilir cok aramasından sevmiyo demekki kadını anlamadım bugün size ne oldu hepiniz birer kaynana oldunuz
Öyle mi??
Kaçırmışım ben burasını
eet canım, adam olgunlaşamıyormuş, yeni bir ailesi olduğunu idrak edemiyormuş..
eet canım, adam olgunlaşamıyormuş, yeni bir ailesi olduğunu idrak edemiyormuş..
ama olmıycak işte
çünkü biriyle evlendiğin zaman onun ailesiyle, yakınlarıylada iletişim kurmak zorundasın ve bir nevi onlarıda hayatına dahil ediyorsun
çünkü insan sosyal bir hayvandır, tek başına yaşayamaz, ormandada yaşamıyoruz, mağaradada, insan insana muhtaçtır
bırak arasın oğlunu canım.. sana musallat olmasında
ben napayım evlendiğim ilk günden beri kaynanam beni her sabah arar her sabah yaaa
kalktın mı kahvaltını ettin mi sonra öğle yemeğini yedin mi sana sunu yapayım mı ne istersin vsvsvs
benimkide bi değişik oğlunu aramak aklına gelmez
Belki bazılarında öyledir gerçekten. Eşlik sıfatından sıyrılıp cocuk olma icgüdüsüyle hareket ediyodur ama konusahibinin eşinde öyle bir problem de yok. Anne pis, eş pis, aramasınlar :)
arkadaşlar ben evlenelide 9 ay oldu kaynanamla altlı üstlüyüz hiçbir zaman ayrı bir aile kurduğumuzu kabullenemediler. Bir yere çıksak akşam dokuzda arayıp nerde kaldınız diye sorulması ve kızılması mesela ya da evimde yemek yapmama izin vermemesi gibi. Biz bu sebeple yani eşimle aile olamadığım için taşınmaya karar verdik çok şükür. Ama bana acı bir dönem geçirttiği için hergün araması bana bunları anımsatacak ve sinirlerimi bozacak. Biraz anlamaya çalışalım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?