kaynanam her gün oğlunu arıyor

CAnım katılıyorum sana kesinlikle bizimkilerde arıyodu her aksam nerdesiniz nerde kaldınız

konu farkli yere,uyeler arasi tartismaya donustu diye kapanir demistim ama kapanmamis.
aklima benim bisey geldi.
simdi kayinvalidelere hergun aranmaz diye kiziliyor ya
biz eslerimizi her aksam gordugumuz halde gunde bazen sadece ne yaptigini ogrenmek icin 40 defa aramisligimiz oluyo
o zaman ne oluyo acaba?
sorun sadece kayinvalidenin aramasi mi?
aklima takildi da

konu sahibine bişey diyen yokki üyeler birbiriyle dalga geçiyo

herkes kendinden bişey buldu demekki bu kaynananın araması olayında

konuyu gereksiz yere cekme derdindesiniz madem cevap verelim, havada kalmasin.

evet ben buna da karsiyim, adam zamaninda eve geliyorsa, aramak niye? Neden insanlarin hayatlarini kontrol etme derdindesiniz?

valla buda anne-oğul arama sorması gibi göreceli, biz gün içinde hiç konuşmuyoruz, pek yoğun oluyor beyfendi

bilmiyorum ki tatlım akıl yürütüyorum...

konu sahibinin tek bir cvbn bile göremedim,kaçırmış olabilirim,

bir konu açtı gitti kk yı ayağa kaldırdı bugün,gelinler ve k valideler savaşııııı shemannnnnnnnnnnnnnnnn

konuyu takip ediyorum pek çok yorumu okudum ve bu konu beni çok pis gaza getirdi valla nerden estiyse bi kayınannemi arayım dedim hiç huyum değildir halbuki. ama açmadı teli şansına küssün. :)))kocamı da günde kaç kez ararsa arasın ses etmem annesidir sonuçta ne konuşursa konuşsun şahsen benim annemle aramla kocamın bilmediği konularımız var isterse benden gizli konuşsun dert değil

konuyu takip ediyorum pek çok yorumu okudum ve bu konu beni çok pis gaza getirdi valla nerden estiyse bi kayınannemi arayım dedim hiç huyum değildir halbuki. ama açmadı teli şansına küssün. :)))kocamı da günde kaç kez ararsa arasın ses etmem annesidir sonuçta ne konuşursa konuşsun şahsen benim annemle aramla kocamın bilmediği konularımız var isterse benden gizli konuşsun dert değil

gördüğünüz gibi kızlar, nasiplenen konudan nasipleniyor..

konu dağıldı diye hayata küsmenize mahal yok..

saftrik, sen hergün böyle konular aç iyi mi, akşamı ettim sayende

eşimi çok kıskanıyorum, arkadaşlarından, ailesinden, ilgisinin kaydığı herşey benim düşmanımmış gibi geliyor. hatta arabasından bile kıskanıyorum. ama ona çok belli etmediğim için hastalıklı olduğumun farkında değil. gelelim annesine. kayınvalidemi çok severim, melek gibi kadındır. buna rağmen eşimle konuşurlarken kıskanıyorum. tabi annesi konuşacak ama ne yapayım elimde değil. konu sahibini çok iyi anlıyorum.

Toplam 37 kullanıcı konuyu okuyor. (31 üye ve 6 ziyaretçi)

puffy123
Elossa
saraykedisi
AlminaCinar
NUEVVA
kartalkiz
monicc
HOLAA
25Ask25
asude_bahar
minicikminik
_hazal
funda30
Carmellie
AGK
nadirensevda
tria
nghn987
sirines
altunummm
EzgiTanem
esma2727
sayelani
Tikabasa
<¢itlémßik>
perii_perii
newjersey
myko
frseker
EBRU 72

yakında kendinizden de kıskanmaya başlarsanız..

çok dürüst bir cevap ya bende kankilerinden kıskanıyorum alo abi amca diye başlıyorlar konuşmaya uzun uzun konuşuyorlar ne buluyorlar bu kadar konuşacak anlamıyorum çatlıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…