Çok dağıttık konuyu yaa Toplu katliam olucak ceza alıcaz hepimiz
arkadaşlar ben evlenelide 9 ay oldu kaynanamla altlı üstlüyüz hiçbir zaman ayrı bir aile kurduğumuzu kabullenemediler. Bir yere çıksak akşam dokuzda arayıp nerde kaldınız diye sorulması ve kızılması mesela ya da evimde yemek yapmama izin vermemesi gibi. Biz bu sebeple yani eşimle aile olamadığım için taşınmaya karar verdik çok şükür. Ama bana acı bir dönem geçirttiği için hergün araması bana bunları anımsatacak ve sinirlerimi bozacak. Biraz anlamaya çalışalım lütfen
yorumlarinizi okudukca hem sinirlendim hem üzüldüm. Biz ki burda dertlesiyoruz, sizlerden fikir aliyoruz. Olayi dalgaya vurmussunuz.
Ben sahsen kendim yasadim, bu sebeple yuvam yikildi. Allah sizlere yasatmasin.
Sizin esiniz farkli diye genelleme yapmayin lütfen. SIzin adiniza üzüldüm, bu samimiyet dolu ortamin büyüsünü bozdunuz.
Tas yerinde agirdir, herkesin derdi kendine büyük. Madem katilmiyorsunuz, bari alaya almayin.
konu farkli yere,uyeler arasi tartismaya donustu diye kapanir demistim ama kapanmamis.
aklima benim bisey geldi.
simdi kayinvalidelere hergun aranmaz diye kiziliyor ya
biz eslerimizi her aksam gordugumuz halde gunde bazen sadece ne yaptigini ogrenmek icin 40 defa aramisligimiz oluyo
o zaman ne oluyo acaba?
sorun sadece kayinvalidenin aramasi mi?
aklima takildi da
konu farkli yere,uyeler arasi tartismaya donustu diye kapanir demistim ama kapanmamis.
aklima benim bisey geldi.
simdi kayinvalidelere hergun aranmaz diye kiziliyor ya
biz eslerimizi her aksam gordugumuz halde gunde bazen sadece ne yaptigini ogrenmek icin 40 defa aramisligimiz oluyo
o zaman ne oluyo acaba?
sorun sadece kayinvalidenin aramasi mi?
aklima takildi da
canım bunun tel.le sohbetle olacak işler değil.. kişinin kafasıyla alakalı.. adam olgunlaşamıyorsa, olgunlaşamıyordur.. isterse ayda yılda bir konuşsun telle.. hayal dünyasında annesinin minnak oğlu olması için tel.de annesinin sesini duyması gerekmiyor..
konu sahibine bişey diyen yokki üyeler birbiriyle dalga geçiyo
herkes kendinden bişey buldu demekki bu kaynananın araması olayında
bi ben bişey bulamadım canım ya
oğlum yok
kaynanam yok
kocam yok
sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
bi ben bişey bulamadım canım ya
oğlum yok
kaynanam yok
kocam yok
sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
konuyu takip ediyorum pek çok yorumu okudum ve bu konu beni çok pis gaza getirdi valla nerden estiyse bi kayınannemi arayım dedim hiç huyum değildir halbuki. ama açmadı teli şansına küssün. :)))kocamı da günde kaç kez ararsa arasın ses etmem annesidir sonuçta ne konuşursa konuşsun şahsen benim annemle aramla kocamın bilmediği konularımız var isterse benden gizli konuşsun dert değil
eşimi çok kıskanıyorum, arkadaşlarından, ailesinden, ilgisinin kaydığı herşey benim düşmanımmış gibi geliyor. hatta arabasından bile kıskanıyorum.ama ona çok belli etmediğim için hastalıklı olduğumun farkında değil. gelelim annesine. kayınvalidemi çok severim, melek gibi kadındır. buna rağmen eşimle konuşurlarken kıskanıyorum. tabi annesi konuşacak ama ne yapayım elimde değil. konu sahibini çok iyi anlıyorum.
eşimi çok kıskanıyorum, arkadaşlarından, ailesinden, ilgisinin kaydığı herşey benim düşmanımmış gibi geliyor. hatta arabasından bile kıskanıyorum.ama ona çok belli etmediğim için hastalıklı olduğumun farkında değil. gelelim annesine. kayınvalidemi çok severim, melek gibi kadındır. buna rağmen eşimle konuşurlarken kıskanıyorum. tabi annesi konuşacak ama ne yapayım elimde değil. konu sahibini çok iyi anlıyorum.
çok dürüst bir cevap ya bende kankilerinden kıskanıyorum alo abi amca diye başlıyorlar konuşmaya uzun uzun konuşuyorlar ne buluyorlar bu kadar konuşacak anlamıyorum çatlıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?