Yani annen baban da senin akrabaların şu durumda öyle mi?
bir erkek arkadaşım olana kadar, kıskançlık duygusunu hiç yaşamamıştım. ne zaman aşık oldum, dedim ne oluyor bana herşeyi kıskanmaya başladım. ama asla karşımdakine belli etmedim, sıkmadım onu. yalnız bir kere bir erkek arkadaşımın en iyi arkadaşıyla arasını açmıştım.eşimin ailesini seviyorum ama eşim çok haşır neşir olunca kıskanıyorum, istiyorum hep benle olsun. oda benim gibidir. huyumuz çok benzediği için sanırım birbirimizi anlıyoruz baskı yapmıyoruz. ailesi çok iyi, onun ailesini tanıyana dek ailemdeki çoğu kötü tarafı fark etmemişim. eşim olarak değilde şanslı bir insan olarak düşününce onu kıskanırım. neden bizimkiler böyle değil diye. ama hepsi içimde kimseye söyleyemem bunları
Binbir zorlukla mucize denilebilecek şekilde tedaviyle sahip olduğum,kucağıma alabilmek uğruna aylarca hastanede sadece wc ye kalkmak suretiyle geçirdiğim zor geçen bir hamilelik sonucu dünyaya getirebildiğim 1 yaşını yeni doldurmuş 2 küçük sıpam var..kız-erkek...
Hafta içi her gün sabah saat 8 den akşam 18 e dek kreşteler...
Aylık yemek listelerini ihmal etmeden verir kreş öğretmenimiz...
Ben her gün en az 1 kez arayıp sorarım..Nasıllar,sorun var mı,yemeklerini yediler mi ,huzursuzmuydular ,vs diye...Hemen hemen her gün aynı muhabbet döner...Ama ben yine de ararım...1-2 dakikkayı geçmez konuşmalarımız...Öğretmenleri ya da kreş sahibi iyiler,iyi uyudular,iştahlarında sorun olmadı dedikleri zaman derin bir oh çekerim...Ayrıca sabah babamız ayrı arar,öğleden sonra ben ayrı ararım...
Evlendikleri zaman da arayacağımı düşünüyorum.......
Olamaz, zira o oğulla biz üniversitede ailesinden 500 kilometre uzakta 16 saat beraberdik 5 sene boyunca.
canım gerçi kendinde demişsin ama sende bu kıskanma olayı had safhada galiba. geçenlerde de eşimi ailesinden dolayı çok kıskanıyorum benim ailemde kavga dövüş eksik olmaz onlar süper yazmışsın, yine geçenlerde eşimin ailesini eşimden çok seviyorum demişsin şimdide eşimi kıskanıyorum aileden diyorsun canım kafam allak bullak oldu yaaa niye öyleeee
Bu sizin icin gecerli herkes ailesinden ayrılmıyor, uzaklasmıyor..
Bunada karsıyım aranması gereken bir zaman varsa oda okul yıllarıymıs baska bir yerde yalnız basına insanın en cok ihtiyac duyacagı sey ailesidir.
ya sen çocuğu birbir zorlukla doğur, büyüt. elin kızı gelsin anan niye bu kadar çok arıyor desin. oldu mu şimdi ??
allah bağışlasın çocuklarınızıçok tatlı görünüyorlar resminizde. siizn durumunda olup da aramamak mümkün değil zaten. onlar daha bebek...
çocuklarınız hep bu yaşta kalmayacak, büyüyecekler.sizin gözünüzde hep bebek gibi olsalar da onlar da yetişkin olup aile kuracaklar ve yuvadan uçacaklar hayırlısıyla.
o zaman acaba ne yedi uyudu mu karnı tok mu diye düşünmeniz endişelenmeniz gerekmeyecek.
Tamam işte arkadaşım, ben de bunu diyorum. Kadının 5 sene boyunca oğluyla beraberdim, haftada 1 arardı. yatılı liseye göndermiş de her gün arama demiş oğluna zamanında.o zaman destek olsaydı ya uzaktaki minaacık oğluna. Şimdi ne değişti? Ne oldu? Benle evlenince hayati tehlikesi mi doğdu 30 yaşındaki "oğluş"unun??? Karadulum da gece seviştikten sonra yiyorum ben kocamı.
ben oğlumu elin kızıyla evlendirmicem arkadaş, turşu bidonu yaptırıyorum 1.85 lik
ya bu bayanlari anlamak hakatten cok zor...
arayinca niye ararlar,aramayinca niye yaramazlar...bu neee.
bir bayan olarak annemlerle hergun konusuyorum esiminde annesiyle konusmasinda ne sakinca olabilirki...
sonucta hergun telefonda esiniz ve kaynananz sizimi cekistiriyor yoksaaa....karsilikli anlayis oldugu surece bir sakincasi yok bence...
yarin obur gun evlatlarimizi everince anliyacagiz galiba...
aynen annelik gibi kutsal bir seyi anne olupta ogrendigimiz ve anladigimiz zaman...
Teşekkür ederim...
Geceleri ya da uyuduklarında bazan eşimle kalkıp rahat nefes alıyorlar mı uyurken diye kontrol ederiz..
Büyüdükleri zaman da sırf seslerini duymak için arayabilirim diye düşünüyorum.. Yoksa gelin seni doyurdu mu,aç mı bıraktı ya da ne zaman halvet vardiye sormak için değil..Ki sınırları bildikten sonra ,kurulan yeni aileye müdahale edilmedikten sonra sorun olmaz diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?