kaynanam her gün oğlunu arıyor

takma kafana zaten şakasına söyledim

Anne ile kız evladın paylaşacak şeyi çokmuş, erkek evlatla annesi ne paylaşırmış bir süre sonra gelini çekiştirmeye başlarmış vayy diyorum, belki sadece sesini duymak istiyordur bedava kontör kampanyası vardır diğer çocuklarını da arıyordur. Bunun altında bile çapanoğlu aramaya ne gerek var?

allah bağışlasın çocuklarınızı çok tatlı görünüyorlar resminizde. siizn durumunda olup da aramamak mümkün değil zaten. onlar daha bebek...
çocuklarınız hep bu yaşta kalmayacak, büyüyecekler.sizin gözünüzde hep bebek gibi olsalar da onlar da yetişkin olup aile kuracaklar ve yuvadan uçacaklar hayırlısıyla.
o zaman acaba ne yedi uyudu mu karnı tok mu diye düşünmeniz endişelenmeniz gerekmeyecek.

elbette mantığımız farklı olabilir. saygı duyuyorum. ama ben mesafenin başka şekillerde korunması gerektiğini düşünüyorum. 5 dk.lık telefon konuşmasıyla annesi her gün evimin içinde olmuyor. ama benim k.validem melek olmamakla beraber kötü biri değil asla. aramızı açmak, bizi huzursuz etmek için yapmaz. ararsa da 1 saat konuşmaz zaten. Allah başımızdan eksik etmesin. Ben belki de bu yüzden anlayamıyorum.

Arkadaşlar, evde nete girmiyorum pazartesi devam.. hoşçakalın:))

Olamaz, zira o oğulla biz üniversitede ailesinden 500 kilometre uzakta 16 saat beraberdik 5 sene boyunca.

Bu sizin icin gecerli herkes ailesinden ayrılmıyor, uzaklasmıyor..
Bunada karsıyım aranması gereken bir zaman varsa oda okul yıllarıymıs baska bir yerde yalnız basına insanın en cok ihtiyac duyacagı sey ailesidir.

ya sen çocuğu birbir zorlukla doğur, büyüt. elin kızı gelsin anan niye bu kadar çok arıyor desin. oldu mu şimdi ??

kk kadınları hafiye gibi maşallah, uçanla kaçan kurtulmuyor, tesbiti yapıştırıyolar

Tamam işte arkadaşım, ben de bunu diyorum. Kadının 5 sene boyunca oğluyla beraberdim, haftada 1 arardı. yatılı liseye göndermiş de her gün arama demiş oğluna zamanında.o zaman destek olsaydı ya uzaktaki minaacık oğluna. Şimdi ne değişti? Ne oldu? Benle evlenince hayati tehlikesi mi doğdu 30 yaşındaki "oğluş"unun??? Karadulum da gece seviştikten sonra yiyorum ben kocamı.

ya bu bayanlari anlamak hakatten cok zor...

arayinca niye ararlar,aramayinca niye yaramazlar...bu neee.

bir bayan olarak annemlerle hergun konusuyorum esiminde annesiyle konusmasinda ne sakinca olabilirki...

sonucta hergun telefonda esiniz ve kaynananz sizimi cekistiriyor yoksaaa....karsilikli anlayis oldugu surece bir sakincasi yok bence...

yarin obur gun evlatlarimizi everince anliyacagiz galiba...

aynen annelik gibi kutsal bir seyi anne olupta ogrendigimiz ve anladigimiz zaman...

Teşekkür ederim...

Geceleri ya da uyuduklarında bazan eşimle kalkıp rahat nefes alıyorlar mı uyurken diye kontrol ederiz..

Büyüdükleri zaman da sırf seslerini duymak için arayabilirim diye düşünüyorum.. Yoksa gelin seni doyurdu mu,aç mı bıraktı ya da ne zaman halvet var diye sormak için değil..Ki sınırları bildikten sonra ,kurulan yeni aileye müdahale edilmedikten sonra sorun olmaz diye düşünüyorum...

oğlu kıymete binmiş benim kocamda ünvteyi bitirip işe girince kıymete binmiş:)

ben oğlumu elin kızıyla evlendirmicem arkadaş, turşu bidonu yaptırıyorum 1.85 lik

ben eski esimi sabah mutlu bir sekilde birakir okuluma/isime giderdim. Hersey cok güzel yani. Aksam gelirdim, adam dik dik sorular sorar. Anneme gidelim, yanlizmis, babam ilgisizmis demeler. Sofrayi kurarim, annem dedii ki bizde yiyelim beraber.
Annem dedi ki, annem sordu ki... haydi kavga basliyor. Benim yanimda aradigi zaman da, madem kartalkiz da evde, gelsenize bu tarafa. Ne isiniz var evde, yorgunum baska zaman diyordum, haydi eski esimle kavga ediyorduk.
Ben eski esime alisverise gidelim diyordum, yok derdi, yorgunum. Annesi arardi, kosa kosa onu alisverise götürürdü.
Eski esim baska sehirde is buldu, sabah biraktigimda cok mutluydu, yeni hayat kurucaz diye, aksam benimle kavga etti, sen ailemi sevmiyorsun diye.
Bu yüzden, aramasinlar kardesim.

konu sahibinin demek istedigi şöyle sanırım benden önce bukadar önemli degilken oglu ne olduda benimle evlenince kıymetli oluverdi acaba ki diyo sanırım

çok güzel duygular bunlar. annem de öyle anlatırdı," sen yokken kesintisiz uyur uyanmazdım ama sen doğunca nefes alışın değişir mi diye uyuyamazdım" diye... annelik ve babalık çok güzel duygular, biz de eşimle çok istiyoruz inşallah ilerde.
gerçekten de önemli olan sınırı bilmek aslında. hergün halini hatrını sormak aile alışkanlıkları arasındaysa insanın garip gelmez zaten.
anlayışlı olabilmek çok önemli bu konuda. balayındayken günde 2 kere arardı kayınvalidem, sadece o zaman çok rahatsız olmuştum. biz zaten arıyorduk müsait olduğumuzda iyi olduğumuzu söylemek için. gereksiz gelmişti balayında rahatsız edilmek. çünkü benim ailem de beni merak ettiği halde " balayındasınız siz bizi arayın müsait olduğunuzda "diyebilmişti. ben de onların gözbebeğiyim değil mi, kadınlığa yeni adım atmışım, eşimden daha duygusalım, ailemden kopup eşimle yaşamaya başlamışım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…