kaynanam her gün oğlunu arıyor

Ben yorumumu yaparken bunu kastetmeyerek yaptım canım hem aramaktan kastım ne yedin, uyudun mu, kalktın mı degil!
Bende sevgilimle aynı sehirde okudum valla ailesi kolay kolay aramazdı ararsa da babası arardı Allahtan tek erkek cocuk degil benimkisi 4 numara :)
Beni ailem arardı, erkek arkadasım üzülürdü bende erkekle, kız bir olmuyor diyerek bin türlü bahaneler uydururdum moralini bomasın diye.
Ama bazı insanlar vardır, bir sebep yok sadece o rahatsız oldugu icin istemez aramasın der kestirip atar bilmyorum ama ben bunu onaylayamıyorum sadece.

Çok yanlış düşünüyorsunuz, bi annenin evladını aramasında nasıl bi bağımlılık olabilir ki!!! Onu sevdiği için, canından bi parça olduğu için arıyamaz mı? Hani arayıp da yemeğini yedin mi vs tarzında bişeyler derse hakılısınız ama oğlum nasılsın derse bunun neresi yanlış özliyebilir oğlunu...

kendi hayatından yola çıkarak genelleme yapman ne derece doğru peki?

burada oğlunu arayıp dolduran kaynanalar savunulmuyor.. kadın kötü niyetli değilse, aramasında sakınca olamaz deniliyor..

kötü niyetli kaynanaları savunacak göz var mı bizde

Son düzenleme:
aman boşver...

ne olacak ki..

eğer bir odaya çekilip saatlerce konuşmuyorlarsasorun yok .
sizde alın telefonu nasılsın bakalım diye sizde sıkça girin konuşmaya zamanla sıkılacaktır.

ama ne güzel anne oğul sıcak bir ilişkileri var. iyi yanlarını düşünmelisiniz.

o zaman saftirik "gelinimin tırnakları pis, pis kayınvalidemle birleşip voltranı oluşturuyor, bana saldırıyorlar" diye konular açabailir..

konu sahibinin demek istedigi şöyle sanırım benden önce bukadar önemli degilken oglu ne olduda benimle evlenince kıymetli oluverdi acaba ki diyo sanırım

ayrintili anlatmadigi icin her birimiz cekmek istedigimiz yone cekiyoruz galibaa

nedir bu gelinlerin kaynanalardan cektikleri,isyan bayraklarini kaldiriyoruzzzzzzzzzzzz

netice yapıcı karakterde olan huzuru bozmayan gerçekten sevdiği ve değer verdiği için evladını arayanlar aramaya devam
gayeleri farklı art niyetli anne babalar mümkünse az arasın diyerekten

mesaimi bitiririm herkese iyi akşamlar

Allah her isteyene nasib etsin...Sınırları bilmek çok önemli kesinlikle...

Benim 90 yaşlarında evlere şenlik bir anneannem var..Annemler 3 kız kardeşler..Erkek kardeş yok...Benim meraklı anneannem tüm kızlarının evlendikten sonra ne zaman,kaç gün ,kaç ay sonra gerdek gecesine girdiğini merak edip öğrenmiş garip bir hatundur...Gerçi bizimkilerde nasıl söylediler ,muattap aldılar anlamıyorum..Benim de ağzımı aramaya kalkmıştı kendisi...Bu tarz şeyler biraz da o kişilerin genel karakterleri olabilir diye düşünüyorum...Etraflarında kendilerini zerre kadar ilgilendirmeyen fuzili şeyleri merak ederler...

"Yani düşünemiyorum erkek ile annesi ne konuşabilirler"

demişsin peki,

sen annenle konuştuğunda eşin ne konuştuğunuzu tahmin edebiliyormu?

kusura bakmayın ama çok bencil düşünüyorsunuz..
ya evliliği tam anlayamadınız yada çok şımarıksınız..
bahse girerim evinizde hiç huzur da yoktur sizin..

çünkü siz eşinizin annesi hakkında böyle düşündüğünüz sürece eşiniz size kıymet vermeyecektir.

oğlunuz oldu diyelim okudu büyüdü evlendi...itribatı koparıcaksınız yanii..

sanki hiç 9ay taşımadın yada boklu dötünü yıkamamış,hiç üstünde hakkın yokmuş gibi vazgeçebileceksiniz..

siz yapın ozaman ama başkalarından bekleyemezsiniz...

QUOTE=_hazal;20278645]Bir anne-kız ilişkisiyle bir anne-oğul ilişkisi daha farklıdır aynı değildir. Bayanlar daha duygusal varlıklardır. Annelerini özleyip sık sık arayabilirler. En ufak birşeyde arayıp anlatabilirler. Ama erkekler öyle değil. Her dakika ne olduğunumu anlatıcaklar arayıp. Belli bir zamandan sonra dedikoduya döner iş oda hiç hoş olmaz. Ya gelin çekiştirilir ya bir başkası çekiştirilir. Yani düşünemiyorum erkek ile annesi ne konuşabilirler. Anne iş yerinde bugün şunlar oldu, bugün alışverişe çıkıcak, arkadaşlarla aramızda bir tartışma yaşadıkbir arkadaşa çok kızdım, eve giderken otb. veya arabada şunlar şunlar oldu, akşam evde eşimle şunları şunları yaptık, az sonra yemek yiyeceğim sonrada tuvalete gideceğim mi???? Vallahi düşünemiyorum yani....[/QUOTE]

ben doğurdum büyüttüm niye aramıyım ki diyenlere şaşıyorum.o artık bebek değil ve doğurdunuz diye her gü aramanız gerekmiyor .ben kaynanamlara hiç güvenmiyorum .çünkü çok iyi gibi gözükmesine bana kızım demesine rağmen iyi olmadığını biliyorum.bir keresinde şöyle brolay yaşadım.benim hiç beğenmediğim bir fotoğrafım vardı onlarda nişanlıyken.hiç sevmediğim bir fotoğraftı.eşime onu eve koyma dememe rağmen koymuştu.sonra bir gün evlerine gittiğimde sinir olduğum bir fotoğraf olduğu için alıp kaneeye koydum.eve döndüğümde eşim aradı.evde bir fotoğrafın vardı sen mi aldın diye.annesi fotoğrafın yokluğunu farkedince hemen oğluna yetiştirmişti.

Kaç yaşında olursa olsun o evlat annenin-babanın bebeğidir,çocuğudur.... Dediğim gibi önemli olan sınırları bilmek.....

Son düzenleme:

Bu mudur sorun habersiz almıssınız sonucta fotografı eve resminizi koyan esiniz degil mi? Kayınvalidenizin haberi var mıydı begenmediginizden?
Keske söyleyip alsaydınız hatta yerine yeni begendiginiz bir fotografınızı getirseydiniz. Cözüm yolu cok yani. Ve bence bu yetistirmek degil, sormaktır bana göre.

Son düzenleme:

fitnelik yapan bir kayınvalidenin oğlunu araması gelini rahatsız eder tabi, benim kayınvalidem iyi, çok severim yinede çok aramasın istiyorum. (ben kayınvalideme kaynanalık mı yapıyorum ne) çok aramaz zaten düşünceli kadındır. eğer sevmediğim bir kayınvalidem olsaydı ve eşimi sık arasaydı o zaman acaba ne konuşuyorlar, beni mi şikayet ediyor diye düşünür dururdum. ne yapardım bilemiyorum. her gün kavga çıkardı heralde.

bacımm kayınvaliden iyi görünüyor sana iyi davranıyor kızım bile diyor iyi olduğuna inanman için kadının yalan makinasına mı girmesi lazım yaaa

valla benim kayınvalidem sadece emir vereceği zaman konuşur benimle, kızım fln saten hakgetire. ben yinede iyi diyorumm. artı o anlattığın olayda o kadar küçük birşeyki yanii. bence insan karşısındakinide kendisi gibi görürmüş bu olay tamamen bundan kaynaklanıyor. senin kayınvalidenin iyi birisi olduğuna inanmamanda onu kendin gibi içten pazarlıklı zannetmenden ileri geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…