Tamam işte arkadaşım, ben de bunu diyorum. Kadının 5 sene boyunca oğluyla beraberdim, haftada 1 arardı. yatılı liseye göndermiş de her gün arama demiş oğluna zamanında.o zaman destek olsaydı ya uzaktaki minaacık oğluna. Şimdi ne değişti? Ne oldu? Benle evlenince hayati tehlikesi mi doğdu 30 yaşındaki "oğluş"unun??? Karadulum da gece seviştikten sonra yiyorum ben kocamı.
ben ailemden evet böyle bir şey görmedim.doğrusu her gün arama gibi bir adetimiz yoktur ailece.ayrıca oğul da olsa her gün aranmasını doğru bulmuyorum.ayrıca eşim her gün aramaz annesini.onların da evliliğe saygı duymaları lazım bence.bağımlılıktır bu bence.bana ters ben çocuğum olsa evlenmemeiş olsa dahi her gün aramazdım.
ben eski esimi sabah mutlu bir sekilde birakir okuluma/isime giderdim. Hersey cok güzel yani. Aksam gelirdim, adam dik dik sorular sorar. Anneme gidelim, yanlizmis, babam ilgisizmis demeler. Sofrayi kurarim, annem dedii ki bizde yiyelim beraber.
Annem dedi ki, annem sordu ki... haydi kavga basliyor. Benim yanimda aradigi zaman da, madem kartalkiz da evde, gelsenize bu tarafa. Ne isiniz var evde, yorgunum baska zaman diyordum, haydi eski esimle kavga ediyorduk.
Ben eski esime alisverise gidelim diyordum, yok derdi, yorgunum. Annesi arardi, kosa kosa onu alisverise götürürdü.
Eski esim baska sehirde is buldu, sabah biraktigimda cok mutluydu, yeni hayat kurucaz diye, aksam benimle kavga etti, sen ailemi sevmiyorsun diye.
Bu yüzden, aramasinlar kardesim.
umarım ilerde kayınvalide oluncada bu sitede yazışırız. artık çekiştiririz gelinleri.
valla ne güzel olur, marjinal şunu demişsin bak, umutefede bunu demiş, diye tekrar yazalım kavga edelim
o zaman saftirik "gelinimin tırnakları pis, pis kayınvalidemle birleşip voltranı oluşturuyor, bana saldırıyorlar" diye konular açabailir..
bu pislikle kaynana yaşamaz o zamana
konu sahibinin demek istedigi şöyle sanırım benden önce bukadar önemli degilken oglu ne olduda benimle evlenince kıymetli oluverdi acaba ki diyo sanırım
bu pislikle kaynana yaşamaz o zamana
çok güzel duygular bunlar. annem de öyle anlatırdı," sen yokken kesintisiz uyur uyanmazdım ama sen doğunca nefes alışın değişir mi diye uyuyamazdım" diye...annelik ve babalık çok güzel duygular, biz de eşimle çok istiyoruz inşallah ilerde.
gerçekten de önemli olan sınırı bilmek aslında. hergün halini hatrını sormak aile alışkanlıkları arasındaysa insanın garip gelmez zaten.
anlayışlı olabilmek çok önemli bu konuda. balayındayken günde 2 kere arardı kayınvalidem, sadece o zaman çok rahatsız olmuştum. biz zaten arıyorduk müsait olduğumuzda iyi olduğumuzu söylemek için. gereksiz gelmişti balayında rahatsız edilmek. çünkü benim ailem de beni merak ettiği halde " balayındasınız siz bizi arayın müsait olduğunuzda "diyebilmişti. ben de onların gözbebeğiyim değil mi, kadınlığa yeni adım atmışım, eşimden daha duygusalım, ailemden kopup eşimle yaşamaya başlamışım...
ben doğurdum büyüttüm niye aramıyım ki diyenlere şaşıyorum.o artık bebek değil ve doğurdunuz diye her gü aramanız gerekmiyor .ben kaynanamlara hiç güvenmiyorum .çünkü çok iyi gibi gözükmesine bana kızım demesine rağmen iyi olmadığını biliyorum.bir keresinde şöyle brolay yaşadım.benim hiç beğenmediğim bir fotoğrafım vardı onlarda nişanlıyken.hiç sevmediğim bir fotoğraftı.eşime onu eve koyma dememe rağmen koymuştu.sonra bir gün evlerine gittiğimde sinir olduğum bir fotoğraf olduğu için alıp kaneeye koydum.eve döndüğümde eşim aradı.evde bir fotoğrafın vardı sen mi aldın diye.annesi fotoğrafın yokluğunu farkedince hemen oğluna yetiştirmişti.
ben doğurdum büyüttüm niye aramıyım ki diyenlere şaşıyorum.o artık bebek değil ve doğurdunuz diye her gü aramanız gerekmiyor .ben kaynanamlara hiç güvenmiyorum .çünkü çok iyi gibi gözükmesine bana kızım demesine rağmen iyi olmadığını biliyorum.bir keresinde şöyle brolay yaşadım.benim hiç beğenmediğim bir fotoğrafım vardı onlarda nişanlıyken.hiç sevmediğim bir fotoğraftı.eşime onu eve koyma dememe rağmen koymuştu.sonra bir gün evlerine gittiğimde sinir olduğum bir fotoğraf olduğu için alıp kaneeye koydum.eve döndüğümde eşim aradı.evde bir fotoğrafın vardı sen mi aldın diye.annesi fotoğrafın yokluğunu farkedince hemen oğluna yetiştirmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?