kaynanam her gün oğlunu arıyor

ay anne kız o .. arar tabi.. bende ararım kızımı da oglumuda o gün geldiğinde.. benim kayınvalidemde arar.. ikimizide arar sırayla.. sesinizi duymadan rahat edemiyorum diyor .. napsın kadıncağız.. uzaktayız bide.. bi sesimizi duyuyr.. aglıyor ya kıyamam özledim diye.. ben karnımdaki bebişimi özlüyorum..bir kontrolden diğerine gidene kadar.. onlar nasıl dayansınlar.. hele kendi annemle günde enaz 3 defa konusyorum..

zaten konusmaları ne kadar sürerki.. en fazla 5 dk .. baska seyle oyalanırsın o 5 dk da dokunmaz bile sana.. yarın basına gelir kuzum .. o yüzden kalbini ferah tut..

senin en büyük problemin ne biliyo musun güzelim? yanlış kişiye kafayı takmak..

burada nişanlın mı suçlu, annesi mi? sen adama koyma diyosun, sana inat yapıyo, delirmiyosun, kaynana suçlu.. ohhh ne ala ne ala

benim bi fotom bile yok kaynanamın evinde yahu

seni sevmese fotonuda koymazdı bence:13:

ahh ben bunu eşime bi anlatabilsem...

Bence sizin iciniz fesat.

Pireyi deve yapma huyunuz var, ki bu durum daha olgunlasmadiginizi gosteriyor.
Ne olmus yani belki o resminizi kadin begeniyodu, o resimle ilgili dalga mi gecdi sizinle?
Ufak seyleri buyuturseniz, evlilik dedigimiz kurum bu ufak ama sacma dusuncelere yenik duser. Hayrini goremezsiniz. Yazik olur.

acaba ben bu ressimde kendimi beğenmiyorum hic.. gel anne birlikte yok edelim size de güzelini getireyim desen gülüşüverseniz ..bide kadın senin resminin evde olmadıgını farketmiş düşünsene ne kıymetlisin .. eksikliğin anlasılmıs hemen...

"ben doğurdum büyüttüm niye aramıyım ki diyenlere şaşıyorum" bu dediğinizi bide anne olduğunuzda düşünün

İlk evlendiğimiz zamanlar bu hergün konuşma muhabbeti vardı eşimle annesinin, tabi mecburen benle de konuşuyordu.
Konuştukları şeylerde, ne yaptınız, nereye gittiniz, gelin ne pişirdi vs vs. muhabbetler.
İlk evlendiğimiz zamanlarda birkaç akşam ben yattığım yerde uyuyakalmışım, kayınvalidem de o saatlerde aramış,
bir akşam da telefon sesine uyandım ben, eşimle konuşurlarken duyuyorum, beni soruyor kayınvalide,
eşimde uyuyor diyor, kayınvalidem de ''ne o öyle her akşam uyuyor mu'' diyor.
Eşim de sesini çıkarmıyor her zaman ki gibi.
Ben beklerdim ki bir rahatsızlığı mı var diye sorsun.
Bu muhabbetlere normal deniliyorsa, bana hiç normal gelmiyor.
İnsanın hergün konuşabileceği şeyler de kısıtlıdır, sınırları aşmak isteyenler çok şey bulabiliyor tabi.

Hem öyle hemde evden birseyi eksiliyor ne yapsın? Sormak ne zamandan beri yetistirmek olmus..
Bence olayları tek taraflı incelememelisin arkadasım.

Konu bi milim ilerlememiş, konu sahibi de plak gibi cevirip cevirip kayınvalideyi suçluyo.

O resmi alıp istediğiniz bi resmi koysaydınız.

konuyu gereksiz yere cekme derdindesiniz madem cevap verelim, havada kalmasin.

evet ben buna da karsiyim, adam zamaninda eve geliyorsa, aramak niye? Neden insanlarin hayatlarini kontrol etme derdindesiniz?

konuyu farkli yere cekmek de ne demek?
burda herkes dusuncesini soylemiyor mu?
soyledigim sey konuyla gayet alakali.

saftirikciğim,

tek birşeyi deli gibi merak ediyorum.

k.valide ile ilgili tüm bu rahatsızlıklarını eşine anlatıyo musun?

Pasakli masakli ama dusunceli kadinmis hakikaten.
Evinde gelininin resmi , ve resim yok oldugunda aninda farkedebiliyo.
Onemsenmek... Heleki kayinvalide tarafindan olunca cok guzel olmali.

gerçekten ne büyük bi olay yaşamışsınız..vah vah...tüylerim diken diken oldu!!!

ya bi kendinize gelin arkadaşlar,birbirinizi iyice gaza getiriyorsunuz,benim çocuğum bile yok ama anlayabiliyorum bazı şeyleri..empati yapmak bukadar mı zor?üstelik eşinizle olan muhabbetinizide
mahfediyorsunuz..

bende kayın valideme stüdyoda çekilmiş gelin-damat resmimizi verdim ama o salonun baş köşesine düğün salonunda çekilmiş amatör resmimizi koymuş..demek ki o resmi beğenmiş..gönlünden o fotomuzu görmek geçmiş..ev onun resim onun kime ne?bari oona karışmayın yaa..

ben asıl sizin gibi gelinleri olduğu için o Kayınvalidelere sabır diliyorum..

keşke bilsem ki benimki de istihbarat toplamak için aramıyor, bizi merak ettiği özlediği için arıyor.:97: ben de saf saf anlatıyorum herşeyi valla kendi annemle konuşur gibi.
ben de sabahları geç kalkarım haftasonu, kayınvalidem arar "hala kalkmadı mı, kahvaltı hazırlamadı mı?.."
sınırlarını bi bilse, başımın üstüne yeri var...

dün bir cafede oturmuş çayımı yudumlarken, karşı masada iki genç kız gözüme ilişti....yüzlerine bakınca sadece ve sadece kendileri için yaşadıklarını ve havadan sudan yada atıyorum sevgiliden konuştuklarını hissettim...zira huzur dışa yansıyordu.......

bana gelince, cafenin karşısındaki çocuk parkında oynayan toruncuğumu, onun peşinde koşmaktan daha çayından bir yudum bile alamamış kızımı, parkın sağından solundan hızla geçen bisikletleri, bana göre dünyanın en gereksiz icadı sessiz motosikletleri gördükçe huzursuzluk içinde her an herşey olabilir korkusunu yaşarken bilmem kaçıncı kez yine anladım ki, bir kadının hayatı ikiye ayrılıyor....çocuktan önce ve çocuktan sonra.....:26:

bu nedenle evlat sahibi olmadan ahkam kesmek kolay, ararsın çok aradı olur, aramazsın ilgisizlik olur...gel çık işin içinden....:82:

Anne olmak var ya, yazacak çok şey var da, susma hakkımı kullanıyorum...biliyorum ki, her yürek başka başkaa....

konu sahibine tavsiyem, kayınvalidesi yüzünden yuvası dağılan bayanların konularına baksın, halinize şükredersiniz.

senin kayınvaliden negüzel oğluyla konuşuyor benimki beni arıyıp günlük hesap soruyorolsun ama ben ginede seviliyorum ki arıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…