bir keresinde şöyle brolay yaşadım.benim hiç beğenmediğim bir fotoğrafım vardı onlarda nişanlıyken.hiç sevmediğim bir fotoğraftı.eşime onu eve koyma dememe rağmen koymuştu.sonra bir gün evlerine gittiğimde sinir olduğum bir fotoğraf olduğu için alıp kaneeye koydum.eve döndüğümde eşim aradı.evde bir fotoğrafın vardı sen mi aldın diye.annesi fotoğrafın yokluğunu farkedince hemen oğluna yetiştirmişti.
Hah işte, mantığımızdaki farklılık burada. Biz de bir aileyiz!!!!!!! ama kocam, anası, danası, ablası, abisi, ebesi, dedesi değil. BEN VE KOCAM.Gerisi akrabadır ve benim için yerleri kocamdan sonra gelir, görüşme sıklığı da. Kocam için de öyle olmalıdır.
Bence sizin iciniz fesat.ben doğurdum büyüttüm niye aramıyım ki diyenlere şaşıyorum.o artık bebek değil ve doğurdunuz diye her gü aramanız gerekmiyor .ben kaynanamlara hiç güvenmiyorum .çünkü çok iyi gibi gözükmesine bana kızım demesine rağmen iyi olmadığını biliyorum.bir keresinde şöyle brolay yaşadım.benim hiç beğenmediğim bir fotoğrafım vardı onlarda nişanlıyken.hiç sevmediğim bir fotoğraftı.eşime onu eve koyma dememe rağmen koymuştu.sonra bir gün evlerine gittiğimde sinir olduğum bir fotoğraf olduğu için alıp kaneeye koydum.eve döndüğümde eşim aradı.evde bir fotoğrafın vardı sen mi aldın diye.annesi fotoğrafın yokluğunu farkedince hemen oğluna yetiştirmişti.
ben doğurdum büyüttüm niye aramıyım ki diyenlere şaşıyorum.o artık bebek değil ve doğurdunuz diye her gü aramanız gerekmiyor .ben kaynanamlara hiç güvenmiyorum .çünkü çok iyi gibi gözükmesine bana kızım demesine rağmen iyi olmadığını biliyorum.bir keresinde şöyle brolay yaşadım.benim hiç beğenmediğim bir fotoğrafım vardı onlarda nişanlıyken.hiç sevmediğim bir fotoğraftı.eşime onu eve koyma dememe rağmen koymuştu.sonra bir gün evlerine gittiğimde sinir olduğum bir fotoğraf olduğu için alıp kaneeye koydum.eve döndüğümde eşim aradı.evde bir fotoğrafın vardı sen mi aldın diye.annesi fotoğrafın yokluğunu farkedince hemen oğluna yetiştirmişti.
ben doğurdum büyüttüm niye aramıyım ki diyenlere şaşıyorum.o artık bebek değil ve doğurdunuz diye her gü aramanız gerekmiyor .ben kaynanamlara hiç güvenmiyorum .çünkü çok iyi gibi gözükmesine bana kızım demesine rağmen iyi olmadığını biliyorum.bir keresinde şöyle brolay yaşadım.benim hiç beğenmediğim bir fotoğrafım vardı onlarda nişanlıyken.hiç sevmediğim bir fotoğraftı.eşime onu eve koyma dememe rağmen koymuştu.sonra bir gün evlerine gittiğimde sinir olduğum bir fotoğraf olduğu için alıp kaneeye koydum.eve döndüğümde eşim aradı.evde bir fotoğrafın vardı sen mi aldın diye.annesi fotoğrafın yokluğunu farkedince hemen oğluna yetiştirmişti.
benim bi fotom bile yok kaynanamın evinde yahu
seni sevmese fotonuda koymazdı bence:13:
acaba ben bu ressimde kendimi beğenmiyorum hic.. gel anne birlikte yok edelim size de güzelini getireyim desen gülüşüverseniz ..bide kadın senin resminin evde olmadıgını farketmiş düşünsene ne kıymetlisin .. eksikliğin anlasılmıs hemen...
konuyu gereksiz yere cekme derdindesiniz madem cevap verelim, havada kalmasin.
evet ben buna da karsiyim, adam zamaninda eve geliyorsa, aramak niye? Neden insanlarin hayatlarini kontrol etme derdindesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?