sizinkide çok tuafmış acıkcası ama uc nokta tabi bu durum ....aklı basında biri gelinine kumam demez zaten
birşeyi anlamanız için illa örnekmi vemek gerekiyor du :)) neymişş yani ahlak mahlak herkez anne olamıyormuş ama çocuk bakabiliyormuş dimi :) herkz sizin düşündüğünüz gibi sizin gibi mükemmel anne değil .daha nasıl anlatayımki anlayan anlamış kadın oğluna resmen benim kocam koam öldü onu kocamın yerine koydum diyor görümcem ilk evlenmişim sen bu eve gelin değil kuma geldin deyip gülüşüyorlar onlar karı koca gibiler diyo .. daha kayınvalidem kendini annesi olarak görmüyo benmi göreyeim
Hem öyle hemde evden birseyi eksiliyor ne yapsın? Sormak ne zamandan beri yetistirmek olmus..
Bence olayları tek taraflı incelememelisin arkadasım.
Arkadaşın bir konusu daha var, k.validesinin pasaklı olmasındna yakınıyor ve eşine annesini şikayet ediyor bu yüzden.
sadece ilk sayfayı okudum.
bi konu bu kadar mı kıçından anlaşılır arkadaş. salya sümük gırla gitmiş ajitasyona bak.
evli olanlar hanginizi ananız her gün arıyo. yemeyin kimseyi.
sonraki sayfaları da okusaydın,evli olanların çoğunun her gün anneleri ile telde görüştüğünü yazdıklarını da okurdun...
sadece ilk sayfayı okudum.
bi konu bu kadar mı kıçından anlaşılır arkadaş. salya sümük gırla gitmiş ajitasyona bak.
evli olanlar hanginizi ananız her gün arıyo. yemeyin kimseyi.
görüşmek değil dediğim. kendileri arıyodur normal, küçüktür büyüğün hatrını sorması gereken genelde. arada anneler de arar elbet.
ama ben yazımda "hanginizi hergün arıyo anneniz" diye sordum. arada fark var bacım.
Beni her gün arıyo aramazsa içi rahat etmez benm de onunla konuşmazsam içim rahat etmez.Ayrıca hiç eşimden de bahsetmeyiz naptın canım nasılsın vs vs.görüşmek değil dediğim. kendileri arıyodur normal, küçüktür büyüğün hatrını sorması gereken genelde. arada anneler de arar elbet.
ama ben yazımda "hanginizi hergün arıyo anneniz" diye sordum. arada fark var bacım.
Biz istisnasız her gün konuşuruz.Ben ararım o aramamışsa her gün konuşuruz kimse de karışamaz her gün niye arıyo diyemez hakkı yok
Siz anne- kız oluyorsunuz canım.
Bir erkek annesiyle ne paylasabilir ki, konusacak neleri olabilir?
Ben babamla saatlerce konusabilecek birseyler bulabiliyorsam, onlardan buluyorlar ki, konusuyorlar yani.
Bence de kimse kimseye karısamaz, dinlemem koca, moca..
konu sahibi arkadaşım...allah başka dert vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?