sadece ilk sayfayı okudum.
bi konu bu kadar mı kıçından anlaşılır arkadaş. salya sümük gırla gitmiş ajitasyona bak.
evli olanlar hanginizi ananız her gün arıyo. yemeyin kimseyi.
tamam bayanlar hepiniz annenizi günde 8756756 kere arıyosunuz ve bu gayet normal tamam. ikna oldum. bu kadar konuşacak vakit ve şeyi bulmak hakkaten apayrı meziyet olsa gerek. ben tek çocuğum ev içinde bir telefonluk konuşacak şeyim olmuyo annemle, çoğu kez işten gelip devriliyorum. işte zaten kafa kaşıyıcıya ihtiyacım varken anamı aramak falan pehey. meğer millet annesiyle konuşmaktan geri kalan zamanda yaşıyomuş. ama herkes, istisnasız. bi ben farklı.
Cnm bence boşuna canını sıkıyosun..O onun annesi oda oğlu.Arar neden aramasın..Ben aynı şehirde olmamıza rağmen hergün arıyorum annemi.Bazen günde 2 kere aradığım oluyor...Boşver tatlım yaa neden sorun yapıyosun...Burada neler okuyoruz allah büyük sorunlar dertler vermesin güzelim...
kaynanam her gün istisnasız oğlunu arıyor.tamaam şehir dışındayız özleyebilir ama her gün aramasına uyuz alıyorum.hiç olmazsa iki güne bir arasa yetmez mi.
Seninki de büyük dert arkadaşım Allah yardımcın olsun ne o öyle zırt pırt..
Neyse sen gelinine kendi çektiklerini çektirmez; oğlunu ayda bir kere ararsın.
Sizin bu uyuz olma durumunuzda buradaki insanların çoğunu uyuz etti.Annesi değil mi tabiki arayıp konuşacak.Sizden çok emeği var üzerinde.Ararken size soracak değil herhalde...
Herkes kendi annesiyle ne sıklıkta konuştuklarından bahsetmiş. Babalarıyla ne sıklıkta konuştuklarını kıyaslamalılar bence. Eşleriniz/kocalarınız, sabah akşam babalarıyla bir kaç posta konuşup gün içinde neler yaptıklarını neler ettiklerini anlatan eşlerinden hoşlanırlar mıydı? Babanız sorsa "ne yediniz ne içtiniz, nerelere gittiniz kaçta geldiniz?" siz cevaplasanız, bunu hazmedebilirler miydi? "Sesini duymak için aradım yavrum" deyip gece12de arasa babalarınız? Sanmıyorum. Kıskanırlardı :)
(Bu mevzuularda can alıcı nokta cinsiyet bana göre. Anne-kız'ın konuşacak çok şeyleri olur. Yemeklerden bahsederler, teyzeden anneanneden, komşulardan, çeyizden nakıştan, işten güçten, dizilerden veya herhangi bir şeyden. Sonuçta iki bayan. Baba-oğul'un da vardır çok ortak noktası. Araba, iş güç, para, futbol vs. )
Bu delisaftrik arkadaş hiç de saftrik değil konuyu öyle yerlerden açıyor ki, k.validesinin ona karşı olan kötü bir davranışından değil, genel davranışlarından açıyor sonra millet kendi k.validesinden dem vurup birbirine giriyor.
Verdiği resim örneği de ne kadar ayrıntıcı detaycı hatta kuruntulu biri olduğunu gösteriyor. K.valide kızım diye dolanıyor, (ben 10 yıldır kızım lafını 5 kez duymamışımdır) resmini koyuyor evine neymiş çirkin bulduğu bir resmini koymuş, resmi almış, kadın da oğluna sormuş noldu diye bunun bile altında kötü niyet arıyor hemen. Kadın oğluna yetiştirdi, sen burada k.valideni sürekli şikayet ediyorsun eşine de söylüyorsun bunları. Allah aşkına vazgeç böyle detaylarla uğraşmakdan. Pisse pis oğlunu arıyorsa arıyor sen sana karşı niyetine bak. Varsayımları bırak daha somut şeylerle çık karşımıza biz de diyelim k.valideye bak gelinini istemiyor diye...
ben babamla da hergün konuşuyorum genellikle de o beni arar ben aramam çalışma saatlerinden dolayı rahatsız etmemek için cinsiyet ayrımı yapmak çok saçma ayrıca annelerin babalara göre evlatlarıyla her zaman daha derin ve güçlü bağları vardır kız olsun erkek olsun farketmez
Herkes kendi annesiyle ne sıklıkta konuştuklarından bahsetmiş. Babalarıyla ne sıklıkta konuştuklarını kıyaslamalılar bence. Eşleriniz/kocalarınız, sabah akşam babalarıyla bir kaç posta konuşup gün içinde neler yaptıklarını neler ettiklerini anlatan eşlerinden hoşlanırlar mıydı? Babanız sorsa "ne yediniz ne içtiniz, nerelere gittiniz kaçta geldiniz?" siz cevaplasanız, bunu hazmedebilirler miydi? "Sesini duymak için aradım yavrum" deyip gece12de arasa babalarınız? Sanmıyorum. Kıskanırlardı :)
(Bu mevzuularda can alıcı nokta cinsiyet bana göre. Anne-kız'ın konuşacak çok şeyleri olur. Yemeklerden bahsederler, teyzeden anneanneden, komşulardan, çeyizden nakıştan, işten güçten, dizilerden veya herhangi bir şeyden. Sonuçta iki bayan. Baba-oğul'un da vardır çok ortak noktası. Araba, iş güç, para, futbol vs. )
çok hoşsunuz yaarkadaşın nikine hava katmışsınız, böyle daha tarz olmuş
şimdi buradan çıkarmamız gereken sonuç anne-kız konuşacak çok şeyleri olur günde 5 kez konuşabilir.Anne-oğulun konuşacak şeyleri yoktur 5 günde bir araması yeterlidirDoğrumu anladım.
konu sahiibi vakitli vakitsiz arıyor demiyor zaten yani gecenin 3ünde arasa bizde acaba neden arıyorki o saatte deriz ama durum farklı .Hem o saatte aradı diyelim kaynana kıskanmakta nasıl söz öyle.Anne-baba kıskanılır mı hiç onun kanından canından yapmayın arkadaşlar ya.biraz daha dikkatli yorumlar yapın lütfen!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?