bacım yok burdakiler babalarıyla da hergün konuşuyo. hatta eve işe webcam taktırmışlar her saniyelerini yayın yapıyolar ailelerine. ben inandım sen de inan.
sizin anneniz sizi merak etmiyorsa bütün annelerde öyle olmak zorunda değil ki
İnanamıyorum....
Konu hala devam edebiliyor..
canım özelden de yazdığım gibi 3 gecedir uykusuzum,zombiye döndüm bebeğimin gaz sancısından dolayı..
şu anda göğsümde uyuyor, yatağına koysam ağlıyor. doktor göğsünde uyusun dokunma dedi, en azından büyümesi için uyku şart, ben de put gibi oturuyorum böyle. kk ya girdim 5 dk lığına..
ve bu konuyu gördüm, sinirlerim zıpladı..
göğsümde uyuyan oğlum için, onun hayatına 25 sene sonra girecek biri "hergün arıyo" derse umarım oğlum kaale almaz ve tercihen kıskanç bir gelinim olmaz umarım.
İlk evlendiğimiz zamanlar bu hergün konuşma muhabbeti vardı eşimle annesinin, tabi mecburen benle de konuşuyordu.
Konuştukları şeylerde, ne yaptınız, nereye gittiniz, gelin ne pişirdi vs vs. muhabbetler.
İlk evlendiğimiz zamanlarda birkaç akşam ben yattığım yerde uyuyakalmışım, kayınvalidem de o saatlerde aramış,
bir akşam da telefon sesine uyandım ben, eşimle konuşurlarken duyuyorum, beni soruyor kayınvalide,
eşimde uyuyor diyor, kayınvalidem de ''ne o öyle her akşam uyuyor mu'' diyor.
Eşim de sesini çıkarmıyor her zaman ki gibi.
Ben beklerdim ki bir rahatsızlığı mı var diye sorsun.
Bu muhabbetlere normal deniliyorsa, bana hiç normal gelmiyor.
İnsanın hergün konuşabileceği şeyler de kısıtlıdır, sınırları aşmak isteyenler çok şey bulabiliyor tabi.
annem eşimi hergün arar
ben de annemi ablamı ve kardeşimi nerdeyse hergün ararım
hem iletişim kurmayı severim hem de haftada 1 misafir gibi görüşmek istemem
günlük sıkıntılarını ya da sevinçlerini duymak isterim
annem eşimi başlarda hergün aramıyordu; sonra sıklaştı
belki evlenince biraz kıymete binmiştir bilemem
ama beni rahatsız etmiyor açıkcası
hergün arayıp doldursa aklını çelse huzursuzluk çıkarsa istemem tabi
ama hal hatır sormak sesini duymak için varsın arasın
biz de oğul sahibi oluruz belki birgün; belli mi olur?
GÜZEL ARKADAŞIM SENİ ANLIYORUM HAKLISIN.ÇOĞU ARKADAŞ YAZMIŞ BİZDE ANNEMİZİ ARIYOZ GÜNDE 4 5 DEFA FALAN GİBİKUSURA BAKMAYIN AMA KIZLAR BEN ANNEMİ HER GÜN ARAMAM HERGÜN ARAYINÇA İNSAN BU KARDEŞİ VS ANNESİ BABASI KİM OLURSA KONUŞAÇAK Bİ ŞEY BULAMAZSINIZ,BEN AİLEM ARKADAŞLARIMDA OLSA HERGÜN ARAMIYORUM NE ÖYLE VICIK VICIK MUHABBET İNSANLAR OLARAK DOZUMUZU AŞMAYALIM.YOKSA TELEFON BAĞIMLILIĞIMI VAR SİZDE :))))) TELEFONDA KONUŞMASANIZ HAYATINIZDA BİŞEYLER EKSİKMİ KALIYOR SİZLERİN KONUŞMALARINA TELEFONDA KONUŞMA BAĞIMLILIĞI DENİR ARKADAŞIM SEN BAKMA HERKESE SANA KIZMIŞLAR AMA SANA GARİP GELMİŞTİR DURUM BENCEDE GARİP AMA İNSANLAR CEP TELŞEFONUNA BAĞLANMIŞLAR YAPAÇAK BİŞEY YOK HELEKİ ONUN ANNESİ ZAMANINDA TELEFON GÖRMEMİŞTİR ARAYIP DURUYORDUR HELEDE BEDAVA HATTA OOOO KONUŞAN KAPTIRIR HERKESİ ARARALAR DAKKADA BİR BEN ARKANDAYIM
iyi de sizi neden rahatsız ediyor ki? oğludur arayabilir bu gayet normal; ne ben de annemi hergün ararım...arayıp da oğlunu özellikle size karşı doldurmuyorsa sorun yok..her gelin bir kayınvalide adayı olduğunu unutmayarak düşünüp hareket etmeli azıcık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?