Kaynanam Tam bir narsist

Yani sabah değil de gece siz ilişki halindeyken bile gelse eşiniz git demeyecek mi? İlkinde anne ne yapıyorsun ne saçmalıyorsun diyecek, ikincide defol diyecek tabi. Geçilmemesi gereken sınır var mı eşinizde?

Woow kadına etmediğiniz hakaret küfür kalmadı ama kocaya tek laf yok. Bence çıkın anne oğul arasından çünkü eşiniz annesiyle gayet mutlu.
Asla cikmaga niyetim yok

Kusura bakma Yin yeniyim burada bilmiyordum nasil konu acacayimi benim kaynanam Tam bir dominant yapida bir kadin herkez ona uyacsk onu her dediyi yapilacak o kadar güzel oyuncu ki esimin yaninda yag cekmeler ne biliyim her hafta sonu ordaydik 2 sene dayandim sonra mesafe koydum simdi de bir kücücük seyde karini aradim cevap vermedi Gibi seylerle Problem cikarmaya calisiyor esimle bizi mutlu görünce hele esim sarilsa der neden hep sariliyon eskiden yatakta aramizda uzanirdi
Bu kadın narsist değil gizli ensest!!

Siz
öncelikle senin kocan ana kuzusu ve ana kuzusu erkekler annesine toz kondurmaz anneside olabildiğince oğluşumda oğluşum diye dolanır durur. bu durumda sen en iyisi hiç tepki verme hatta gül geç asla kendini bunlarla üzüp strese sokup yıpratma çünkü değiştiremezsin. max yapacağın şey yatakta ortaya yattıysa bacağını üstüne at sarıl ay uyuya kalmışım ben deli yatarım biraz de mesela uyuyor gibi yapıp çat diye dirseğinle yapıştırabilirsin illallah ettir yani :KK70:
Bilmiyorum Ana kuzusu inan anmesini dinlemez annesi Beni istemedi o dinlemedi onu

Çok şükür eşin saygılı, çok şükür iyi yetiştirilmiş🙏🙏 Onu yetiştiren de anası değil mi? İyi yetiştirmişse anası da iyidir 🥰 "farzet ki o burayı okuyor" diye bir başlık görmüştüm sanki gidip kaynanana olan hislerini orada kusabilirsin belli ki bu yüzden açmışsın konuyu.

Çok şükür eşin saygılı, çok şükür iyi yetiştirilmiş🙏🙏 Onu yetiştiren de anası değil mi? İyi yetiştirmişse anası da iyidir 🥰 "farzet ki o burayı okuyor" diye bir başlık görmüştüm sanki gidip kaynanana olan hislerini orada kusabilirsin belli ki bu yüzden açmışsın konuyu.
Kaynanam herkeze iyi sadece Bana böyle gaddar neyapiyim ailem bile esime laf sayfinda susdu aile terbiyesi almis ama konu actim sunki cok daraldim

Back
X