Kaynanam !

Benim eşim her zaman bana taraf oyuzden bizim aramizda fazla sorun olmadi. Artik kv yuzunden cinnet gecirdiyim zamanlarda esimle aramizda 1-2 kere tartisma oldu o kadar. Şuan kv ile hic bir sekilde konusmuyorum ve eşim de konus diye israr etmiyor. Aslinda boyle seyler yuzunden kusmedim, daha buyuk sorunlarimiz oldu ama her seye karismasi bile insani cildirta bilir. Mesela eve esya alamazdik hemen almayin derdi. Disari ciksak cikmayin derdi. Giyimime karismaya calisiyordu ( ben acik bir kadinim, hep kapan derdi delirtirdi beni ) Ustumuze kiyafet filan aldigimizda vardi niye aldiniz derdi. Cocuga isim koyarken karismaya calisti. Anneme hitap seklime bile karisirdi. Bildiyiniz her seye

Yok be guzelim sende sorun yokki ama kaynana cok eski kafali.. ilerde cok sorun yaraticak sana emin ol

Benim daha kötüsünü yaşama potansiyelim yüksek sonuçta benim nişanlim yanimda gibi görünüyor sadece görünüyor bugün baya baya anladim bunu.

Evlenirsen çok çok çekeceksin. Hem kv, hem eş. Şimdi birbirleriyle küs dahi olsalar, evlenince öyle ana oğul olacaklar ki şaşırıp kalacaksin. Kötü haksız olan hep sen olacaksın. Senin nisanlin zaten anneci. Yoksa kadın seninle böyle konuşabilir mi sanıyorsun? Neyse güzel kardeşim sen ayrilmazsin da artık kolay gelsin sana

Benim daha kötüsünü yaşama potansiyelim yüksek sonuçta benim nişanlim yanimda gibi görünüyor sadece görünüyor bugün baya baya anladim bunu.
Nişanlinizi siz daha iyi tanirsiniz. Evlenmeden once iyice dusun, nişanlinizi cozmeye calisin

Nişanlınız her şeyi belli etmiş bile. Anlamıyorum böyle erkekler niye evlenmek isteyip kızların hayatını karartir ki..

Ilerleyen süreçte ne yaşayacagimizi bilmiyorum . Kv daha neler yapacak kimbilir ilk defa yüzgöz seviyesine geldi benle, sonrasinda nasil devam edecek nişanlim bunlara ne tepki verecek. Yaşanacaklar ve buradan aldigim tavsiyeler kararimi belirleyecek.

Sen kestiremessin güzel kardeşim doğru söylüyorsun. Ama evlilikte yıllanmış kadınlar az çok kestirir. Kv nin birde başlangıç yaptığını düşünürsek. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah mutlu olursun.kizim olsaydın uzak tutmaya çalışırdım. Benim yazdıklarım benim tecrubem

Hele bu işaretlediğim yer. Şaka mi ya ? Nasil sana ne yaparsa annesine de yapmalıymiş. Bu adam anneciden de anneci AŞMIŞ kendisini. Yeminle sinirlendim gece gece..

Tecrübe işte duymak istedigim bu tecrübeler. Bir şey sorayim size kv dugunu haziranda yapacagini söylemisti aylar evvel biz temmuz olsun dedik güya dügun tarihi belirlenip hazirliklar baslayacakti kv dügünü bilinmeyen bir tarihe erteledi ( ki o ertelemese de ben erteleyecektim babamla konusmustum ertelenecekti zaten ) . Kv nin erteleme sebebi işleri varmis bu isin detayini bilmiyoruz bahane besbelli. Sebebi ne olabilir bu ertelemenin. bana da laf sokma açilisi yaptigini da göz onune alirsak. .

Hele bu işaretlediğim yer. Şaka mi ya ? Nasil sana ne yaparsa annesine de yapmalıymiş. Bu adam anneciden de anneci AŞMIŞ kendisini. Yeminle sinirlendim gece gece..
Benle tanistiginda başina buyruk bir adamdi ne anne ne bir sey vardi. Zaten ailesiyle evlenmeye karar verince tanistik söz nişan geldi arkasindan da. Tanismadan önce sadece annem babam yaşli bir sey derlerse alinma demisti. Bu kadar zaman kv bana kötü bir şey dememisti nişanlim yanimdayken arayip duruyordu bir bu vardi . ilk defa yüzgöz oldu benle üstüme geldi laflariyla. Nişanlimda annesi ile ilgili bir şey deyince anne aşigi oluverdi . Ilk söyledigimde evlenene kadar sabret ben konusurum dedi konusmadi bugün de anne aşigi laflar söyledi.. Yani ben fazlasıyla şaşkınım hele de bugün bu işaretlediginiz cümlelerden sonra dayak yemiş gibiyim.

Hepsini nişandan sonra ögrendim. Bizzat kv bana nisanlimin benden önceki sevgilisini istemedigini söyledi ogluna söylemis oglu ben istiyorum sen karisma demis falan. Ben yorumsuz kaldim. Merak iste nisanlima da sordum annesine çok sinirlendi anlattigi icin. Ikili anlasmazliklari varmiş bazi konularda anlasamiyorlarmis ama çözmeye çalismislar. Ama ne olduysa annesinin karsi tarafin annesi ile konusmasindan sonra olmuş , kizin annesi nişan için aramiş annesi de kendi aralarinda konuşsunlar ben karismiyorum onlarin isine oglum karismami istemiyor demiş, kiz annen beni istemiyor demis nişanlim annemle degil benle evleniyorsun demis , annen sunu dedi bu bunu dedi derken kavga buyumus kiz ayrilmis .. sanirim benim akibetim de bu.

Akıllı ol yapacağın teksey kaynananı veya art niyetli herkim varsa onu kötülemeyip yaşanan durumlar karşısında üzüldüğünü söylemek asla ağlamak değil güçlü dur ve kırgınlığını belirt nişanlına bize akıl veren olmadı nişanlına sonsuz destek ol...

Kötülemedim azicik laf dokundurdum sakince ama beni çok iyi tanidigindan hemen anladi kizgin oldugumu. Neye nasil tepki verecegimi her seyi biliyor .

Kötülemedim azicik laf dokundurdum sakince ama beni çok iyi tanidigindan hemen anladi kizgin oldugumu. Neye nasil tepki verecegimi her seyi biliyor .
Malesef benim eşimde beni çok iyi tanıyıp tepkilerimi biliyor kartları açık oynamakta hata ama elimizde değil anlıyorum... Erkekler hep ketumdur bizde biraz öyle olmaya çalışsak çok birşey kaybetmeyiz aslında.

Işleri varmis detay alamadim nişanlim sen de istemiyordun zaten konusmalarindan anliyordum istedigin oldu takilma buna dedi. Ben de üstelemedim. Rol yapmak bana zor , bir de beni anliyor hep her huyumu tepkilerimi biliyor.

Acıkcası ben nişanlına güvenemedim annesine karsı yeterince seni savunmuyor veya annesini yeterince susturmuyor
Erkek adam yahu madem annesi huzur vermiyor yeri gelir mesgule atar yeri gelir telefonu kapatır yinede üc beş saat senin huzurunu bozmamak icin davranır
Bak cnm bugunlerin iyi günlerin hele bide kv ile aynı il de oturacaksanız eşinde göreve gidince o kadın evinizden cıkmaz
Eşinde evlenmeden aman annem işte ben konusurup diyip susturamıyor evlenince bide bunların icine iyice ekstra anne sevgisi yerleştigi icin hic susturamayacak siz kötü olacaksınız
Eş adayınla otur adam akıllı konus bana ailem bu kadar müdahele etmiyor eger evliliğimizdede annen bu sekilde müdahil olacaksa ben simdiden yokum de. Kv dede sana laf soktugunda bi zahmet cevabını ver ki bir daha o dilini seni eltinle kıyaslayıp bi nevi namusuna laf uzatamasın.

Kv ile kesınlıkle mesafe koy gerekirse küs boşver kötü gelin ol ne olcak bu ne ya bu kadarı da saygısızlık bence. Ben şunu anlayamıyorum; ok annelere tabiki saygı ama herşey karsılıklı saygının da hakedilmesi lazım. Size bu derece saygısızlık yapan birisi sizin dolayısıyla oğlunuzun iyiliğini asla ve asla düşünmüyor. Bence ara bir yerde yalnız buluşun; ciddi şekilde konuş, uyar, biz evlenicez ve sen bu sekılde yaparsan arama mesafe koyarım de; yani tehdit gibi olcak ama bunu yapamazsan eğer ilerde çok mutsuz olacaksın üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…