Kaynanam !

Evimizden cikmaz ben de öyle tahmin ediyorum. Nişanlima sorarsan annesi habersiz gelmez gelse de kalmaz. Nisanlima senin annene de benim anneme de ayda bir defa gideriz dedim kabul etti. Ama kendi gelirse gelme diyemezmiş bu da normal ben de diyemem. Evime gelen kimseye git ya da gelme diyemem çok ters bana. Geldiginde bana laf sokusturmayacaksa oglunu doldurmayacaksa istedigi kadar gelip kalsin. Keşke böyle yapsa umudum bitmiyor nedense.

ayni seyi esimde yasadim

annesi öyle demis esime. sonra ben sizde kalmaya karar verdim diyodu benimki hemen gidip arabayla alıp getiriyodu. bi gece kalcam diyodu üç gece kaliyodu. bu arada evlerin arasi 15-20 dk arabayla haftada en az üç dört gün de gidiyoruz sürekli geliyolar falan.

ama kv görsen, ben hiç habersiz gitmem, kalmam, kimseyi rahatsiz etmem, ben hic kaynanalik yapamam... söylediği şeyleri duysan bunları samdan yasamamistir ya yalan soyluyodur dersin ruh hastasi psikolojimi bozmuştu. esim bu arada anneme nasıl gelme deyim. gelirken gelcem diyo ya daha ne desin. ne var geliyolarsa...
tabiki ben kimim ki arayip musait misin gelmeyi düşünüyoruz desin, kalmak istiyoruz desin.

yeme bunları yeme çok pisman olursun.

Ah ya varya cok iyi niyetlisin gercekten üzüldüm adına

Aklimdaki kötü senaryo tam da buydu işte.
Ah biz hissediyoruz aslinda her şeyi.

yemin ederim ağzım açık kaldi bu ne arkadas ya. sen annesine iyi olsan da fark etmez. benim kv evde benle oturuyodu gülüp konusuyodu falan. gitme zamani gelince esim birakiyodu. o kisacik yolda aglaya aglaya ayila bayila beni sikayet ediyomus megerse. hem de hic yapmadigim seyleri yaptı soylemedigi. şeyleri söyledi diye. esim eve bi gelirdi aman Allahım kırmızı görmüş boğa gibi. biz bi kavga kiyamet aylarca böyle gitti. benim mal kocam gözünü acana kadar kadın bizi zar ağlattı.

sana link atmıştım o konudaki arkadasin kv se de sebepsiz küsüp sonra konu sahibine özür diletip ayağına getirtiyomus. kadin 6 sene uğraşmış en son bosandi.

yapma kendine bunu. duzelir diye umdugun adam annesini karşısına alıp konuşmuyo bile. hele o kuma dengesi kurar gibi ne öyle annesiyle seni ayni kefeye koymak. böyle bi sacmalik olamaz

Biliyorum çok iyi niyetliyim , zaten hep bu sebepten yaşiyorum bu kv saçmaligini. Agzinin payini veremedim ya icime dert oldu.
Eninde sonunda cıldırtıcak cevap vermeye baslayacaksın ancak keske vaktiyle yapsaydım dememek icin simdiden eltinle bidaha kıyaslarsa verecegin cevapları hazırla aklında :)

O linkteki mesajlari okudum. Kv ćok garip sebepsiz küsmeler tripler . En son her şeyi anladim diyordu ama neyi anlamis önceki konu yoktu bilemedim. Kuma , ayni düsünmüsüz benim aklima o söylerken geldi de konuyu dagitmamak adina dile getirmedim ona. Konuşmayacagini anladim ben konuşma dedim sonunda. Kv bi sebep daha verse bana bir şey yapsa diye bekliyorum.

Eninde sonunda cıldırtıcak cevap vermeye baslayacaksın ancak keske vaktiyle yapsaydım dememek icin simdiden eltinle bidaha kıyaslarsa verecegin cevapları hazırla aklında :)
Aklima gelen o kadar çok şey varki söylenecek agzimi bir açarsam hiç susmam doldum taşiyorum bir de bana tamam konuşmayayim ama sen de içine atip büyütme . Içine atip biriktirince kötü oluyor sakinleşmiyorsun biliyoruz diyor. Anliyor da işte önlem aliyor kendince.

Kv nin ilk torunu olarak benim bebegimin kız oldugunu duyunca “belki değişir, senin annende zaten kız dogurmustu ilk dimi, bi sonraki erkek olur belki” vb tebrik etmek yerine yıkıcı yorumlar yaptı
O anda beklemedigim icin kala kaldım icime oturdu
Daha sonradan gene konusu acıldıgında “zaten bi sen sevinmedin torununa, erkek istiyordun yıkıldın dimi kabul et, bebegin cinsiyetini belirleyen gen babadan geliyor senelerce kadında kusur bulmuslar ama o geni kocam bana verdi” vs tarzı terbiyemi bozmadan ama bidahada kızımla hatta alakasız bi sekilde annemin kız dogrmasıyla ilgili agzını acamayacagı sekilde bozdum
Edebini bozmayacak ama onunda canını yakıcak bi daha laf söyleyemeyecek inceden cümleler kurabilirsin
Eltin gezmemiş ok ee abiside gezmemiş ogluda geziyor bi senmisin gezen eden mesela ?
Geziyorumda tek gezmiyorum oglunla geziyorum annecim diyebilirsin mesela :)

Benim kv böyle idi diğer sayfalarda da yazdım
Biz eşimle buluşunca sürekli taciz ederdi
Eşim sinirlenirdi hatta telefonunu kapatırdı
Sonra ablasına beni arttırdı eşim alırdı teli elimden bir rahat bırakın derdi bana da kapa telini derdi
Biz dışarı çıkarken annesi ben de geleceğim derdi
Eşim hıc cevap vermez ikimiz çıkardık
Bir kere eşim benim yaşadığım şehire geldi biz farklı şehirlerde idik
Denize giriyorduk annesi aradi ne zaman geleceksin diye
Eşim de denizdeyiz bu gece Burda kalıcam dedi
Annesi hiç sevmıyorım bu davranışlarını haberin olsun dedi
Eşim yine tersledi annesini
Eşim hatta 35 yasında idi o zaman
Sürekli eşim beni huzursuz etmemek adına ya telini kapatırdı ya sessize alırdi

Evliliğimizin ilk 3 yılı da çok catıstı annesi ile
Ama son iki senedir annesi eşimin gözünde dediğin gibi melek oldu:)
Annesi
Birşey dediiinde savunuyor suanda iyiliğimiz için denmiştir diyor
Yaşlı idare et diyor
Onları üzecek birşey diyemem ben diyor

Kural bu
Çok doğru
Erkekler evlenince o yüzlerine bile bakmadıkları ailelerine düşkün oluyorlar

İki evlilik yaşadım ikisinde de böyle idi

Alacagim cevabi söyleyeyim mi, ben ona da gezme diyorum zaten , sen istiyorsun diye geziyordur sevmez gezmeyi diye de eklerse hiç sasirmam kv ile konuşan bizim taraftan tanisan herkes diyor ki ne tatli kv var çok hoş sohbet güleryüzlü. Acayip ikiyüzlü

Ya kimse demiyor ki görüşmesin etmesin tabiki görüşelecek ama mesela benim kv istiyorki haftanın beş günü onlara gidelim veya gelsin bize
Sürekli bahaneler uyduruyoruz hala
Eşim ilk zamanlar kabul ediyordu herşeyi her daveti bikaç kere ciddi tartıstık simdi kendide bişeyler uydurup red ediyor haftada ikiye düşürdük görüşmeyi (o bile bana cok ama napim)
Sürekli kvler kendi istedikleri olsun istiyor ayrı bir ev ayrı bir yuva fikrine alısamıyorlar cocuklarınada bunu empoze edip normal kabul ettiriyorlar
Ki bu arkadasın nişanlısı daha simdiden önünü kesemiyor evlenince iyileşmeyecek dahada kötü olacak haberi yok

Oglunu tanımıyorsun demekki der gecerim veya yanımdaysa aaa öyle mi hicte belli etmiyorsun der nişanlıma pası atarım

Tel kapatmayi yapamiyor işinden dolayi aniden çagiriyorlar bazen. Cevap veriyor ama tersliyor uzatilinca . Görümceler de hem nisanlimi hem beni ariyordu , kv terslenince onlara aratiyordu, sükür onlardan kurtuldum. Böyle nasil gidiyor peki pişman misiniz evlendiginize ?

Aynı benim kaynanam valla. Bana da tekken tanıma gelirsin derdi. Ben de yok ben korkmam alışığım derdim de anladı sanırdım. Evlendim bu yüzden ne suratlar astı... Nasıl davranmak istiyorsan öyle davran ve bunu başından açık bi şekilde göster. Çünkü öyle yapmazsan çok huzursuzluk verecek benim yaşadıklarım gibi.

Yoo pişman değilim eşimi çok seviyorum
Biz farklı sehirdeyiz
Eşim ailesine senede en fazla bir kere gider

Onlar da bize gelmezler
Ben de bayram seyran harici aramam
Eşim de ara demez asla

Nişanliyken kabul etti evlenince sorun çikardi yani kv . Akibetime emin adimlarla yürüdügümü hissediyorum ne yazsam benimki de böyleydi ama söyle oldu . Her yazdigim elimde kaldi tutacak hibir yani yokmuş benim durumun.

Yoo pişman değilim eşimi çok seviyorum
Biz farklı sehirdeyiz
Eşim ailesine senede en fazla bir kere gider

Onlar da bize gelmezler
Ben de bayram seyran harici aramam
Eşim de ara demez asla
Mutlu oldugunuza sevindim en azindan mutlu son. Ben ayni şehirde olacagim maalesef hiçbir sansim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…