Kaynanam !

bence evliligi bi kez daha dusunun bu kadin size hayati zindan eder.evlenince coookkk uzaklara tasinin baska turlu bu kadin sizi mutlu etmez

Sizi üzmeyecekse detay verir misiniz tam olarak ayrilmanizin sebebi ne oldu ?
Gelinlik provamda kayınvalidem benim 4 bir yandan misafirim gelecek ne bu böyle dedi beğenmedi gelinliğimi herkes şade dedi beğenmedi gerçi ama bn çok sevmiştim ve beni gelinliğin içinde bırakıp gitti hıçkıra hıçkıra ağladım ailemde o halimi görünce bu iş bitti dediler akşam konuşulmaya gelindi ama kimsede ne bi özür ne de başka bişey istemiyorum dedim öfkeyle ev düzülüydü 1 ay vardı düğüne hemen yıktılar yuvamızı ama seviyrum unutamıyorum nişanlım hala peşimde ve çok pişman bnde orada istemiyorum dediğime pişmanım günlerdir hiçbişey yemiyorum kafamı kemiriyor herkes herşey çok çaresizim bu olanları okumaktan başka bişey yapamıyorum nişanlım ailesini sildi bnm kararımı bekliyor çok seviyor çok seviyorum sana tavsiyem çok iyi düşün çok iyi karar ver kendini benim gbi bir duruma sokma ...

Normal falan değil. Annesinin söylediklerine rağmen iyi niyetli diyebiliyorsa yanmışsın sen. Şimdilik böyle evlenince daha kötü olacak herşey. Bence ayrıl çok samimi söylüyorum bu kv size huzur vermez.

Ayni benim kv. Benim kv da boyleydi.
Bence sizinle alakasi yok, kadinin huyu karismak.
Biz ueni evlikdik, disari cikmayin disarda ne var ve ciktigimizda durmadan arardi.
Esim iste oldugunda tuvalete bile giderken nereye gidiyorsun derdi. Her tuvalete mutfaga gectigimde hesap vererdim)))
kendi ogullari bile bikmis o huyundan.
Biz de kendi aramizda muhabbet edemezdik. Hemen koşa koşa gelirdi yanimiza, ne konusuyorsunuz bana da anlatin derdi.
esimle odada uzanir muhabbet ederdik. Kapiyi calip bizi cagirirdi odaya muhabbete.
Yazilacak cok sey var da uzun olmasin diye yazmadim.

Planlarinizi biz de bilelim ne plan yapiyosunuz falan demesi de kiskandigindan zaten . Ya biz birbirimizi seviyoruz oglunu elinden aldigim da yok bu ne sinsilik . Çocuklarinin içinde buna ayri bir düşkün sanki ya da bana öyle görünüyor. Bi kere ezmesine izin verirsem her firsatta ezmeye çalisir farkindayim.

Allah razi olsun bende senin için dua edicem.Nişanlını çok iyi anlamaya çalıs, sonuçta kayınvalide ile senin aranda dengeyi sağlayacak kişi o.

Annesi ileri görüşlü müymüş :)))) İyi niyetli yorum yapmış demesi daha mantıklı idi, annem ileri görüşlü nedir ya böyle bir kadın için, el ele bile tutuşmamıştı çok namuslu idi diye övüyor kadın, çocuk mu kandırıyor nişanlınız :))

Sizin anne babanız yapsa bir nebze anlayacağım, kız aileleri daha korumacı oluyor ama bu kadının yaptığı bildiğin kıskançlık artı cahilliğin karışımı. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin, kötülerden korusun inşallah.

Bir üye daha yazmıştı, kaynanalar size ne yaptı diye konu açan üye gelsin okusun lütfen, kaynanalar ne yapıyor :)

hanım hanımcık biriysen , ki öyle anlaşılıyor, işin zor...aynı dilden bir gelin lazım ona...

Ablalarina bagli degil seviyor deger veriyor o kadar sözleri baglayici degil . Araya çizgimi çektim onlarla ,surekli bana mesajla sikayet ediyorlar aramiyorsun diye. Nisanlimla durum paylasiyoruz hemen laf sokmalar basliyor. Duymazdan geldim cevap vermedim. Aramasam da mesaj atiyordum önceleri onu da kestim. Simdi cumadan cumaya mesaj atiyorlar ona cevap veriyorum sadece . Ve muhatap olmuyoruz . Kaynanam baya zor kadin o da annesini çok seviyor. Sevgiliyken iyiydi de aileler işin icine girince cok skintili oldu . bana belli etmeden kendi başina yüklendi birçok şeyi, ben ise bilmedigimden ona kizdim hep . Ayrilik noktasina kadar geldik sonradan onun çabasiyla düzeldik. Ben mutlu olmazsam ne kadar sevsem de ayrilirim bunu o biliyor mecbur degilim kimseye . Gerekirse gözden cikarabilirim yani ama sonuna kadar da gitmek istiyorum.

Bak
burda bı arkadas var lütfen onun konularini oku @greengirll

hemen hemen ayni durumunuz. o bosandi hemde çok yakin zamanda

sizin durum sandığımdan da vahim green sana anlatsin tecrübelerini

kac kurtar kendini bacim deli misin
Bakacagim şimdi tesekkur ederim. Siz böyle konusunca basimi yakiyormusum gibi hissettim.

Yarıya kadar okudum içime fenalık geldi. Eşin göreve gidince baskı yapar alır yanına ya şimdiden tavrını koy ya da bu baskıya alış kolay gelsin.

Peki siz eşinizle nasilsiniz çok büyük sorun oluyor mu bu sizin için ?

Nişanlim saçmaliyor bazen eski tartismalarimizdan biliyorum . Iliskimiz sorunla karsilasinca ayrilik korkusuyla ne diyecegini şasiriyor . Benim ailem beni çok iyi tanidiklarindan güveniyorlar ve skmiyorlar. Nişanlimda öyle bana güveni tam. Kayinvalide edepsiz gördü oysa elini tutmaktan baska bir sey de yoktu neye göre etiketlendim anlamadim da bence kusur bulamadi dinden girdi olaya galiba .

Ikiniz de pismansiniz , ikiniz de seviyorsunuz ama bu ayrilik haksizlik, düsünmesi bile kötü. Cok zor Allah sabir versin kimseye de yaşatmasin.Bir araya gelecek misiniz peki ? Ailesini sildi ama unutmayin mutlaka barisacaklar bir gün .

Bak

Bakacagim şimdi tesekkur ederim. Siz böyle konusunca basimi yakiyormusum gibi hissettim.

o mesajıniza kadar umut vardi benim için

ama şöyle düşünün. bu adam annesi yüzünden yuva kurmak üzereyken ayrılmış, sevgilisi olmuş yine ayrılmış... eğer sizin kiymetinizi bilse akillansa bunları yasatmazdi.

annesine de; diğerlerine yaptın yapacagini ayirdin, bu kez karışma yoksa x diye bi oglun yok say diyebilmeliydi. o zaman bakalim bu kadar at kosturacak miydi kaynananiz.

bu hikayede sadece esas kız degisiyo geri kalan hersey aynı baksaniza

kaybetme korkusu olan adam annem öyle demek istememiştir, o iyi niyetli, sen sus ben konuşurum demez diyemez

bir de bu açıdan bakın bence

İşsizlikten tüm gün oturup sizin çiftleşip çiftleşmeyeceğinizi mi hayal ediyorlar? :) Muhtemelen camlardan konu komşuyu da gözetliyorlardır. Önlem almazsanız sevgilinizi de sizi de manipüle edeceklerdir.Sevgilinizin sevgisini pekiştirmek için aile ile yakın temasa geçmeyin,sınırlınızı çizin şimdiden...

Hiçbirşey bilmiyorum işallah sizin hakkınızdada bizim hakkımızdada hayırlısı olsun demekten başka bişey diyemiyorum

Ya kadın çok fena okurken başım ağırdı. Nişanlınız herşeyin farkında bu iyi bişey. Ama bi ömürde bu kadınla geçer mi bilemedim. Utanmasalar balayında bile peşinize takılacaklar ne yapıyosunuz bizde görelim diye

Nasıl olacak bilmiyorum ama seçme şansı olsa insanın kesinlikle sorunlu olan ailelerin yani böyle sürekli müdahale eden ya da tam tersi tamamen ilgisiz aileler var. Keşke seçmen şansımız olsa ama seçemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…