- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 33
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
ister istemez kopukluklar oluyor, tahammülünüz azalıyor. Ama ben susmadım hiç, yanımda olmuycaksan yol orda dedim eşime, eşim sevgisinden dolayı yanımda oldu hep. En son ailesine yeter karımı rahat bırakın, herkes kendi evine baksın beni de kaybetceksiniz yoksa demiş. O oldu. Bunlara gerek bırakmasalardı keşke..5 yil yiprandiniz demek bu kadar zamanda sevgi de yara almistir . Ah insanlara neler yapiyorlar ve vicdanlari bile sizlamiyor. Her fikre ihtiyacim var sag olun.
eski kafa işte, sanırım o da böyle görmüş. ama hiç çekilir gibi değil gerçekten. ben asla yapamazdım böyle bir kişilikle. Allah yardımcınız olsun.Nişanlimin annesi ogluyla görüsmemi istemiyor sanki. Nişanlimla farkli şehirlerdeyiz 2-3 haftada bir defa görüşüyoruz. Her görüstügümüzde kaynanam sürekli ariyor ne zaman geleceksin , gec kalma , ekmek lazim ,yemege başlayacagiz gelmeyecek misin nerde kaldin ve daha bir sürü şey. Nişanlim bazen o kadar rahatsiz etmesine dayanamiyor azarlayici konusuyor bu defa da kendi arayamiyor görümcelerim ariyor . Bence kaynanam aratiyor çünki benim yanimda oldugunu arayacagini söylemesine ragmen uzatiyor görümcem lafi . O kapatiyor bu defa diger görümcem beni ariyor ee birlikteymissiniz ne yapiyorsunuz .Nişanlim bana yansitmiyor birçok şeyi ama son olaydan sonra anladim ailesi ciddi baski yapiyor. Bi kaç gün önce kaynanam nişanlim bizdelerdi . Kaynanam bi boşlukta benle yalniz kaldi eltimden bahsetti . Eltim çok dinibütün kadinmiş ahlakli terbiyeliymiş ogluyla nisanliyken bizim gibi gezmemis fotograf cekilmemis yanyana oturmuyormuş elini bile tutmamis bizim gibi degilmis ve daha bir sürü şey. Sinirden çatlayacak gibi oldum cevap versem hakaret edecegim dilime berbat kelimeler geliyor kendimi kontrol edemeyecegimi anlayinca odadan ciktim cevapsiz biraktim. Nişanlima bahsettim olanlardan , ben konuşurum lütfen sen bunu sorun etme bana güven dedi. Bir de bu kadin benden saygi kendine de ilgi bekliyor ya neymis evlenince eşim operasyonlarda olacakmis günlerce, kendinde kalmaliymisim evde tek basima ne yapacakmisim . Simdiden gelecegimi düzenliyor kendine göre. Ben üniverstede ev arkadaslarim olmadiginda tek kaliyordum yani yalniz kalabiliyorum çocuk degilim ve çalisiyorum evlenince de devam edecegim çalismaya senle evde oturamam dedim. Zaten damarima basmis bir de saygi bekliyor ya. Kirilmis hanimefendi . Mutfakta çayla ilgileniyorum nisanlim yanima geldi lafliyoruz ayaküstü kaynanam bitiverdi yanimizda ne konusuyorsunuz icerde konusun biz de duyalim diyor , anne gelecekle ilgili planlarimizdan konusuyoruz dedi . Neymis bu planlar biz de bilelim deyince ben sabredemedim ciktim yine odadan bu defa gene beni yakaladi neymis oglunu odalara çekip cekip konusmayacakmisim kendiler de bilmeliymis ne konusup planladigimizi. Eve döndükten sonra beni aradi telde konusuyoruz kaynanam nisanlima bagiriyor ne konusuyorsunuz bu kadar daha bugün ordaydik diye, nişanlim da biraz saygin olsun anne telefonda gelininle konusuyorum dedi. Kaynanam hep üstü kapali dolayli laf sokuyordu her görüsüp konustugumuzda (görumcelerim de öyle) ,ilk defa bu kadar açik konustu. Nişanlimla yasadigimiz bazi sorunlar vardi yeni cözdük , bir de bu yüzden iliskimizin yipranmasini istemiyorum bilemiyorum nasil davransam.
Ben delirirken o gamsiz olursa ben dayanamam ki buna . Yapacak bir şey kalmamiş mi sizce ? Verdiginiz isim gizliymis bakamadim konularina nerden bakabilirim benle ayni durumda olan kisiye.
Nişanlimin annesi ogluyla görüsmemi istemiyor sanki. Nişanlimla farkli şehirlerdeyiz 2-3 haftada bir defa görüşüyoruz. Her görüstügümüzde kaynanam sürekli ariyor ne zaman geleceksin , gec kalma , ekmek lazim ,yemege başlayacagiz gelmeyecek misin nerde kaldin ve daha bir sürü şey. Nişanlim bazen o kadar rahatsiz etmesine dayanamiyor azarlayici konusuyor bu defa da kendi arayamiyor görümcelerim ariyor . Bence kaynanam aratiyor çünki benim yanimda oldugunu arayacagini söylemesine ragmen uzatiyor görümcem lafi . O kapatiyor bu defa diger görümcem beni ariyor ee birlikteymissiniz ne yapiyorsunuz .Nişanlim bana yansitmiyor birçok şeyi ama son olaydan sonra anladim ailesi ciddi baski yapiyor. Bi kaç gün önce kaynanam nişanlim bizdelerdi . Kaynanam bi boşlukta benle yalniz kaldi eltimden bahsetti . Eltim çok dinibütün kadinmiş ahlakli terbiyeliymiş ogluyla nisanliyken bizim gibi gezmemis fotograf cekilmemis yanyana oturmuyormuş elini bile tutmamis bizim gibi degilmis ve daha bir sürü şey. Sinirden çatlayacak gibi oldum cevap versem hakaret edecegim dilime berbat kelimeler geliyor kendimi kontrol edemeyecegimi anlayinca odadan ciktim cevapsiz biraktim. Nişanlima bahsettim olanlardan , ben konuşurum lütfen sen bunu sorun etme bana güven dedi. Bir de bu kadin benden saygi kendine de ilgi bekliyor ya neymis evlenince eşim operasyonlarda olacakmis günlerce, kendinde kalmaliymisim evde tek basima ne yapacakmisim . Simdiden gelecegimi düzenliyor kendine göre. Ben üniverstede ev arkadaslarim olmadiginda tek kaliyordum yani yalniz kalabiliyorum çocuk degilim ve çalisiyorum evlenince de devam edecegim çalismaya senle evde oturamam dedim. Zaten damarima basmis bir de saygi bekliyor ya. Kirilmis hanimefendi . Mutfakta çayla ilgileniyorum nisanlim yanima geldi lafliyoruz ayaküstü kaynanam bitiverdi yanimizda ne konusuyorsunuz icerde konusun biz de duyalim diyor , anne gelecekle ilgili planlarimizdan konusuyoruz dedi . Neymis bu planlar biz de bilelim deyince ben sabredemedim ciktim yine odadan bu defa gene beni yakaladi neymis oglunu odalara çekip cekip konusmayacakmisim kendiler de bilmeliymis ne konusup planladigimizi. Eve döndükten sonra beni aradi telde konusuyoruz kaynanam nisanlima bagiriyor ne konusuyorsunuz bu kadar daha bugün ordaydik diye, nişanlim da biraz saygin olsun anne telefonda gelininle konusuyorum dedi. Kaynanam hep üstü kapali dolayli laf sokuyordu her görüsüp konustugumuzda (görumcelerim de öyle) ,ilk defa bu kadar açik konustu. Nişanlimla yasadigimiz bazi sorunlar vardi yeni cözdük , bir de bu yüzden iliskimizin yipranmasini istemiyorum bilemiyorum nasil davransam.
Kv kayinina ve eltime ne yapmis bilmiyorum ama benim eltim, kv kp görümce hatta benim nişanliyla ve dahi benle bile muhatap degil. Adami almis bitmis olay . Evlerine gittiklerinde kovmaktan beter ediyormus ve kendi hic görüşmüyormuş. Eltimi çok şikayet etti kv şimdi övüyor o ayri da. En iyisini yapmiş elti. Benim nişanliyi da simdiden aman öbür gelin gibi olmasin diye yerlestiriyorlar aklina. Bi kaç defa demisti bana . Benim de her aldigima basta karisiyordu kv , babam da ben de taviz vermeyince bi daha yapamadi ne istersen o olsun diyor simdi.Öteki oğlunada aynısını yapmış mı acaba ? Küçük ve evde kalan oğlu olduğu için tabiki etkisi var.
Eşim 2 kardeş. Büyük olan eşim küçükte erkek. Bizde de sorunlar oldu ama bu derece diildi. Kayınvaldem nişanlıyken iyiydi hala iyidir ama nikahı kıydıktan sonra bi değişti. Tuttuğumuz evi beğenmedi kendine yakın istiyodu ama bize söylememişti. Bide evde hep eşimle dertleşirdi öteki bilgisayar başında. Evleneli 1,5 yıl oldu anca normale döndü gibi arada ayarları bozuluyo gerçi.
Kaynımında sevgilisi var ama evlenmeleri bi 4-5 seneyi bulur. Kıza diyomuş o da giderse ben ne yaparım. Kp var bu arada. Öyle birbirlerine abartılı bağlı diillerdir buna rağmen kadının dengesi şaştı. Sizinki daha zor atlatacak. Bide üst katına istemiş tövbe yarabbim. Gelir ortanızda yatardı herhalde.
Benim istedigim tam da bu zaten uzak olmak . Ama maalesef fazla uzaklasamadik ilçe degıstik bu da bir sey .Evlenince uzak durun ,ne kadar uzak durulabilirse o kadar uzak durun hemde....
Ben burda okurken cildirdim siz yasarken nasil cildirdiniz az cok tahmin edebiliyorum..
Yani bole bir kadinla malesef akraba olucaksiniz, yakanizida birakcagini sanmiyorum.
Esiniz operasyonlardayken onu arayip doldurabilir, esiniz o piskolojiyle tartisma yaratabilir. Herseye hazirlikli olun. Allah sabir versin.
Bu durumda nisanlinizi da iyi taniyin, nisanlilik birbirini tanima donemi. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.
Ne kadar iyi bir eşin varmis Allah huzurunuzu bozmasin.keske benim esimde ailesine karimi rahat birakin yoksa beni de kaybedeceksiniz diyebilseydi...ister istemez kopukluklar oluyor, tahammülünüz azalıyor. Ama ben susmadım hiç, yanımda olmuycaksan yol orda dedim eşime, eşim sevgisinden dolayı yanımda oldu hep. En son ailesine yeter karımı rahat bırakın, herkes kendi evine baksın beni de kaybetceksiniz yoksa demiş. O oldu. Bunlara gerek bırakmasalardı keşke..
Şaka bi tarafa annemi göz önüne alarak sana bi önerim olacak
İçine atı kendini bitirme, kaynanaya susup kocana konusup ilişkinizi zedeleme.
Daha yolun basındasın mesafeni koy. Yüz göz olma. ŞİFRE “ MESAFE “
Benim istedigim tam da bu zaten uzak olmak . Ama maalesef fazla uzaklasamadik ilçe degıstik bu da bir sey .
Di mi ama , hep iyi niyetle demiş oluyorlar. hiç şaşmazoy oy oy annem iyi niyetle demiştir diyorsa evlendikten sonra daha fazla savunacak bence şu an köprüyü geçene kadar diyerek susuyor,belli etmiyor mesafeni baştan koy
Di mi ama , hep iyi niyetle demiş oluyorlar. hiç şaşmaz
O lafinin içerigini ögrenecegim . bugün annesi ile konussun bir de ben konusacagim ne diyecek bakayim. Benim de aklimi bu kurcaliyor zaten.Di mi ama , hep iyi niyetle demiş oluyorlar. hiç şaşmaz
Iyi niyetini de alip köseye çekilse en iyisi bu olacakkayınvalidelerin cehenneme giden yollari hep iyi niyet taşlarıyla döşeli işte
hep iyilikten, yersen!!
Iyi niyetini de alip köseye çekilse en iyisi bu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?