Kaynanam !

Evlenince uzak durun ,ne kadar uzak durulabilirse o kadar uzak durun hemde....

Ben burda okurken cildirdim siz yasarken nasil cildirdiniz az cok tahmin edebiliyorum..

Yani bole bir kadinla malesef akraba olucaksiniz, yakanizida birakcagini sanmiyorum.

Esiniz operasyonlardayken onu arayip doldurabilir, esiniz o piskolojiyle tartisma yaratabilir. Herseye hazirlikli olun. Allah sabir versin.

Bu durumda nisanlinizi da iyi taniyin, nisanlilik birbirini tanima donemi. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.

5 yil yiprandiniz demek bu kadar zamanda sevgi de yara almistir . Ah insanlara neler yapiyorlar ve vicdanlari bile sizlamiyor. Her fikre ihtiyacim var sag olun.
ister istemez kopukluklar oluyor, tahammülünüz azalıyor. Ama ben susmadım hiç, yanımda olmuycaksan yol orda dedim eşime, eşim sevgisinden dolayı yanımda oldu hep. En son ailesine yeter karımı rahat bırakın, herkes kendi evine baksın beni de kaybetceksiniz yoksa demiş. O oldu. Bunlara gerek bırakmasalardı keşke..

eski kafa işte, sanırım o da böyle görmüş. ama hiç çekilir gibi değil gerçekten. ben asla yapamazdım böyle bir kişilikle. Allah yardımcınız olsun.

Ben delirirken o gamsiz olursa ben dayanamam ki buna . Yapacak bir şey kalmamiş mi sizce ? Verdiginiz isim gizliymis bakamadim konularina nerden bakabilirim benle ayni durumda olan kisiye.

işte düğünü hemen aceleye getirip evlenmeyin. nisanlinizi gozlemleyin. denge kurması gereken durumlarda ağırlığı anneye veriyosa tavrınizi koyun. ya da siz hakliyken annem de annem derse net bi sekilde uyarin.

sizi de nisanlinizi da tanimiyorum. ama bi insan basindan annesi yüzünden bu kadar sey gectigi halde annem de annem diyosa bence ezdirir sizi. ya da yillarinizi harcarsiniz.

ben mesela görüp duymuyorum çoğu şeyi. o yüzden nispeten rahatiz. artik esim diyo annem sunun için yaptı, amaci buydu, numara yapıyo, uyanıklık yapıyo, ayak yapıyo vs vs diye. ama benim kv sizinki kadar sorunlu değildi ve esim biraz ağzıma bakar benim. yine de cok yiprandik. yipranmayi göze alabilir misiniz.

biz balayina gittiğimizde günde en az iki kere ararlardi bizi esimin anne babasi. ve arayın diye de tembihledikleri icin esim geri arardi. sizce sacma ve gereksiz değil mi hiz cok kavga ettik esim bunu normalleştirdigi için.

daha nişanlıyken böyleyseniz evlenince buraya açacağın konuları hayal edebiliyorum.nişanlıyken bile evli gibisiniz elti, görümce, kaynana ,oturmaya gitme, bu kadar içli dışlı olma falan.valla.nişanlın da bu durumun farkında ama bence yapması gerekeni yapmıyor.alttan alarak çözülecek şey değil bunlar.resmen ben hallediyorum sen bir şey söyleme yapma diyerek oyalıyor gibi seni gibi duruyo.evlendikten sonra okun ucu sana dönecek, aman hayatım annem o suyuna git olacak.aman git annemde kal yalnız kalma, aman annem o benim olacak.aç gözünü.

Kv kayinina ve eltime ne yapmis bilmiyorum ama benim eltim, kv kp görümce hatta benim nişanliyla ve dahi benle bile muhatap degil. Adami almis bitmis olay . Evlerine gittiklerinde kovmaktan beter ediyormus ve kendi hic görüşmüyormuş. Eltimi çok şikayet etti kv şimdi övüyor o ayri da. En iyisini yapmiş elti. Benim nişanliyi da simdiden aman öbür gelin gibi olmasin diye yerlestiriyorlar aklina. Bi kaç defa demisti bana . Benim de her aldigima basta karisiyordu kv , babam da ben de taviz vermeyince bi daha yapamadi ne istersen o olsun diyor simdi.

son konuda burda bakarsaniz dedigim arkadasin

Benim istedigim tam da bu zaten uzak olmak . Ama maalesef fazla uzaklasamadik ilçe degıstik bu da bir sey .

Ne kadar iyi bir eşin varmis Allah huzurunuzu bozmasin.keske benim esimde ailesine karimi rahat birakin yoksa beni de kaybedeceksiniz diyebilseydi...

Aynen katiliyorum. Merhaba İlayda sizde durumlar nasil? Gitti mi babaannenin kardesi?

Benim istedigim tam da bu zaten uzak olmak . Ama maalesef fazla uzaklasamadik ilçe degıstik bu da bir sey .

Eşiniz ne iş yapiyor asker mi polis mi başka sehire yerlesme durumunuz falan yok mu, tain vs ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…