Kaynanam !

Böyle tipler mesafe koymaktanda anlamıyor. Aynı ablamın kv.si gibi başka şehirde yaşadıkları halde rahat bırakmıyor telde olsun her daim huzur bozmayı başarıyor. İmkanınız varsa olabildiğince uzakta yaşayın ve en büyük şansınız nişanlınız annesinin hareketlerinin farkında. Kıskançlık nedir anlamıyorum bu kvlerde ki oğullarıyla otursunlar o zaman yazık

Bu konuda iyi niyetli olan bir tek benim galiba. Ama nişanlim gercekten beni kaybetmek istemiyor bunu biliyorum. Annesi konusunda bilemiyorum aklim karisti ßu an

Ben de bir ömür gecer mi ne olur nasil olur sorularinin cevabini ariyorum

Ben de bunu istiyorum lakin pek ümitli degilim. En kücük çocuğu bir başka düsüyorlar üstüne . Nişanlim farkinda ama o da düskün annesine bilemem orta yolu bulabilecek mi.
güveniniz yoksa ortayı bulamaz diyorsanız siz bu evliliği bir düşünün derim.. Neticede evden kovulmuş kadın yüzsüzce gidebiliyorken çok tehlikeli geldi bana... Bilemedim..

Farkinda evet ama açikca söylemiyor bana bunu kapatmaya calisiyor konusurum diyor. Bakalim ne olcak bekliyorum . Aynen ya madem ayri kalamiyorsun evlendirme. Kiz annesi babasi damadi kiskaniyor mu

Bu konuda iyi niyetli olan bir tek benim galiba. Ama nişanlim gercekten beni kaybetmek istemiyor bunu biliyorum. Annesi konusunda bilemiyorum aklim karisti ßu an
Nişanlınız önceki nişanlısıni ve sevgilisini de kaybetmek istemezdi ama ne oldu sonuç.. Bence nişan süresini uzatıp iyice düşünün

güveniniz yoksa ortayı bulamaz diyorsanız siz bu evliliği bir düşünün derim.. Neticede evden kovulmuş kadın yüzsüzce gidebiliyorken çok tehlikeli geldi bana... Bilemedim..
Bu benim de aklimi çok mesgul ediyor. Evden kovulmus oglumun evi giderim diyor . Ne söylenirse aldirmiyor benim lafimdan da anlamaz bence

Bu benim de aklimi çok mesgul ediyor. Evden kovulmus oglumun evi giderim diyor . Ne söylenirse aldirmiyor benim lafimdan da anlamaz bence
kesinlikle anlıycak bir kadın değil. Benim kv de beni istemiyormuş ama oğlundan dolayı asla belli edemedi. Bazen ben anlar gibi olurdum ben senin ailenle yapamam ayrılalım derdim eşime, annesi arardı arkadan methiyeler düzerdi bana.

Velhasılı evlendik kadın ben hamileyken patlattı bombayı, sonrası da çok zordu. Eşim bi şekilde ortayı bulana kadar 5 yıl yıprandık. 3 yıldır çok şükür diyeyim.

Ama şu anki aklım olsa şüphelerim olduğu an ayrılırdım, çünkü insanlar neyse o, gayet güzel gösteriyorlar yüzlerini. Tecrübesi olanları dinleyin derim ben naçizane..

Nişanlınız önceki nişanlısıni ve sevgilisini de kaybetmek istemezdi ama ne oldu sonuç.. Bence nişan süresini uzatıp iyice düşünün
Dersini almamis midir? Yine ayni şeyi tekrarlar mi sizce . Nisanlimin bu sürecte yaptiklarina bakayim o zaman. Dügün beklesin

Dersini almamis midir? Yine ayni şeyi tekrarlar mi sizce . Nisanlimin bu sürecte yaptiklarina bakayim o zaman. Dügün beklesin
Ooowww bir de bu anne yüzünden evliliğin kıyısından mı dönmüş? Kızım olsaydınız baskı kurardım üstünüzde istemiyorum bitir bu işi diye.

kimse sevdiginden ayrilmak istemez ki. biz de zaten sevmiyo demiyoruz. ama insan sevdigini bile bile uzmez kırılmasına korkmasina musade etmez.

nisanliniz sizi elinde tutmak için cabaliyo. sizin rahatsiz oldugunuz seyler ona cok normal geliyo. böyle anlasabilir uzlasabilir misiniz

Mesafeli olursanız rahat edersiniz belki. Ama eşinizin ailesi sonuçta en basitinden bunun doğumu var. Her fırsatta laf sokmaya çalışıyo sanki kv. Bide kıskanıyo oğlunu bi derece normal ama bu anormal.
Daha ortada nikah dügün yok çocuklara ben bakarim sen çalişirsin diyor bana , elaleme çocuk güvenilmezmis falan. Bilemedim degisik bi iyi bi şeytan . Oglunu kiskaniyor evet ve en uzun yaninda kalan bu ve en kücük çocugu bunun da etkisi olabilir mi ? Evde bi baslarina kalacaklar kp ile. Zaten beni evinin üst katina istedi ben oturmam dedim ailem de kabul etmedi. Ilçe degiştirdik farkli ilçelerde olacagiz.

Ooowww bir de bu anne yüzünden evliliğin kıyısından mı dönmüş? Kızım olsaydınız baskı kurardım üstünüzde istemiyorum bitir bu işi diye.
5 yil yiprandiniz demek bu kadar zamanda sevgi de yara almistir . Ah insanlara neler yapiyorlar ve vicdanlari bile sizlamiyor. Her fikre ihtiyacim var sag olun.

İş nişanlınızda biter.
Siz de sessiz sinik davranmayın, yeri gelince kibarca ağzına mçın kvnizin.
Nasıl başlarsa öyle gider, sustukça meydanı boş bulur, daha çok üzerinize gelirler.

Ben delirirken o gamsiz olursa ben dayanamam ki buna . Yapacak bir şey kalmamiş mi sizce ? Verdiginiz isim gizliymis bakamadim konularina nerden bakabilirim benle ayni durumda olan kisiye.

Öteki oğlunada aynısını yapmış mı acaba ? Küçük ve evde kalan oğlu olduğu için tabiki etkisi var.
Eşim 2 kardeş. Büyük olan eşim küçükte erkek. Bizde de sorunlar oldu ama bu derece diildi. Kayınvaldem nişanlıyken iyiydi hala iyidir ama nikahı kıydıktan sonra bi değişti. Tuttuğumuz evi beğenmedi kendine yakın istiyodu ama bize söylememişti. Bide evde hep eşimle dertleşirdi öteki bilgisayar başında. Evleneli 1,5 yıl oldu anca normale döndü gibi arada ayarları bozuluyo gerçi.
Kaynımında sevgilisi var ama evlenmeleri bi 4-5 seneyi bulur. Kıza diyomuş o da giderse ben ne yaparım. Kp var bu arada. Öyle birbirlerine abartılı bağlı diillerdir buna rağmen kadının dengesi şaştı. Sizinki daha zor atlatacak. Bide üst katına istemiş tövbe yarabbim. Gelir ortanızda yatardı herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…