- 13 Eylül 2014
- 1.141
- 1.741
- 333
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Bu konuda iyi niyetli olan bir tek benim galiba. Ama nişanlim gercekten beni kaybetmek istemiyor bunu biliyorum. Annesi konusunda bilemiyorum aklim karisti ßu ano mesajıniza kadar umut vardi benim için
ama şöyle düşünün. bu adam annesi yüzünden yuva kurmak üzereyken ayrılmış, sevgilisi olmuş yine ayrılmış... eğer sizin kiymetinizi bilse akillansa bunları yasatmazdi.
annesine de; diğerlerine yaptın yapacagini ayirdin, bu kez karışma yoksa x diye bi oglun yok say diyebilmeliydi. o zaman bakalim bu kadar at kosturacak miydi kaynananiz.
bu hikayede sadece esas kız degisiyo geri kalan hersey aynı baksaniza
kaybetme korkusu olan adam annem öyle demek istememiştir, o iyi niyetli, sen sus ben konuşurum demez diyemez
bir de bu açıdan bakın bence
Inşallah hayirlisi olsun hakkimizdaHiçbirşey bilmiyorumişallah sizin hakkınızdada bizim hakkımızdada hayırlısı olsun demekten başka bişey diyemiyorum
Ben de bir ömür gecer mi ne olur nasil olur sorularinin cevabini ariyorumYa kadın çok fena okurken başım ağırdı. Nişanlınız herşeyin farkında bu iyi bişey. Ama bi ömürde bu kadınla geçer mi bilemedim. Utanmasalar balayında bile peşinize takılacaklar ne yapıyosunuz bizde görelim diye
güveniniz yoksa ortayı bulamaz diyorsanız siz bu evliliği bir düşünün derim.. Neticede evden kovulmuş kadın yüzsüzce gidebiliyorken çok tehlikeli geldi bana... Bilemedim..Ben de bunu istiyorum lakin pek ümitli degilim. En kücük çocuğu bir başka düsüyorlar üstüne . Nişanlim farkinda ama o da düskün annesine bilemem orta yolu bulabilecek mi.
Farkinda evet ama açikca söylemiyor bana bunu kapatmaya calisiyor konusurum diyor. Bakalim ne olcak bekliyorum . Aynen ya madem ayri kalamiyorsun evlendirme. Kiz annesi babasi damadi kiskaniyor muBöyle tipler mesafe koymaktanda anlamıyor. Aynı ablamın kv.si gibi başka şehirde yaşadıkları halde rahat bırakmıyor telde olsun her daim huzur bozmayı başarıyor. İmkanınız varsa olabildiğince uzakta yaşayın ve en büyük şansınız nişanlınız annesinin hareketlerinin farkında. Kıskançlık nedir anlamıyorum bu kvlerde ki oğullarıyla otursunlar o zaman yazık
Nişanlınız önceki nişanlısıni ve sevgilisini de kaybetmek istemezdi ama ne oldu sonuç.. Bence nişan süresini uzatıp iyice düşününBu konuda iyi niyetli olan bir tek benim galiba. Ama nişanlim gercekten beni kaybetmek istemiyor bunu biliyorum. Annesi konusunda bilemiyorum aklim karisti ßu an
Bu benim de aklimi çok mesgul ediyor. Evden kovulmus oglumun evi giderim diyor . Ne söylenirse aldirmiyor benim lafimdan da anlamaz bencegüveniniz yoksa ortayı bulamaz diyorsanız siz bu evliliği bir düşünün derim.. Neticede evden kovulmuş kadın yüzsüzce gidebiliyorken çok tehlikeli geldi bana... Bilemedim..
Mesafeli olursanız rahat edersiniz belki. Ama eşinizin ailesi sonuçta en basitinden bunun doğumu var. Her fırsatta laf sokmaya çalışıyo sanki kv. Bide kıskanıyo oğlunu bi derece normal ama bu anormal.Ben de bir ömür gecer mi ne olur nasil olur sorularinin cevabini ariyorum
kesinlikle anlıycak bir kadın değil. Benim kv de beni istemiyormuş ama oğlundan dolayı asla belli edemedi. Bazen ben anlar gibi olurdum ben senin ailenle yapamam ayrılalım derdim eşime, annesi arardı arkadan methiyeler düzerdi bana.Bu benim de aklimi çok mesgul ediyor. Evden kovulmus oglumun evi giderim diyor . Ne söylenirse aldirmiyor benim lafimdan da anlamaz bence
Dersini almamis midir? Yine ayni şeyi tekrarlar mi sizce . Nisanlimin bu sürecte yaptiklarina bakayim o zaman. Dügün beklesinNişanlınız önceki nişanlısıni ve sevgilisini de kaybetmek istemezdi ama ne oldu sonuç.. Bence nişan süresini uzatıp iyice düşünün
Tek bir kişi değil ki 2 3 olay olmuş. Umarım mutlu olursunuz sonucundaDersini almamis midir? Yine ayni şeyi tekrarlar mi sizce . Nisanlimin bu sürecte yaptiklarina bakayim o zaman. Dügün beklesin
Ooowww bir de bu anne yüzünden evliliğin kıyısından mı dönmüş? Kızım olsaydınız baskı kurardım üstünüzde istemiyorum bitir bu işi diye.Dersini almamis midir? Yine ayni şeyi tekrarlar mi sizce . Nisanlimin bu sürecte yaptiklarina bakayim o zaman. Dügün beklesin
Bu konuda iyi niyetli olan bir tek benim galiba. Ama nişanlim gercekten beni kaybetmek istemiyor bunu biliyorum. Annesi konusunda bilemiyorum aklim karisti ßu an
Daha ortada nikah dügün yok çocuklara ben bakarim sen çalişirsin diyor bana , elaleme çocuk güvenilmezmis falan. Bilemedim degisik bi iyi bi şeytan . Oglunu kiskaniyor evet ve en uzun yaninda kalan bu ve en kücük çocugu bunun da etkisi olabilir mi ? Evde bi baslarina kalacaklar kp ile. Zaten beni evinin üst katina istedi ben oturmam dedim ailem de kabul etmedi. Ilçe degiştirdik farkli ilçelerde olacagiz.Mesafeli olursanız rahat edersiniz belki. Ama eşinizin ailesi sonuçta en basitinden bunun doğumu var. Her fırsatta laf sokmaya çalışıyo sanki kv. Bide kıskanıyo oğlunu bi derece normal ama bu anormal.
5 yil yiprandiniz demek bu kadar zamanda sevgi de yara almistir . Ah insanlara neler yapiyorlar ve vicdanlari bile sizlamiyor. Her fikre ihtiyacim var sag olun.Ooowww bir de bu anne yüzünden evliliğin kıyısından mı dönmüş? Kızım olsaydınız baskı kurardım üstünüzde istemiyorum bitir bu işi diye.
Ben delirirken o gamsiz olursa ben dayanamam ki buna . Yapacak bir şey kalmamiş mi sizce ? Verdiginiz isim gizliymis bakamadim konularina nerden bakabilirim benle ayni durumda olan kisiye.kimse sevdiginden ayrilmak istemez ki. biz de zaten sevmiyo demiyoruz. ama insan sevdigini bile bile uzmez kırılmasına korkmasina musade etmez.
nisanliniz sizi elinde tutmak için cabaliyo. sizin rahatsiz oldugunuz seyler ona cok normal geliyo. böyle anlasabilir uzlasabilir misiniz
Insallah dogru olani bulurum .tesekkur ederim.Tek bir kişi değil ki 2 3 olay olmuş. Umarım mutlu olursunuz sonucunda
Öteki oğlunada aynısını yapmış mı acaba ? Küçük ve evde kalan oğlu olduğu için tabiki etkisi var.Daha ortada nikah dügün yok çocuklara ben bakarim sen çalişirsin diyor bana , elaleme çocuk güvenilmezmis falan. Bilemedim degisik bi iyi bi şeytan . Oglunu kiskaniyor evet ve en uzun yaninda kalan bu ve en kücük çocugu bunun da etkisi olabilir mi ? Evde bi baslarina kalacaklar kp ile. Zaten beni evinin üst katina istedi ben oturmam dedim ailem de kabul etmedi. Ilçe degiştirdik farkli ilçelerde olacagiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?