Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğluş annesi.O kadar büyük sorunlar var ki, tek derdin buysa şükret.Yasli sonuçta, bak psikolojisi bozuktur, yalnızdır.Kafasini sizle meşgul ediyordur.Sende onun yerinde olabilirsin.Kinama sonuçta hayatta kimin ne olacağı belli olmaz.Esinin annesi saygı duy, cahilde olsa.Zamanla sizin evliliginize güveni ve rahat bırakacaktır.Kendini bir düşün, gözünden sakindigin oğlun bir gün bir kızla evleniyor.Hemen güvenir misin? Bir süre denetlersin.Ve eşine sakina annesini kötüleme, direkt senden soğur.Bu tavsiyeleri unutma.
Dönmüyor kocam annesinin ağzıyla hareket etmiyor ama annesine cevap da vermez adam akıllı ben istiyorum ki neden soruyorsun desin annesine mesela 3 akşam dır pes peşe oradaydık 4. Akşam gitmedik hemen mesaj atar nerdesiniz sesiniz çıkmıyordiyeKocanızla annesi arasındaki ilişki bu.
9 oldu eve dönün dediğinde kocanız dönüyor mu?Dönüyorsa sorun var.
istediğinizle görüşün canım kv ne karışır.O karışacak diye kendinizi kısıtlamayın.İmkan varsa taşının yada ima edin bıktım artık gideceğim burdan deyin bakın nasıl suyunuza gidiyor
Annem şehir dışında hadi gidiyoruz diyemiyorum tatil olmadığı sürece çünkü iş bahanesi varKısaca taktik değiştir eşinin yanında anneni ara yediğiniz gittiniz her haltı anlat birde sürekli annem çağırıyor de hadi gidyoz de emri baki ile götür yaptığını ozman anlar
ben istiyorum ki neden soruyorsun desin annesine
O kadar büyük sorunlar var ki, tek derdin buysa şükret.Yasli sonuçta, bak psikolojisi bozuktur, yalnızdır.Kafasini sizle meşgul ediyordur.Sende onun yerinde olabilirsin.Kinama sonuçta hayatta kimin ne olacağı belli olmaz.Esinin annesi saygı duy, cahilde olsa.Zamanla sizin evliliginize güveni ve rahat bırakacaktır.Kendini bir düşün, gözünden sakindigin oğlun bir gün bir kızla evleniyor.Hemen güvenir misin? Bir süre denetlersin.Ve eşine sakina annesini kötüleme, direkt senden soğur.Bu tavsiyeleri unutma.
Yok onlarınki anne bizimki değil çok meraklı oluyorlar evlrnince anslarina analarida ogullarina böyleleri evlenmese keşke güzelim kızların başını yakıyorlar benim annemlede sehirlerimiz ayrı esiminki 5dk yürüme mesafesinde ayrı evinde değil aynı bina aynı mahallede olmaktan bile bıktım bendeBu konuyu sürekli açıyorum dediğin gibi kötü oluyorum o zaman annesi iyiligimizden başka birşey istemezmiş ben nankörmüşüm öyle der konu annesi olunca tanıyamıyorum benim de annem var şehir dışında
Fazla olduğunu düşünmüyorum evliyiz yani her dakika naptigimizi nerde olduğumuzu sormasının önünü kapatsın istiyorum çünkü sevgiliyken en azından gizli daha rahat geziyordukBunu istemek biraz fazla.
Sizi bunaltması konusunda haklısınız.İşim var evde deyip geçin bence taviz vermeyin
Kardeşime kaynanası kırk gün baktı doğumdan sonra hem kanlı bıçaklı oldular hem psikiyatri ye gitti kardeşim o derece bıktırdı kardeşimi davranış ve laflariyla siz siz olun bir haftadan fazla durdurmayin kaynanayiYok canım bende ne işi var. 1 gün durdu hastaydım onda da diye kaldı. Ben izin versem bunlarda doğuma kadar ve 40 gün kadının yanında kalınıyomuş. Hamile kadını yalnız bırakmıyolarmış. Ben kafayı yerim.![]()
Fazla olduğunu düşünmüyorum evliyiz yani her dakika naptigimizi nerde olduğumuzu sormasının önünü kapatsın istiyorum çünkü sevgiliyken en azından gizli daha rahat geziyorduk
Kv' nin size bu kadar karışması tabiki doğru değil.Ve siz haklısınız bunu diğer mesajda belirtmiştim.Evliliğinize saygı duyması gerektiği ve sizi rahat bırakması gerektiği konusunda da hem fikiriz.Fazla olduğunu düşünmüyorum evliyiz yani her dakika naptigimizi nerde olduğumuzu sormasının önünü kapatsın istiyorum çünkü sevgiliyken en azından gizli daha rahat geziyorduk
bizde gelin ile kaynana arasına girilmez....bugün böyle yarın baktın can ciğer,kuzu sarması..,Kızlar kaynanamla aynı binadayım her gün görüşmek istiyor bir gün görmese neyin var hasta miydin diyor bir gün görmese ikinci gün kocama zaten sen anneni sevmiyorsun beni unuttun vs duygu sömürüsü yapıyor aşırı sıkıldım. Kendi kaynanasının yüzüne bakmıyor görümcelerim de kayinvalidelerinden olabildiğince uzağa kaçmışlar sene de bir kez görüyorlar ikinciyi görmüyorlar bile gormemek için de herşeyi yaparlar ama ben hergun kaynanamı görmek zorundayım kafa yapım uysa neyse göreyim ama aşırı yobaz ne cama çıkmamı ister ne komşuya gitmemi ister kendi hariç kimseyle gorusmeyim ister kocam la gezmeye gitsek mesaj atar durur nerdesiniz napiyirsunuz evinize ne zaman girersiniz saat 9 buçuk oldu mu başlıyor evinize girin hadi diye biktim gerçekten kocamda hiç usanmadan sürekli annesine hesap verir
Bu aynı biz yaFazla olduğunu düşünmüyorum evliyiz yani her dakika naptigimizi nerde olduğumuzu sormasının önünü kapatsın istiyorum çünkü sevgiliyken en azından gizli daha rahat geziyorduk
Ozaman ona sormadan anneni davet et gelsin kalsın birazAnnem şehir dışında hadi gidiyoruz diyemiyorum tatil olmadığı sürece çünkü iş bahanesi var
Annem abimin çocuğuna bakıyor maalesef gelemiyor uzun süreliğine koca şehirde etrafımda bir tek kaynanam var kafayı yiyorumOzaman ona sormadan anneni davet et gelsin kalsın biraz