Kaynanamdan aşırı bunaldım yardim lütfen

Kısaca taktik değiştir eşinin yanında anneni ara yediğiniz gittiniz her haltı anlat birde sürekli annem çağırıyor de hadi gidyoz de emri baki ile götür yaptığını ozman anlar

Sizin iş zor çünkü eşinizde iş yok!!!
Evlendigimiz de birden eşim İngiliz veliaht prensi gibi değerlendi sülalece millet şaha kalktı.
Eşim hiç birine istediklerini vermedi.
Ben istediğim kadar dişli olayım eş arkanda durmadığı sürece olmaz bı işler.
Esiniz gelişimini tamamlayamamış saat 09;30 evinize gelin diye yazan yada arayan anneye tekmil veriyorsa siz bu durumu ömrü billah yaşarsınız.
Kaç yaşında adam bu nedir böyle, şimdi ki çocuklara bile yapamıyorlar bu muameleyi.

İsterseniz bı blöf yapın annenize gidin ya da kv nize diş gösterin inşallah düzelir.

Cocuk olursa sizin evden hic cikmaz. Isin var bu aileyle.
Bence cozum ise girip calismak, cocugun olursa da ver kvye baksin. Bir ise yarasin

Ben eşimin işi dolayısıyla kayınvalidemle aynı semtteyim eltim uzakta . Her gün gitmek zorunda değilim gitmem de. Bunu en baştan söyledim orda oturuyor olmam hergun annenle görüşmem gerektiği anlamına gelmez diye. Mesafe önemli ben yeni evliyim en başından beri mesafeliyim

O kadar büyük sorunlar var ki, tek derdin buysa şükret.Yasli sonuçta, bak psikolojisi bozuktur, yalnızdır.Kafasini sizle meşgul ediyordur.Sende onun yerinde olabilirsin.Kinama sonuçta hayatta kimin ne olacağı belli olmaz.Esinin annesi saygı duy, cahilde olsa.Zamanla sizin evliliginize güveni ve rahat bırakacaktır.Kendini bir düşün, gözünden sakindigin oğlun bir gün bir kızla evleniyor.Hemen güvenir misin? Bir süre denetlersin.Ve eşine sakina annesini kötüleme, direkt senden soğur.Bu tavsiyeleri unutma.
Oğluş annesi.

Kocanızla annesi arasındaki ilişki bu.
9 oldu eve dönün dediğinde kocanız dönüyor mu?Dönüyorsa sorun var.
istediğinizle görüşün canım kv ne karışır.O karışacak diye kendinizi kısıtlamayın.İmkan varsa taşının yada ima edin bıktım artık gideceğim burdan deyin bakın nasıl suyunuza gidiyor
Dönmüyor kocam annesinin ağzıyla hareket etmiyor ama annesine cevap da vermez adam akıllı ben istiyorum ki neden soruyorsun desin annesine mesela 3 akşam dır pes peşe oradaydık 4. Akşam gitmedik hemen mesaj atar nerdesiniz sesiniz çıkmıyordiye

Kısaca taktik değiştir eşinin yanında anneni ara yediğiniz gittiniz her haltı anlat birde sürekli annem çağırıyor de hadi gidyoz de emri baki ile götür yaptığını ozman anlar
Annem şehir dışında hadi gidiyoruz diyemiyorum tatil olmadığı sürece çünkü iş bahanesi var

O kadar büyük sorunlar var ki, tek derdin buysa şükret.Yasli sonuçta, bak psikolojisi bozuktur, yalnızdır.Kafasini sizle meşgul ediyordur.Sende onun yerinde olabilirsin.Kinama sonuçta hayatta kimin ne olacağı belli olmaz.Esinin annesi saygı duy, cahilde olsa.Zamanla sizin evliliginize güveni ve rahat bırakacaktır.Kendini bir düşün, gözünden sakindigin oğlun bir gün bir kızla evleniyor.Hemen güvenir misin? Bir süre denetlersin.Ve eşine sakina annesini kötüleme, direkt senden soğur.Bu tavsiyeleri unutma.

Yahu şu kadinlarin ana babasi yokmuş gibi yaziyorsunuz. Butun kadinlar agac kavugundan cikti, bizim anamiz babamiz bize kiymet vermiyor sanki bir bu erkek anneleri gozunden sakindiklari ogullarini emanet ediyor...

Neyine guvenmiyor bebek mi emanet etmiş guvenemiyor, koca adama ne yapacak bu karisi adami yiyecek mi? Guvenmiyormuş hemen de...
Oldu ozaman kadinin anne babasi da zirt pirt direktif versin iki ailede ayni anda sıkıştirsin, hesap sorsun, boyle evlilik mi olur ortada?
Erkekleri kayiraaa kayiraa bir hal oldunuz cidden.

Bu konuyu sürekli açıyorum dediğin gibi kötü oluyorum o zaman annesi iyiligimizden başka birşey istemezmiş ben nankörmüşüm öyle der konu annesi olunca tanıyamıyorum benim de annem var şehir dışında
Yok onlarınki anne bizimki değil çok meraklı oluyorlar evlrnince anslarina analarida ogullarina böyleleri evlenmese keşke güzelim kızların başını yakıyorlar benim annemlede sehirlerimiz ayrı esiminki 5dk yürüme mesafesinde ayrı evinde değil aynı bina aynı mahallede olmaktan bile bıktım bende

:KK57::KK57::KK57:Bunu istemek biraz fazla.
Sizi bunaltması konusunda haklısınız.İşim var evde deyip geçin bence taviz vermeyin
Fazla olduğunu düşünmüyorum evliyiz yani her dakika naptigimizi nerde olduğumuzu sormasının önünü kapatsın istiyorum çünkü sevgiliyken en azından gizli daha rahat geziyorduk

Yok canım bende ne işi var. 1 gün durdu hastaydım onda da diye kaldı. Ben izin versem bunlarda doğuma kadar ve 40 gün kadının yanında kalınıyomuş. Hamile kadını yalnız bırakmıyolarmış. Ben kafayı yerim. 🙄
Kardeşime kaynanası kırk gün baktı doğumdan sonra hem kanlı bıçaklı oldular hem psikiyatri ye gitti kardeşim o derece bıktırdı kardeşimi davranış ve laflariyla siz siz olun bir haftadan fazla durdurmayin kaynanayi

Fazla olduğunu düşünmüyorum evliyiz yani her dakika naptigimizi nerde olduğumuzu sormasının önünü kapatsın istiyorum çünkü sevgiliyken en azından gizli daha rahat geziyorduk

Yeni evliyken benim kaynana da bizi aramisti bi defa nerdesiniz, ne zaman geleceksiniz diye. Baya sinir olmuştum, eşime o gunden sonra sıkı sıkı tembihledim ve asla gidecegimiz yeri soylemiceksin diye, annesi sordukça esim geçistirdi ya da pesimizden mi geleceksin diye dalgaya vurdu soylemedi ne yapacagimizi vs. Annesi de sormayi kesti. 👍

Boyle hesap sormanin iyi niyeti mi olurmuş. Bilmese birsey kaybetmez, cevap vermemesini saglayacaksin eşinin yapacak bisey yok.

Kv' nin size bu kadar karışması tabiki doğru değil.Ve siz haklısınız bunu diğer mesajda belirtmiştim.Evliliğinize saygı duyması gerektiği ve sizi rahat bırakması gerektiği konusunda da hem fikiriz.
Benim belirtmek istediğim eşiniz annesine mesajda karışma bize demiyorsa bu eşinizle annesi arasında.Sinir bozucu ama eşinizin sabrı ile alakalı bir durum

Kızlar kaynanamla aynı binadayım her gün görüşmek istiyor bir gün görmese neyin var hasta miydin diyor bir gün görmese ikinci gün kocama zaten sen anneni sevmiyorsun beni unuttun vs duygu sömürüsü yapıyor aşırı sıkıldım. Kendi kaynanasının yüzüne bakmıyor görümcelerim de kayinvalidelerinden olabildiğince uzağa kaçmışlar sene de bir kez görüyorlar ikinciyi görmüyorlar bile gormemek için de herşeyi yaparlar ama ben hergun kaynanamı görmek zorundayım kafa yapım uysa neyse göreyim ama aşırı yobaz ne cama çıkmamı ister ne komşuya gitmemi ister kendi hariç kimseyle gorusmeyim ister kocam la gezmeye gitsek mesaj atar durur nerdesiniz napiyirsunuz evinize ne zaman girersiniz saat 9 buçuk oldu mu başlıyor evinize girin hadi diye biktim gerçekten kocamda hiç usanmadan sürekli annesine hesap verir
bizde gelin ile kaynana arasına girilmez....bugün böyle yarın baktın can ciğer,kuzu sarması..,😂😂😂

İş kocanızda bitiyor. KV böyle iyiliğinizi düşüneceğinize düşünmesin daha iyi:KK12:Annenizi ayartın kocanızdan günlük rapor istesin bunaltsın belki anlar eşiniz:halay:

Bu aynı biz ya :bicak: Biz de bı yer gitsek mutlaka aradıkları için haberleri olur akşamına da oraya yemege geçmemiz beklerler bir.daha ararlar napıyosunuz nerdesiniz diye

Back
X