kaynanamın bizde yatma sevdası beni çıldırtıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
orası onun evi ailesiyle birden deil eşiyle evlenmiş yanlız kalmak onlarında hakkı.bu insanlar evli yıkanacaklar bilmemne özel hayat die bişey bırakmamışlar evli çiftlerde. saygısızlık diz boyu. one öle zırt pırt onlarda kalmalar. oldu olacak ayrı kira vermesinler ortak otursunlar o kadının kocasına giyinip süslenip belki kur yapacak öle evlilikmi olur bide başkalarını davet etcekler bakalım durumu varmı karşılamaya yemeği bilmemnesi varmı böle laçka evlilikmi olur tabiki biter böle.herkes haddini yerini bilecek.kaynana dediğin ağır olur.çok ayrılamıyodu oğlundan evlendirmeseymiş öle olurmu kız arada davet edecek anne gelin akşam yemeğe die. arada kaynana çağıracak kızım gel gündüz oğlumda işten çıkınca gelsin die.bu böledir. orası o kadının yuvası başkaları gelip karışamaz müdahale edemez.herkez kendi evine baksın... sizler kabul edermisiniz hergün kaynana ve çetesi sizde kalcak kocanla özel bi konu bile konuşamıycan sarılıp tv bakıcan bakamıycan bu nedir yaaa

şimdi...
sen, bizim..
vakıflara bağışlar yapılacak kadar zengin olmayışımızı
bir o kadar da tutumlu olmayışımızı (malum evimizde bulaşık makinesi de var çamaşır makinesi de hatta ben o kadar müsrifim ki kurutma makinesi de var)
tokat attığımız kocamızın diğer yanağını dönerek
"hayatım sinirlerin bozuk, buraya da vur rahatla"diyecek kadar bizi sevmeyişini..

neden yüzümüze vuruyorsun ki?
oldu mu bu şimdi????

Son düzenleme:

Konu sahibinin anlattıkları gerçekse şayet
bu koca gerçekten melek!
Yok eğer değilse gerçek,
o vakit sönük geçen günüme geldi renk!

başka yoruma gerek yok

arkadaşım öncelikle yazdığın konuyu okunca çok sert ve gereksiz tepkiler verdigini ve tanımasam bile kişiliğin ile alakalı olumsuz şeyler düşünmüştüm, fakat ilerleyen sayfalarda kayınvalidenle gecen diyaloglarını ve kendine yaptıklarını okuyunca haline çok üzüldüm, allah yardımcın olsun ,üstüne çok gelmişler, çok kasılmışsın, sindirmeye çalışmışlar, sende sabır sabır olan sana olmuş,
bak sana tavsiyem acilen bi uzmana git, durumun iyi değil, belki bazı tavsiyelerle bu sıkıntılı günlerini atlatırsın. bide şuan eşin sana karşı o günkü olay karşısında sessiz kalmış ama o olay gibi ekrarlayan bi durumda eşin aynı tepkileri sakince vermeyebilir, belki o da kendine hakim olamaz ve daha kötü şeyler olur.çok sıkıntılı durumlara meydan vermeden bi toparlanmanız lazım

uzağa taşın arkadaşım gerekirse bir şehir uzak olsun aslında herkesden biraz uzakta oturcan

Konu sahibinin anlattıkları gerçekse şayet
bu koca gerçekten melek!
Yok eğer değilse gerçek,
o vakit sönük geçen günüme geldi renk!

Ben cok göremiyorum maalesef, belki gerçekten vardır böyle hayatlar. ama fazla dramatilize edilmiş, fazla hayali

herkes yorumlarında serbesttir yinede sağolun kızlar ben sizden yardım istemiştim yaptığımın bi hata olduğunu hemde çok büyük bi hata olduğunu bende biliyorum ama insanın neler yaşadığını bir allah birde kendisi bilir nasıl bir ruh hali içinde yaptım bende bilmiyorum keşke yapmasaydım birde bazı arkadaşlar merak etmişler kaynanam neden tepki vermedi diye o kadını kimse benden iyi tanıyamaz amacına ulaşmış bi kadın neden işini kendi eliyle bozsunki beni çıldırtmayı başardı beni boşatıcak aklınca ablasının kızını alıcak ama hadi ben boşandım hadi yiyenini aldı onla geçinebilecekmi hiç sanmıyorum bazı arkadaşlarda sürekli bizde kalıyolar diye böyle yaptığımı düşünmüşler o yüzden olsaydı evlendiğimiz sabah kahvaltıya gelip o gece bizde kaldıklarında o tepkiyi verirdim ve koca 1 sene içinde mutlaka bu yapacağımı yapardım evlendim evleneli gelip kalıyolar bi arkadaşın yazdığı gibi konuya yanlış girdim kendi yaptıklarımı değilde onun yaptıklarını yazsaydım vah vah der üzülürdünüz ozaman tepkiniz başka olurdu ama ben doğrudan kendi yaptığımı anlatınca böyle oldu ama ben yaptığım hatanın farkında olduğum için yazdım sırf bana yardım edersiniz diye yinede hepiniz sağolun umarım sizler yaşamazsınız böyle olaylar keşke beni dahada çıkmaza sokmak yerine elimden tutup yardım etseydiniz ben sağlıklı bir ruh hali içinde olsaydım sizden yardım istemezdim kendi sorunumu kendim hallederdim ama sandımki bana yardım edersiniz (

kimse kvalideyi haklı bulmuyoki.... ama bayanın yaptığınıda haklı bulamam kusura bakmayın... burda insanlar hergün neler yaşıyor. ama daha ilk defa bu kadar tepkilisini gördüm.
ayrıca ben bu konunun gerçek olduğuna inanmıyorum ama insanız dayanamıyoruz yazıyoruz işte. kvalide çok fena diyo ama o gece sesini bile çıkarmıyo eşine tokat atıyo annesine hakaret ediyo ama eşi ona sıksıkı sarılıyo.
bence konu sahibi hayal dünyasında yaşıyo. yada pireyi deve yapıyo.
yineliyorum ne olursa yada kim olursa olsun SAYGISIZLIK HEMDE BU ŞEKİLDE büyüklere yapmak herşeyden önce günah bizde. biz öyle terbiye gördük tepki vericeksen binbir yolu var bunun....
o yüzden fikrim sabittir...
özel hayat yaşamak istiyolarsa bak çok zenginlermiş eşi gezdiriyomuş gitsinler hafta sonları romantikliğin dibine vursunlar varmı ötesi

neeeeeeeeeeee yuh pes çüş oha ve dahası...

eşiniz ve ailesi bir uyarıyı haketmiş ama sizin tepki bayağı ağır olmuş.
ancak birazda yaptırana bakmak lazım tabi.
sinirler yıpranmış yıpranmış
artık kontrol edilemeyecek bir noktada patlamış.
sizde farkındasınız zaten sinirlerinizin laçkalaştığından.
kimse daha 1 yıllık evliyken haftanın 4-5 günü eşinin sülalesini evinde ağırlamak istemez.
evet orası onların oğlunun evi ama aynı zamanda gelinininde evi.
çocuğununda artık bir ailesi bir yuvası özeli olduğunun farkına varamayan ailelerde beni benden alıyor.
eşinin alttan alması ben önce şaşırttı ama sonradan demekki mihribana hak veriyorki oda mihribana tepki göstermemiş diye düşündüm.
yoksa böyle bir durumda bir erkeğin sessiz kalmasını açıklayabilecek bir neden bulamıyorum.
evinizi taşıyın
anahtarınızda birtek sizde ve eşinizde olsun.
biraz mesafe koyun aranıza.

aferin katıl bana...

oldu...böyle yaparak kendi gerçeklerimle de yüzleşiyorum taam mı...
birilerini alet etmem lazım bu duruma...
herşeye bi,r itiraz herşeye bir itiraz...

tamam güzelim. sakinleş. sakince baştan anlat. kadının derdi yeğenini gelin almaktı. seni baştan mı istemedi? yani seni canından bezdirmeye çalışıyor. ya sen dayanamayıp boşanacaksın ya da tepkii vereceksin eşin boşanmak isteyecek. o zaman gene onun dediğine gelmiş olay ama Allahtan eşin sandığı gibi tepki vermemiş.

sana yardımcı olmak istiyoruz. baştan sakince anlat. nişanlılığınızdan başla o zamandan bellidir bu tarz kadın zaten. eşinin bu durumdaki düşünceleri ne ya da düzeltmek için ne fikirler veriyor. tek başına halledemezsin. boşanmak da çözüm değil.

kocalarınız sizi sevmiyor diye kıskançlıktan çatlıyorsunuz
sefiller, fukaralar sizi

bulaşık makinam dolunca o koca kazanları içine sığdıramadığı için elimde yıkamak yerine çöpe atmamımı dilersin bu ne saçma yorumdur ya bi kaç kişi daha yazmış zenginiz diye nolmuş hiç iş yapmıyomuyuz sanıyosunuz siz ama yanılıyosunuz yaptığım işleri anlatacak olsam ozaman dilinizi ısırırsınız

O halde eşinize tokat atıp diğerleriyle de böyle çirkin diyaloglara gireceğinize, eşinizi alın adam gibi konuşun.
İstediklerinizi, istemediklerinizi söyleyin.
Çözüm eşinizde.
Gerçekten karnınızdaki cana çok acıdım.
Nasıl bir ortama geliyor.

burda herkes aslında sana yardım etmeye çalıştı ama sen seni eleştirenlere beddua ettin, sana kendince doğruyu göstermeye çalışanlara sürekli" ama o bana şöyle dedi.. bu bana böyle yaptı." diyerek susturmaya çalıştın. evet yaptığın hiç hoş değil burda ki insanlar senin için ne yapabilirler ki yorum yapmaktan başka. dur akşama gelip sana destek olalım diyemezler galiba. maddi durumunda müsaitmiş madem doğru yolu kendinde söylüyorsun tedaviye başla en kısa zamanda. kendinede evliliğinede yazık etme. ama boşanmak için bahane arıyorsan gayet geçerli sebeplerin var bence.

Canım..sen sorununu sana yakışır şekilde hallediyorsun zaten!
Kimsenin tavsiyelerine de itibar edecek biri değilsin....
Ne yani? elinden tutup hep birlikte önce kocanı..ardından da kaynanayı tepelemene mi yardım etseydik!

.

pardon da sen karşındaki insanın maddi durumu hakkında ne biliyorsun ki bu yorumu yapıyorsun???
dinle iman kimde bilinmez derler.
neyse gerçekten ben sana bişey demiyorum....

ilk mesajım hala geçerli, eşine 4 kolla sarıl.
değerini bil..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…