orası onun evi ailesiyle birden deil eşiyle evlenmiş yanlız kalmak onlarında hakkı.bu insanlar evli yıkanacaklar bilmemne özel hayat die bişey bırakmamışlar evli çiftlerde. saygısızlık diz boyu. one öle zırt pırt onlarda kalmalar. oldu olacak ayrı kira vermesinler ortak otursunlar o kadının kocasına giyinip süslenip belki kur yapacak öle evlilikmi olur bide başkalarını davet etcekler bakalım durumu varmı karşılamaya yemeği bilmemnesi varmı böle laçka evlilikmi olur tabiki biter böle.herkes haddini yerini bilecek.kaynana dediğin ağır olur.çok ayrılamıyodu oğlundan evlendirmeseymiş öle olurmu kız arada davet edecek anne gelin akşam yemeğe die. arada kaynana çağıracak kızım gel gündüz oğlumda işten çıkınca gelsin die.bu böledir. orası o kadının yuvası başkaları gelip karışamaz müdahale edemez.herkez kendi evine baksın... sizler kabul edermisiniz hergün kaynana ve çetesi sizde kalcak kocanla özel bi konu bile konuşamıycan sarılıp tv bakıcan bakamıycan bu nedir yaaayazdıkların bana çok saçma geldi kusura bakma. çok büyük terbiyesizlik yapmışsın. eşinin yerinde ben olsam bende sana sağlam bi tokat indirirdim. ayyy çok sinir oldum. ya o insanlar ne yaparsa yapsınlar eşinin ailesi. sen ona tokat atıyosun ailesini evden kovuyosun afedersinde sen kimsin derler adama....
bu şekilde sadece itici olursun tepkini göster. ama bizim aileden gördüğümüz bi saygı vardır. BÜYÜKLERE SAYGI...
sen bu çizgiyi çok aşmıssın ayy sinir oldumm..
herkesin kocasını kendi kocanız gibi zannedip yorum yapıyorsunuz...
neden demesin...
adam karısını deli gibi seviyor...çok varlıklılar ama bulaşıklar elde yıkanıyor...olsun paralar arkaya dayanmıyor vakıflara bağışlanıyor...
adam karısını deli gibi seviyor ama bir yıllık eşle yalnız vakit geçirmek varken büyük aile takılmak istiyor...
tüm özel hayatlarını rahatça yaşamak varken sıkış tepiş kısıtlı yaşamaktan hoşlanıyor...
adam karısını okadar seviyor ki ailesi duysun diye kapıyı açıp bağıran, kendisine tokat atan canı karısına sesini çıkarmıyor...
ne boşanması diyor...
anlamadığınız bu işte...
adam karısını deli gibi seviyor...
Çok ekstrem durumlar dışında hiçbir Türk erkeği eşinden tokat yiyince, ailesinin yanında küçük düşürülünce, karısı kendini yırta yırta bağırınca; "ne boşanması yahu, gel senin canın sıkıldı azcık gezdireyim" demez.
herkesin kocasını kendi kocanız gibi zannedip yorum yapıyorsunuz...
neden demesin...
adam karısını deli gibi seviyor...çok varlıklılar ama bulaşıklar elde yıkanıyor...olsun paralar arkaya dayanmıyor vakıflara bağışlanıyor...
adam karısını deli gibi seviyor ama bir yıllık eşle yalnız vakit geçirmek varken büyük aile takılmak istiyor...
tüm özel hayatlarını rahatça yaşamak varken sıkış tepiş kısıtlı yaşamaktan hoşlanıyor...
adam karısını okadar seviyor ki ailesi duysun diye kapıyı açıp bağıran, kendisine tokat atan canı karısına sesini çıkarmıyor...
ne boşanması diyor...
anlamadığınız bu işte...
adam karısını deli gibi seviyor...
uzağa taşın arkadaşım gerekirse bir şehir uzak olsun aslında herkesden biraz uzakta oturcankızlar çok sıkıntıdayım nolur akıl verin yoksa biticek bu evlilik biz 1 yıllık evliyiz eşimin ailesi elinden gelse bizden hiç çıkmayacaklar her geldiklerinde yatıyolar evi altüst edip üstüme atıp gidiyolar kaynanam çok görgüsüz bi kadın gerçi eşim hariç hepsi öyle sanki kendi evleriymiş gibi davranıyolar kumanda hep onlarda bilgisayarım onlarda birde üstüne üstlük kaynanam bize gelince kardeşlerini kardeşlerinin karısını bacısını hep bize davet ediyo tabi hiç bana sormadan sürekli bana laf vurmalar artık dayanamıyorum 3 gün önce yine bize geldiler zaten meyilliler dilin ucundan eşime bizi eve bırak dedi kaynanam saat gecenin 12 si olmuş eşimde burda yatın yarın gidersiniz dedi bende kapıyı hızla çarpıp odama gittim tabi elime bişey geçse eşimin katili olucam eşimde hemen arkamdan geldi neden öyle yaptın diye bitti artık senden boşanmak istiyorum dedim sarılmaya kalktı güya gönlümü alıcak öyle bi tokat attımki sesi onlarada gitti içeri girmiş ortalığı yatıştıracak aklınca gelininiz beni hep böyle dövüyo diye suratım 5 karış yataklarını hazırladım yatak odama geldim kanepeye kendime yatak hazırladım karyolayıda eşime açtım odaya geldi buda ne ayrımı yatıcaz dedi evet dedim artık kocam değilsin beraber yatmayı düşünmüyosun umarım dedim eşim kolumdan tutup çekti deli deli konuşma ne boşanması boşanma felan yok dedi bende görürsün varmı yokmu dedim ozaman kendimi öldürürüm dedi isabet olur dedim o pislik ailenle bütün bağım kopmuş olur dedim biliyorum çok ağır konuştum ama sinir krizi geçirdim beni yumuşatmak için noldu canım sana ters bişey mi söylediler dedi işte patladığım an kapıyı açtımki sesim daha net gitsin diye bağırmaya başladım evleri yokmu defolup evlerine gitsinler bıraksınlar bizi yetr artık dayanamıyorum ne yapışkan insanlarmış görgüsüz yüzsüzler diye bi defa kal bile demedim şimdiye kadar hangi yüzle kalıyolar diye eşim beni sakinleştirmeye çalıştı onuda ittim banyoya girip bi duş aldım sonra eşimin iknasıyla beraber yattık sabah uyandım kahvaltılarını yapmış çekip gitmişler eşim neden öyle yaptın dedi sen benim ne kadar sinir olduğumu bile bile neden onlara kal dedin dedim tamam bidaha olmuycak dedi yemin ettirdim izin vermeyeceksin kendileri kalsa bile dedim peki dedi belki çok sert bi tepki verdim ama beni bu hale onlar getirdiler ben öyle sakin bi insandımki şimdi sinir hastası oldum geçen gün bulaşık yıkarken tabak tam temizlenmemiş diye bütün takımlarını dolaptan indirip hepsini paramparça ettim psikolojim allak bullak buraya yazdıklarım binde biri daha neler neler şimdi kızlar ne yapmamı öneriyorsunuz bu evlilik devam ederse birgün canıma kıyıcam gitsem eşim vazgeçmiyo almanyada abim ablam var hiç bişey söylemeden oraya kaçıp gitmek geçiyo aklımdan nolur bana akıl verin aslında eşimide çok seviyorum ama beni boşanmaya itiyolar
Konu sahibinin anlattıkları gerçekse şayet
bu koca gerçekten melek!
Yok eğer değilse gerçek,
o vakit sönük geçen günüme geldi renk!
Konu sahibinin anlattıkları gerçekse şayet
bu koca gerçekten melek!
Yok eğer değilse gerçek,
o vakit sönük geçen günüme geldi renk!
orası onun evi ailesiyle birden deil eşiyle evlenmiş yanlız kalmak onlarında hakkı.bu insanlar evli yıkanacaklar bilmemne özel hayat die bişey bırakmamışlar evli çiftlerde. saygısızlık diz boyu. one öle zırt pırt onlarda kalmalar. oldu olacak ayrı kira vermesinler ortak otursunlar o kadının kocasına giyinip süslenip belki kur yapacak öle evlilikmi olur bide başkalarını davet etcekler bakalım durumu varmı karşılamaya yemeği bilmemnesi varmı böle laçka evlilikmi olur tabiki biter böle.herkes haddini yerini bilecek.kaynana dediğin ağır olur.çok ayrılamıyodu oğlundan evlendirmeseymiş öle olurmu kız arada davet edecek anne gelin akşam yemeğe die. arada kaynana çağıracak kızım gel gündüz oğlumda işten çıkınca gelsin die.bu böledir. orası o kadının yuvası başkaları gelip karışamaz müdahale edemez.herkez kendi evine baksın... sizler kabul edermisiniz hergün kaynana ve çetesi sizde kalcak kocanla özel bi konu bile konuşamıycan sarılıp tv bakıcan bakamıycan bu nedir yaaa
herkes yorumlarında serbesttir yinede sağolun kızlar ben sizden yardım istemiştim yaptığımın bi hata olduğunu hemde çok büyük bi hata olduğunu bende biliyorum ama insanın neler yaşadığını bir allah birde kendisi bilir nasıl bir ruh hali içinde yaptım bende bilmiyorum keşke yapmasaydım birde bazı arkadaşlar merak etmişler kaynanam neden tepki vermedi diye o kadını kimse benden iyi tanıyamaz amacına ulaşmış bi kadın neden işini kendi eliyle bozsunki beni çıldırtmayı başardı beni boşatıcak aklınca ablasının kızını alıcak ama hadi ben boşandım hadi yiyenini aldı onla geçinebilecekmi hiç sanmıyorum bazı arkadaşlarda sürekli bizde kalıyolar diye böyle yaptığımı düşünmüşler o yüzden olsaydı evlendiğimiz sabah kahvaltıya gelip o gece bizde kaldıklarında o tepkiyi verirdim ve koca 1 sene içinde mutlaka bu yapacağımı yapardım evlendim evleneli gelip kalıyolar bi arkadaşın yazdığı gibi konuya yanlış girdim kendi yaptıklarımı değilde onun yaptıklarını yazsaydım vah vah der üzülürdünüz ozaman tepkiniz başka olurdu ama ben doğrudan kendi yaptığımı anlatınca böyle oldu ama ben yaptığım hatanın farkında olduğum için yazdım sırf bana yardım edersiniz diye yinede hepiniz sağolun umarım sizler yaşamazsınız böyle olaylar keşke beni dahada çıkmaza sokmak yerine elimden tutup yardım etseydiniz ben sağlıklı bir ruh hali içinde olsaydım sizden yardım istemezdim kendi sorunumu kendim hallederdim ama sandımki bana yardım edersiniz(
Ahahahah psikopata bağlamış beti modu"adam karısını deli gibi seviyor""adam karısını deli gibi seviyor""adam karısını deli gibi seviyor"
haklısın bebeyim (bilinçli). Sana sonuna kadar katılıyorum
şimdi...
sen, bizim..
vakıflara bağışlar yapılacak kadar zengin olmayışımızı
bir o kadar da tutumlu olmayışımızı (malum evimizde bulaşık makinesi de var çamaşır makinesi de hatta ben o kadar müsrifim ki kurutma makinesi de var)
tokat attığımız kocamızın diğer yanağını dönerek
"hayatım sinirlerin bozuk, buraya da vur rahatla"diyecek kadar bizi sevmeyişini..
neden yüzümüze vuruyorsun ki?
oldu mu bu şimdi????
şimdi...
sen, bizim..
vakıflara bağışlar yapılacak kadar zengin olmayışımızı
bir o kadar da tutumlu olmayışımızı (malum evimizde bulaşık makinesi de var çamaşır makinesi de hatta ben o kadar müsrifim ki kurutma makinesi de var)
tokat attığımız kocamızın diğer yanağını dönerek
"hayatım sinirlerin bozuk, buraya da vur rahatla"diyecek kadar bizi sevmeyişini..
neden yüzümüze vuruyorsun ki?
oldu mu bu şimdi????
herkes yorumlarında serbesttir yinede sağolun kızlar ben sizden yardım istemiştim yaptığımın bi hata olduğunu hemde çok büyük bi hata olduğunu bende biliyorum ama insanın neler yaşadığını bir allah birde kendisi bilir nasıl bir ruh hali içinde yaptım bende bilmiyorum keşke yapmasaydım birde bazı arkadaşlar merak etmişler kaynanam neden tepki vermedi diye o kadını kimse benden iyi tanıyamaz amacına ulaşmış bi kadın neden işini kendi eliyle bozsunki beni çıldırtmayı başardı beni boşatıcak aklınca ablasının kızını alıcak ama hadi ben boşandım hadi yiyenini aldı onla geçinebilecekmi hiç sanmıyorum bazı arkadaşlarda sürekli bizde kalıyolar diye böyle yaptığımı düşünmüşler o yüzden olsaydı evlendiğimiz sabah kahvaltıya gelip o gece bizde kaldıklarında o tepkiyi verirdim ve koca 1 sene içinde mutlaka bu yapacağımı yapardım evlendim evleneli gelip kalıyolar bi arkadaşın yazdığı gibi konuya yanlış girdim kendi yaptıklarımı değilde onun yaptıklarını yazsaydım vah vah der üzülürdünüz ozaman tepkiniz başka olurdu ama ben doğrudan kendi yaptığımı anlatınca böyle oldu ama ben yaptığım hatanın farkında olduğum için yazdım sırf bana yardım edersiniz diye yinede hepiniz sağolun umarım sizler yaşamazsınız böyle olaylar keşke beni dahada çıkmaza sokmak yerine elimden tutup yardım etseydiniz ben sağlıklı bir ruh hali içinde olsaydım sizden yardım istemezdim kendi sorunumu kendim hallederdim ama sandımki bana yardım edersiniz(
bulaşık makinam dolunca o koca kazanları içine sığdıramadığı için elimde yıkamak yerine çöpe atmamımı dilersin bu ne saçma yorumdur ya bi kaç kişi daha yazmış zenginiz diye nolmuş hiç iş yapmıyomuyuz sanıyosunuz siz ama yanılıyosunuz yaptığım işleri anlatacak olsam ozaman dilinizi ısırırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?