kaynanamın bizde yatma sevdası beni çıldırtıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok iyi yapmışsın ağzına sağlık eşinle neden boşanasın ki.. ama kayınvalide olması senin evine hakim olmasını sağlamaz. kesinlikle taviz verme.destekliyorum.

haklı direnişini destekliyorum......:)
3. kez tebrik ederim...

Son düzenleme:

aynen aynen yataklarını filan yapma mesela ne bilim ilgilenme yoklarmış gibi davran o zman daha değerli olursun eminm :)

çok doğru söylüyorsun
hiç bu açıdan düşünmemiştim
kaynana acaba naısl hiç tepki vermedi?
enteresan....

olaya yanlış yerden giriş yapmışsın.
aynı şey benımde basıma geldi ilk konu açtıgımda. sonra öğrendim tabi..
sen onceleri anlatacaktın sonra bu bağrışma mevzusuna gelecektın.
sen dırekt sankı onlar bısey yapmadan sen oyle davranmışsın gıbı anlatmışsın.
oyle olunca bunlar bırden kaynana aşığı kesilirler.

kaç ayda bır gelıp kalıyorlar?
aranızda kaç saatlık yol var?

kayınvalıdemın canına okudum dıye bır konu var.
oradaki arkadasata once şunu yaptım mahallesıne gıdıp bagrındım falan deyınce mıllet hurraaa yüklendi ama sonra çan çan ötünce oda bana şöyle yaptı senelerdır falan anlatınca işin geçmişini anladılar.bır daha sustular.
bu işler boyle....

arkadaş saygısızca konuşmuş olabilir... ama kimse bilemez ki olayların iç yüzünü... ve sanmıyoum bi insan durduk yere bunları yapsın... herkezin de bi sabır noktası var... demekki sabrını taşırmışlar kadının... birde hamileymiş sanırım.. hamileyken insanın zaten psikolojisi allak bullak oluyor.. ALLAH sabır versin cnm... kaynana olarak demiyorum da bi insan olarak bunlarla başa çıkmak zor...

Çook ayıp etmişsin.Eşinle boşansanız böyle bi sebbeten pişmanlıktan daha kötü olursun.Eşin iyi biriymiş başkası olsa ailesinin yanında bunu yapacaklar Allah yarattı demzdi.Bence eşinin ve ailesinin gönlünü al.Hoşuna gitmeyen şeyleride eşine anlat.

Mihriban bak hamileymissin,sakin ol lütfen,

yavrunu kendini düsün!!!

o yavrucak karninda herseyi hisediyor,

dur bekle bakalim ne olacak eger hala anlamiyorlarsa yaptiklarinin yanlis oldugunu o zaman esine de kesin olarak bu böyle olmaz ikiniz ayni tavri koyun.

peki esinle konustun mu özür dileyip dedin mi bu durumun seni artik cok rahatsiz ettigini ve siz artik bir ailesiniz özeliniz oldugunu..

Yok artık ya.....Ne denir ki bu konuya ne yazılır ki bilemedim.
Ama iki çift laf edemedende geçemedim.
Öncelikle eşinizden başlamak istiyorum
Nasıl olurda bi evlat ailesine bu denli saygısızlık yapılmasına göz yumabilir aklım almadı..
Hiç bir anne baba bunu hak etmez durum ne olursa olsun...... Yapılanı çok saygısızca buluyorum..
Sizi çok incitmiş olabilirler size istemediğiniz şekilde davranmış olabilirler..
Bu şekilde davranmanız için söyleyeceğiniz hiç bir bahane beni tatmin etmeyecektir...
Çünkü karşınızdakiler herşeyden önce ANNE BABA...
Fevri davranmak yerine ertesi günü bu konuyla ilgili eşinizle görüşebilirdiniz orta yolu bulmaya çalışabilirdiniz
Kendi ailenizle kıyaslayın lütfen..şimdi diyeceksiniz ki benim ailem asla onlar gibi olmaz
Evet olmayabilir gerçekten hak veriyorum bu düşüncenize
ama diyorum,ya öyle olsalardı istermisiniz eşinizin bu şekilde davranmasını onlara karşı?? hiç sanmıyorum..
Öncelikle bir aile danışmanından bir psikologdan yardım almanızı öneriyorum size tek başınıza
aşabilecekmişiniz gelmedi bana..

Benimde eşimin ağzının burnunun yer değiştireceği şekilde dövülmeye ihtiyacı var aslında ama bende o cesaret yok. Ne yapsam acaba
neyse neyse bende acayip sinirliyim bugün. iyi yapmışsın boşver bi kahve iç keyfine bak. Ama ben bunları yapamazdım doğrusu yapamıyorum neden bilmiyorum saygıdan mı nedir?

mihribanı çağır, o halleder

Çok ekstrem durumlar dışında hiçbir Türk erkeği eşinden tokat yiyince, ailesinin yanında küçük düşürülünce, karısı kendini yırta yırta bağırınca; "ne boşanması yahu, gel senin canın sıkıldı azcık gezdireyim" demez.

Benim kayınvaldemde bunların aynısını hatta daha fazlasını hakediyor ama ben bunları yapamam içim atar kendimi hasta ederim.

Kimse kimseye durup dururken bişey yapmaz. İnsanı çıldırtmasın onlarda.

:) Benim şimdilik böyle bi problemim yok ama Allah korusun bi gün olursa Çok istesemde yapamam heralde böyle :) Sesimi çıkarıp bağıramam ama surat asıp gideblirm belki :)

mihribanı çağır, o halleder

mihriban güzel şeyler diyene Allah razı olsun diyo işine gelmeyen yorumlara beddua okuyo..... burdan kişilik analizi yapılabilir aslında. ve tabi evden kovduğu kvalide sessiz sedasız gitmiş buda ayrı bir çelişki...

sen burada "kayınvalidem bunları yapıyor, dayanamıyorum" diye konu açsaydın alacağın tepkiler farklı olurdu. önce kendi yaptığını anlatmışsın. sonra tepkilere karşı kaynantörü anlatmışsın. tepkin çok sert ama olan olmuş. hamilesin de... sana da yazık. eşin çok ilginç hakikaten. tepksizliğinden endişelendim. acaba hamilesin diye alttan mı alıyor ki o zaman çok anlayışlı bir eş. ya da umursamaz mı ki bu kötü onlara hakaret etmene laf etmeyen eş sen de hakarete maruz kaldığında laf etmez.

kadın evinize giriyor pat diye, Allahın günü orda kalıyor, abuk sabuk iğneliyor hatta hakaret ediyor, evine gelen misafirin üstünden bulaşık suyu döküyor, çocuğuna seçtğin isme eski sevgilin mi diyor.... bu kadın seni baştan beri istemedi de boşatmaya mı çalışıyor? yoksa aslında derdi boşatmak değil, düşünmeden mi hareket ediyor?

sakin sakin anlat. yardımcı olmaya çalışalım. akıl akıldan üstündür. tecrübeliler de var aramızda. sen zaten yaptığın hatayı farketmişsin. bir daha asla yineleme. ne şartlarda olursan ol. o evladının da babaannesi olacak. çocuğunu doğum aklı ermeden bir çözüm bulmak gerek. ne oldu da bu kadın böyle oldu? eksik şeyler de var anlatmadığın. sakince yaz canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…