Bence onlar size geldikçe sende kendi aılenden tanıdıklarından birini çagır eve:))))
misafir misafiri sevmez ev sahibi hiçbirini:)))
belkı o zaman daha az gelmeye başlarlar...
Bide onlar evdeyken sürekli temizlık yap onları tedirgin et....
Eşimle flört ederken arkadaşının yanında şaka olarak yüzüne tokat atmıştım...Yavaş vurmaktı niyetim ama hızını ayarlayamadığım için oldukça yüksek bir ses çıkmıştı iki saat dil dökmüştüm özür dileyip izah etmeye çalışmıştım durumu..Eşinize tokat atmışınız ailesinin yanında avazınız çıktığı kadar bağırmışınız ve eşiniz sizle aynı yatağa girmeyi teklif etmiş... Daha da ilginç olan çirkef,görgüsüz olduğunu sizi evinizden kovduğunuz söylediğiniz kaynananız bağırmalarınızı duymuş ama size tek kelime söylemek için odanıza gelmemiş.. Düşünüyorum hayal etmeye çalışıyorum anlattığınız kişilikteki bir insan bu şartlar altında tekme tokat evden atardı sizi...Çok çelişkiler var anlatımınızda...
arkadaşım madem ikinizinde maddiyatı bu kadar iyi kocanı da seviyosun ee gidin o zaman başka uzak bir şehire yerleşin işinizi gücünüzü orda kurun ya da almanya da madem babanın evleri var gidin orda yaşamaya başlayın oraya kadar da gelicek değiller heralde
çok iyi yapmışsın ağzına sağlık eşinle neden boşanasın ki.. ama kayınvalide olması senin evine hakim olmasını sağlamaz. kesinlikle taviz verme.destekliyorum.
maalesef.........
Benimde eşimin ağzının burnunun yer değiştireceği şekilde dövülmeye ihtiyacı var aslında ama bende o cesaret yok. Ne yapsam acaba
neyse neyse bende acayip sinirliyim bugün. iyi yapmışsın boşver bi kahve iç keyfine bak. Ama ben bunları yapamazdım doğrusu yapamıyorum neden bilmiyorum saygıdan mı nedir?
Benimde eşimin ağzının burnunun yer değiştireceği şekilde dövülmeye ihtiyacı var aslında ama bende o cesaret yok. Ne yapsam acaba
neyse neyse bende acayip sinirliyim bugün. iyi yapmışsın boşver bi kahve iç keyfine bak. Ama ben bunları yapamazdım doğrusu yapamıyorum neden bilmiyorum saygıdan mı nedir?
allah razı olsun canım ben şuan 5 aylık hamileyim ve oğlumun ismini ferhat koyucam dedim eski sevgilinin felanmı ismi yoksa diyo kaynanam bana hemde eltimin yanında anlatacak olsam roman olur ne yapacağımı şaşırdım rabbim sana yaşatmasın ne sana ne kimsye kimse anlamıyo beni dışardan konuşması kolay yukarda rabbim görüyo herşeyi kınayanın başına versin bütün yaşadıklarımı dahada bişey demem
mihribanı çağır, o halleder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?