Mihriban bak hamileymissin,sakin ol lütfen,
yavrunu kendini düsün!!!
o yavrucak karninda herseyi hisediyor,
dur bekle bakalim ne olacak eger hala anlamiyorlarsa yaptiklarinin yanlis oldugunu o zaman esine de kesin olarak bu böyle olmaz ikiniz ayni tavri koyun.
peki esinle konustun mu özür dileyip dedin mi bu durumun seni artik cok rahatsiz ettigini ve siz artik bir ailesiniz özeliniz oldugunu..
kesinlikle katılıyorum sana..şiddet gören kadın değil ya bu sefer o yüzden üzerinde durulmuyor. ama konu sahibi tokat yeseydi, ailesi kovulsaydı işte o zaman nasıl yorumlar olurdu burda çok merak ediyorum.
her eleştiriye bi cevap var sizde.. ben sizin daha olğunlaşmamış bir çocuk gelin olduğunuza emin olmaya başladım. daha 19 yaşındasınız. çok varlıklı bi ailenin kızısınız.. babanızın almanyada bir sürü evleri var... çok çirkef olan(?) ama siz oğluna tokat atarken odasından çıkmayan ve olanları duymamış gibi yapan bir kayınvalideniz var.. ailesine pislik diyen bir eşe aman sakin ol gel beraber yatalım diyen bir koca.. çok garip bir hayatınız var.küstah nasıl olur merak ediysan dönde bi kendine bak eşimin maddiyatıda benden iyi merak etme onun gözünde paranın değeri yok tabi benimde öyle olmasa sürekli vakıflara bağış yapmayız arkamıza doldururuz
bu kadar zenginlik içinde hala bulaşıkları elinizdemi yıkıyorsunuz yahuuu. gerçekten ne vicdansız bi aileye düşmüşsün sen.tabiki bende öyle davranmak istemezdim ama ben kibar oldukça onlar üstüme üstüme geldi hasta olsam naz yapmış olurum bişeyi geciktirsem beceriksiz olurum arkadaşlarım bana gelir pencereden kafalarına bulaşık suyu dökülür bidaha gelmesinler diye ama bunların karşısında öfkemi kontrol edmeyip onlarla aynı dili konuşursam saygısız ben olurum
gerçekten garip.çok doğru söylüyorsun
hiç bu açıdan düşünmemiştim
kaynana acaba naısl hiç tepki vermedi?
enteresan....
Çok ekstrem durumlar dışında hiçbir Türk erkeği eşinden tokat yiyince, ailesinin yanında küçük düşürülünce, karısı kendini yırta yırta bağırınca; "ne boşanması yahu, gel senin canın sıkıldı azcık gezdireyim" demez.
Benim kayınvaldemde bunların aynısını hatta daha fazlasını hakediyor ama ben bunları yapamam içim atar kendimi hasta ederim.
Kimse kimseye durup dururken bişey yapmaz. İnsanı çıldırtmasın onlarda.
kesinlikle.....
bence eşine sıkı sıkı sarıl ve sakın bırakma;
malum ailesine bu kadar saygısızca hakaretler eden, üstüne üstük kendisine tokat atan eşine;
beraber uyumak için diller döken, ertesi gün bozulan psikolojisi yerine gelsin diye gezmelere götüren bir erkek
gerçekten nadir bulunur.
otur şükret.....
ben ki şiddete karşıyım, benim eşim olsan ben de erkek olsam, bilmiyorum yani...
''Kimse'''den kasıt gelin oluyor heralde...ama kayınvalide de olabilir değilmi bu durumda?
Bu da demek oluyorki kayınvalide de durupdururken bişey yapmaz.
.
Çok ekstrem durumlar dışında hiçbir Türk erkeği eşinden tokat yiyince, ailesinin yanında küçük düşürülünce, karısı kendini yırta yırta bağırınca; "ne boşanması yahu, gel senin canın sıkıldı azcık gezdireyim" demez.
Esin sana belkide hamilesin diye
öyle yumusak davrandi:26:
yani böylece cözüme ulasamazsin, hem niye 1 yil boyunca müsade ettin ya,bastan beri konusup söyleseydin tavrini eger ki actigin baslikta anlattigin gibi ise...
herkesin kocasını kendi kocanız gibi zannedip yorum yapıyorsunuz...
neden demesin...
adam karısını deli gibi seviyor...çok varlıklılar ama bulaşıklar elde yıkanıyor...olsun paralar arkaya dayanmıyor vakıflara bağışlanıyor...
adam karısını deli gibi seviyor ama bir yıllık eşle yalnız vakit geçirmek varken büyük aile takılmak istiyor...
tüm özel hayatlarını rahatça yaşamak varken sıkış tepiş kısıtlı yaşamaktan hoşlanıyor...
adam karısını okadar seviyor ki ailesi duysun diye kapıyı açıp bağıran, kendisine tokat atan canı karısına sesini çıkarmıyor...
ne boşanması diyor...
anlamadığınız bu işte...
adam karısını deli gibi seviyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?