kaynanamın bizde yatma sevdası beni çıldırtıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

birazdan gebeliğini bahane edecek.

benım bır oglum var cok zorluklarla dunyaya geldı

hamılelıkve öncesı
dogdugunda nefesını kontrol ettım
oglumun evınde ben gıttıgımde bır gece kalamayacakmıyım ?
karnındada kendı oglu var !
Abartılcak bişi yok türkiyede bu işler böyle aile gelir kalabilir kalsın ne güzel kapınızı acan var

bu erkekleri nereden buluyorlar ya testle falan anlaşılırmı acaba bu kadar uysal anlayışlı sabırlı

şiddet gören kadın değil ya bu sefer o yüzden üzerinde durulmuyor. ama konu sahibi tokat yeseydi, ailesi kovulsaydı işte o zaman nasıl yorumlar olurdu burda çok merak ediyorum.
kesinlikle katılıyorum sana..

her eleştiriye bi cevap var sizde.. ben sizin daha olğunlaşmamış bir çocuk gelin olduğunuza emin olmaya başladım. daha 19 yaşındasınız. çok varlıklı bi ailenin kızısınız.. babanızın almanyada bir sürü evleri var... çok çirkef olan(?) ama siz oğluna tokat atarken odasından çıkmayan ve olanları duymamış gibi yapan bir kayınvalideniz var.. ailesine pislik diyen bir eşe aman sakin ol gel beraber yatalım diyen bir koca.. çok garip bir hayatınız var.

bu kadar zenginlik içinde hala bulaşıkları elinizdemi yıkıyorsunuz yahuuu. gerçekten ne vicdansız bi aileye düşmüşsün sen.

çok doğru söylüyorsun
hiç bu açıdan düşünmemiştim
kaynana acaba naısl hiç tepki vermedi?
enteresan....
gerçekten garip.

kesinlikle.....

bence eşine sıkı sıkı sarıl ve sakın bırakma;
malum ailesine bu kadar saygısızca hakaretler eden, üstüne üstük kendisine tokat atan eşine;
beraber uyumak için diller döken, ertesi gün bozulan psikolojisi yerine gelsin diye gezmelere götüren bir erkek
gerçekten nadir bulunur.

otur şükret.....
ben ki şiddete karşıyım, benim eşim olsan ben de erkek olsam, bilmiyorum yani...

Benim kayınvaldemde bunların aynısını hatta daha fazlasını hakediyor ama ben bunları yapamam içim atar kendimi hasta ederim.

Kimse kimseye durup dururken bişey yapmaz. İnsanı çıldırtmasın onlarda.

''Kimse'''den kasıt gelin oluyor heralde...ama kayınvalide de olabilir değilmi bu durumda?

Bu da demek oluyorki kayınvalide de durupdururken bişey yapmaz.
.

Şiddet takdir ettiğimiz birşey değil fakat eşin sükuneti de bana korkutucu geldi ya Şizofren gibi, gel sarılıp uyuyalım demiş Normal şartlarda ağzıyla burnunun yerinin değişmesi lazım

eşinin yularını eline almışsınnnn ohh deh dıgıdıgdıdıggg ohh istediğin yere çek bakalım
bir kere bir insanın yanında kapı yüze çarpılmazz ve ne kadar kötü olunursa olunsun ALLAH misafirine umursamaz davranılmaz kii bu kişiler eşinin ailesi çok terbiyesizce buldum yaptıklarınızı gerçekten yaaa
aynı şeyi eşiniz sizin aileniz geldiğinde yapsa nolurdu acaba eşini ailesini eve çağırıyor diye mi boğazlayasın geliyor hayrett gerçekten ALLAH hayırlı evlatlar versin diyorum sadece
ayrıca hanımefendi yaptığınız iyilikleri burda sıralamayın iyiliği yaptığın an unutucaksın ki kıymet bilsin dimi ama herkesi yaptığı iyilik kendine ve gizlisi makbuldur sen bunu biliyor musun acaba

benim kocada böyle olsa yaa akşam dövsem sabah beni gezmeye götürse akşam çok sinirlendin gel açılırsın diyeeeee

Buna bende katılıyorum..
Eşim beni çok şükür el üstünde tutar ama ailesinin yanında böyle bişey yapmaya kalksam kesin boşanırız...Allah korusun...

Çok zor bi durum canım..Bence kocanla otur konuş madem o kadar tepkiye karşı seni hala el üstünde tutuyor.Aileyle mesafeyi koysun araya
Sizin eşinizle huzurunuz bozulacağına onlarda haftada 1 ya da 2 haftada bir gelsinler..Aynı zamanda hamilesin madem sağlıklı bir ortamda dünyaya gelsin bebişin..

şimdi yazını dikkatlıce okudum evet bu olayların ve bunun gıbılerın toplamı senı bu terbıyesızlığı yapmaya itmiş fakat kızma ama tepkin yinede çok ağır şimdi senı kendımle kıyaslayayım ve sende bunları ıyı oku benım ıkıncı evlılığım eşim kiradaydı babası yok annesını ablalarına bırakıp yanlız basına gelıp benı ıstedı daha sonra evlendık aylık evlıydık ve bayram geldı cattı ben hamıleyım şahsen ablaları biraz tepkılı ben onun telınden aldım ablasının telefonunu aradım annesıde ablasında dedım sıze gelıyoruz beklıyoruz buyrun dedı gir dus al annenın elını öpmeye gıdıyoruz dedım şok oldu ıcım el vermedı benım aılem yanımda elı öpulucek o gıtmıycek sonra vesselam annesı bıze geldı arada laf sokmalar falan ve ınanamayacaksın ama benım oğlum nasıl senı aldı nasıl dul aldı anlamadım dedı ben sok aradım esımı kavga ettıler gelıp aldı göturdu ben ust komsuya gectım ordan balkondan baktım kayınvalıdemın cantası elınde suc onda olduğu halde benım yüreğım sızladı o sekılde gıtmesıne ama sonra baktım görumcemler destek oluyo ve baktımkı bana öze bişy deyıl damatlarınada aynı sonra boşverdım sımdı görumcemde kalıyo gecen gıttık yıne bır kac laf sokmaya falan kalkıyo dedımkı ben gelırsem oğlun gelır benım ayaklarım gerı gıderse torununa oğluna hasret yasarsın yapma böyle sustu kaldı zaten hayatta altta kalmam ama senın gıbıde tepkı veremem ne olur kızma AMA YASIN KAC COK MERAK ETTIM ESIMI SEVIYORUM DEMISSIN SEN KENDINDEN COK ESINI DUSUNUYOSAN KI ÖYLE OLMASADA ÖYLE DAVRANMALI İNSAN BEN ANNESI BANA OKADAR LLAFF SÖYLEDI YINE ESIMI DUSUNURUM LAF SÖYLERKEN CUNKI BENIM ANNEMI EL ÜSTÜNDE TUTUYO SIMDI SANA DUSEN ILK ÖNCE YARDIM ALMAK KI KÖTÜ BİŞY DEYIL DAHA SONRA BU MESAFEYI KORUMASI GEREKN SENSIN ESINI GERÇEKTEN SEVIYOSAN ONU ÜZMEMEMEK ICIN ONUN SEVDIKLERINE LAF SÖYLERKEN 2 KERE DUSUN DERIM CNM YOKSA ERKEK ANNELERININ YAPISI BU AYAKTA 90 LAF SOKMA KABILIYETINE SAHIPLER

Esin sana belkide hamilesin diye

öyle yumusak davrandi:26:

yani böylece cözüme ulasamazsin, hem niye 1 yil boyunca müsade ettin ya,bastan beri konusup söyleseydin tavrini eger ki actigin baslikta anlattigin gibi ise...

Esin sana belkide hamilesin diye

öyle yumusak davrandi:26:

yani böylece cözüme ulasamazsin, hem niye 1 yil boyunca müsade ettin ya,bastan beri konusup söyleseydin tavrini eger ki actigin baslikta anlattigin gibi ise...

hele bi doğum yapsın intikamını alır bence..

sap döner keser döner gün gelir hesap dönerr demişler
ben onu bunu bilmem ilerde karnındakinin karısınında seni evine istemiceği aşikar şekerim

Son düzenleme:

herkesin kocasını kendi kocanız gibi zannedip yorum yapıyorsunuz...
neden demesin...
adam karısını deli gibi seviyor...çok varlıklılar ama bulaşıklar elde yıkanıyor...olsun paralar arkaya dayanmıyor vakıflara bağışlanıyor...
adam karısını deli gibi seviyor ama bir yıllık eşle yalnız vakit geçirmek varken büyük aile takılmak istiyor...
tüm özel hayatlarını rahatça yaşamak varken sıkış tepiş kısıtlı yaşamaktan hoşlanıyor...
adam karısını okadar seviyor ki ailesi duysun diye kapıyı açıp bağıran, kendisine tokat atan canı karısına sesini çıkarmıyor...
ne boşanması diyor...
anlamadığınız bu işte...
adam karısını deli gibi seviyor...

bu kadar bağırtının üstüne yinede sizde kaldılarsa bayaa bi yüzsüzler demekki.sokakta yatardım daha iyi valla..

Ahahahah psikopata bağlamış beti modu "adam karısını deli gibi seviyor""adam karısını deli gibi seviyor""adam karısını deli gibi seviyor"

haklısın bebeyim (bilinçli). Sana sonuna kadar katılıyorum

eşinizin mahçup durumunu anlamanız için,,dilerimki sizin ailenizde size gelir ve kalmak istediklerini imah ederler,,
eşinizde kapıyı hızla çarpıp odasına gider ve üstünede size bir tane tokat atar,, birde üstüne kapıyı açıp duymalarını sağlar
sizde yapma aşkım diye eşinize sarılmaya kalkarsınız ve özür dilersiniz
evet çok şaşırtıcı bir durum olur birde rollerin değiştiğini düşünürsek

bu arada sadece 1.. sayfanızı okudum zamanım kalırsa okumaya çalışacam bakalım size kendini affettrisin diye daha neler yapmış eşiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…