kaynanamın bizde yatma sevdası beni çıldırtıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mihribana ters tepki verenler olmuş önce onlara bi şey söylemek istiyorum. kimsenin psikolojisini anlayamazsınız, bunun altında sadece eve gelip kalmaları yoktur eminim önceside vardır ve bu bir birikimdir kız burda sıkıntısını dile geitmiş bizden yardım istiyor sizler daha çok üstüne gitmişsiniz yapmayın bu kadar önyargılı olmayın.

mihriban seni anlıyabiliyorum. bir kere eşinin ailesini hiç sevmediğin belli, hatta daha önce problemler yaşadığında belli. bi insan bir kez sevilmiyosa bidaha sevmek zor oluyor çok iyi biliyorum. şimdi onlar ağızlarıyla kuş tutsalar sana yaranamazlar ve bu yaptıklarından sonra sende onlara yaranamazsın sanırım. çok dolmuşsun sürekli kalmaları tabiki ayıp ama maalesef erkek ailesi böyle düşünmüyor yani aman gelin rahatsız olurmu acaba bizi istermi diye düşünmüyorlar, sonuçta oğlumun evi gider kalırım yerim içerim yatarım diye düşünüyorlar. keşke bu tavrı sergilemeseydin yani onlar gidince eşinle düzgün bi şekilde konuşsaydın bu konuyu, rahatsız olduğunu belirtseydin. boşanmayı düşünüyosun bununda nedenini anlıyorum sanırım eşin ailesine düşkün ve onların gelip kalmaları onu memnun ediyor o rahatsızlık duymuyor bunlar çünkü ailesi, rahatsız olsa bile söylemezki onlara bunu, birazda eşini düşün kendini onun yerine koy sen annene yeter hergün bizde kalıyorsun kalma git diyebilirmisin diyemezsin. eşini karşına al biz daha yeni evliyiz ben seninle evliliğimin tadını çıkaramadım onlar burda kalıyorlar sürekli ben bu yüzden rahatsız oluyorum beni yanlış anlama kalmasınlar demiyorum ama bu kadar sık kalınmaz falan de tatlı dille söyle bunları hiç kızmadan kavga etmeden. ben seninle yalnız kalmak istiyorum de. gerekirse psikiyatriye git hatta beraber gidin. bak olan sana olur onlara hiç birşey olmaz sinir stres nereye kadar onlar seni umursamazlar sen onlar için el kızısın. bir kaynana gelini için o benim kızım dese asla inanmam yeri geldiğinde el kızı diyip bi çırpıda atabilir. boşver sen kimseyi takma eşinle mutlu olmaya bak olan olmuş bir kere, eşinde sana karşı çıkmamış başka biri olsa sen defol git derdi bu bakımdan şanslısın bunu demiyen bir erkekle evlisin ve bence seni anlicaktır tabiki kendini düzgün bir şekilde anlatabilirsen. ailesini sevmediğini söyleme hiç bir zaman sonuçta onun ailesi kimse ailesine laf söyletmez olan sana olur dikkat et

fikrim sabittir ayrıca farkettiyseniz ilk yorum yapan benim ilk yazdıklarına nazaran yazılmış bişey bu neyse yaaa Allah mutlu eder inş konu sahibi ve burda bulunan herkesi
burda herkes iyi kötü yorum yapıyo ki beyin fırtınası olsun. farklı açılardan hatalarını yada haklı yanlarını görsün diye. ama neden se konu açanlar hep pohpohlanmak istiyor.
ben düşüncemi söyledim dikkate alır yada almaz onaya ihtiyacım yok...
ayrıca şunuda belirtiyim kimse sinir hastasıyım diye sıyrılmaya çalışmasın zamanında bende yeşil reçetede ilaç kullandım ama ne kimseye küfredip beddua ettim nede evimden kovdum..

Son düzenleme:
adam eşine bu olanlardan dolayı neden ses çıkaramamış
..çünkü mihriban bu evliliğn başından beridir eşine sürekli uyarılar yapmış, sıkıntılarını anlatmış,adam, kendi annesinin yüzünden mihrimahın psikolojisi bozulmuş, o günkü olayların aslında koca olarak kendisininde payını oldugunun farkında bu birrrrr
..adam kendi annesi bangır bangır eşini küçümserken , onun sinirlerini yıpratırken annesine müdahale edememiş, ve mihrimah napsın oda kendisini savunmak zorunda kalmış, annesiyle karısının yüz göz olmasına müsade etmiş bu ikiiii

Valla hayretler içinde okuyorum yorumları.Kadının en büyük düşmanı yine kadınmış valla şimdi emin oldum artık.
Bazılarınız inanmasa da gercekten melek gibi kocalar var etrafta size denk gelmedi diye bu kadar da kızın üstüne gidilmez ki...

çok kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz ama bu ne eşinize tokat atmayı ne de bu saygıdan yoksun tavırları gerektirir!

Mihriban tama siddete karsiyim yazikta esine ama sen en iyisi git erkek ol.

cünkü onlar öldüresiye dövebiliyorlar,

ama sen cok bunalip o elini kaydirmissin,yanlis tabi ama olmuyor iste be mihriban gite en iyisi erkek ol..

yoruma gülmekten ölücem

kadın başından beri alttan almaya çalıştığını ifade etmiş.kaynanamn altını temizledim 3 aylık evliyken diyor bunu hangimiz kolay kolay yapabilir.misafirliğinde bir sınırı vardır.gelin olmak köle olmak değil.herşeyin bir sabrı ve sınırı var.eşine tokat atman yanlışlık onaylamıyorum tabiki.o kadar anlayışsız aileler varki bunlardan biride benim başımda var.patlamaya hazırlanan volkan gibi içimde kaynayıp duruyorum.kızında patlama noktası gelmiş artık.büyük büyüklüğünüde bilmeli herşeyi küçükten beklerseniz hatalar alır başını gider.nedir yani sürekli yeni evli insanın evinde kalmak madem bu kadar meraklıydın oğluna evlendirmeseydin.yaşanılacak en güzel zamanlarını zehir etmişler yeni evlilere.kocanla aranı bozma şekerim.ne diyeceğin varsa onlara söyle.senn sorunun eşinle değil onlarla.anlıyorum eşinde tepki versin istiyorsun ama tepki vermiyor ailesine ağzını açıp tek kelime edemiyor benimkide öyle.ama onlar için eşlerimizi üzmeye değmez.

anlıyorum bende yeşil reçeteli ilaç kullandım.yeri geldi çok şeye sabrettim göğüs gerdim..

bana biz senin kadar sıkıyı görmedik hayatta diyenlerde oldu..

bazen öyle bir an geliyor ki dünyayı görmüyorum kimi zaman zor tutuyorum kendimi ikimi zaman salıyorum..

ayrıca kimsenin hayatını kendinizinkiyle kıyaslamayın.ben bu durumu yaşadım ses çıkarmadıysam sende ses çıkarmamalısın diyemezsiniz.herkes ayrı..

ayrı kınama kınadığın başına gelmeden ölmezsin diye bir hadis var.birebir yaşadığım için biliyorum.sizde bundan sonra başınıza daha ağırının gelip gelmeyeceğini bilemezsiniz..

yorumların tümünü okumadım ama terbiyesiz diye hitap edenler olmuş. terbiye bir yere kadar arkadaşlar mihribanın yaşadıklarına benzer çok olaylar var kocasını deli gibi sevip sırf ailesi yüzünden boşanan çok kişi var. erkek ailesinin o eve ne sıkıntılar getirebileceği konusunda bir fikriniz varmı acaba. acaba yaşasınızmı böyle şeyler. bir kere özellikle evli olmayanlar yorum yapmasın bence bu konuya. bir kayınvalidenin varlığı bile o evde huzursuzluğa sebep olabilir. bir insanın neler yaşadığını bilmeden yorumlar yapıyorsunuz. evet saygıyı öğrendik ailelerimizden ama gerçekten saygıda bir yere kadar herkesin bir sabrı var. sabrınızın taştığı oldumu hiç. o an kendini tutamaz insan hiç sinir krizi geçirdinizmi. lütfen yaa siz mihribana saygısız terbiyesiz diyorsunuz bir dönün yaptığınıza bakın. insan böyle durumlarda anlatacak yardım alacak birilerini arar yanında kız burda içini dökmüş yardım bekliyor konuyu okuyup hemen önyargılı davranıyorsunuz madem yardım etmiceksini akıl vermiceksini o zaman yorum yazmayın yaa içinizde kalsın ne düşündüğünüz

katılıyorum canım sana

bak ne güzel demşsin kimse kkimsenin ne yaşadığını bilemez ve hangi ruh halinde olduğunu... bizde ona göre anladığımız yada aklımız yettiği kadar yorum yapıyoruz. yorum kaldrmayacaksan buraya konu açmıcaksın bi kere. benimde açtığım konular oldu kimse dertsiz değil bu hayatta. yineliyorum herkesin Allah yardımcısı olsun..

çok sinir oldum bn sana yaaa .... çok ayıp çok terbiyesizce geldi bana yazdıklrn.bnce senn şu anda yaptığını hç bi görgü terimi anlatamz .

evli olanlar yorum yazmasın demişsiniz. ben evli değilim ve yorum yazdım. 5yıl sevgililik+1 yıl nişanlılık toplam 6 yıllık ilişkimi kayınvalide yüzünden bitiren biri olarak konu sahibinin tepkileriyle haksız olduğunu yazdım ve hala da yazdıklarımın arkasındayım.

eğer bu durum kadının başına gelseydi, kadın tokat yiyip, ailesi kovulsaydı durum çok farklı olurdu.

konu sahibi bunalmış olabilir bu konuda haklıdır ama bağırıp çağırmadan önce karşı tarafla ya da eşle konuşmak gerekir, hemen tokatlamak değil. en azından bence...

ayrıca sinir krizi geçiren biri o anda, ''odanın kapısını açayım da duysunlar'' diye düşünemez. bu mantıklı, bilinçli yapılan bir davranıştır, bu durumda da krizden söz edilemez.

ne kocalar var bide yaa bnm kocam olsa böyle bişeye hayatta müsade etmez hatta bnm yaptığım terbiyesizliğin hesabını sorar bnden.ve bn çok merak ediyorum senin ailene yapılsa aynı şey senin tepkin nasıl olurdu

bu anlattıklarında 2 sene oncekı kendımı gordum. bende senın gıbıydım cok ofkelenıyordum ama sımdı daha sakınım. ama senı anlıyorum

Dediginiz dogru herkes bir degildir.
Ama aynı seyi baynlar icin düsününce tokat yeyip evi terketmediginde '' ben esimi seviyorum '' deyince acaba yine '' deli gibi sevmek'' oluyor mu?
Veya tam tersi karısı' nın ailesine böyle birsey yapılsa?
Ne yalan söyleyim, esim aileme tek bir laf diyecek olsa ( yani gelecekti esim ) ona dünyayı dar ederim.
Beni doguran, büyüten, emek veren insanlara kim olursa olsun laf söylemesine tahammül edemem ben.

Son düzenleme:
Yaptıgınız bana göre terbiyesizlik ne olursa olsun esinizin ailesi onlar kapıyı acıp o sekilde bagırmak, cagırmak hiic hos degil.. Baska yollardan cözebilirdiniz.

önceden neler yaşadığını biz bilemeyiz...burda anlattığın konuya göre görüşlerimizi belirtiyoruz sana...Şu durumda sen haksız görünüyorsun..Bu kadar bağırmayı ,sesini duyurmaya çalışmayı gerektircek birşey yok bu olayda...saygısızlık olmuş...Ailesini beğenmeye bilirsin eşinin ama sonuçta onlar annesi ve babası ...En azından onun hatırına sakin olsaydın biraz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…