arkadaşın yorumlarını sert buluyor olaiblirsiniz ama siz birde dönün kendi yorumunuza bakın isterseniz.bu denli yerden vurmayın..
sıkıntının ne olduğunu yaşayan biliyor .öbür türlü konuşması da akıl vermesi de kolay tabi .bende kaynana yok bi kısmı ailevi bir kısmı dış sebeplerden siniir hastasıyım.ilaç kullandım..
bende sakin neşşe dolu bir insandım bu hale gelmek istermiydim?
yaşadığı patlama abartılı falan değil.öfke geldimi iman kaçar derler bilir misiniz?hele de biri de hamile..en ufak bir olumsuzluk nasıl zıvanadan çıkarıyor ancak bir Allah çeken bilir...
Canım..sen sorununu sana yakışır şekilde hallediyorsun zaten!
Kimsenin tavsiyelerine de itibar edecek biri değilsin....
Ne yani? elinden tutup hep birlikte önce kocanı..ardından da kaynanayı tepelemene mi yardım etseydik!
.
fikrim sabittir ayrıca farkettiyseniz ilk yorum yapan benim ilk yazdıklarına nazaran yazılmış bişey bu neyse yaaa Allah mutlu eder inş konu sahibi ve burda bulunan herkesi
burda herkes iyi kötü yorum yapıyo ki beyin fırtınası olsun. farklı açılardan hatalarını yada haklı yanlarını görsün diye. ama neden se konu açanlar hep pohpohlanmak istiyor.
ben düşüncemi söyledim dikkate alır yada almaz onaya ihtiyacım yok...
ayrıca şunuda belirtiyim kimse sinir hastasıyım diye sıyrılmaya çalışmasın zamanında bende yeşil reçetede ilaç kullandım ama ne kimseye küfredip beddua ettim nede evimden kovdum..
yorumların tümünü okumadım ama terbiyesiz diye hitap edenler olmuş. terbiye bir yere kadar arkadaşlar mihribanın yaşadıklarına benzer çok olaylar var kocasını deli gibi sevip sırf ailesi yüzünden boşanan çok kişi var. erkek ailesinin o eve ne sıkıntılar getirebileceği konusunda bir fikriniz varmı acaba. acaba yaşasınızmı böyle şeyler. bir kere özellikle evli olmayanlar yorum yapmasın bence bu konuya. bir kayınvalidenin varlığı bile o evde huzursuzluğa sebep olabilir. bir insanın neler yaşadığını bilmeden yorumlar yapıyorsunuz. evet saygıyı öğrendik ailelerimizden ama gerçekten saygıda bir yere kadar herkesin bir sabrı var. sabrınızın taştığı oldumu hiç. o an kendini tutamaz insan hiç sinir krizi geçirdinizmi. lütfen yaa siz mihribana saygısız terbiyesiz diyorsunuz bir dönün yaptığınıza bakın. insan böyle durumlarda anlatacak yardım alacak birilerini arar yanında kız burda içini dökmüş yardım bekliyor konuyu okuyup hemen önyargılı davranıyorsunuz madem yardım etmiceksini akıl vermiceksini o zaman yorum yazmayın yaa içinizde kalsın ne düşündüğünüz
anlıyorum bende yeşil reçeteli ilaç kullandım.yeri geldi çok şeye sabrettim göğüs gerdim..
bana biz senin kadar sıkıyı görmedik hayatta diyenlerde oldu..
bazen öyle bir an geliyor ki dünyayı görmüyorum kimi zaman zor tutuyorum kendimi ikimi zaman salıyorum..
ayrıca kimsenin hayatını kendinizinkiyle kıyaslamayın.ben bu durumu yaşadım ses çıkarmadıysam sende ses çıkarmamalısın diyemezsiniz.herkes ayrı..
ayrı kınama kınadığın başına gelmeden ölmezsin diye bir hadis var.birebir yaşadığım için biliyorum.sizde bundan sonra başınıza daha ağırının gelip gelmeyeceğini bilemezsiniz..
yorumların tümünü okumadım ama terbiyesiz diye hitap edenler olmuş. terbiye bir yere kadar arkadaşlar mihribanın yaşadıklarına benzer çok olaylar var kocasını deli gibi sevip sırf ailesi yüzünden boşanan çok kişi var. erkek ailesinin o eve ne sıkıntılar getirebileceği konusunda bir fikriniz varmı acaba. acaba yaşasınızmı böyle şeyler. bir kere özellikle evli olmayanlar yorum yapmasın bence bu konuya. bir kayınvalidenin varlığı bile o evde huzursuzluğa sebep olabilir. bir insanın neler yaşadığını bilmeden yorumlar yapıyorsunuz. evet saygıyı öğrendik ailelerimizden ama gerçekten saygıda bir yere kadar herkesin bir sabrı var. sabrınızın taştığı oldumu hiç. o an kendini tutamaz insan hiç sinir krizi geçirdinizmi. lütfen yaa siz mihribana saygısız terbiyesiz diyorsunuz bir dönün yaptığınıza bakın. insan böyle durumlarda anlatacak yardım alacak birilerini arar yanında kız burda içini dökmüş yardım bekliyor konuyu okuyup hemen önyargılı davranıyorsunuz madem yardım etmiceksini akıl vermiceksini o zaman yorum yazmayın yaa içinizde kalsın ne düşündüğünüz
herkesin kocasını kendi kocanız gibi zannedip yorum yapıyorsunuz...
neden demesin...
adam karısını deli gibi seviyor...çok varlıklılar ama bulaşıklar elde yıkanıyor...olsun paralar arkaya dayanmıyor vakıflara bağışlanıyor...
adam karısını deli gibi seviyor ama bir yıllık eşle yalnız vakit geçirmek varken büyük aile takılmak istiyor...
tüm özel hayatlarını rahatça yaşamak varken sıkış tepiş kısıtlı yaşamaktan hoşlanıyor...
adam karısını okadar seviyor ki ailesi duysun diye kapıyı açıp bağıran, kendisine tokat atan canı karısına sesini çıkarmıyor...
ne boşanması diyor...
anlamadığınız bu işte...
adam karısını deli gibi seviyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?