mihriban çok bunalmış ve birleriyle olayları paylaşıp rahatlamak istemiş,onu çok çok iyi anlıyorum eşimin ailesinden sebep ,eşinin davranışınıda anlıyorum çünkü ben sinirlenince benim eşimde beni sakinleştirmeye çalışır neden benim haklı olduğumu ve nekadar yıprandığımı ve onun hayat arkadaşının ben olduğumu ve bi ömrü benle geçireceğini bildiği için,bu yaşanmadan bilinemeyecek anlanılamayacak bi durum.kimse durduk yerde bukadar gerilmez hemde hamile en önemli detay onun şimdi el bebek gül bebek bakılması gerek kadının kendine hayrı yoktur zaten.hem çok sert tepki veren arkadaşlar siz tanımadığınız bi insana böyle bi olayda bukadar sert tepki veriyosunuz onun yaşadığını yaşasanız tepkiniz nasıl olurdu mrk ediyorum,
ayrıca eşinin ailesi diye susup herşeyi içinde yaşayıp bu genç yaşta sağlık sorunlarıyla karşılaşıp eşini çocuğunu vede en önemlisi kendini rezil etse dahamı iyi olcak kız sağlığından olmuş , canmı cananmı tabiki önce can sonra canan...
minriban bence eşinle hiçbişey için aranı bozma gayet sakin konuşmayı dene,hele hele boşanmayı unut eşine onu ne kadar sevdiğini göster bebeğinizin olacakmış inşallah bebekle beraber eşinde ailesine tepki koymayı öğrenir.
çok sağolun beni gerçekten çok iyi anlayıp yazmışsınız çünkü bu evin içinde neler yaşadığımı kimse bilemez benim annem yok bana annelik yapsaydı nolurdu düşük tehlikesi yaşadığım zamanlar bile bi dakika rahat bırakmadı hep göz yaşı döktürdü bana hamile olduğumu öğrendiği günden bu yana daha sert davranıyı bana keşke bu yaptıklarımı yapacağıma dilim tutulsaydı ama tekrar nasıl düzeltirim diye çırpınırken sizlerden yardım istedim bekarken üvey anneden evliyken kaynanadan çekmek varmış benim kaderimde herşey bi yana 8 yaşında bi görümcem var onun yokluğuna dayanamıyorum şimdi onu bizede göndermez nasıl sevdiğimi biliyo(
yazdıkların bana çok saçma geldi kusura bakma. çok büyük terbiyesizlik yapmışsın. eşinin yerinde ben olsam bende sana sağlam bi tokat indirirdim. ayyy çok sinir oldum. ya o insanlar ne yaparsa yapsınlar eşinin ailesi. sen ona tokat atıyosun ailesini evden kovuyosun afedersinde sen kimsin derler adama....
bu şekilde sadece itici olursun tepkini göster. ama bizim aileden gördüğümüz bi saygı vardır. BÜYÜKLERE SAYGI...
sen bu çizgiyi çok aşmıssın ayy sinir oldumm..
Suana kadar bu forumları Cok okudum ve destek aldm ama seninki kadar abartı Bi tavrı buraya taşıyıp bide bu yaptıklarına onay bekleyecek birini görmedim yazmamak icin kendimi zor tutuyorum ama senin yazdiklarn ya hayal ürünü Yada cehelatin ürünü hiç kusura bakmasın kimse bende sınır oldum kocana Allah sabır versin ne yaşanırsa yaşansın ben hem kocama tokat attı, kapıyı açıp duyucaklari sekilde okadar hakaret edicem kocamda bana sarılacak sen boşasa gercekten oadami ben aliyim:) Allahm sen millete akıl fikir sabır ver
eğer yapabiliyorsan akşama güzel bi sofra kur eşin gelmeye gayet güleryüzle karşıla oturun yemeğinizi yiyin o esnada eşinden özür dile ama tokat attığım için ve bağırdığım için çok üzüldüm de sen benim eşimsin hayat arkadaşımsın kıyamam sana de ve bigüzel öp hem kendi yerine hem bebeğinizin yerine,sonrada yaşadıklarını ve bu şekilde devam ederse ilerde yaşayacaklarınızı anlat önce beni dinle sonra sen konuş de içindekileri dök bi güzel sonrada eşinin konuşmasına izin ver ,eminmki tatlı bi sonuca varacaksınızçok sağolun beni gerçekten çok iyi anlayıp yazmışsınız çünkü bu evin içinde neler yaşadığımı kimse bilemez benim annem yok bana annelik yapsaydı nolurdu düşük tehlikesi yaşadığım zamanlar bile bi dakika rahat bırakmadı hep göz yaşı döktürdü bana hamile olduğumu öğrendiği günden bu yana daha sert davranıyı bana keşke bu yaptıklarımı yapacağıma dilim tutulsaydı ama tekrar nasıl düzeltirim diye çırpınırken sizlerden yardım istedim bekarken üvey anneden evliyken kaynanadan çekmek varmış benim kaderimde herşey bi yana 8 yaşında bi görümcem var onun yokluğuna dayanamıyorum şimdi onu bizede göndermez nasıl sevdiğimi biliyo(
rabbim aynı şeyleri sanada yaşatsında gör bakalım nasıl oluyo bunları yaşamayan bilemez tamammı ön yargılı davranmadan önce insan bi iyice anlar ben 3 aylık evliyken kaynanam ameliyat oldu altını temizledim kim yapar bunu kendi annem gibi gördüm ama o bana neler yaptı sadece bunlar olsa iyi ama doğru yaşamayan anlamaz saygıyı senden öğrenmedim saygımı bitittirenler utansın
Suana kadar bu forumları Cok okudum ve destek aldm ama seninki kadar abartı Bi tavrı buraya taşıyıp bide bu yaptıklarına onay bekleyecek birini görmedim yazmamak icin kendimi zor tutuyorum ama senin yazdiklarn ya hayal ürünü Yada cehelatin ürünü hiç kusura bakmasın kimse bende sınır oldum kocana Allah sabır versin ne yaşanırsa yaşansın ben hem kocama tokat attı, kapıyı açıp duyucaklari sekilde okadar hakaret edicem kocamda bana sarılacak sen boşasa gercekten oadami ben aliyim:) Allahm sen millete akıl fikir sabır ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?