kaynanamın bizde yatma sevdası beni çıldırtıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya bişey sorcam senin ailen nerde.. sana sahip çıkmıyorlar mı kaçarak mı evlendin. sen istedin ama onlar istemediler mi.. arkanda güçlü birileri olsa kayınvaliden böyle davranamazdı bence.

arkadaşın üzerine neden bu kadar gidiliyor ki anlamadım.
kendide diyor zaten sinirlerim bozuk diye.
ben sessiz sakin biriydim bu hale geldim diyor.
belliki o an cinnet getirmiş kriz geçirmiş.
kendini kontrol edememiş.
şuanda psikolojisi bozuk.
birazda bunu düşünerek daha yumuşak yorumlar yapsak daha güzel olmaz mı.
şuan yapılanın ona zerre yardımı dokunmuyor çünkü.
yaşı çok büyük değil büyük bir olgunlukla karşılayamıyor belliki.
daha yönlendirici olabilsek keşke.

Yaptıklarınız size göre geçerli sebepler yüzünden olsa bile
pişmansınız , hata yaptığınızın farkındasınız
çünkü burada neler okuyoruz, ama gel gelelim hala burnundan kıl adırmayan arkadaşalar var.

Lütfen eşnizle konuşun bir anlık sinirlilik falan deyin
k.validenize de gereken açıklamayı eşiniz yapsın
madem yüz göz olmak istemiyorsunuz
eşiniz dengeyi kursun, ne sizi ne de kendi ailesi arasında kalmasın.

mihriban çok bunalmış ve birleriyle olayları paylaşıp rahatlamak istemiş,onu çok çok iyi anlıyorum eşimin ailesinden sebep ,eşinin davranışınıda anlıyorum çünkü ben sinirlenince benim eşimde beni sakinleştirmeye çalışır neden benim haklı olduğumu ve nekadar yıprandığımı ve onun hayat arkadaşının ben olduğumu ve bi ömrü benle geçireceğini bildiği için,bu yaşanmadan bilinemeyecek anlanılamayacak bi durum.kimse durduk yerde bukadar gerilmez hemde hamile en önemli detay onun şimdi el bebek gül bebek bakılması gerek kadının kendine hayrı yoktur zaten.hem çok sert tepki veren arkadaşlar siz tanımadığınız bi insana böyle bi olayda bukadar sert tepki veriyosunuz onun yaşadığını yaşasanız tepkiniz nasıl olurdu mrk ediyorum,
ayrıca eşinin ailesi diye susup herşeyi içinde yaşayıp bu genç yaşta sağlık sorunlarıyla karşılaşıp eşini çocuğunu vede en önemlisi kendini rezil etse dahamı iyi olcak kız sağlığından olmuş , canmı cananmı tabiki önce can sonra canan...
minriban bence eşinle hiçbişey için aranı bozma gayet sakin konuşmayı dene,hele hele boşanmayı unut eşine onu ne kadar sevdiğini göster bebeğinizin olacakmış inşallah bebekle beraber eşinde ailesine tepki koymayı öğrenir.

mihriban27 kullanıcısından alıntı
herkes yorumlarında serbesttir yinede sağolun kızlar ben sizden yardım istemiştim yaptığımın bi hata olduğunu hemde çok büyük bi hata olduğunu bende biliyorum ama insanın neler yaşadığını bir allah birde kendisi bilir nasıl bir ruh hali içinde yaptım bende bilmiyorum keşke yapmasaydım birde bazı arkadaşlar merak etmişler kaynanam neden tepki vermedi diye o kadını kimse benden iyi tanıyamaz amacına ulaşmış bi kadın neden işini kendi eliyle bozsunki beni çıldırtmayı başardı beni boşatıcak aklınca ablasının kızını alıcak ama hadi ben boşandım hadi yiyenini aldı onla geçinebilecekmi hiç sanmıyorum bazı arkadaşlarda sürekli bizde kalıyolar diye böyle yaptığımı düşünmüşler o yüzden olsaydı evlendiğimiz sabah kahvaltıya gelip o gece bizde kaldıklarında o tepkiyi verirdim ve koca 1 sene içinde mutlaka bu yapacağımı yapardım evlendim evleneli gelip kalıyolar bi arkadaşın yazdığı gibi konuya yanlış girdim kendi yaptıklarımı değilde onun yaptıklarını yazsaydım vah vah der üzülürdünüz ozaman tepkiniz başka olurdu ama ben doğrudan kendi yaptığımı anlatınca böyle oldu ama ben yaptığım hatanın farkında olduğum için yazdım sırf bana yardım edersiniz diye yinede hepiniz sağolun umarım sizler yaşamazsınız böyle olaylar keşke beni dahada çıkmaza sokmak yerine elimden tutup yardım etseydiniz ben sağlıklı bir ruh hali içinde olsaydım sizden yardım istemezdim kendi sorunumu kendim hallederdim ama sandımki bana yardım edersiniz (

cnm yha kendine bebeğine dikkat et hamileymişsin inan hamilelik psikolojisi bunların üstüne gelmesi bunun için kendini üzme ve bir psikologdan yardım al ama hangisi ilaçlı bilmiyorumda bu ilaç verenler değil sadece dinleyenler var yha onlara gidin anlatın inanın iyi gelecektir sıkma canını güzelim kendine cici bak eşinle de bu konuyu konuşmana gerek yok açmadıkça konuşma gereği hissetme açarsada haksız olduğunu falan deme sakın neler yaşattılar biliyorsun inan böyle birşey olmasına çok üzüldüm ama haklıyım de

Buradaki bazı arkadaşları anlayamıyorum bu kızın psikolojisi bozulmuş ve hamile onu anlamanız için illaki kendine yapılanlar karşısında pasif mi kalması gerekiyordu.

çok sağolun beni gerçekten çok iyi anlayıp yazmışsınız çünkü bu evin içinde neler yaşadığımı kimse bilemez benim annem yok bana annelik yapsaydı nolurdu düşük tehlikesi yaşadığım zamanlar bile bi dakika rahat bırakmadı hep göz yaşı döktürdü bana hamile olduğumu öğrendiği günden bu yana daha sert davranıyı bana keşke bu yaptıklarımı yapacağıma dilim tutulsaydı ama tekrar nasıl düzeltirim diye çırpınırken sizlerden yardım istedim bekarken üvey anneden evliyken kaynanadan çekmek varmış benim kaderimde herşey bi yana 8 yaşında bi görümcem var onun yokluğuna dayanamıyorum şimdi onu bizede göndermez nasıl sevdiğimi biliyo (

Canım benim sen canını sıkma umarım bebeğinle birlikte her şey çok daha güzel olur.Kim ne derse desin insan kendi bilir ne yaşadığını.Allah yardımcın olsun.

Ne kadar kabul etsekte etmesekt evlendıgımız de eşlerımızın aılesıde yaşamımızın bır parçası oluyor..

adı kayınvalde olunca işler degışıyor .bizler evlendıgımız kayınvaldemızın sevıp sevmedıgı yonlerı tartıp ogrenırsek ona gore bır tutumuz cızgımız olursa

ne cok verıcı ne cok kırıcı olmadan orta yol bulmak zorundayız.Ilk zamanlar susup ıcımıze atıyoruz sonrada basıt bır olaydan patlıyoruz.

Gece 12 eşınız gec olmuş gıtmeyın demış sız kızılca kıyamet kopardınız

herkes bu dunyada ya eşınden ya işinden ya cocugundan ya hastalıktan ya maddıyattan cekıyor..

Kayınvadenızı sevmek zorunda degılsınız ama evınızde kaldı dıye bu kadar tepkıye ınsanlar yorum yaptı..

O gece eşınız annesıne bu kadar laf soylemenıze ızın verdıyse gun gelır anası tanımyana sızıde tanımaz ..

Eşınıze tokat atmalar boşanmak ıstemeler dıkkatlı olun eşınız her daım sabırlı olmayabılır..

Bence bu aksam eşınızle guzel guzel konusun hatanızı kabul edın ortak bır nokta bulmaya çalışın. bulamıyorsanızda yolunzuu ayırırsınız

hem kendı saglıgınız ıcın hemde eşınızın saglıgı ıcın.

Suana kadar bu forumları Cok okudum ve destek aldm ama seninki kadar abartı Bi tavrı buraya taşıyıp bide bu yaptıklarına onay bekleyecek birini görmedim yazmamak icin kendimi zor tutuyorum ama senin yazdiklarn ya hayal ürünü Yada cehelatin ürünü hiç kusura bakmasın kimse bende sınır oldum kocana Allah sabır versin ne yaşanırsa yaşansın ben hem kocama tokat attı, kapıyı açıp duyucaklari sekilde okadar hakaret edicem kocamda bana sarılacak sen boşasa gercekten oadami ben aliyim:) Allahm sen millete akıl fikir sabır ver

sizi ne yaparsanız yapın sevecek tek kişi annenizdir o kadar
rol yaptıgınızı dusunuyorum 8 yasındakı gorumcede pislik ailede değilmiydi_?
benı bosverın esınız samımıyetınıze ınanmayacak ona soylesenız bunu
neyse gecmıs olsun
öfkeniz içinde destek alabilirsiniz
birde bu olanları annenizle paylaşın o size dogru yolu gosterır buarada size haklısınız oh ıyı olmus derler ama kımse kendını bu kadar kacırmaz gerçeklerle yuzlesmenız gerek

arkadaşın yorumlarını sert buluyor olaiblirsiniz ama siz birde dönün kendi yorumunuza bakın isterseniz.bu denli yerden vurmayın..

sıkıntının ne olduğunu yaşayan biliyor .öbür türlü konuşması da akıl vermesi de kolay tabi .bende kaynana yok bi kısmı ailevi bir kısmı dış sebeplerden siniir hastasıyım.ilaç kullandım..

bende sakin neşşe dolu bir insandım bu hale gelmek istermiydim?

yaşadığı patlama abartılı falan değil.öfke geldimi iman kaçar derler bilir misiniz?hele de biri de hamile..en ufak bir olumsuzluk nasıl zıvanadan çıkarıyor ancak bir Allah çeken bilir...

Terbiyemizi bozmasak diyorum hee?

Canım kendine göre haklı tarafların vardır.Ne yaşadığını biz bilemeyiz elbette ama sert cıkışlara yapma sakin içten yap işini eşinle hallet sakince ama bağırarak değil.Ben onları bu kadar severken onlar bana bu şekilde davranıyor hakediyormuyum diye eşinin onayını al bırak eşin halletsin olayları sen kötü olursun böyle yaparsan.

Ya ben tuhaf oldum ne bilim anlattıkların garip geldi sen akşamdan o kadar sayıp söweceksin onlarda sabah kahwaltı edip gidecek hem unutma sabır bir erdemdir allah sana bi erkek ewlat werir bu yaptıklarının aynısını yaşarsın sende bu konuyu ancak eşinle özebilirsin yani onlar eşinin ailesi ve bu konuda konuşup halletmesi gereken kişide eşin sen sakin olup bunu eşine işleyeceksin rahatsızlığını mutsuzluğunu oda annesi ile konuşup size ya muhatap etmeyecek yada düzene sokacak vurup kırarak dökerek bişey değişiteremezsin. sakinlik ve sabır göster ve bencede gerçekten eşin çok sabırlıymış onu bu kadar sewiyosan mücadele etmen lazım sewgi emek ister allah yardımcın olsun

eğer yapabiliyorsan akşama güzel bi sofra kur eşin gelmeye gayet güleryüzle karşıla oturun yemeğinizi yiyin o esnada eşinden özür dile ama tokat attığım için ve bağırdığım için çok üzüldüm de sen benim eşimsin hayat arkadaşımsın kıyamam sana de ve bigüzel öp hem kendi yerine hem bebeğinizin yerine,sonrada yaşadıklarını ve bu şekilde devam ederse ilerde yaşayacaklarınızı anlat önce beni dinle sonra sen konuş de içindekileri dök bi güzel sonrada eşinin konuşmasına izin ver ,eminmki tatlı bi sonuca varacaksınız
ailesine gelince bu yaşanılanladan sonra tutarda özür falan dilersen daha çok tepene binerler sen görüşme onlarla eşin görüşsün madem bukadr eziyet ediyolar ,anası babası eşin gitsin hallerini hatırlarını sorsun ilgilensin ama sen görüşme ,arkadaşların dediği gibi anahtarını değiştir muhakak ve bidaha verme ne demek seni uygunsuz halde yakalamak pat diye gelmekk izin verme bunlara al elinden anahtarıı,allah kolaylık versin inşallah bebeğine dikkat et ama annesi.

canım belli ki çok bunaltmışlar seni ben anlayabiliyorum.herkes kime ne kadar saygı göstereceğini çok iyi bilir.kimse anlamadan dinlemen burdan bir başka kimseyi saygısızlıkla suçlayamaz.senin en büyük şansın eşin senin yanında.yani o bağırıp çağırmana tokata rağmen kavga etmek yerine barış yolunu seçmiş.seni kaybetmek istemediği burdan belli.bence eşini seviyorsan boşanma.güzelce konuş şartlarını belirle sınırlarını çiz o çerçevede hayatına devam et.burdan seni eleştirenlere söylüyorum gelin olmak birilerinin kölesi olmak demek değildir.hizmetçi gibi muamele görmek demek değildir.karşındaki büyük diye koşulsuz saygı göstereceksin diye bir kural yoktur.kayınvalide kayınpederse onlar da hadlerini bilsinler...

Nasıl o boşasın sen mi alacaksın? Afedersin ama bu dediğin şeyin şakası bile olamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…