kaynanamın bizde yatma sevdası beni çıldırtıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
koskoca kk böyle koca görmedi

tokat attığınız adamla tekrar nasıl uyudunuz merak ettim,hem şiddet görüp hemde size sarılıyor

kocanızın kardeşi var mı?

Son düzenleme:
gercekten ınsan bakılınca bazen basıt seylere kızmıs gıbı gorunur ama emınım kı arkadasım senın bu patlamalarının altında baska seylerde vardır bazen gercekten ıyı nıyetlı olunca sureklı kendınden gıdıyor bence sen en ıyısını yappmıssın herkes yerını bılsın bende olsam aynı tepkıyı verır hatta senden daha ılerı gıdıp esımı odama bıle almazdım haketmısler evlerı varsa gıtsın evlerınde zıbarsınlarrrr

Aman Allahım herkes burda herkese selam sadece konuyu ve aradan bir kaç yorumu okudum , kaynana çilesi çeken ve kaynanası yüzünden panik atak hastası olan biri olarak bende yazmadan geçmemeliydim
arkadaşım benim kaynana 10 senede beni panik atak hastası yapmayı başardı , ama senin kaynana benimkinden daha dişli çıkmış seni bir senede çıldırtmış
şaka bir yanada , kızlar arkadaşın üzerine çok gitmeyin daha çok genç ve anladığım kadarıyla çok zor günler geçirmiş düşünsenize aranızda kaç kişinin kaynanası , evlendiğinin sabahı kahvaltıya geldi , bu arada benimkide ilk gece kapıya dayanmıştı
aranızda kaç kişi evlendikten bir kaç ay sonra kaynanası sanki onu bekliyormuş gibi ameliyat oldu kendine baktırdı , benimkide düğünüme 2 hafta kala bana ameliyat günümü sizin düğünden 2 ay sonraya aldımki bana rahat bakabilesin demişti .tabiki seve seve bakarım , baktımda ama karşı taraftaki kişi senin kullanmak isteyince insanın canı sıkılıyor.
aman banada eleştirel yorum yazmadan belirteyim ben eşimin ailesine hiç bağırmadım ters cevap bile vermedim tabi herkesin dayanma sınırı farklı bende 10 seneden sonra dayanma kapasitemi aştım arkadaş daha az dayanıklıymış 1 senede aşmış
neyse arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ama bence böyle fevri davranarak kendini haklıyken haksız çıkartırsın , aksine kaynananın ekmeğine yağ sürersin , zaten demişsin amacı sizin boşanmanızı sağlamakmış sende ona göre hareket et eşinle herşeyi tatlı dille sakince konuş , kalbini okşayarak konuş , daha sakin sabırlı davran bak gör zamanla eşin seni anlayacak , annesine tavrını koyacak. Herşey eşinde bitiyor bir süre sonrada kayınvaliden senle uğraşmaktan bıkacaktır
bu arada ilk evlendiğim zamanlarda kayınvalidenler hep bendeydiler haftalarca kalırlardı ben sabırla bekledim birgün ev ev üzerine olmadığını anlayıp kendi evlerine gittiler şimdi haftada bir gün bizdeler
Allah yardımcın olsun

burada yazılanlara şaşırdım kaldım mihrabanın degil daha cok size şaşırdım ya gercekten kaynana derdiniz yok yada kendinizi bu şekilde tutuyorsunuz evet saygı önemli birşeydir heleki buyuklere karşı ya küçüklere ne olacak gelini yerden yere vursun öldürsün kaynanası haklı diyeceksiniz nerdeyse yaptıkları yanlış oda farkında bunun nasıl bir yol cizmesi gerektigini sormuş saglıklı düşünemiyormuş bunları dile getirmiş zenginlik konusunda ailesinin durumu oldugunu dile getirip ayrılsamda sıkıntı cekmem diyor bunları yazarkende yanlış ifade etmiş yada fevri yazmış saglıklı bir insan bu kadar fevri olarak yazarmı ben okudum baştan sona kadar her kes kocası melek diye yazmış o kocası nasıl bir şey dememiş demeyebilir bence cok dogal kocasındaki suç anneyle eşi ayıramamış anneyi fazla aile içine sokmuş bence suç kocada orta yol bulmamış yüzsüz insanlara haddini bildirmek lazım ama bu şeklide degil bunu mihriban degil kocasının halletmesi gereken bir durum bu benim evimin anahtarı neden onda ben yeni evliyim ailem hep içimde ben eşimle rahat vakit geciremiyorum diye eşi acaba hiçmi düşünmüyor bu durumdan eşide memnun bence ben kocada hata buluyorum mihribana cok yüklenilmiş terbiyesiz saygısız böle bir davranış sergilendi diye bu şekilde yorum yapılmaz aynı şeyi sizler mihribana yapıyorsunuz daha önceler yaşandı nasıl bu hale kadar geldi herkesin bir sabrı vardır sizdeki sabır bende olmayabilir yapmayın allah aşkına mihribana önerim ilk işin anahtarınızı alın bunu eşin yapsın eşinle güzel güzel konuş ben bunları bunları istemiyorum ben rahat edemiyorum sen bu şekilde olunca rahat edebiliryormusun diye konuş eşini ailesiyle konuşmaya ikna et çünkü ben anladıgım kadarıyla eşin cok pasif kalmış annesinede sana karşıda evliligine sahip cık başkada yolu yok başka yolu boşanmam olur bu evliliginize yazık olur eşin ortak yol bulsun sen sessiz sakin bir şekilde konuş artık sinirlenme geregini eşin yapsın ben eşinde suç buluyorum ne sen ne annesi kaynana kaynanadır herzaman ben bunu bilir bunu konuşurum isterse melek olsun ......

çevremde sivri dilimle tanınırım.. çata çat kavga eder son söylenmesi gerekeni ilk söyler karşımdakini yerden yere vurup çekip giden biriyim tabir-i caizse tabi.. ama ne olursa olsun durmam gerektiği yeri bilirim.. arkamdan konuşulabilcek hiçbir davranışta bulunmam.. neden "saygısız" diye anılayım ki.. siz öyle anılıyorsunuzdur eminim.. yaptığınız çok yanlış.. evden kovmaya hakkınız yok.. orası hem sizin hemde eşinizin evi.. hata1......... gelelim 2. hataya bağırıp çağırıp kapıları açıp reklam yapmak da neyin nesi.... kime kanıtlama çabasındasınız kendinizi.... hata 3; eşinize tokat atmak ne demek oluyor... o atsa pişman olsa abarttım dese affedecek misiniz... sinirlilik haliyle yaptığınızı söyleyip pişmansanız onunda aynı şeyi yaptığında pişmanlığını kabul etmek zorundasınız.. kısasa kısas... hata 4; kimse sizin mal varlığınızı merak etmiyor.. vakıflara bağış yapmakla yücenilmiyor hanımefendi..... HER GELİN BİR KAYNANA ADAYIDIR...!!!!!!!!!!!! siz de o duyguyu tadacaksınız.. Allah elden ayaktan düşürmesin altınızın değiştirilceği bir durumunuz olursa burda bunu afişe etmenizi hatırlamanızı DİLERİM......

Okadar haklısınki canım...Gerçekten öyle şimdi sana tokat attığında idare edip sarılan koca günün birinde tavrını koyup boşanmaya bile karar verebilir...

hatalar hataları getirir lafına 1 numaralı örnek ilan ediyorum sizi !!!!!!

bu kadar acımasız olmayın bence.insan bazı şeyleri yaşamadan anlayamıyor.bende yorumumda hatalı olduğunu belirttim ama.karşı taraf bazzen insanı çileden çıkarabiliyor.bu eşinin aileside olsa.düşün kendi ailen aman siz rahatınıza bakın bizi düşünmeyin diyor.fazla aramaya bile çekiniyor.ama karşı taraf kendi evi gibi davranıyor.herkes yerini bilmeli bence.

Konu sahibi arkadaşımız demiş ya oğlumun adını ferhat koyacağım diye
kayınvalideside demiş ya neden Ferhat eski sevgilinin adı değil mi diye
Bide elitisinin yanında felan.
Nasıl sinir oldum.
Bu nasıl bir densizliktir Allah'ım ya
Kim bilir daha neler vardır...

Bunu engellemek için onları pislik ilan edip de kovmak mı gerekiyor... yapmayın Allah aşkınaa... aynı olay sizde olsaydı siz o kadının yerinde olsaydınız naapardınız acaba??? yahut ordaki adamın kız kardeşi olsaydınız bu yorumunu tekrarlicak mıydınız acaba...

benim annem de neler neler çekmiş.... kaldı ki babaannem felçliydi... daha fazlasını yaptııı... benim babam öldüğünde 3 yaşındaydım.. babaannem "öküz öldü ortaklık bitti" diyen insan..!! neden annem konu sahibinin yaptığını yapmamışşş... saygıdandır bu....!

herkes sizin gibi anlayışılı olamayabiliyor ben sadece şaşırdım burda yazılanlara herkesin bir sorunu kayınvalidesiyle onuda bu hale getiren o kendi kendine bu hale gelmedi ya cnm benımde problemim vardı kayınvalidemle 3 sene eşimi yedi bitirdi son zamanlarda benide yedi şimdi konuşmuyoruz yapmasınlar tek evlat onların ogullarımı degil bizde evladız bu neyin acabası neden oglunun mtlu evliligini sen istemiyorsun diye bitirmesini istiyorsun gelin senlemi evleniyor oglunla evleniyor bazı şeylere göz yumulur susarsın bazısınadaa dayanazmaz kudurursun.saygısız terbiyesiz diye yazılanlara hak vermiyorum ben ......

ben bu bayan haklı demiyorum.sadece bahsettiğimiz kişiler daha 1 yıllık evli.biraz düşünce çok önemli.ayrıca benim daha önce yaptığım yorumu okursanız daha iyi anlarsınız nedemek istediğimi.bazen insan yapmak istemediği şeyleri yapabiliyor.benide herkes tarafından sevilirim.ama eşimin ailesi ile çok farklıyız.ve sürekli kendimi anlatmam gerekir.asla saygısızlık yapmam ve kendime laf söletmem onlarada eşimede.ama bazı şeyleri engellerim.kaldıki bana en başta hep dedikleri.biz böyleyiz şöyleyiz.bende kendimi idare etmek zorunda kalıyorum.benim kayınvalidemin alt katında görümcem oturuyor.ve onun 2 çoçuğuna bakıyor.kayınpeterim annesi getiriyor.15 yaşında evde kayınım var.görümcemin kenid annesine hayrı yok.o annesini düşünüp yardım etmiyorken ben neden gidipte onun evinini temizliyeyim.doğru değilmi.sadece gelin olmakmı bazı şeyleri yapmak.sadece anlayış

hatunların çoğu sanki eve ilke kez gelinmişte gelin hanım bunları yapmış gibi konuşuyo, kadın ona s..tir git bile demiş, evine geldiğindede kendi tarafından kim varsa toplayıp geliyomuş, daha 1 yıllık evliler bu ne yaa aynı şehirde yaşayıpta kalma olayını ben anlamıyorum zaten üst üste yatmak insanların çok hoşuna gidiyo heralde, bu kızın siniri bozulmuş belli herkes kendi yaşadığını bilir benim annem bu sıkıntılar yüzünden 34 yaşında şeker hastası oldu böbrekleri iflas etti 1,5 ay hastanede yattı babannem hala senin elinden çorba içemiyecekmiyim diyodu benim annem canıyla cebelleşiyo kadın boğaz derdinde, velhasılı kelam güzelim sen doğru bildiğini yap bilgisayarı kapatıp herkes hayatına baktığında sen gene kendi yaşadığınla kalacaksın, sana dert olucana onlara dert olsun

söylediklerim dışında birşey diyemeyeceğim konu sahibi için.. ama sizin durumunuz farklı.. tabi ki görümce varken sizin yapmanız iyi birşey değil.. nasıl olsa yengem var diye sallıyorsa burda bir kasıt vardır.. ben de zamanında "kaynana adayı" olarak birisinden çok çektim.. çok iyi anlıyorum.. ama durum saygısızlığa gitmemeli bence.. nihayetinde anne baba onlar.. kendinizi ezdirmeden haklarınızı savunarak ama karşı tarafın gönül koymasına müsade etmeden yaparsınız yapacaklarınızı..

koskoca kk böyle koca görmedi

tokat attığınız adamla tekrar nasıl uyudunuz merak ettim,hem şiddet görüp hemde size sarılıyor

kocanızın kardeşi var mı?

bu ülkede kıtır kıtır kesilen kadınlar var kötünün iyisi olarak dayak yiyen kadınlar var erkek bi tokat yedi diye ölmez merak etmeyin.

Eşine acıdım !

İyi ki erkek olupta eşin olmamışım yoksa o kolundan tuttuğum gibi hooop dışarı !

Yorumunu şimdi okudum.. senin davranış tipinle konu sahibinin davranışı arasındaki farkLARI görmemek imkansız.. takdir de ettim bazı şeyleri vurgulama yaklaşımlarını.. inceden dokundurmalarla falan.... bu da kulağıma küpe olur ilerde öyle bir sorun yaşarsam emin ol senin taktiği uygulayacağım...

katılıyorum aklımda olsun ben buraya derdim olsada yazmam artık bu ne biçim yazış yaaa sanki kendileri kadın degill gelin degil anlamıyorum ne kadar sakin olursan ol gün gelir devran döner demişler allah inş.yaşatmaz yaşamayan gercekten bilemez heleki yüzsüz insanlarla allah herkesin korusun...

bu yorumu okuyunca daha cok hak verdim sana ....bu kadarida cok fazla seni okadar cok iyi anliyorum ki benimde sana benzer sorunlar yasiyorum cok zor karsilikli anlayis olmayinca benimde esim ona ailesi hakkinda soyledigimde sesiz kaliyo cunku madur oldugumu biliyor gercekdende yasayan bilir disardan konusmasi kolay ..biz herseye inat esimizle iyi olmaya bakalim.bizimkilerin benim yanima gelmelerine 1 hafta kaldi 6 ay yanimda kaliyorlar ve biz 3 elti yan yana oturuoz ama sadece ben varim onlarin gozunde oburlerine cit diyemiyorlar neyse bende anlatsam roman olur sabretmeye calisiyorum rabbim kolaylik versin bize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…