söylediklerim dışında birşey diyemeyeceğim konu sahibi için.. ama sizin durumunuz farklı.. tabi ki görümce varken sizin yapmanız iyi birşey değil.. nasıl olsa yengem var diye sallıyorsa burda bir kasıt vardır.. ben de zamanında "kaynana adayı" olarak birisinden çok çektim.. çok iyi anlıyorum.. ama durum saygısızlığa gitmemeli bence.. nihayetinde anne baba onlar.. kendinizi ezdirmeden haklarınızı savunarak ama karşı tarafın gönül koymasına müsade etmeden yaparsınız yapacaklarınızı..
katılıyorum aklımda olsun ben buraya derdim olsada yazmam artık bu ne biçim yazış yaaa sanki kendileri kadın degill gelin degil anlamıyorum ne kadar sakin olursan ol gün gelir devran döner demişler allah inş.yaşatmaz yaşamayan gercekten bilemez heleki yüzsüz insanlarla allah herkesin korusun...
bu ülkede bu kadar çok kadın cinayeti olmasının, tecavüz mağduru olmasının nedenini şurda birkaç sayfada çözdüm, güya bu platformdaki hanımların eğitim seviyesi yüksek belli bir hayat standardındalar...hayretler içindeyim bu ne erkek egosu bu ne erkek şovenizmi yok erkek olsam şunu yapardım yok erkek olsam tokadı ben atardım evden kovardım o onun annesi vs, bu ne yaa bu görüşteki kadınları etiketlemek lazımki 20 yıl sonra onların doğuracağı erkek evlatlarla evlenilmesin, geleceğin kaynanatörleri yer yapıyo şimdiden
ne kocalar var bide yaabnm kocam olsa böyle bişeye hayatta müsade etmez hatta bnm yaptığım terbiyesizliğin hesabını sorar bnden.ve bn çok merak ediyorum senin ailene yapılsa aynı şey senin tepkin nasıl olurdu
Konu sahibi tek bir mesaj haline döküp yazabilirdi yazacaklarını ...Şimdi soruyorum size ilk mesajı okuyupta yuhhhhh diyen olmadı mı hiç içinizde ? verilen tepkiyi o kadar az anlatımla nasılda şap diye gördünüz ? şimdi konunun özüne inmek için 28 sayfa okumamız lazım !! ..Açılan konulara bir zahmet içerik girin...Girin ki okuduğumuzda neyin ne olduğunu daha ii anlayalım..
bu ülkede bu kadar çok kadın cinayeti olmasının, tecavüz mağduru olmasının nedenini şurda birkaç sayfada çözdüm, güya bu platformdaki hanımların eğitim seviyesi yüksek belli bir hayat standardındalar...hayretler içindeyim bu ne erkek egosu bu ne erkek şovenizmi yok erkek olsam şunu yapardım yok erkek olsam tokadı ben atardım evden kovardım o onun annesi vs, bu ne yaa bu görüşteki kadınları etiketlemek lazımki 20 yıl sonra onların doğuracağı erkek evlatlarla evlenilmesin, geleceğin kaynanatörleri yer yapıyo şimdiden
Yorumunu şimdi okudum.. senin davranış tipinle konu sahibinin davranışı arasındaki farkLARI görmemek imkansız.. takdir de ettim bazı şeyleri vurgulama yaklaşımlarını.. inceden dokundurmalarla falan.... bu da kulağıma küpe olur ilerde öyle bir sorun yaşarsam emin ol senin taktiği uygulayacağım...
Mervecim tepkim de o yüzden, 28 sayfa var ...Öyle bir yazmış ki ilk mesajını insan yuhh diyor bu kadarı da olmaz..Ama okudukça anlıyorsun..şimdi ilk yazdığım mesaja pişman oldum ama iş işten geçti maalesef..Keşke ilk mesajında durumu daha da açık halde yazabilseydi..Neyse konu sahibesi hakkını helal et..
Kaşınanı kaşımış olmuş..Evladır...
inan canım söyledim ağzı çok küfürlü bi kadın kaç günlük avrat oldunda ev sahipliği yapıyosun diyo oğlumun evi benimdir diyo beğenmiyosan s....tir git kapı orda dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?