Bazı insanlar sizin iyi kaynanalarınız gibi değil malesef..
oğlunun evini kendi evi gibi görüyolar..
oğlum artık evlendi onunda ayrı bi düzeni var ayrıda evi olması bu düzenin bir göstergesi diyip anlayışlı olmuyolar..
bir çoğunu yaşadığımdan konu sahibi arkadaşımı ben çok iyi anlıyorum..
çünki benim kaynanamda burası benim evim diyordu.. gelip aylarca kalıp eşyalarımı odalarımı istediği şekilde kullanıp dilediğinide alıyordu..
evet evet doğru okudunuz baya baya tabak çanak çömlek alıyordu odama girip istediği gibi karıştırıyordu..
bu gibi insanlar evin bir tek hanımı olur o da benim diyen gelini o evin sadece temizlik ev işlerini yapan kişi olarak görüyolar..
benim düzenim olsun evde benim istediğim olsun havasında dolanırlar..
sen hep 2. planda kalırsın..
benimki benim malimi bile kendisinin görür ve esyalarimi alir verir benim evim malim sanki onundur...
cünki bu yüzü ona oglu veriyor.hususi öyle yetistiriyorlar ogullarini BAGIMLI yapiyorlar ANNE ye
o hep 1.sirada olmali en önemli olmali.asinda benim gözümde o bir ZAVALLI...
hani şu orta yaş üstü amcaların bir lafı vardır bildin mi?
Gelde bu karıyı dövme okurken senden tiksindim ne kadar iyi eğitim almışssın birick ailenden
allah oğullarımızdan senin gibi kızları uzak eylesin o istediğin boşanma varya bir gün olacak hiç merak etme onu çağırıyorsun
yakın ama şunu unutma çok pişman olacaksın bu yaptıklarına
benimki benim malimi bile kendisinin görür ve esyalarimi alir verir benim evim malim sanki onundur...
cünki bu yüzü ona oglu veriyor.hususi öyle yetistiriyorlar ogullarini BAGIMLI yapiyorlar ANNE ye
o hep 1.sirada olmali en önemli olmali.asinda benim gözümde o bir ZAVALLI...
ahh canımmm benim kendi çeyizimi taşıdı sandığımın içinden neler gördüm.. sabredim dedim olmuyoo hep sendne gidiyo..
akşam eşim evi arardı bişi lazımmı diye onuda arıcak illa aramassa laf ediyodu karın varya onu arıyosunya yeter sana diyodu..
eşim beni arıyınca aslında anneme sor oda bişe istiyomu diyodu bende soruyodum yada istiyosan söle aradığında sölim şunu istiyo diyoo yok hanfendii evin hanımı yaa illa onuda ceptel özel arıcak aynı evin içindeyizz eşimde arıyoduu ahh bu eşler varyaaa ben bişe demiyorummm bu eşler kocalar çektiriyo bize ne çekersekkk yoksa onlar hiç bi halt edemezler bu kocalar varyaaa..
bu ülkede kıtır kıtır kesilen kadınlar var kötünün iyisi olarak dayak yiyen kadınlar var erkek bi tokat yedi diye ölmez merak etmeyin.
işte ben böyle meraklıyım.kocası ölecek mi,canı çok yandı mı diye kendimi yiyip duruyordum
içime su serptiniz ölmeyecekmiş
Gelde bu karıyı dövme okurken senden tiksindim ne kadar iyi eğitim almışssın birick ailenden
allah oğullarımızdan senin gibi kızları uzak eylesin o istediğin boşanma varya bir gün olacak hiç merak etme onu çağırıyorsun
bu tavırlar bana çok ensestvari geliyo kimse kusura bakmasın, oğlunun eşini çok kıskanıyosa birliktede uyuyabilirler en kibar dille söylüyorum bunu
işte ben böyle meraklıyım.kocası ölecek mi,canı çok yandı mı diye kendimi yiyip duruyordum
içime su serptiniz ölmeyecekmiş
Ne kadarda acımasız yaklaşmışsınız olaya
unutmayın ki sizde bir kadınsınız
nasıl dersinizde yuvanızın yıkılması yakındır diye
üzülüyorum gerçekten yazık!!!
ne mutlu şişiniz inmiştir biraz
Ensest
Nasıl yani beraber yatmak, uyumak? Siz ne demek istediğinizin farkındasınız değil mi?
yazdıklarınıza dikkat edin!
şişiniz inmiştir demek nasıl bir kelime?
ben sizin ezip büzdüğünüz kocişiniz/kaynananız değilim!
bazı kadınlar hırslarını kkdan alıyor gerçektende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?