kaynanamın bizde yatma sevdası beni çıldırtıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yazılanları öyle iyi anlıyorum ki aynı dert benim de başımda var, burası sanki eşimin annesinin evi benden habersiz misafir falan çağırmalar, anlatamayacağım biçok şey... bense sadece bi hizmetçiyim bu evde gerçekten bir evin tek hanımı olur. ama gelde onlara anlat... keşke eşim de benim gibi düşünse ama ...

kimse mihriban tepki gösterdi diye yüklenmiyor ona. keşke en baştan tepki gösterseydi ama usulünce !
elbette sessiz kalmasın ama sessizlik başka bu şekilde abartılı hareketler başka. O hareketleri ben yapsam yerin dibine girerdim utancımdan sanırım. Geçekten çok ayıp.
Keşke daha güzelce anlatsaydınız derdinizi eşinize de ailesine de. Bu şekilde davranarak haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz

KK reeldeki kadınların bir yansıması..... Bu durum beni cok ürkütüyor.

Şiddetin her türlüsü iğrenc. Kadın attığı tokatla erkeği yere seremez ama saygıya bir darbe indirmiş olur. Erkeğin uyguladığı şiddet nasıl iğrencse kadının attığı tokat ve çenesiyle uyguladığı çirkin baskı da o kadar iğrenç.

Kim kimi ne kadar çıldırtmış olursa olsun bu şekilde davranılmayı haketmiyor. Madem o kadar doldun, cıkarsın karşılarına benim evime gelmeyin! dersin. Haaa oğlunuza bayılıp geliyorsanız da kapı orda boşuyorum dersin. Kendini yırta yırta defolup gitsinler demezsin. Kocana tokat atmazsın. Burası Türkiye arkadaşlar kendimizi kandırmayalım. Eşimize bir tokat atıp hadi sarılıp uyuyalım demek bana ütopik geliyor. Hem tokat, hem yaygara İnanılır gibi değil. Haklı iken kendini korkunç bir duruma sokmuş.

Kocasını tokatlayanlar,
Kayınvalidenin üstüne yürüyenler,
Eşin ailesinin suratına tükürenler :S

İnanamıyorum gerçekten

Son düzenleme:
hani şu orta yaş üstü amcaların bir lafı vardır bildin mi?

Gelde bu karıyı dövme okurken senden tiksindim ne kadar iyi eğitim almışssın birick ailenden
allah oğullarımızdan senin gibi kızları uzak eylesin o istediğin boşanma varya bir gün olacak hiç merak etme onu çağırıyorsun
yakın ama şunu unutma çok pişman olacaksın bu yaptıklarına

hanım abla sen konuyu baştan okudun mu? bu kız ailesinden terbiye almadıda karşı taraftaki kadın çokmu terbiyeli görgülü? her lafı yutunca terbiyelimi oluyo insan, omurga diye bişey var bilmem bilirmisiniz bence Allah sizin oğlunuzla kimseyi karşılaştırmasın sizde gelininizin evinden çıkmıcak gibisiniz

benimki benim malimi bile kendisinin görür ve esyalarimi alir verir benim evim malim sanki onundur...
cünki bu yüzü ona oglu veriyor.hususi öyle yetistiriyorlar ogullarini BAGIMLI yapiyorlar ANNE ye
o hep 1.sirada olmali en önemli olmali.asinda benim gözümde o bir ZAVALLI...

ahh canımmm benim kendi çeyizimi taşıdı sandığımın içinden neler gördüm.. sabredim dedim olmuyoo hep sendne gidiyo..
akşam eşim evi arardı bişi lazımmı diye onuda arıcak illa aramassa laf ediyodu karın varya onu arıyosunya yeter sana diyodu..
eşim beni arıyınca aslında anneme sor oda bişe istiyomu diyodu bende soruyodum yada istiyosan söle aradığında sölim şunu istiyo diyoo yok hanfendii evin hanımı yaa illa onuda ceptel özel arıcak aynı evin içindeyizz eşimde arıyoduu ahh bu eşler varyaaa ben bişe demiyorummm bu eşler kocalar çektiriyo bize ne çekersekkk yoksa onlar hiç bi halt edemezler bu kocalar varyaaa..

Son düzenleme:

bu tavırlar bana çok ensestvari geliyo kimse kusura bakmasın, oğlunun eşini çok kıskanıyosa birliktede uyuyabilirler en kibar dille söylüyorum bunu

bu ülkede kıtır kıtır kesilen kadınlar var kötünün iyisi olarak dayak yiyen kadınlar var erkek bi tokat yedi diye ölmez merak etmeyin.

işte ben böyle meraklıyım.kocası ölecek mi,canı çok yandı mı diye kendimi yiyip duruyordum

içime su serptiniz ölmeyecekmiş

siz cinnet nedir bilirmisinizz?
yaşamamışsınız..
insanın son nefesi gibi bişe o cinnet anıı o geldimmi akıl fikirr her ne varsa uçup gider gözün bişe görmez..
sonra belki pişmanlık verir o cinnet denen meret çekildiğinde ama o an siz siz değilsinizdir..
buna sebep olanda başka bişidir
bu kız durup duruken niye kavga etmiyoda bişiler yüzünden ediyoo demekki yolunda gitmeyen bişiler var..
rahat değil niçin anlamak istemiyorsunuz..
bu arada kimseyi kınamayın derimmm hakkınızda hayırlısı olsun..

Son düzenleme:

Ne kadarda acımasız yaklaşmışsınız olaya
unutmayın ki sizde bir kadınsınız
nasıl dersinizde yuvanızın yıkılması yakındır diye
üzülüyorum gerçekten yazık!!!

bu tavırlar bana çok ensestvari geliyo kimse kusura bakmasın, oğlunun eşini çok kıskanıyosa birliktede uyuyabilirler en kibar dille söylüyorum bunu

Ensest

Nasıl yani beraber yatmak, uyumak? Siz ne demek istediğinizin farkındasınız değil mi?

işte ben böyle meraklıyım.kocası ölecek mi,canı çok yandı mı diye kendimi yiyip duruyordum

içime su serptiniz ölmeyecekmiş

hahah süpersiniz
kadınlar da ölmez tek tokatla ona bakarsak değil mi. Ama şiddet iğrenç bir şey. kadın erkek fark etmez iğrenç işte

Ne kadarda acımasız yaklaşmışsınız olaya
unutmayın ki sizde bir kadınsınız
nasıl dersinizde yuvanızın yıkılması yakındır diye
üzülüyorum gerçekten yazık!!!

ee güzelim sineye çekmek varken ne hakla itiraz eder heleki kocasına nasıl vurur? kadın cinayetlerini kanıksadık ama erkeklere bişey oldum mu ilk feryat kadınlardan geliyo

neler yaşadın bilemiyoruz.belki gerçekten çok kötü şeyler yaşadın ve böyle nefret ettin.o konuda yorum yapmak istemiyorum.valla ben en çok eşine şaşırdım.bu nasıl bir sabır böyle.kim olsa en sonunda sabrı taşardı ve artık taşması da gerekirdi.herneyse madem eşiniz böyle biri,valla her sorun halledilir.siz ne derseniz yapar gibi gözüküyor.eşinizle konuşun ve evliliğinizin huzurunu bozmadan ortak kararlar alın.

Ensest

Nasıl yani beraber yatmak, uyumak? Siz ne demek istediğinizin farkındasınız değil mi?

evet farkındayım, daha açıkta yazabilirim oğlunun eşini kıskanmak ne demek, karına soruyosan banada sor falan nedir yani, bunlar gene iyi ben her geldiğinde masada özellikle oğluyla gelinini ayrı oturtan biliyorum, oğlancağız korkusuna karısının yanına oturamıyomuş

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bu konuda kendine göre haklısın da. ama sakın başka insanlar için (bu başka insanlar onun ailesi değil senin ailen bile olsa) eşinle aranı bozma. boşanmayı düşünme. onu rencide edecek şekilde davranma. o senin hayat boyu yol arkadaşın unutma bunu canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…