kaynanamın bizde yatma sevdası beni çıldırtıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hahah süpersiniz
kadınlar da ölmez tek tokatla ona bakarsak değil mi. Ama şiddet iğrenç bir şey. kadın erkek fark etmez iğrenç işte

ben aslında önce ki yorumumda bunu anlatmak istedimde anlaşılmadı

şiddetten öölmez tabi de o tokattan sonra nasıl yüzüne bakacak kocasının

bir ilişkide sevgi bitebilir anlarım ama saygı biterse arkaya bakmamalı

Allah senin oğlunla evlenecek kıza da sabır versin.

Bu ensest yaklaşımın göstergesi değildir. Paranoyaklık derecesinde kıskanclıktır ve evet tedavi edilmelidir. Fakat ensest ağır bir tanım olur. :S

Midem bulandı, düşünmesi bile korkunç. Neyse hoş sohbetler. Yalnız dikkat edin lütfen. Üyelere böyle bel altı laf sokmaya devam ederseniz, ceza almanız yakın

ee güzelim sineye çekmek varken ne hakla itiraz eder heleki kocasına nasıl vurur? kadın cinayetlerini kanıksadık ama erkeklere bişey oldum mu ilk feryat kadınlardan geliyo

erkeğe cinnet gelir vurur kadına gelmez gelemezz..

çünki annedir
çünki kadındır
o saygı duymak zorundadır
o sabretmek zorundadır
o alttan almak zorundadır
o susmalıdır
0 yuvayı dişi kuş yapar mantığına aynen uymalıdır
o el kızıdır
o temizlik yapar, yemek yapar,ütü yapar.. yapmazsa azarı işitir hakaretin alasını yer
hepsi onun görevidir..

adam tokattan memnun olmasa ağzına geleni sayıp eşine hakaret edip bi tokatta o atar..
bence adamda hak etmiş ve hak ettiğini anlamış ki ses etmemiş.. yani tokat atan razı yiyen razıı bizeneki..

canım ya kader işte.kimse dertsiz sanma.her evlilik sallanır.malesef bizim toplumumuzda oğlan çocuğa düşkünlük ve sahiplenme vardır işte evlenmeden önce çok çok iyi karar vermek lazım geri dönüşü olmuyo.görgülü bi aile olmaları lazım.ama unutma çekmeden evlilik yürümüyo sabretmen lazım yuvan için.eğer ayrılmayı düşünüyorsanızda çocuk olmadan ayrılın derim çocuk olunca sinir krizlerinde artar.ama kocan anlayışlıymış kendi aranızda halletmeniz lazım.

ben direk ensest demedim zaten ensestvari dedim, aşırı ve gereksiz kıskançlık ve paranoya vs...bel altı derken?

ben direk ensest demedim zaten ensestvari dedim, aşırı ve gereksiz kıskançlık ve paranoya vs...bel altı derken?

Kelime oyunları yapmayalım; -vari dediniz. Direk değil dolaylı....

aşırı ve gereksiz kıskançlık ve paranoya; kayınvalidelerin yaptığı tavırlar. Ensestvari olmayan, tedavi edilmesi gereken kıskanclık.

Belatı; şişiniz inmiştir, nabza göre şerbet.

waww ne gacılar varmış be yaw..

biz herifimize öte git desek küser..bırak ailesine söyleyecegiz..

şaka bir yana yaptıgın çok ama çok yanlış.hic birsekılde kımsenın tasvıp edecegi bir olay değil.herseyin bir uslubu adabı var.eşin içinde sadece şunu söylebiliyorum .eşinede çok yazık..şiddete karsiyım ama senin gibi birine değil..

şiş diyince nerenin şişmesini anladınız o sizin sorununuz nabza göre şerbette bel altı değildir herkesin kullandığı bir tabirdir adamına göre muamele gibi

okuduklarıma inanamadım saygısızlık hiç kimseye yakışmaz yazık eşiniz size aynısını yapsa neler hissederdiniz acaba ailenize öyle bağırsa size vursa tamam kızmış olabilirsiniz ama bunu onlar gidince eşinle çözebilirdiniz bence bebeğinizi sağlıkla büyütmeniz dileğiyle

teşekkür ederim Elmayra hanım

ensest tabirini kullandığın için anlaşılmadın canım.
çok da haklısın.
bahsettiğin şeyi çok iyi biliyorum.. bunun psikiyatrideki adı jacarta sendromu..

canım evet yaptığın şey yanlış ama seni çok iyi anlayabiliyorum her insanın bir patlama noktası vardır. senide o noktaya getirmişler ve belliki kendini kaybetmişsin. sonradanda pişman olmuşsundur eminim.. ama evliliğini bitircek bi durum yok bence canım yani daha sakin düşün kafanı boşalt biraz..

okuduklarrıma inanamadım ,biz değilmiyiz şiddeti kınayan özellikle kadına şiddeti...bununla ilgili her konu açıldığında yok affetme,boşan kocandan diyen,ama anladım ki
erkeklere bu tavizi veren gene kadın ,konu sahibi yapmış bir hata hiç yapmaması gereken bir şey yapmış ama karşılığında verilen cevaplar çok ilginç yok iyi kocan varmış
o da sana bir tokat atsaymış,yok bosaymış yahu biz değilmiyiz şiddeti kınayan peki erkekler neden güç göstergesi olarak gösteriliyor veya şiddete şiddetle neden karşılık verilmeli? anlamış değilim...
o da kocasını yatağa almış aynı durumda olan binlerce kadın da var eşinden dayak yiyip aynı yatağa giren...arada fark var mı? sadece türkiye kalıpları içinde kadın,erkek farklılığı var bizim aşamadığımız en büyük sorun.... neyse gelelim konuya her erkek aynı değil her kadının aynı olmadığı gibi belli ki eşinin karakteri de böyle tepkisi eşini hep kırmamak adına her ne kadar eşi ona saygısızlık yapsada herkes aynı tepki vermek zorunda değil ki ,hayatlar,kültürler,görgüler farklı farklı işte ...
ailelerin bu kadar içil dışlı olması çocuklarının aile olduğunu fark edememesi ve aynı şehirde olunsa bile yüzgöz olunması
hep bu ve buna benzer sonuçları doğuruyor işte ...

bir zamanlar bir üyemiz vardı.sürekli eşinin ailesinden şikayetçiydi.haftada bir konu açıyordu.ailesi şöyle ama eşim çok iyi.ailesi görgüsüz terbiyesiz ama eşim çok iyi,terbiyeli diyordu.sanki eşini o aile değilde başkası büyütmüş.sürekli eşine ailesini kötülüyordu ama eşim benim arkamda diyordu.aradan çok değil kısa bir süre geçti.eşi artık bunaldı herhalde bu kızımızı terslemeye başlamış.kızımızın yapma dediklerinin tam tersi hareket etmeye başlamıştı.tabii konular kaynanadan eşe geçti.şu anda ne kadar konu sahibinin eşi yanında olsada,sarılıp yatsada bir süre sonra terse dönmesi çok olası bir durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…