hahah süpersiniz
kadınlar da ölmez tek tokatla ona bakarsak değil mi. Ama şiddet iğrenç bir şey. kadın erkek fark etmez iğrenç işte
nabza göre şerbet
hani şu orta yaş üstü amcaların bir lafı vardır bildin mi?
Gelde bu karıyı dövme okurken senden tiksindim ne kadar iyi eğitim almışssın birick ailenden
allah oğullarımızdan senin gibi kızları uzak eylesin o istediğin boşanma varya bir gün olacak hiç merak etme onu çağırıyorsun
yakın ama şunu unutma çok pişman olacaksın bu yaptıklarına
evet farkındayım, daha açıkta yazabilirim oğlunun eşini kıskanmak ne demek, karına soruyosan banada sor falan nedir yani, bunlar gene iyi ben her geldiğinde masada özellikle oğluyla gelinini ayrı oturtan biliyorum, oğlancağız korkusuna karısının yanına oturamıyomuş
ee güzelim sineye çekmek varken ne hakla itiraz eder heleki kocasına nasıl vurur? kadın cinayetlerini kanıksadık ama erkeklere bişey oldum mu ilk feryat kadınlardan geliyo
Bu ensest yaklaşımın göstergesi değildir. Paranoyaklık derecesinde kıskanclıktır ve evet tedavi edilmelidir. Fakat ensest ağır bir tanım olur. :S
Midem bulandı, düşünmesi bile korkunç. Neyse hoş sohbetler. Yalnız dikkat edin lütfen. Üyelere böyle bel altı laf sokmaya devam ederseniz, ceza almanız yakın
ben direk ensest demedim zaten ensestvari dedim, aşırı ve gereksiz kıskançlık ve paranoya vs...bel altı derken?
Kelime oyunları yapmayalım; -vari dediniz. Direk değil dolaylı....
aşırı ve gereksiz kıskançlık ve paranoya; kayınvalidelerin yaptığı tavırlar. Ensestvari olmayan, tedavi edilmesi gereken kıskanclık.
Belatı; şişiniz inmiştir, nabza göre şerbet.
Kelime oyunları yapmayalım; -vari dediniz. Direk değil dolaylı....
aşırı ve gereksiz kıskançlık ve paranoya; kayınvalidelerin yaptığı tavırlar. Ensestvari olmayan, tedavi edilmesi gereken kıskanclık.
Belatı; şişiniz inmiştir, nabza göre şerbet.
ben direk ensest demedim zaten ensestvari dedim, aşırı ve gereksiz kıskançlık ve paranoya vs...bel altı derken?
ensest tabirini kullandığın için anlaşılmadın canım.
çok da haklısın.
bahsettiğin şeyi çok iyi biliyorum.. bunun psikiyatrideki adı jacarta sendromu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?