kaynanamın bizde yatma sevdası beni çıldırtıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bence evlilikte aile cok onemli, onceden tabii her sey bilinemez ama en azindan bilgisi gorgusu az biraz ortada olur insanin.

kim bilir neler yasadın millete konuşmak terbiyesizlik etmişsin demek kolay..
sinir krizi gecırtecek kadar bıktırmışlar hep içine atmışsın bi noktada patlamışsın demek ki..
umarım bi an önce psikolojin düzelir..

bence eşinle aranı açmamalısın ne olursa olsun aile onu bu yaşa getiren bi anne.tabiki sende çok haklsn kimblr daha nelr yaşadn sabırlı ol bence böyle şeylerı dert etme demesi kolay diyeceksin ama unutma kı hayatta daha büyük sorunlarda olabilio

canım kım ne derse desın senı ole cok ıı anlıyorumkı anlatamam bende bı senelık evlıyım sen gıbı ama yaslandım kurudum ben ınıversıte mezunuyum okulda benım ısmımı kıkırık dıye kaydederlerdı gulmekten hıc ders dınlemezdım bır suru arkadasım vardı hıc kımsenın tanımadıgım kampuslerden ınsanlarla tanısır kaynasırdım sonra calısmaya basladım cok kısa zamanda arkadaslarımdan cok ust sevıyelere gectım cok sanslıydım bu konuda gel gelelım bırını sevdım gercekten farklıydı benım ıcın kı zaten ıkıncı erkek arkadasımdı cok cabaladık ama ayrılamadık neyse ben herseylerı gerıde bıraktım ve evlendım ama gel gelelım aılesıne benı bastan berı ıstemedıler cunku onlar karadenızlı hep koyden kız alırlar eve getırırler bırlıkte yasarlar ben ıse ıstanbulda dogmusum ve cok farklı bı aılede yasammısım herzaman esıme benı sıkayet ettıler hıc kendımı sevdıremedım daha neler var neler esım ıcın alınan eve benı ıstemedıklerı ıcın kaynanam tasındı bana kaynanamın otuz senelık evını verdıler esım ıcın yapılan daıre ıse kaynanm gectı sabah esımı gonderınce yanlarına gıtmemı aksam yatıya evıme gelmemı beraber yasamayı teklıf ettıler tabı ben kabul etmedım hergun kavgalar basladı tabı halbukı esımle hıc kavgamız yoktu ama huzurda yoktu sonra hamıle kaldım tabı herseye fazlasıyla doldum kaynanam ben yokken gelıp evımı karıstırıodu guzelce konusum ben yokken gırme dıyım deıdm kaynanam benı dovmeye kalktı sne kımsın burası benım kapının onune koyarım senı ıstersem dedı benı dovecektı bılgısayarı kaldırdı bana atacaktı kı ben dayanamadım ve cevap vermeye basladım tabı tartıstık ayırdılar bızı ayrı odalara ama nasıl tıtrıyorum aklınız durur bacaklarımı kontrol edemıyorum ve sonrasında kanamam basladı ve bebegımı kaybettım cok agladım sızladım ama bebgım gerı gelmedı
kaynanamı yaptıklarını anlatsam burdan koye yol olur bı yılda saclarım beyazladı soldum artık bıttım esımle en guzel gecırmemız gereken zamanlarımız mahvoldu balayımız mahvoldu herseyımı mahvettı bu kadın nefret edıyorum ya nefret sana ole cok hak verıyorumkı kım bılır neler yasadında o hale geldın ben ılk aylarda ole cok ayrılmayı dusundumkı anlatamam kac defa evden kaçmayı bıle dusundum ama olmadıııı

semra cığım çok üzüldüm durumuna,kaynanan yüzünden bebeğin düştü ve sen hala o alilenin yanındamısın inanamıyorum..Benimde çok çekmişliğim vardır ama beterin beteri var demişler doğruymuş..

tüh beeee! bir güncük gezmeye gittik, kk da adrenalin tavan yapmış...kaçırdım iyi mi

ve yıne hamıleyım ve yıne onlar aynılar bılıyormusun eskıden ama esımı sevıyorum o cok ıı derdım ama bazen sankı artık ona karsıda sogudugumu kısacası artık sabrımı yıtırdıgımı hıssedıyorum cok yoruldum bı senede saclarım beyazladı artık gulemıyorum sadece nefes alıyorum ama dıger bebegımı cok ozledım cok yandı ıcımın taa derınlerı ole yandıkı anlatamam bebgımı kaybettım kaynanama senın yuzunden dedım ve guldu yıyecek eklemgı olsa yasardı ne alaka dedı hala haklı goruo kendını benım cok ıı gıden hamılelıgım senle kavgam sonucu kanama ıle gıdıo hala neler dıo utanma arlanma yok bende eskıden olsa sakın ha durma bosan derdım ama ıs basa gecınce olmuyorr aılem cok dedı ılk geldıklerı aksam annem dedı bu kadın senı ıstemıyor evlenırsen cok uzulursun dedı ama dınlemedım ılk ayalrdan bosanaıp yanlarına gıdemezdım kendıme yedıremedım halada aynı ıste ınsnaın basına hersey gelıo ıste canım

valla şöyle bi bakıp geçeyim dedim ama takıldım kaldım, konuyu yazan arkadaş çok çekmiş belli küçük yaşta evlenmiş sanırım, yaşadıklarından ruh sağlığı olumsuz etkilenmiş ve gelip burda içini dökmek istemiş... bugüne kadar neler çekti bilmiyorum açıkçası bilmek de istemem zaten ama bi insan kolay kolay bu noktaya gelemez diye düşünüyorum,,, karşıdaki kaynana melek değil demekki, bu kız hamile hamile karnında bebeğini taşırken böyle cinnet geçirecek raddeye gelmiş...

Ama arkadaşlar sizin yorumlarınızı okuyunca apayrı bi şoka girdim... Nee kadar acımasız eleştirmişsiniz öyle yaaa... hiç bişey tek taraflı değil, bu kız kocasına tokat atıyo bağıra bağıra anneni babanı istemiyorum diyo ve koca buna rağmen kızı yumuşatmaya çalışıyosa zaten o kaynananın nasıl bi insan oldugunu anlamanız lazım-ki- oğlu bile annesine söylenen lafları yemek zorunda kalıyo... dikkatinizi çekerim burda bizden yardım-akıl isteyen kaynana diil,hurra hep beraber sen şöyle terbiyesizsin böyle saygısızsın diyerek kızı daha da bunalıma mı sürükleyelim??? Bumudur yani olay??? Tabiki haksız olduğu tarafları da bilmeli bu arkadaş,tatlı söz yılanı her zaman deliğinden çıkarır ne olursa olsun anneye-babaya böyle davranılmaz,ama hiçbirimiz Polyanna diiliz bardak bi yerde doluyo demekki...İnşallah kimse yaşamak zorunda kalmaz böyle şeyler... Yıkıcı olmak yerine biraz daha yapıcı olmaya çalışalım lütfen ki ilerde böyle kaynanalar olmayalım anlayalım biraz karşımızdakini...

semram canım sen napıyosun bakim??

ne olursa olsun bu kadar kendimizi kaybetmemeliyiz, sonuna kadar katılıyorum.

sen bence önce bebeğini düşün...senin moralini bozmak gibi olmasın ama kabahatin büyüğü eşinde dengeyi kuramadığı için, bazen höt demeyi bilecek..benim eşimde dengeyi kuramadı ve 11yıldır hala çekiyorum kötüsü artık eşimde annesinden ve görümcemden çekiyor malesef,kaynım eltim sınırları koydu onlara gık diyemiyorlar,neden?çünkü onlardan çekiniyorlar,halbuki kayınvalidemin her işini biz yaparız olsun bakalım ama zamanı gelince ilahi adalet tecelli edecek...
Malesef bende aynı şeyleri düşünüyorum insan o duruma nasıl gelir diye sormayız neredeyse beddua yaparcağız yani...Benim anladığım bayanları desteklemeyenler gene bayanlar öyle olmasa hep birlik olunsa aslında sorun kalmaz...Kayınvalide gelinini kızı yerine koysa ama yok kendi kızı olunca canım canım ama gelin olunca canın çıksın,çok yazık,ne diyebilirim daha...

ailesinin yanında eşinden tokat yiyen bir eş, evlat, insan.
ne yaşadıysanız yaşadınız ama ben eşinize çok acıdım çokkk
allah hiçbir anne babayı bunlara şahit etmesin
herkes kendine yakışan şekilde davranır.
pek çok tepki verebilirdiniz siz bunu seçtiniz,
herşey unutulur o tokat kalır geriye....

konu sahibi zaten psikolojisinin eşinin ailesi yüzünden bozulduğunu açıkça yazmış..
bence kendi sağlığına değer veriyorsa mutlaka psikolojik destek almalı.. onu anlamaya çalışmalıyız bence..

konu sahibi esinde peygamber sabri gibi sabir varmis, ask onu kor etmis askindan annasina babasina yaptigin saygisizliga karsilik hic bir tepki vermedigi gibi birde seni sakinlestirmeye calisiyor ama bir yere kadar boyle surer. herseyden gecilir anadan babadan gecilmez.daha 1 yillik evlisin simdiden boyle yaparsan vay haline . hem kaynanana hem kayinpederine helal olsun diyorum odana gecmissin kapiyi carparak esine tokat atmissin senden bosanacagim demissin ailesine pislik demissin defolup gitsinler demissin... ailesi kalkipta sana tek bir kelime etmemisler !!! bu kadar saygisizlik olmaz guzelce diyemezmiydin kaynanana bende kalmayin diye ??? eminim ki burdaki kk bayanlari kalkipta senin yaptigin hareketleri yapmaz hem eslerinin ailesine karsi saygilarindan dolayi hemde eslerinin gozunden dusmemek icin !!! yaniliyorsam soyleyin ama bizler bu hareketleri yapsak esimizde bize bir tokat atmaz mi ??? sonra esimizin ailesine pislik ailen dersek esimizde bize kufur veya siddet uygulamaz mi veya kolumuzdan tutup baba evine gondermezler mi ???
sanslisin esin ailesine ettigin hakaretlere ve hareketlere karsilik cit demiyor sana, halbuki sen onu ailesinin karsisinda kucuk dusurdun boynunu buktun.

ALLAH eşine sabır versin adama niye vuruyosun yawww...itip kakıyosun adamı vala kocan melek gibi adammış arkadaşların dediği gibi şok oldum okurken yazık acıdım eşine tamam psikolojin bozulmuş anlarım ama adamı bu kadar rezil etmenin bi anlamı yok eşinle bukadar kötü olcağınıa ewiniz yokmu giidn ewimden desen ailesine daha mantıklı bence zaten o saygı perdesi yırtılmış defolsunlar görgüsüzler dediğini duymuşlar...

valla yaptıgınız ne derece dogru bilemem ama haklısınız hiç bana göre değil birileri ile yasamak sevmiyorum sürekli görüşmeyi falan birde kullanmaya calısıyorlar insanları bırakın ya ... var geçmişimizde böyle bişiy tüylerim diken diken oluyor evli değilim ama bizim evde kalan vardı kim oldugunu bosverin ...

insanı böyle yapmaya mecbur bırakıyor kimiside ...
yasamayan bilemez öyle konusmak kolay herkese ..

esin seni sevmese bu yaptığın hic bir seye katlanmazdı bence esinin kıymetini bil
ve ben esini ne kadar sevdigin hakkında sühpem var cünki insan sevdigi icin her seye katlanır nelere katlanılıyor bir yıllık evlisin daha hem böyle sorunları ikinizin halletmeniz daha makul neden özeliklede ailesininde duymasını istedin senin ailenin yanında olsa bu durum acaba ne tepki verirdin

Aynen ben de böyle düşünüyorum...
Bu lafları etsem ve üstüne ailesine duyursam eşim beni perişan ederdi sanırım...
Bu kadar ağır konuşmasan sen haklısın derdim...
Kayınvalidenin ağzı bozuk olabilir ama sen de onun seviyesine düşmüşsün...
Bence eşinle sakin sakin konuşmalıydın...

bence eşi melek gibi değil, pısırık, kendi ayakları üzerinde duramayan biri...

kayınvalidesine ona buna hiç laf atmasın kızmasın kimse... herşey eşte biter
bu biraz aldatılan kadınların eşine değilde tercih yaptığı kadına kızgınlığına benziyor :) saçmaaaaa...

önce dönüp yalvaran eşe baksın... onda o karakter olduğu sürece kimseye ağırlığını koyamaz.
ben eşimin ailesine bunu yapsam eşim bana kızar, benim başıma gelse ben kesin boşanmayı göze alırım. anneme babama saygısızlık yapan adamın bana sevgisinden şüphe ederim.

bence sen eşini fedakar olacak kadar sevmiyorsun. eşinin parazit yaşama karakterini biliyorsun ve gönlün rahat hertürlü tavrı gösteriyorsun.
eşin kendi ağırlığını ne sana ne ailesine koyamayan biri . ve üzgünüm ama eşin asla değişmez bu huy gider böyle, benim eşim dengeyi kurar ama kayınpederim senin eşin gibi o yüzden 2 kez milletin sebebiyle boşanmış

resmen hata yapanın canına ot tıkayan kadınlar forumu oldu burası, insanlar konu açmaya korkar oldu artık, mihriban 19 yaşında evlendiğini yazmış, şimdi 20 yaşında üstelik hamile, maddi rahatlığın verdiği el bebek gül bebek büyütülme kavramı mevcut, belki ailesi çok rahat yetiştirdi, gelemiyor belli ki böyle mıç mıç ilişkilere, neden öfke kusuyorsunuz anlamıyorum, anlayamıyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…