kaynanamın bizde yatma sevdası beni çıldırtıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence dikkat et esinin sabri bakma böyle sakinc,

birgün patlar adam

bak esin böyle iyi iken onunla konusarak hal etemeye calis durumu...tamam ailesinin yaptigi tabi ayip

ama sende yazik onun gururunu kirmissin...

belki böylece ailesi onu pek kaale almayacak ve diyecekler bak esin uluorta sana neler yapabiliyor.

yani hakli iken haksiz duruma düsme tehliken var...

biliyorum sinirlere hakim olmak zordur bazen hemde cok zor ama mecburen sakin ol yuvani mahvetme

gerçekten burada yazdıklarınızı söylediyseniz onlara eşinize şaşırdım...

başka türlü konuşup anlatabilirdiniz bence bunu eşinize,bu üslup hiç hoş olmamış...

afedersiniz ama ohaaa diyeceğim dayanamadım arkadaşlarının üstünden bulaşık suyu mu döküyor?? hala daha hakaret etmek de haksızsın diyorum. o ayrı ama kadın nasıl bir kadın ya. kaynanatör

Ben de şunu eklemek istiyorum, bunca olaya rağmen neden devam ettiriyorsun evliliğini? Madem k.validen bu kadar kötü, eşin basiretsiz boşan gitsin.

Fake(sahet) konu değildir....

arkadaşlar herkes mihriban27 yi yargılayacagınıza çözüm önersin bence... yaptığı yanlışlar da var haklı olduğu yönler de var bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyo hemde herkesin yetiştirlme tarzı, sabır sınırı farklı o yuzden çözüm odaklı olalım LÜTFENNN.... bana kalırsa en kısa zaman bir aile psikoloğuna eşinle beraber başvur. birlikte bi terapi alın.. hem senin için rahatlıkla ve sakince derdine dile getirebileceğin bir ortam olur.

ayy mihribann yaa yaptigin iyiliklerii soyleyip durmaa anladik cok hayirseversin amaa neden soyleme geregi duyuyosun
bizde bi soz vardir
sag elin verdigini sol el gormeyecek diyee

ayyy bunaldim yahuuu

:Carrie mihribanın başını okşmuyor:

''iyilik meleğim benim.....''

banlanıcam galiba

neyse...

ben en iyisi gideyim burdan, benim aklım almıyor

bence psikolojik tedavi görmen lazım, sinirlerin baya yıpranmış

Son düzenleme:
Bişey sorucam cnm bu olaydan sonra eşinizle yada kayınvalidenizle bi konuşma geçmedimi aranızda yani. normal şartlarda gelip sen bunları bana nasıl dersin demesi gerekmezmi kayınvalidenin?

canı beni kaç defa ardı o günden sonra tlfonumu kapadım ama eşimle konuşmuş telefonunda yakaladım ama ne konuştuklarını söylemiyo eşim

siz çıldırmışssınız konunun yarısına kadar okudum pes artık

yaa evet birde şunu yaptım bunu yaptım vakıflara bağış yaptım biz hepimiz süper ultra zenginiz kayınvalidemin altını değiştirdim.... gerçekten iyilik yapmak için iyilik yapan insanlar bunları hatırlamazlar bile, çevremde de bu tarz şeylerle övünenler oluyorlar ve yaptıkları ne kadar inanılmaz ve güzel olsa da asla samimiyetle yapmadıklarını biliyorumm.
birde bunun değişik bir versiyonu vardır kayınvalidemin bütün işlerini yaptım, hergün hediyeler alırdım tatile bile götürdüm ama o beni zopayla dövdü. yaranamayan iyi gelin modeli

öncelılkle bellıkı sınırlerın cok bozulmus yada bozmuslar aynı seyı bende yasadım ya onlar bızde ya ben onlarda kalmak ıstemesem esım surat yapar kavga ederdık. ama keske boyle ıfade etmeseydın kendını ben esımle kaynanamı karsıma aldım bunun benı yıprattıgını ve boyle gıderse ozel falan kalmıcagını veıplerın kopacagını soyledım. senın yıne arasıra benım hergun boyleydı sonunda kendınıze bellı gunler belırleyın ana ogul ozamanlarda gulelım eglenelım ama bu sekılde ben hıc tat almıyorunm ve yıpranıyorum dedım ve gercekten sımdı duzene gırdı.. sımdı arada bagları tamamen koparmıssın bence esınede Allah sabır versın benım esım boyle bı tavırda benı kapının onune koyacak kısılıkde bı ınsan yıne dua et esın ıyı... ve esıne deger verıyorsan kaynananı karsına al ve kendını ıfade et ıllakı anlar herhalde.. kolay gelsın esınede sanada...

ayyyne cok guldumm vallaaa moral oldunn

ben ne dieyceğimi bilmiyorum
yaşınızmı küçük?
öfke kontrolünüzmü yok ?
anlamadım
sizin bence bir derse ihtiyacınız var
öneride bulunun demişler
öneri falan yok , olayda yok

eşime tokat attığımı düşünemiyorummm içerde insanlar varken bağırıp çağırdığımıdaa aynı evde oturan gelin kaynanalar var bizde aynı binada oturuyoruz mesela yatıya kalmasada çat kapı burada marketime karışır araba kullanmama bile sanki ananın a.... arabayla çıktın der der der derrrr daha neler neler derrr ama onun için kocamdan vazgeçemem kocamdaa annesinin aksi huysuz olduğunu bilir ama yapacak bişey yok anne sonuç olarak atsan atılmaz satsan satılmazzzz sakince konuşmak konuşmakla olmuyosa bahane yaratıp küsmek en doğurus kaynanalarla yani kocanla değill

.........................................................................

Son düzenleme:
millet yagmur gibi yagiyoo konu kaynanami eyvah eyvahh

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…