kaynanamın bizde yatma sevdası beni çıldırtıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet ben de katılıyorum.. Herkesten çok eşine ayıp etmişsin..

Tepkini göster tabi ama, çok abartmışsın. Sonuçta eşinin ailesi. Sevmek zorunda değilsin ama saygıda mecbursun. Ben istemediğim çok şey yaptım eşim için..

Son düzenleme:
Asil konuya gelsek

mihriban

ya sana bak diyorum esin böyle iyi sabirli iken adama karsi böyle davranmamaya calis

zamanla sizin araniz bozulur

ben de buna benzer şeyler yaşadım sizi anlayabiliyorum insana resmen sen de kimsinki burası oğlumun evi sen burda bize hizmet etmesi gereken birisin hissini uyandırıyorlar ama ben asla senin gibi tepki vermedim evet belki hoşuma gitmeyen durumlarda surat ifademden anlamışlardır ki ben duygularımı hemen belli eden biriyimdir ona rağmen eşime değil el kaldırmak kalbini kırarım diye hep dikkatlı olmuşumdur kaldı ki onun bi suçu yok eve gelen değil annesi el bile olsa kal denir yani biz böyle gördük evet ben demiyorum ki annesi haklı eğer evine gidilebilecek bir mesafede yaşıyorsa ve senin bu düşüncelerinin de farkındaysa ben olsam asla öldürsen de kalmam istenmediğim yerde ama tavır ve tepki gösterişin biraz abartılı olmuş evliliktte yatak ayırmak da ne demek küs yatağa girilmez bence ...sen zaten bu şekilde davranmaya devam edersen sen değilse de eşin boşar seni haberin olsun ee ne diycen hakime eşimin ailesi bende kaldı ondan boşanıyorum yok böyle bişey konuşmuşsun ve adam sana söz vermiş işte bunu adama al kaldırmadan da yapabilirdin...sana tavsiyem eşini seviyorsan ve ki o da seni seviyor bu davranışlarına rağmen sana bişey dememiş o zaman yazık etme hem eşine hem kendine zamanla düzelecek şeyler bunlar millet evliliklerinde neler neler yaşıyor da boşanmak lafını etmiyor sense bir pire için yorgan yakmayı düşünüyorsun...

beddua döner dolaşır sahibini bulurmuş dicem ama hamilesin işte. haddini bilsen iyi olur. kvalidene laf söylüyosun ama maşalaah sende de potansiyel süperr....
konuşmalarını düzeltsen iyi olur!!!!!!!!!

...............................202.........................................

ben bu bayanları algılayamıyorum kadın artık cinnet noktasına gelmiş sinrleri altüst olmuş tabikide ne yaptının farkında değil kontrolsüzce yapmış sizce yapmak istermiydi ama eşinin ailesi cok yüzsüz benmde yüzsüz insanlara tahammülüm yoktur evli değilim ama onun ne hissetini düşünebiliorum eşi belki ailesi ve eşinin arasındaki denge ve mesafeyi ayarlasaydı bu duruma gelmezdi bu iş ayrıca ailesinin nasıl oldunu bilioki eşini sakinleştirmeye calısıo yazık başka dicek bişi yok ama bencede eşinle aranı bozma görüşmeyin olsun bitsin eşin gitsin görsün ailesiini sen kendi hayatına bak ama psikolojik destek almayıda unutma

Ay sinir oluyorum ya bende gelinim ve görümceyim abiminde eşi var
annemde bazen böyle şeyler söylüyor orası benimde evim
ha oğlumun evi ha benim evim gibi ya da kaynanamla konusurken orası seninde evin
falan diyor
bence bu biraz kaynana fikri kayınvalidem geçenlerde eşim bişi döktü dedim hayatım
ıslak mendil orda hadi sier misin orayı kaynanam hemen atlatı
ah oğlum sana böyle iş mi yaptırıyor canım oğlum bende
evet o sizin oğlunuz ama sizin evinizde bu evde bnim kocam ve bu evin yükünü paylaşmak zorunda
siz kıyamayabilirsiniz ama burası bizim evimiz dedim
Bunu annemede altı çizgili halde anlattım.O evin mal sahibi sen olabilirsin ama o ev onlara ait şimdi dedim

arkadaşım madem ikinizinde maddiyatı bu kadar iyi kocanı da seviyosun ee gidin o zaman başka uzak bir şehire yerleşin işinizi gücünüzü orda kurun ya da almanya da madem babanın evleri var gidin orda yaşamaya başlayın oraya kadar da gelicek değiller heralde

Eşimle flört ederken arkadaşının yanında şaka olarak yüzüne tokat atmıştım...Yavaş vurmaktı niyetim ama hızını ayarlayamadığım için oldukça yüksek bir ses çıkmıştı iki saat dil dökmüştüm özür dileyip izah etmeye çalışmıştım durumu..Eşinize tokat atmışınız ailesinin yanında avazınız çıktığı kadar bağırmışınız ve eşiniz sizle aynı yatağa girmeyi teklif etmiş... Daha da ilginç olan çirkef,görgüsüz olduğunu sizi evinizden kovduğunuz söylediğiniz kaynananız bağırmalarınızı duymuş ama size tek kelime söylemek için odanıza gelmemiş.. Düşünüyorum hayal etmeye çalışıyorum anlattığınız kişilikteki bir insan bu şartlar altında tekme tokat evden atardı sizi...Çok çelişkiler var anlatımınızda...

Bence onlar size geldikçe sende kendi aılenden tanıdıklarından birini çagır eve:))))
misafir misafiri sevmez ev sahibi hiçbirini:)))
belkı o zaman daha az gelmeye başlarlar...
Bide onlar evdeyken sürekli temizlık yap onları tedirgin et....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…