yazdıkların bana çok saçma geldi kusura bakma. çok büyük terbiyesizlik yapmışsın. eşinin yerinde ben olsam bende sana sağlam bi tokat indirirdim. ayyy çok sinir oldum. ya o insanlar ne yaparsa yapsınlar eşinin ailesi. sen ona tokat atıyosun ailesini evden kovuyosun afedersinde sen kimsin derler adama....
bu şekilde sadece itici olursun tepkini göster. ama bizim aileden gördüğümüz bi saygı vardır. BÜYÜKLERE SAYGI...
sen bu çizgiyi çok aşmıssın ayy sinir oldumm..
küstah nasıl olur merak ediysan dönde bi kendine bak eşimin maddiyatıda benden iyi merak etme onun gözünde paranın değeri yok tabi benimde öyle olmasa sürekli vakıflara bağış yapmayız arkamıza doldururuz
allah razı olsun canım ben şuan 5 aylık hamileyim ve oğlumun ismini ferhat koyucam dedim eski sevgilinin felanmı ismi yoksa diyo kaynanam bana hemde eltimin yanında anlatacak olsam roman olur ne yapacağımı şaşırdım rabbim sana yaşatmasın ne sana ne kimsye kimse anlamıyo beni dışardan konuşması kolay yukarda rabbim görüyo herşeyi kınayanın başına versin bütün yaşadıklarımı dahada bişey demem
...............................202.........................................
...............................202.........................................
arkadaşım şimdi banlanacan içinden say benden sölemesi
arkadaşım madem ikinizinde maddiyatı bu kadar iyi kocanı da seviyosun ee gidin o zaman başka uzak bir şehire yerleşin işinizi gücünüzü orda kurun ya da almanya da madem babanın evleri var gidin orda yaşamaya başlayın oraya kadar da gelicek değiller heralde
ya Kazen bey pardon ama biseyi söylemeliyim burda banlama korkusuyla
yahu sayfa cökecek diye korkuyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?