Kaynanamın dengesizliği

bu gunler gececek ve kaynanamla aram duzelecektir ama asla unutulmayacak ve bundan boyle eski gelinleri karsilarinda olmayacaginida bilecekler tabiiki.

canım kinin kimseye faydası olmaz okadınında bi kabahati yok eşinn ondan daha çok kabahati var bence kimseye kin gütme arayı aç yeter

dedigim gibi aslinda derdi tam olarak ben degilim. nisanlima kiziyor ve onu yaralamanin tek yolu benden geciyor. birde ona kiziyor, saniyorki bizim bu rahatligimizdan dolayi bizim dugun erteleniyor. guya evin cikmamasi hep nisanlimin rahatligi yuzundenmis. ama ona kalsa nisanlim ne calisiyor ne bi isin ucundan tutabiliyor. kisacasi hic kimse memnun edemiyor kaynanami. ucuda bana dokundu ne yazikki. bende onun gibi 'saka' yapar gibi birer birer soyliyecegim herseyi. lafimi esirgemicem

en doğrusunu yaparsın sen inceden lafnı sok bırak düğünden sonra zaten çoluk çocuk derken kimseyi görmezsin

bu gunler gececek ve kaynanamla aram duzelecektir ama asla unutulmayacak ve bundan boyle eski gelinleri karsilarinda olmayacaginida bilecekler tabiiki.
Hoşgeldin evlilik dünyasına... keşke bunu bu duruma getirmeden yapsaydın,ama tabi yaşının verdiği tecrübesizlik,bundan sonra kaynanan bile derse neden gelmiyosun diye,cevabın...uzak olalım,tatlı olalım... olsun...
Nişanlınında her dediğini yapma,yeri gelir o bile seni her eve götürdüğümde gelmemeliydin daha kararlı olmalıydın der...ah be güzelim bu heyecan ,bu aşk bu sevgi hep böyle sürüp gitmiyorki...sonrasınıda düşün...

başımdan geçen bir şeyi anlatayım...
kayınvalidemi ararım.
-napıyosun anne
-iyiyim.napim
-evi aradım yoktun
-hıı dışardayım işim var.
-hayırdır napıyosun dışarda.
-işim var.
herneyse evine gideriz dışardaydım bugün naptın derim hiiç der.
bana sorulsa samimi davranmak adına annemle konuşur gibi .çarşıya gittim onu yaptım bunu yaptım.....anlatırım.şimdi sırrrr herşey ....kapalı kutu oldum artık.kayınvalidem açıldı ama benden bitti sır çıkmazzzz.çatlar meraktan sölemem ama.
ha bu arada kayınvalidem çok iyidir

bazen cok cahil davrandigimin bende farkindayim, arkama donup baktigimda kendime kizdigim noktalar cok oluyor ama sonra dusunuyorumki bunun sebebi en basta tecrubesizlik ve bana akil verecek dogru durust kimsemin olmadigi. iyi niyetimdende herkezi memnun etme istegimde cabasi..
aslinda hic takmiyordum gurursuzlugumdan yuzsuzlugumden degil, arkamda nisanlimin olmasindandi. ona hep sikayet ediyordum kaynanami ama hep gececek dedi merak etme ben birgun agzimi bi acacagim ama olanlardan korkuyorum dedi ve o gun geldi. kaynanami cok iyi taniyorum, cok pismandir ama gururundan ozur dilemez.

en iyisini yapmissin, benim kaynanamla sohbetim guzeldir normalde ama bende artik senin gibi davranacagim ister istemez..

Her gün evine gitmekle yanlış yapıyorsun güzelim her gün evine gittikçe birbirinize alışıyorsunuz rahat davranmalar başlıyor hafife alınıyorsunuz uzak olmak en iyisi inan buna ben kayınvalidemle altlı üstlü oturmama rağmen sınırımı koydum her gün zırt pırt çıkardı artık çıkamıyor aramız kötü mü değil ama içli dışlı olamaya gerek yok herkes durduğu yeri bilsin sende uzak dur mesafeli ol ki biraz çekinsinler senden

başkalrını mutlu etmek adına kendinden taviz verme asla
kıymet bilinmez güzelim.seni seven her türlü sever çaba sarfetmene gerek yok.
ayrıca kaynanan seni sevse nolur sevmese nolur ne kaybedersin ?

sevdigim adamin ailesi diye sustum ve sanki kendimi sevdirmeye mecburmusum gibi oldu ilk baslarda ama yinede kendim gibi davranmam en dogrusu tabii.

evlendikten sonrada kaynanamin hergun bize gelmesimi? hayatta istemem :2:

sevdigim adamin ailesi diye sustum ve sanki kendimi sevdirmeye mecburmusum gibi oldu ilk baslarda ama yinede kendim gibi davranmam en dogrusu tabii.

evlendikten sonrada kaynanamin hergun bize gelmesimi? hayatta istemem :2:

Gelir canım çünkü alıştırmıssın nasılsa her gün geliyordu bize bende gideyim der vee gelirrrr

Gelir canım çünkü alıştırmıssın nasılsa her gün geliyordu bize bende gideyim der vee gelirrrr

onun lafina guvenmek gerekirse (ki dogrudur) onlarin akrabalari olsun kendileri olsun, genc evlilerin evine pek fazla gidilmezmis, saygi duyulurmus. kendiside bizim eve fazla gidip gelmiyecegini soyluyor, ama geldigindede heryere bakacakmis temizmi diye (saka guya). ama hergun bize gelir bizde yemek yersiniz diyor evim dururken oyle sIk sIk baskasinin evinde yemek yemem...

İnanma benimkide diyordu istemiyorsan inmezsin çıkmayız diye...
Ayrıca başkasının kayınvalidelerinede mana bulur hep gelin evine gidiyor diye ama kendi evlendiğimin ertesi günü çıkmaya bir başladı hiç abartmıyorum her gün çıktı hatta iki üç kere çıktığı oldu hatta artistlenirdi bana çıkmam diye inanma yani seninkini bilemem ama bende tavrımı koydum tabi düzgünce konuştum şimdi çıkmıyor bir haftadır ama biraz daha geçsin başlar yine eminim

inanmiyorum, gunde 2/3 defami?! ayni apartmanda oturuyorsunuz sanirim? insallah benimkide oyle olmaz ama nededinizde bir haftadir gelmiyor acaba merak ettim? (hani basima gelirse diye)

Hatta keseler ayrı yemekler ayrı olacak dediğim halde her gün çağırdı beraber yiyelim diye ben kabul etmedim pes etti beraber yiyelim diyorsa zaten geleceği ve senide sürekli çağıracağı anlamına gelir alıştırma derim ben ben yüz versem hiç inmez benden belki art niyetli değil ama bana yanlış geliyor

inanmiyorum, gunde 2/3 defami?! ayni apartmanda oturuyorsunuz sanirim? insallah benimkide oyle olmaz ama nededinizde bir haftadir gelmiyor acaba merak ettim? (hani basima gelirse diye)

Görümcesine dedim her gün çıkıyor rahatsız oluyorum diye..
Müsait olmam mesela eşim evde olur kapıyı açmadığımız halde 4 5 kere vururdu bende konuştum tabi açmıyorsak sebebi vardır öyle vurulmaz zırt pırt dedim eşimde kızdı görümceside dedi onlar genç görmek istese iner rahatsız etme demiş ondna çıkmıyor yani ama biraz zaman geçsin yine çıkacaktır huyu çünkü onun bu yüzden hep mesafemi koyarım ben sende öyle yap canım beraber yemeyi kabul edersen zaten hep ister ne gerek var ki

evet hos degil tabii yeni evlenenlerin evine cok gelip gidilmesi. simdi kaynanami dusundum acaba kendi adinami rahatsiz oldu diye, ama olmadi. onun geleni gideni coktur, sabahlara kadar oturanlarmi desem yani artik, bende aileden gibi olmustum. hem ayak altinda fazla dolasmadigimiz icin nekadar rahatsiz olacak, baksaniza nekadar rahat neler soyluyor. onun rahatsizligi odada oturmamiz, asaga inmiyormusuz. cogunluklada iniyoruz ama zaman oluyor moralimiz bozuk vs inmiyoruz fazla..

anladim, haklisin daha fazla yuz goz olmaya hiiiicc gerek yok

Canım nişanlım bize geldiğinde bizde odada otururduk ben annemlerin yanında otursam bile eşim nişanlıyken pek çıkmazdı insan içine kalabalığı sevmezdi kendi annem kızardı hep odada kapalı diye misafirlere ayıp oluyor diye büyükler yanlış düşünüyo laf yapan oluyor vs sen dikkat et her gün gitme arada git daha tatlı olur şimdi senden yüz bulur bizden rahatsız olmuyor der oda senin evine gelir sen ona arada git ki oda sana öyle yapsın oda sana arada gelsin çayını içsin gitsin daha güzel değil mi her gün her gün sıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…