bu gunler gececek ve kaynanamla aram duzelecektir ama asla unutulmayacak ve bundan boyle eski gelinleri karsilarinda olmayacaginida bilecekler tabiiki.
canım bak benimde kananam var 5 yıllık geliniyim bigün daha dışarıya benimde gelinim şöledir demez evdeki hiçbi huzursuzluğu elaleme malzeme etmez kanlı bıçaklı kavga edelim düğün yaptık ondan ses oldu der o şekil yani eminim seni dışarıya korumuştur ama dışarıya bu kendi içindekini değiştirmez ama bu kaynananıda senide kötü biri yapmaz dediğim gibi birazazalt gitmeyi belkide kadının başka derdivar seni sessiz buluyo yani herşey labiliradı üstünde o kaynana sen gelin sen kaç o naparsa yapsın sen uzak dur cevabını vereceğin zamanda kırıcı olma insanlara bazen bişileri ima etmek onları kırmaktan iyidir
dedigim gibi aslinda derdi tam olarak ben degilim. nisanlima kiziyor ve onu yaralamanin tek yolu benden geciyor. birde ona kiziyor, saniyorki bizim bu rahatligimizdan dolayi bizim dugun erteleniyor. guya evin cikmamasi hep nisanlimin rahatligi yuzundenmis. ama ona kalsa nisanlim ne calisiyor ne bi isin ucundan tutabiliyor. kisacasi hic kimse memnun edemiyor kaynanami. ucuda bana dokundu ne yazikki. bende onun gibi 'saka' yapar gibi birer birer soyliyecegim herseyi. lafimi esirgemicem
bu gunler gececek ve kaynanamla aram duzelecektir ama asla unutulmayacak ve bundan boyle eski gelinleri karsilarinda olmayacaginida bilecekler tabiiki.
başımdan geçen bir şeyi anlatayım...
kayınvalidemi ararım.
-napıyosun anne
-iyiyim.napim
-evi aradım yoktun
-hıı dışardayım işim var.
-hayırdır napıyosun dışarda.
-işim var.
herneyse evine gideriz dışardaydım bugün naptın derim hiiç der.
bana sorulsa samimi davranmak adına annemle konuşur gibi .çarşıya gittim onu yaptım bunu yaptım.....anlatırım.şimdi sırrrr herşey ....kapalı kutu oldum artık.kayınvalidem açıldı ama benden bitti sır çıkmazzzz.çatlar meraktan sölemem ama.
ha bu arada kayınvalidem çok iyidir
sevdigim adamin ailesi diye sustum ve sanki kendimi sevdirmeye mecburmusum gibi oldu ilk baslarda ama yinede kendim gibi davranmam en dogrusu tabii.
evlendikten sonrada kaynanamin hergun bize gelmesimi? hayatta istemem :2:
Gelir canım çünkü alıştırmıssın nasılsa her gün geliyordu bize bende gideyim der vee gelirrrr
onun lafina guvenmek gerekirse (ki dogrudur) onlarin akrabalari olsun kendileri olsun, genc evlilerin evine pek fazla gidilmezmis, saygi duyulurmus. kendiside bizim eve fazla gidip gelmiyecegini soyluyor, ama geldigindede heryere bakacakmis temizmi diye (saka guya). ama hergun bize gelir bizde yemek yersiniz diyorevim dururken oyle sIk sIk baskasinin evinde yemek yemem...
İnanma benimkide diyordu istemiyorsan inmezsin çıkmayız diye...
Ayrıca başkasının kayınvalidelerinede mana bulur hep gelin evine gidiyor diye ama kendi evlendiğimin ertesi günü çıkmaya bir başladı hiç abartmıyorum her gün çıktı hatta iki üç kere çıktığı oldu hatta artistlenirdi bana çıkmam diye inanma yani seninkini bilemem ama bende tavrımı koydum tabi düzgünce konuştum şimdi çıkmıyor bir haftadır ama biraz daha geçsin başlar yine eminim
inanmiyorum, gunde 2/3 defami?! ayni apartmanda oturuyorsunuz sanirim? insallah benimkide oyle olmaz ama nededinizde bir haftadir gelmiyor acaba merak ettim? (hani basima gelirse diye)
Hatta keseler ayrı yemekler ayrı olacak dediğim halde her gün çağırdı beraber yiyelim diye ben kabul etmedim pes etti beraber yiyelim diyorsa zaten geleceği ve senide sürekli çağıracağı anlamına gelir alıştırma derim ben ben yüz versem hiç inmez benden belki art niyetli değil ama bana yanlış geliyor
Görümcesine dedim her gün çıkıyor rahatsız oluyorum diye..
Müsait olmam mesela eşim evde olur kapıyı açmadığımız halde 4 5 kere vururdu bende konuştum tabi açmıyorsak sebebi vardır öyle vurulmaz zırt pırt dedim eşimde kızdı görümceside dedi onlar genç görmek istese iner rahatsız etme demiş ondna çıkmıyor yani ama biraz zaman geçsin yine çıkacaktır huyu çünkü onun bu yüzden hep mesafemi koyarım ben sende öyle yap canım beraber yemeyi kabul edersen zaten hep ister ne gerek var ki
evet hos degil tabii yeni evlenenlerin evine cok gelip gidilmesi. simdi kaynanami dusundum acaba kendi adinami rahatsiz oldu diye, ama olmadi. onun geleni gideni coktur, sabahlara kadar oturanlarmi desem yani artik, bende aileden gibi olmustum. hem ayak altinda fazla dolasmadigimiz icin nekadar rahatsiz olacak, baksaniza nekadar rahat neler soyluyor. onun rahatsizligi odada oturmamiz, asaga inmiyormusuz. cogunluklada iniyoruz ama zaman oluyor moralimiz bozuk vs inmiyoruz fazla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?