sen daha bekarsın evlenince görürsün dünyanın kaç bucak olduğunu. bence sen bir an önce bunları bahane et ve ayağını o evden kes. o kadın şimdi sana herşeyi söyleme hakkına sahip olmuş, çünkü pasif kalmışsın. Şimdiden vermeyin yularınızı kendi bilmez insanların eline. yarın bir gün evlenince vakitli vakitsiz evine gelip gitmeye başlarsa görürsün o zaman. çok muhabbet tez ayrılık getirir. onların ayaklarının altında paspas olsan yaranamazsın canım benim. şimdi anlayışlı olan nişanlında evlendikten sonra böyle anlayışlı olmaz sana karşı.
hafta da 2 hafta da bir git araya mesafeyi koymaya başla. En azından k.validenle arandaki bu ilişkiyi saygı çerçevesine oturtmalısın.
Bosver artik guzelim, olan olmus bitmis, sende hatalarini goruyorsun, onemli olan bundan sonrasinda ki tutumun. Mayisa da birsey kalmamis, biraz sabrederseniz, esinle gul gibi evinizde gecinir gidersiniz. Bende Hollanda'ya gelin geldim, ne kadar iyi olsada kaynanan, dar evim tatli evim diyeceksin. Ev cikmasini beklemek gercekten zor, hele yeni evlilere, bence isi cok uzatmayin, biran once dugunu yapip evinizi kendiniz bulun, isteseniz o kadar da pahali degil evler, sonucta ev kirasi yardimi filanda oluyo. Hollanda'nin neresinde kaldiginiz da onemli tabi. Hakkinizda hayirlisi olsun.
peki nişanlın size gelemiyomu?
nişanlınla ailen arasındada problem var galiba ?
Konu almıs basını gitmis birsey söylemek istiyorum ne yalan söyleyim bir durumda kayınvalidene de hak verdim söyle ki, belki bu kadar sık gitmen onları da rahatsız ediyor olabilir muhtemelen de öyle olmus gidip gelmen hosuna gitseydi cok sık geliyorsun der mi hic??
Bas basa odaya cekilmenizi yanlıs anlamıyor diyelim demek ki senin bu kadar sık gelip gidecegini beklemiyordu buda olabilir. Sen bundan sonra gidip gelmeyi azalt nisanlınla da konus seviyorsa anlayacaktır seni zaten.
bence sizden iki tarafta sıkılmış,hergün görüşmek zorunda deilsiniz yada evde görüşmeyin..
neden eve kapanıyosunuzz ki.... zaten evlenince hep evde olucaksınız ...
aslina bakarsan hakli gibi ama cok dengesizce davraniyor, bi bakiyorsun oyle bir bakiyorsun boyle. orda olmamdan rahatsiz olsa niye hic asagi gelmiyorsunuz desinki? demekki beraber vakit gecirmeyi cok istiyor. bizim bilmedigimiz bisey var diyecegim ama tek taktigi sey o degilki. hic agzindan hayirli bisey cikmaz oldu, eviniz olunca bit duser diyecegine ins eviniz oldugunda sen daha cok ogrenirsin ev isini yemek yapmayi demesi lazim. ogluna resmen sen bana neler cektirdin bin beterinide kendi cocuklarin sana cektirsin diyor, hergun hos birseymi? ama bundan boyle azaltacagim gelip gitmeyi tabiiki.
İste bu dengesizligi yüzünden azaltıcaksın gitmeyi. Bakalım o zaman tepkisi ne olacak??
Sizinle vakit gecirmek te istiyor olabilir icinden ne düsünüyor bilemeyiz tabiki.
Söylediklerini dogru bulmuyorum zaten. Eger rahatsız oluyorsa baska bir sekilde dile getirseydi keske ama sunu unutma ne kadar güleryüzlü, sirin bile olsalar her zaman mesafe yoksa basın cok agrır yani söyleyim.
@ Maip, ne farkeder ha odada oturmusuz ha ayri ev, ayri ev daha kotu degilmi? evlenmeden ayri evde birlikte yasiyormus gibi. hos, ayri ev olacak olsa zaten biz beklemeyiz dugunu yapariz ama ev sorun zaten. kadin oyle oglunun yuzunu gormeye fazla merakli degilki, valla kadinmi iyi dayandi benmi iyi dayandim bilmiyorum. benim hic bir zararim dokunmadi, hatta ona yardimci bile oluyorum yani. ben ta basindan gelmem dedigim halde nisanlimdan cok kaynanam israr ederdi. eger benden cekiniyorsan ben giderim baska biryere siz yeterki gelin evde olun, disarda gezmeyin derdi. halada rahatsizlik duymuyor ona kalsa beraber oturalim sabahtan aksama kadar ama iste sirf bizi sinir etmek icin ugrasiyor. ev cikmiyo diye sanki suc bizimmis gibi davraniyor.
şimdi kaynananın yerine koyuyorum kendimi, benim evim, oğlum var, nişanlısı var oğlumun, ilk başlarda gel derim, gelince memnun olurum ama benim evime geleceği için benimle de vakit geçirmesini, benimle de vaktini paylaşmasını isterim, zaten sen de ilk zamanlar odaya çekilmiyordun yani muhtemelen saygı olayı daha ön plandaydı alışkanlık olmadan hep birlikte duruyordunuz, çok az odaya çıkıyordunuz falan,
sonra sen her gün gelmeye başladın, ben tamam ilk başlarda memnun oluyordum gelin bizi ne kadar seviyor, hem oğlana da düşkün oh oh diyorum, ama bakıyorum sen hep geliyorsun, benim huzurum ne özelim kaldı ne bişeyim, sanki oğlumla gelinimle paylaştığım bir ev gibi oldu, bana batmaya başladın, ama susuyorum sonuçta oğlum üzülmesin,
ee sen hiç sektirmeden geliyorsun ve artık odada daha fazla kalıyorsunuz, ben burada eşşek başımıyım canım, madem evime geliyorsun benim yanımda da durun, ben eve gelip her gün burada yaşamana izin veriyorsam azcık benim de itibarım olsun canım derim.
ve bana gitgide batmaya başlarsın, devamlı sana laf sokmak isterim, arada iyi de davranırım çünkü oğlum söz konusu iyi davranmam gerekiyor derim ama dayanamam işte yerleşti kız eve, otel gibi gelip hemen yukarı çıkıyorlar bir de derim.
derim neden çünkü kaynanayım, oğlum onca sene büyüttüm ettim bi kız buldu zaten bu kıza ilk gıcık olmam gerekiyor, senin çok dikkat etmen gerekiyor bu gıcık olma durumunu sevmeye çevirmen için çünkü zaten önyargı benim içimde hep olacak, sen el kızısın, işte böyle
o yüzden kadın saçmalamaya başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?