- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
O altın senın hakkın zaten .Hiç yorum yapma.Eksıgım vardı aldım dersın.Yani abartılacak bısey yok.Ben nişanlanalı 2 buçuk ay oldu, nişanımda takılan çeyreği kaybettim. Ve bunu nişanlıma söyleyemedim utandığımdan. İnsanlar ona o karar para verdiler ve ben sahip çıkamadığım için kaybettim maalesef.. sizce çok ayıp oldu mu? Nişanlıma söylemedim ve söylemeyi düşünmüyorum..
Ben kendimi biliyorum ya, satmadım etmedim. Kolumda bileklik olarak takılıydı sonra bir ara baktım kolumda yok.ben bu tarz seylerın kaybedılmesıne hıc ınanmıyorum ben hep bu tarz bırsey duydugumda ılk aklıma gelen bırseye ıhtıyacı vardı sattı sonra da soyleyemeyıp kaybettı dıyor seklınde gelıyor hele su zamanda elınıze altın gecmısken kaybetmenız ımkansız ınsan nasıl altınını koydugu yerı unutur ? ya calınmıstır ya satılmıstır baska bırsey gelmez sahsen aklıma
bırde o altın zaten sıze takıldı sızın . lazımsa kullanmanız cok normal eger dedıgım gıbıyse durust olun lutfen ve kımseye acıklama yapmak zorunda da degılsınız sonucta o sıze takıldı tutupda gerdanlıgı harcamadınız netıcede eger dedıgım gıbıyse
Dusmustur o zaman kısmet, cana geleceğine mala gelsinBen kendimi biliyorum ya, satmadım etmedim. Kolumda bileklik olarak takılıydı sonra bir ara baktım kolumda yok.
Benim de şöyle bir anım var:
Eşimin babasıgil güya bayramda oğullarının nikahlı nişanlısı olarak bana çeyrek takacaklarmis. Çiçeği burnunda nikahlı nisamlim "iş cikarmayin, gerek yok baba" demiş.
Onlar da zaar bunun gibi şeylerden yola çıkarak nişan için bana hediye edecekleri her şeyi "kendin beğen" diyerek bana aldırıp sonra kendi evlerine götürerek ardından da bayramda "al bunlar da gelin hediyesi" diye bana geri hediye etmişlerdi.
He bir keresinde de çeyiz mağazasına götürüp istediğini al deyip kasada bana yıkmıslardi.
Bir gün beni geçen birini okursam birazcık rahatlatacagim, gerizekalı olmama ihtimalim var diye
Bende yıllar önce nişanlımın durumu yok diye bana takılacak olan tüm bilezikleri kendim yapıp gizliden biriktirip nişanlımın ailesine vermiştim onlarda bi güzel kendileri takıyomuş gibi bana takmışlardıBenim de şöyle bir anım var:
Eşimin babasıgil güya bayramda oğullarının nikahlı nişanlısı olarak bana çeyrek takacaklarmis. Çiçeği burnunda nikahlı nisamlim "iş cikarmayin, gerek yok baba" demiş.
Onlar da zaar bunun gibi şeylerden yola çıkarak nişan için bana hediye edecekleri her şeyi "kendin beğen" diyerek bana aldırıp sonra kendi evlerine götürerek ardından da bayramda "al bunlar da gelin hediyesi" diye bana geri hediye etmişlerdi.
He bir keresinde de çeyiz mağazasına götürüp istediğini al deyip kasada bana yıkmıslardi.
Bir gün beni geçen birini okursam birazcık rahatlatacagim, gerizekalı olmama ihtimalim var diye
tektaş pırlanta değilse canın sağolsun ha öyleyseee iyi aradın mı soruşturdun mu derimmmBen bir kere tek taşını iki kere alyansini kaybetmiş biri olarak öleyim o zaman
verilmiş sadakanız varmışşşBende yıllar önce nişanlımın durumu yok diye bana takılacak olan tüm bilezikleri kendim yapıp gizliden biriktirip nişanlımın ailesine vermiştim onlarda bi güzel kendileri takıyomuş gibi bana takmışlardıdaha büyük aptallık tanımam cok şükür nişan atıldıda kurtuldum
Anaaaa ben şokBenim de şöyle bir anım var:
Pırlantaydı ceyceytektaş pırlanta değilse canın sağolsun ha öyleyseee iyi aradın mı soruşturdun mu derimmm
ben de klozete düşürmüştüm pırlanta yüzüğümü ama basit bir modeldi karatı çok düşüktü bekarken almıştım üzülmedim.ama şimdi taktığım düşse allah korusun felç iner bu pahalılıktaa ha ha haPırlantaydı ceyceyaradık taradım ama bulamadık malesef.
Artık kaybede kaybede takmamaya başladım yüzük falan
Yaa bende şans kolyemi kaybettim çok üzülüyorum. Banyoda aynanın önündeydi yok oldu resmenBen altın kolyemi kaybettim ya evde bır yere koydum bulamıyorum.yada dışarıda boynumdan düştü yada cüzdanıma koymuştum cüzdanımdan düşürdüm sürekli düşünüyorum yok bulamıyorum. Bır kaç ayda olmuştu takmayalı yok yanı bulunmuyor. Sizde söylemeyin nısanlınıza
Bana hiçbir şey takmadilar bacım.sadece tektaş.alyansi saymıyorum benim alyansimi eşim eşimin alyansini ben almıştım Nişanda.dugunde de beklentiyi ne kadar sifirladiysam takılanlar sürpriz olduBenim de şöyle bir anım var:
Biz gene şanslı gelinlerdeniz bence bundan sonra çeyreği zor görecek kızlarımız hazır olsunlarr 800 tl oldu boru muBana hiçbir şey takmadilar bacım.sadece tektaş.alyansi saymıyorum benim alyansimi eşim eşimin alyansini ben almıştım Nişanda.dugunde de beklentiyi ne kadar sifirladiysam takılanlar sürpriz oldu
Altın takı kaybetme profesörüyüm harbi harbiben bu tarz seylerın kaybedılmesıne hıc ınanmıyorum ben hep bu tarz bırsey duydugumda ılk aklıma gelen bırseye ıhtıyacı vardı sattı sonra da soyleyemeyıp kaybettı dıyor seklınde gelıyor hele su zamanda elınıze altın gecmısken kaybetmenız ımkansız ınsan nasıl altınını koydugu yerı unutur ? ya calınmıstır ya satılmıstır baska bırsey gelmez sahsen aklıma
bırde o altın zaten sıze takıldı sızın . lazımsa kullanmanız cok normal eger dedıgım gıbıyse durust olun lutfen ve kımseye acıklama yapmak zorunda da degılsınız sonucta o sıze takıldı tutupda gerdanlıgı harcamadınız netıcede eger dedıgım gıbıyse
Hakikaten ya...en azından benim es dost akrabalarım tarafından takılanlara şükürBiz gene şanslı gelinlerdeniz bence bundan sonra çeyreği zor görecek kızlarımız hazır olsunlarr 800 tl oldu boru mu
Benim de öyle bir yüzüğüm var kaybederim diye takmıyorum korkumdanben de klozete düşürmüştüm pırlanta yüzüğümü ama basit bir modeldi karatı çok düşüktü bekarken almıştım üzülmedim.ama şimdi taktığım düşse allah korusun felç iner bu pahalılıktaa ha ha ha
virüste ele takı takmamak en iyisi kulağa takmak candır maskeyle şık duruyorrr .makyaj da sadece göze kalem rimelBenim de öyle bir yüzüğüm kaybederim diye takmıyorum korkumdan
Eşim en son, bir daha kaybedersen yolumu gümüşcüye doğru çeviririm demişti.
Düz alyans candır diyorum ve onu takıyorum arasa sırada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?