Kaynanamın taktığı çeyreği kaybettim

O altın senın hakkın zaten .Hiç yorum yapma.Eksıgım vardı aldım dersın.Yani abartılacak bısey yok.

Ben kendimi biliyorum ya, satmadım etmedim. Kolumda bileklik olarak takılıydı sonra bir ara baktım kolumda yok.

Bende yıllar önce nişanlımın durumu yok diye bana takılacak olan tüm bilezikleri kendim yapıp gizliden biriktirip nişanlımın ailesine vermiştim onlarda bi güzel kendileri takıyomuş gibi bana takmışlardı daha büyük aptallık tanımam cok şükür nişan atıldıda kurtuldum

Bizimki de sözde takılan altınlarla bilezik alcam deyip almıştı. O anki şeyle aklıma gelmedi sonuçta bana gelmiş istediğimi yaparım. Ta ilk günden belli etmiş cimriliğini fenalığını gece gece aklıma geldi

verilmiş sadakanız varmışşş

Anaaaa ben şok

Pırlantaydı ceycey aradık taradım ama bulamadık malesef.

Artık kaybede kaybede takmamaya başladım yüzük falan
ben de klozete düşürmüştüm pırlanta yüzüğümü ama basit bir modeldi karatı çok düşüktü bekarken almıştım üzülmedim.ama şimdi taktığım düşse allah korusun felç iner bu pahalılıktaa ha ha ha

Yaa bende şans kolyemi kaybettim çok üzülüyorum. Banyoda aynanın önündeydi yok oldu resmen

Bana hiçbir şey takmadilar bacım.sadece tektaş.alyansi saymıyorum benim alyansimi eşim eşimin alyansini ben almıştım Nişanda.dugunde de beklentiyi ne kadar sifirladiysam takılanlar sürpriz oldu

Bana hiçbir şey takmadilar bacım.sadece tektaş.alyansi saymıyorum benim alyansimi eşim eşimin alyansini ben almıştım Nişanda.dugunde de beklentiyi ne kadar sifirladiysam takılanlar sürpriz oldu
Biz gene şanslı gelinlerdeniz bence bundan sonra çeyreği zor görecek kızlarımız hazır olsunlarr 800 tl oldu boru mu

Altın takı kaybetme profesörüyüm harbi harbi
Defalarca kez çok severek aldığım alyansımı kaybettim hatta pantolonumu silkelerken sokağa düşürüp arayıp bulmuşluğum bile var
İsimli altın kolyemi kaybettim yaklaşık 9 ay sonra evde çok alakasız bir kutudan çıktı zamansız
Bu ikisini devamlı kaybedip buldum ama beştaşım harbi harbi kayboldu sanırım 1 buçuk yıldır kayıp olduğunun farkındayım en son ne zaman nerde taktım bilgim yok
Not . Nişan saatimi de çok kaybedip buldum

ben de bilekliğimi kaybetmiştim. muhtemelen düştü yolda falan yürürken. eşimleydik o gün hatta. arkadaşlarla buluşmuştuk fotolara falan baktım ne zaman nerede düştü diye ama bulamadım.
üzülerek anlatmıştım.
kadın aynısını aldı sorun kapandı.
ne olabilir ki?

Benim de öyle bir yüzüğüm var kaybederim diye takmıyorum korkumdan

Eşim en son, bir daha kaybedersen yolumu gümüşcüye doğru çeviririm demişti.

Düz alyans candır diyorum ve onu takıyorum arasa sırada

virüste ele takı takmamak en iyisi kulağa takmak candır maskeyle şık duruyorrr .makyaj da sadece göze kalem rimel

Çeyreklere artık seri numarası filan mı kazıyolar bilemedim ki? Tamam baya pahalı artık ama hepsi aynı boy aynı gramaj aynı renk sonuçta. Alın yenisini eğer çok üzüldüyseniz. Gerçi o size takılmış ister atarsınız, ister satarsınız, isterseniz kaybedersiniz. Yerine koyma gibi bir mecburiyetiniz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…