kaynanamla sorunlarım, ve eşim.

Bende yaşlanıp, elden ayaktan düşüp oğlunun evinde gelininin bakımına muhtaç kalmış bazı kadınları anlamıyorum. Başta kendilerine, oğulları değil gelinleri bakıyor. Ve surat asıp laf söyledikçe o gelinin bakası kalmıyor. İyi niyetle yaklaşsalar, hem bakan hem kendileri rahat eder.

gerçekten öyle ya. ha birde şu var ki eşimle kavga etsek hep onu tutuyor. bana ağzına geleni sayıyor. ve bir kere sen de benim çocukları mi bellemişsin. dedi küçük bir kavgaydı hatta gorumcelermi övmüştüm çok iyiler falan oda o lafı dedi ve zikirmatigi önüme fırlatmıştı

Alt-üst daireler tutun. Yemeğini temizliğini yapın. Günde 1-2 defa uğrayın.
Eşiniz de akşam gelince hal hatır sorsun.
Bitti gitti.
Madem bi sevap işleyeceksiniz , eziyete dönüşmesin.
En mantıklısı bu olur konu sahibi ya böyle yapın ya da baska çocukları varsa dönüşümlü bakın .

En mantıklısı bu olur konu sahibi ya böyle yapın ya da baska çocukları varsa dönüşümlü bakın .
evet dedim eşime bunu. annem napayım demezler mi bir kadına bakamadılar diyor. ve ben sınır oluyorum. bu sefer benim ailemi cephe alıyor. sende ailene gitmyceksin diyor . ve 4 saatlik uzak babamın evi. inanır mısınız bazen annem gelip alıyor beni. eşim götürmüyor.

Keşke hiç başta böyle bi insanlık teklif etmeseydiniz . Olan iyi niyetinize olmuş .

Kendiniz niye gidemiyorsunuz?

İşiniz zor gerçekten. Kadının kendi evi çok mu uzaktı. Hemen geldi yanınıza yerleşti. Bir kere alışmışsa size zor gider. Benim kv de de her yıl gelir. Şimdi yine bizde. Çocuğun okul tatil diye. Ben de çalışıyorum. Bakalım ne kadar kalır.Kendi evi ise kızının olduğu memlekette. 5-6 ayda orda kalıyor. kızının evinde kalamıyor. çünkü damat ile görümcenin arası iyi değil.Davalık filan olmuşlar en son. Ama kızını yalnız bırakıp geldi yine. Ben tabi burda iken arada laf sokuyorum iğneli. Görümce de yalnız kaldı bak diye. Yani siz ne yaparsanız yapın onlar yine bildiklerini okuyolar.

Bence hoşunuza gitmeyen her lafina bir karşılık verin susmayın...eşinizin tavrı belli bu konuda farklı bir eve cikaracaginida sanmam bari çok konusturmayin çocuk biraz daha buyuyuncede çalışın Allah kolaylık versin ne diyim iyilik yapıyorsunuz ama karşınızdakiler kıymetini bilmiyor böylelerine biraz dişli aksi bir insan denk gelse anlarlar ozaman

Ben yaşa takıldım ya.

65 yaş demek bu devirde orta yaş demek, yaşlı bile degil ki. 20 yıl daha yaşasa zaten sen yaşlanırsın.

Kendi hayatın ona hizmet ederken çöp olur gider.

Ağır bir hastalığı yoksa ve yaşlı da degilse kv ye bakamam kimse kusura bakmasin.

Benimde kayinpederim vefaat etti.kayinvalidem tek basina yasiyor.esim tek oglan kizlari var.biz kiradayiz bizi yanina istemiyor.ama benim evime gelip kaliyo.ogluna hic düskün degil.cok paraci bir kadin cokta bencil.benim evim kapali dirsun ben cocuklarimda istedigim kadar kalayim kafasinda.üstelik bize gelince 5 kurus harcamaz bombos gelir.esimde cok düşkündür anasina laf söyletmez.bende cok yüz vermiyorum acikcasi geldiginde cok kalamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…